Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Hugh Hu Mr. Hugh Hu
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86-755-29411949 email:info@ledlightinside.com
imah > produk > Led Jalan Lampu (Total 24 Products for Led Jalan Lampu)
Service online
Hugh Hu

Mr. Hugh Hu

Kantunkeun pesen
ngahubungan Kiwari

Led Jalan Lampu

Kami husus Led Jalan Lampu pabrik & suppliers / pabrik ti Cina. Borongan Led Jalan Lampu kalawan kualitas saluhur low harga / murah, salah sahiji Led Jalan Lampu merek paminpin ti Cina, Shenzhen Ri Yue Guang Hua Technology Co., Ltd..
80W IP65 Modular Driverless LED Street Light

Harga hijian: USD 52.17 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
10 Piece/Pieces USD 52.17 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 10000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 10 Piece/Pieces

Model No.: AD-LD-90WDL

80W IP65 Modular Driverless LED Street Light 80W Modular Driverless LED Street Light dijieun sareng 128 lembar Sumber cahya LED, lensa anu mendesain husus tina transimissionrate tinggi 90%, lumén kaluar nunda nyaéta 130LM / W, bisa minuhan sarat...
China Manufacturer of Led Jalan Lampu
Lumen 200w LED Street Lampu lampu

Harga hijian: USD 83.29 - 85.26 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
200 Piece/Pieces USD 83.29 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 85.26 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial

bungkusan: Kosong CTN, atanapi ngaropéa CTN

Kamampuhan suplai: 5-7 days for sample, 5-15 days for mass order

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE, RoHS

Lumen 200w LED Street Lampu lampu Katerangan: Lumen Luhur 200w LED Street Lampang peralatan, rarancang pérétilitas saluran hap, anu nganggo beurat cahaya sareng ngayunkeun ngabasmi panas jaga, buruh luminina anu leuwih handap, ogé manjangkeun umur...
High Quality Led Jalan Lampu China Supplier
Bumi Module LED Lampu Tanpa Tanpa Supir

Harga hijian: USD 83.48 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
10 Piece/Pieces USD 83.48 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 10000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 10 Piece/Pieces

Model No.: AD-LD-180WDL

Bumi Module LED Lampu Tanpa Tanpa Supir Salaku anyar dikaluarkeun Street Street, RIYUEGUANGHUA Module Driverless LED Street Light, moal aya supir éta diperlukeun, perumahan aluminium ultra ipis anu saé dina soripan panas. Lampu LED anu gedé kami...
Professional Manufacturer of Led Jalan Lampu
120W Module Driverless LED Street Light

Harga hijian: USD 68.7 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 68.7 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 50000 Pieces/ per Year

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE

120W Module Driverless LED Street Light Spésifikasi Model NO. ADHVSTM120W
Expert Manufacturer of Led Jalan Lampu
100 watt Philips Integrated IP65 LED Street Lighting

Harga hijian: USD 16.01 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 16.01 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial

bungkusan: 50 * 41 * 40cm / CTN 15pcs / CTN 18KG / CTN

Kamampuhan suplai: 50000pcs/Year

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE

100 watt Philips Integrated IP65 LED Street Lighting Spésifikasi: Model NO.AD-LD-20W2 Wattage 20W
China Supplier of Led Jalan Lampu
Aluminium Kersa Bodas 30W LED Street Lighting Square

Harga hijian: USD 17.94 - 18.37 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
200 Piece/Pieces USD 17.94 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 18.37 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: 55 * 51 * 43cm, 8 PCS / CTN

Kamampuhan suplai: 50000pcs/month

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE RoHS

Aluminium Kersa Bodas 30W LED Street Lighting Square Katerangan: Lampu Lampu LED Riyueguanghua LED: Urang tiasa nawiskeun tina 20W-200W. Warna perumahan tiasa hideung bodas. 10KV Protection Surge tiasa ngadamel jalan anu aman di dinten hujan. Dina...
China Factory of Led Jalan Lampu
20W Integrated Solar LED Street Lampu

Harga hijian: USD 58.2 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
100 Piece/Pieces USD 58.2 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 10000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 100 Piece/Pieces

Model No.: AD-TYN-20W

20W Integrated Solar LED Street Lampu Sadaya dina hiji Solar LED Street Lights Integrated anu jadi kawentar ka sakumna dunya ngawaran jalan alatan desain ci sareng fitur terpadu. Sadaya dina hiji Solar LED Street Lights Integrated mengadopsi téknik...
Led Jalan Lampu Export
50W Pedang IP65 LED Street Lampu

Harga hijian: USD 48.78 - 49.93 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
200 Piece/Pieces USD 48.78 / Piece/Pieces
100 Piece/Pieces USD 49.93 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 10000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 100 Piece/Pieces

Model No.: 50W Sword LED Street Light

50W Pedang IP65 LED Street Lampu Pedang LED Street Light mangrupakeun lampu paneranan panambaran di luar panambaran.It ngadopsi kandel aluminium anu hurung awakna, moal pernah ngabeskeun. Dipaké tina lensa kaca tempered, transmittance luhur sareng...
Competitive Led Jalan Lampu China Supplier
60W Lingkungan LED Street Lampu Lingkungan

Harga hijian: USD 28.58 - 29.25 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
200 Piece/Pieces USD 28.58 / Piece/Pieces
100 Piece/Pieces USD 29.25 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 10000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 100 Piece/Pieces

Model No.: 60W LED Street Light

60W Lingkungan LED Street Lampu Lingkungan Naon jenis lampu nganggo pikeun jalan raya, kampung, masarakat, taman katerangan? Pedang LED Street Light mangrupakeun pilihan anu saé anu saé. Pedang LED Lampu Lampu Lampu ieu ngabogaan tilepan panas...
Leading Manufacturer of Led Jalan Lampu
Daya High Power 120W LED Street Light

Harga hijian: USD 49.31 - 50.47 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
200 Piece/Pieces USD 49.31 / Piece/Pieces
100 Piece/Pieces USD 50.47 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 10000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 100 Piece/Pieces

Model No.: 120W LED Street Light

Daya High Power 120W LED Street Light Penampilan LED Street Lampu ieu resep pedang, aya rarancang husus jieunan awak aluminium molding terpadu, anti-korosi. Lénsa gén anu dématék bérés kaca gelas, minuhan katerangan katerangan sakumna buleud....
Professional Factory of Led Jalan Lampu
10Kv Protection Surge 100W Lampu LED Lampu Lampu

Harga hijian: USD 55.55 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 55.55 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial

bungkusan: 74 * 30 * 14cm / CTN 1pcs / CTN 5.5KG / CTN

Kamampuhan suplai: 50000pcs/Year

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE

10Kv Protection Surge 100W Lampu LED Lampu Lampu Spésifikasi: Model NO.AD-LD-100W Wattage 100W Voltage AC 85-305V Luminance
Power Luhur Bright 2700-6500k 75ra LED Street Light

Harga hijian: USD 100.26 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 100.26 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial

bungkusan: 97 * 37 * 14cm / CTN 1pcs / CTN 9.5KG / CTN

Kamampuhan suplai: 50000pcs/Year

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE

Power Luhur Bright 2700-6500k 75ra LED Street Light Spésifikasi: Model NO.AD-LD-200W Wattage 200W Voltage AC
Modular LED Street Light Perumahan 150W

Harga hijian: USD 52.62 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
100 Piece/Pieces USD 52.62 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 10000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 100 Piece/Pieces

Model No.: 150W LED Street Light Heat Sink

Modular LED Street Light Perumahan 150W Dipasaman tina aluminium kandel sareng kualitas luhur, Perumahan Lampu Lampu LED ieu saé pikeun ngabelaskeun panas. Desain modular merenah pikeun ngagantikeun. Sadia dina 50W 100W 150W 200W 250W 300W 350W....
100W IP66 Philips LED LED Lampu Jalan

Harga hijian: USD 80.66 - 83.22 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
3001 Piece/Pieces USD 80.66 / Piece/Pieces
1001 Piece/Pieces USD 81.94 / Piece/Pieces
10 Piece/Pieces USD 83.22 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 10000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 10 Piece/Pieces

Model No.: 100W LED Street Light

100W IP66 Philips LED LED Lampu Jalan Jalan Raya, jalan, taman, kacamatan jeung sajabana. Kami jalan Lampu LED Lampu 2018 anyar tiasa minuhan pamenta anjeun. Cai mibanda 100 ~ 110lm / w output lumen, cukup caang. Samentara ngeunaan waterproof,...
150W High Daya LED Lampu Jalan Lampu

Harga hijian: USD 90.25 - 93.12 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
3001 Piece/Pieces USD 90.25 / Piece/Pieces
1001 Piece/Pieces USD 91.68 / Piece/Pieces
10 Piece/Pieces USD 93.12 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 10000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 10 Piece/Pieces

Model No.: 150W LED Street Light

150W High Daya LED Lampu Jalan Lampu 2018 lampu anyar LED Street ieu populér di seueur nagara sareng daérah kanggo perumahan khusus sareng waktos hirup panjang. Perumahan lampu LED Street ieu najan pada tekenan anu luhur, lajengkeun ngalukis, padet...
10KV Surge Protetion 30w Lampu LED

Harga hijian: USD 21.44 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 21.44 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial

bungkusan: Kosong CTN, atanapi ngaropéa CTN

Kamampuhan suplai: 5-7 days for sample, 5-15 days for mass order

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE, RoHS

10KV Surge Protetion 30w Lampu LED Katerangan: 10KV Surge Protetion 30w Lampu LED. bisa langsung ngaganti lampu Pijer, lampu-énérgi ngabéréskeun tanaga, lampu teu éléktroda, lampu raksa, lampu natrium tanpa kedah ngagantikeun tandén anu aslina...
Outdoor Taman LED Terpadu Solar Jalan Lampu

Harga hijian: USD 238.1 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 238.1 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: Ukuran Bungkusan: 810 * 390 * 220mm Beurat Kasar: 9.5KG Paking: 1 set / karton

Kamampuhan suplai: 50000pcs/month

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE RoHS ISO

Outdoor Taman LED Terpadu Solar Jalan Lampu Katerangan: Dua mode kerja utama dina sapeuting (Lampip tiasa ngenalkeun kacaangan lingkungan éksternal sareng otomatis hurung-cahaya sareng caang pareum) Modeu kerja sensor PIR (20w-60w): Terus cahaya...
Die tuang Aluminium Perumahan Solar LED Lampu Jalan

Harga hijian: USD 304.76 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 304.76 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: Ukuran Bungkusan: 1100 * 390 * 220mm Beurat Kasar: 13.8KG Paking: 1 set / karton

Kamampuhan suplai: 5000pcs/month

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE RoHS ISO

Die tuang Aluminium Perumahan Solar LED Lampu Jalan Katerangan: COB Integrated Solar LED Lampu LED sareng padumukan alumnium nu dileuleum, tuang sareng full-watt sareng lumén luhur 120lm / w. Canta tiasa tiasa terang nepi 10 jam dinten dina kakuatan...
Sadaya dina Hiji 60W Solar LED Street Light

Harga hijian: USD 380.95 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 380.95 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: Ukuran Ukuran: 1280 * 390 * 220mm Beurat Kasar: 15KG Paking: 1 set / karton

Kamampuhan suplai: 5000pcs/month

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE RoHS ISO

Sadaya dina Hiji 60W Solar LED Street Light Katerangan: COB Integrated Solar LED Lampu LED sareng padumukan alumnium nu dileuleum, tuang sareng full-watt sareng lumén luhur 120lm / w. Canta tiasa tiasa terang nepi 10 jam dinten dina kakuatan pinuh...
20W High Quality Solar LED Street Lampu

Harga hijian: USD 182.86 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 182.86 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: Ukuran Bungkusan: 810 * 390 * 220mm Beurat Kasar: 9.5KG Paking: 1 set / karton

Kamampuhan suplai: 5000pcs/month

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE RoHS ISO

20W High Quality Solar LED Street Lampu Katerangan: Aluminium Perumahan Solar LED Street Lampu Lampu Solar Lampu Pangluhurna anu anyar urang. Cai mibanda waktos muatan pondok sareng panjang waktos ngurangan, 18V 35W Monocrystalline silikon panel...
Bridgelux Chip IP65 Waterproof Solar LED Street Lampu

Harga hijian: USD 186.67 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 186.67 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: Ukuran Bungkusan: 810 * 390 * 220mm Beurat Kasar: 9.5KG Paking: 1 set / karton

Kamampuhan suplai: 5000pcs/month

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE RoHS ISO

Bridgelux Chip IP65 Waterproof Solar LED Street Lampu Katerangan: Ngagunakeun kakuatan Sun pikeun masihan anjeun kacaangan pinuh peuting, lampu jalan surya mangrupakeun énérgi pang éfisiénna leyuran nimukeun. Sakumna dunya, cahaya daya sahandapeun...
30W 120lm / W Solar LED Street Lampu

Harga hijian: USD 238.1 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 238.1 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: Ukuran Bungkusan: 1100 * 390 * 220mm Beurat Kasar: 13.8KG Paking: 1 set / karton

Kamampuhan suplai: 5000pcs/month

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE RoHS ISO

30W 120lm / W Solar LED Street Lampu Katerangan: Solar LED Street Light diwangun ku panel Solar, batré, COB, Perumahan, kadali jauh. Dua mode kerja utama dina saban peuting (Lampir tiasa ngirangan kacaangan éksternal lingkungan sareng lighted-on...
Adjustable Panel Solar Waterproof Solar LED Street Lampu

Harga hijian: USD 247.62 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 247.62 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: Ukuran Bungkusan: 1100 * 390 * 220mm Beurat Kasar: 13.8KG Paking: 1 set / karton

Kamampuhan suplai: 5000pcs/month

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE RoHS ISO

Adjustable Panel Solar Waterproof Solar LED Street Lampu Katerangan: Surya LED Street Light mangrupakeun trend di Industri LED. Harga na bakal langkung luhur batan lampu dipingpin normal, tapi bakal nulungan anjeun simpen langkung énérgi salila...
Outdoor Bridgelux PIR Sensor Solar LED Street Light

Harga hijian: USD 333.33 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 333.33 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: Ukuran Ukuran: 1280 * 390 * 220mm Beurat Kasar: 15KG Paking: 1 set / karton

Kamampuhan suplai: 50000pcs/month

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE RoHS ISO

Outdoor Bridgelux PIR Sensor Solar LED Street Light Katerangan: Nalika aya di peuting, éta bakal terang ku sorangan. Cacak kitu Terus 30% lampu cahaya lamun taya sahijieun, 100% lampu kakuatan pinuh nalika urang datang. Surya LED Street Light...
Related Industry Information
Related Products
Daptar Produk patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan