Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Hugh Hu Mr. Hugh Hu
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86-755-29411949 email:info@ledlightinside.com
imah > produk > Led Lampu Banjir (Total 24 Products for Led Lampu Banjir)
Service online
Hugh Hu

Mr. Hugh Hu

Kantunkeun pesen
ngahubungan Kiwari

Led Lampu Banjir

Kami husus Led Lampu Banjir pabrik & suppliers / pabrik ti Cina. Borongan Led Lampu Banjir kalawan kualitas saluhur low harga / murah, salah sahiji Led Lampu Banjir merek paminpin ti Cina, Shenzhen Ri Yue Guang Hua Technology Co., Ltd..
Modul LED 80W Driverless LED Lampu Lampu IP65

Harga hijian: USD 44.78 - 49.26 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
200 Piece/Pieces USD 44.78 / Piece/Pieces
10 Piece/Pieces USD 49.26 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 10000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 10 Piece/Pieces

Tempat Asal: Cina

New Design 80W LED Module Driverless LED Flood Light IP65 Modul Driverless LED Flood Light mangrupakeun LED Lampu Banjir Lampu anyar sareng hual dijual dina sababaraha nagara. Adoptta nyadar téknologi henteu boga hak driver, moal aya supir...
China Manufacturer of Led Lampu Banjir
Produk anyar IP65 50W LED Lampu Lampu

Harga hijian: USD 22.72 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
10 Piece/Pieces USD 22.72 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 50000 Pieces/ per Year

Mnt. pesenan: 10 Piece/Pieces

Sertipikat: CE

Rincian Q uick Dip lampu caah 1. Wattage: 50 Watt 2. tegangan: AC 85-265V, 50 / 60Hz 3. CE 4. harga pabrik 5. 100-110lm / w 6. PF> 0,95 7. Jaminan: 3 taun, 8. Waktu hirup: 30000
High Quality Led Lampu Banjir China Supplier
Osram 3030 100w LED Banjir Lampu lampu

merek: AD komérsial

bungkusan: Kosong CTN, atanapi ngaropéa CTN

Kamampuhan suplai: 5-7 days for sample, 5-15 days for mass order

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE, RoHS, IK10

Osram 3030 100w LED Banjir Lampu lampu Katerangan: Anyar Revolusioner Luhur Power Osram 3030 100w LED Lampiran Lampu lampu mangrupa sagala-arah fixture cahaya paparan seragam, aréa bercahya na bisa disaluyukeun. Lampu caah LED teh ngagantian LED...
Professional Manufacturer of Led Lampu Banjir
Angle Narrow 50w Lampu Banjir LED Lampu

merek: AD komérsial

bungkusan: Kosong CTN, atanapi ngaropéa CTN

Kamampuhan suplai: 5-7 days for sample, 5-15 days for mass order

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE, RoHS

Angle Narrow 50w Lampu Banjir LED Lampu Katerangan: Sadayana, vérsi 45W 75W 92W 92W 142W 195W, lingkup caah IP65 anu idéal pikeun aplikasi padumukan sareng syarat kaamanan komérsial,. Angle Angle LED mendung cahaya ngaliwatan kadali mikro-chip anu...
Expert Manufacturer of Led Lampu Banjir
High Power 200w LED Banjir Lampu kanggo outdoor

merek: AD komérsial

bungkusan: Kosong CTN, atanapi ngaropéa CTN

Kamampuhan suplai: 5-7 days for sample, 5-15 days for mass order

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE, RoHS

High Power 200w LED Banjir Lampu kanggo outdoor Katerangan: 200w Angle Angle LED lampu caang ngaliwatan kadali micro-chip diwangun, anu dua jenis produk anu aya, hiji jenis kombinasi power chip, sedengkeun anu sanés kalayan anu chip tinggi-kakuatan...
China Supplier of Led Lampu Banjir
50W Langsing Hideung Driverless LED Lampu Banjir

Harga hijian: USD 10.18 - 10.35 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
500 Piece/Pieces USD 10.18 / Piece/Pieces
100 Piece/Pieces USD 10.35 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 10000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 100 Piece/Pieces

Model No.:  AD-FL50WBGDL

50W Langsing Hideung Driverless LED Lampu Banjir RiYUEGUANGHUA Driverless LED Flood Light mangrupakeun lampu LED anu kasohor di pasar. Téknologi henteu ngagaduhan driverless anyar anu dipangaruhan, teu aya supir waé, hirupna henteu kawates. Lampu...
China Factory of Led Lampu Banjir
120W Modular LED Banjir Lampu Tanpa Supir

Harga hijian: USD 62.1 - 68.31 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
200 Piece/Pieces USD 62.1 / Piece/Pieces
10 Piece/Pieces USD 68.31 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 10000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 10 Piece/Pieces

Tempat Asal: Cina

120W Modular LED Banjir Lampu Tanpa Supir Modul Driverless LED Flood Light mangrupakeun LED Lampu Banjir Lampu anyar sareng las sareng seueur nagara sareng daerah. Adoptta nyadar téknologi henteu boga hak driver, moal aya supir meryogikeun, teu aya...
Led Lampu Banjir Export
Daya High Driverless Led Banjir Lampu 160W

Harga hijian: USD 74.34 - 81.77 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
200 Piece/Pieces USD 74.34 / Piece/Pieces
10 Piece/Pieces USD 81.77 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 10000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 10 Piece/Pieces

Tempat Asal: Cina

Daya High Driverless Led Banjir Lampu 160W Modul Driverless LED Flood Light mangrupakeun LED Lampu Banjir Lampu anyar sareng las sareng seueur nagara sareng daerah. Adoptta nyadar téknologi henteu boga hak driver, moal aya supir meryogikeun, teu aya...
Competitive Led Lampu Banjir China Supplier
Die tuang sareng Aluminium LED Banjir Lampu 12W

Harga hijian: USD 7.31 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
10 Piece/Pieces USD 7.31 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 10000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 10 Piece/Pieces

Model No.: AD-FL12WMH

Die tuang sareng Aluminium LED Banjir Lampu 12W RIYUEGUANGHUA MH Series LED Flood Light mangrupakeun LED Lampu Banjir Lampu éndah anu geulis sareng populer di sababaraha nagara sareng daérah. Lampu caah ieu anu dipikaresep ku para nasabah gumantung...
Leading Manufacturer of Led Lampu Banjir
Panémbong Geulis 30W LED Lampu Lampu outdoor

Harga hijian: USD 11.06 - 11.62 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
10 Piece/Pieces USD 11.06 / Piece/Pieces
100 Piece/Pieces USD 11.62 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 10000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 10 Piece/Pieces

Tempat Asal: Cina

Panémbong Geulis 30W LED Lampu Lampu outdoor Kusabab penampilan warni sareng ipisna, harga lumrah, MH Series LED Banjir Lampu pikaresepeun langganan. Lampu Banjir LED Lampu MH Ieu dilakukeun ku Shenzhen RIYUEGUANGHUA Technology Co., Ltd. Sareng di...
Professional Factory of Led Lampu Banjir
Runtuyan Economickonomi 50W LED Lampu Lampu IP66

Harga hijian: USD 14.38 - 15.13 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
10 Piece/Pieces USD 14.38 / Piece/Pieces
100 Piece/Pieces USD 15.13 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 10000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 10 Piece/Pieces

Tempat Asal: Cina

Runtuyan Economickonomi 50W LED Lampu Lampu IP66 Lampu Banténg LED tos seueur dianggo di outdoor, sapertos bentang, arsitéktur, kebon jeung billboard jeung sajabana Lampu Banjir LED Series MH Ieu mangrupikeun gaya anu Lampu Lampu Lampu LED sareng...
100W IP65 Driverless LED Lampu Banjir

Harga hijian: USD 17.28 - 17.56 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
500 Piece/Pieces USD 17.28 / Piece/Pieces
100 Piece/Pieces USD 17.56 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 10000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 100 Piece/Pieces

Model No.:  AD-FL100WBGDL

100W IP65 Driverless LED Lampu Banjir RIYUEGUANGHUA BG seri Slim Driverless Banjir Lampu ngadopsi teknologi driverless, teu aya supir anu diperyogikeun, teu aya wates ti umur hirupna. Lampu LED Lampu Bersan LED ieu henteu ngaganggu nganggo chip Cina...
Ganda Waterproof Aluminium 30W LED Lampu Banjir

Harga hijian: USD 6.36 - 6.47 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
500 Piece/Pieces USD 6.36 / Piece/Pieces
100 Piece/Pieces USD 6.47 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 10000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 100 Piece/Pieces

Model No.: 30W LED Flood Light

Ganda Waterproof Aluminium 30W LED Lampu Banjir Téknologi henteu aya kamampuh, RIYUEGUANGHUA BG series Slim Driverless LED Banjir Lampu teu aya supir aya peryogi, teu aya wates ti umur hirupna. Diposisikan salaku Lampu Lampu LED Lampu, LEDless Lampu...
140W IP65 IES Lampu LED Lampu Banjir

Harga hijian: USD 24.9 - 25.33 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
500 Piece/Pieces USD 24.9 / Piece/Pieces
100 Piece/Pieces USD 25.33 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 10000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 100 Piece/Pieces

Model No.: AD-FL140WBGDL

140W IP65 IES Lampu LED Lampu Banjir Runtuyan BG Slim Driverless LED Lampu Banjir nyaéta Lampu Banjir LED anyar sareng ludur ka réa sababaraha nagara. Adoptta nyadar téknologi henteu boga hak driver, moal aya supir meryogikeun, teu aya wates ti umur...
80W Modular Driverless LED Lampu Banjir

Harga hijian: USD 44.78 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 44.78 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 50000 Pieces/ per Year

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE

Rincian Q uick Dip lampu caah 1. Wattage: 80 Watt 2. tegangan: AC 85-300V, 50 / 60Hz 3. CE 4. harga pabrik 5. 120lm / w 6. PF> 0.9 7. Jaminan: 5 taun, 8. Waktu hirup: 50000 jam
Kualitas High 120W Driverless LED Lampu Banjir

Harga hijian: USD 62.1 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 62.1 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 50000 Pieces/ per Year

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE

Kualitas High 120W Driverless LED Lampu Banjir Pedaran Lampu sareng Ultra-ipis, Déparasi panas panas, diterangkeun trend anyar LED --- Modular Driverless LED Lampu, Lampu Banjir LED Ieu nganggo OSRAM LED kualitas luhur, efisiensi lumen kaluaran...
Low Price 120W Osram Lampu LED Lampu Banjir

Harga hijian: USD 62.1 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
10 Piece/Pieces USD 62.1 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial

bungkusan: CTN Ukuran: 645 * 295 * 375mm 4PCS / CTN 16KG / CTN

Kamampuhan suplai: 50000pcs/Year

Mnt. pesenan: 10 Piece/Pieces

Sertipikat: CE

Low Price 120W Osram Lampu LED Lampu Banjir Model NO.AD-FGD-120WDL2 Wattage 120W Voltage
50w LED Lampu Lampu kanggo SPBU

Harga hijian: USD 24.85 - 25 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
200 Piece/Pieces USD 24.85 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 25 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial

bungkusan: Kosong CTN, atanapi ngaropéa CTN

Kamampuhan suplai: 5-7 days for sample, 5-15 days for mass order

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE, RoHS

50w LED Lampu Lampu kanggo SPBU Katerangan: 50w LED Canopy Lampu nyaéta lampu kilat anu cocog pikeun instalasi dina siling anu. Runtuyan Canopy nyadiakeun, cahya bodas lemes, tetep ngaropéa desain akrab. Lénsa bébas akrilik anu sorotan ngarahkeun...
Jaminan 5 Taun Manten 160W Lampu LED Banjir Lampu

merek: AD komérsial

bungkusan: CTN Ukuran: 645 * 295 * 375mm 4PCS / CTN 16KG / CTN

Kamampuhan suplai: 50000pcs/Year

Mnt. pesenan: 10 Piece/Pieces

Sertipikat: CE

Jaminan 5 Taun Manten 160W Lampu LED Banjir Lampu Model NO.AD-FGD-160WDL2 Wattage 160W
Dilereskeun 100w LED Lampir kanopi

Harga hijian: USD 24.85 - 25 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
200 Piece/Pieces USD 24.85 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 25 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial

bungkusan: Kosong CTN, atanapi ngaropéa CTN

Kamampuhan suplai: 5-7 days for sample, 5-15 days for mass order

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE, RoHS

Dilereskeun 100w LED Lampir kanopi Katerangan: Lampu Canopy LED mangrupakeun sumber lampu LED efisien sareng ramah lingkungan anu dirancang pikeun ngaganti sumber cahaya tradisional. The LED kanopi Lampu nembongkeun rarancang pemantul anu saé anu...
Philips 3030 150w LED Lampu kanopi

Harga hijian: USD 24.85 - 25 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
200 Piece/Pieces USD 24.85 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 25 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial

bungkusan: Kosong CTN, atanapi ngaropéa CTN

Kamampuhan suplai: 5-7 days for sample, 5-15 days for mass order

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE, RoHS

Philips 3030 150w LED Lampu kanopi Katerangan: Efisiensi énergi Lampu Canopy Lampu LED di nagara-tingkat anu dihandap, manangkeun anu simpen-énergi écés pisan, LED lampu kanopi Lampu ultra luhur chip anu henteu terintésis, téknologi di tingkat...
Daya High 200w LED Caopy Lighting sareng IP65

Harga hijian: USD 24.85 - 25 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
200 Piece/Pieces USD 24.85 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 25 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial

bungkusan: Kosong CTN, atanapi ngaropéa CTN

Kamampuhan suplai: 5-7 days for sample, 5-15 days for mass order

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE, RoHS

Daya High 200w LED Caopy Lighting sareng IP65 Katerangan: SPBU 200W lampu lampu sumber cahaya tiis, Philips 3030, Driver MEANWELL. henteu radiasi panas, henteu raksa logam ngabahayakeun, héjo. 200w LED Canopy Light efisiensi énergi di dagangan anu...
Stadion Tinggi Philip Power LED Banjir Lampu

Harga hijian: USD 155.08 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 155.08 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial

Kamampuhan suplai: 50000pcs/Year

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE

Model No.: AD-XQCD-200W

Stadion Tinggi Philip Power LED Banjir Lampu Model NO. AD-XQCD-200W Wattage 200W Voltage AC 85-277V, 50/60Hz Certificate CE,
800W 100800LM LED Lampu Banjir pikeun Stadion

Harga hijian: USD 583.83 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 583.83 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial

Kamampuhan suplai: 50000pcs/Year

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE

Model No.: AD-XQCD-720W

800W 100800LM LED Lampu Banjir pikeun Stadion Model NO. AD-XQCD-720W Wattage 720W Voltage AC 85-277V, 50/60Hz
Related Industry Information
Daptar Produk patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan