Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Hugh Hu Mr. Hugh Hu
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86-755-29411949 email:info@ledlightinside.com
imah > produk > Led High Bay Lampu (Total 24 Products for Led High Bay Lampu)
Service online
Hugh Hu

Mr. Hugh Hu

Kantunkeun pesen
ngahubungan Kiwari

Led High Bay Lampu

Kami husus Led High Bay Lampu pabrik & suppliers / pabrik ti Cina. Borongan Led High Bay Lampu kalawan kualitas saluhur low harga / murah, salah sahiji Led High Bay Lampu merek paminpin ti Cina, Shenzhen Ri Yue Guang Hua Technology Co., Ltd..
60w 100w 120w LED High Bay Lampu

merek: AD komérsial

bungkusan: Kosong CTN, atanapi ngaropéa CTN

Kamampuhan suplai: 5-7 days for sample, 5-15 days for mass order

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE, RoHS

60w 100w 120w LED High Bay Lampu Katerangan: Led High Bay bisa dibagi dumasar lampu-lampu panambangan lampu tradisional (contona lampu tambang natrium, lampu pertambangan raksa, jsb) sareng lampu pertambangan LED. IP65 CE ROHS Ce rtificated 60w...
China Manufacturer of Led High Bay Lampu
160W Driverless Linear LED High Bay Lampu

Harga hijian: USD 71.3 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
10 Piece/Pieces USD 71.3 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 50000 Pieces/ per Year

Mnt. pesenan: 10 Piece/Pieces

Sertipikat: CE RoHS

160W Driverless Linear LED High Bay Lampu Pedaran LED Linear High Bay Lampu loba dianggo di gudang, paméran Hall, tempat parkir, stadion, gimasia, billboard, taman, patung, proyék pamaréntah hiasan cahaya, Landmark, alun umum, tempat nyicingan umum,...
High Quality Led High Bay Lampu China Supplier
120W Driverless Linear LED High Bay Lampu

Harga hijian: USD 60 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
10 Piece/Pieces USD 60 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 50000 Pieces/ per Year

Mnt. pesenan: 10 Piece/Pieces

Sertipikat: CE RoHS

120W Driverless Linear LED High Bay Lampu Pedaran Lampu Teluk Lampu Lampu 120W kalér kami nganggo kualitas luhur OSRAM 3030 LED, lumén efisiensi Ultra tinggi tiasa sumping dina 130lm / w, penampilan éndah, 50000 waktu hirup sareng jaminan 5 taun....
Professional Manufacturer of Led High Bay Lampu
10000lm 80W Driverless Linear LED Bay Lampu

Harga hijian: USD 43.13 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
10 Piece/Pieces USD 43.13 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 50000 Pieces/ per Year

Mnt. pesenan: 10 Piece/Pieces

Sertipikat: CE RoHS

10000lm 80W Driverless Linear LED Bay Lampu Pedaran LED High Bay Light mangrupakeun istilah jenderal pikeun lampu sareng lampion anu digunakeun dina daérah produksi pabrik, tambang, gudang, sareng héd. Sajaba sagala lampu lampu anu digunakeun dina...
Expert Manufacturer of Led High Bay Lampu
100w High Power LED Highbay Cahaya

merek: AD komérsial

bungkusan: Kosong CTN, atanapi ngaropéa CTN

Kamampuhan suplai: 5-7 days for sample, 5-15 days for mass order

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE, RoHS

100w High Power LED Highbay Cahaya Katerangan: 100w High Power LED Highbay Cahaya sareng fasilitas driverless.Industrial nampilkeun tangtangan unik pikeun nyadiakeun katerangan cukup dina permukaan gawé ti luminaires anu beda-beda jangkungna sareng...
China Supplier of Led High Bay Lampu
150w LED High Bay Lampu lampu

Harga hijian: USD 56.95 - 57.4 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
200 Piece/Pieces USD 56.95 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 57.4 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial

bungkusan: Kosong CTN, atanapi ngaropéa CTN

Kamampuhan suplai: 5-7 days for sample, 5-15 days for mass order

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE, RoHS

150w LED High Bay Lampu lampu Katerangan: 150w LED High Bay Lights fixtures anyar dileupaskeun, Paké program drive Seoul IC, driverless, efisiensi ultra luhur 125LM / W, PF> 0.9, teu aya EMI gangguan éléktromagnétik, 10KV Surge Protection, leuwih...
China Factory of Led High Bay Lampu
100W 120W 150W 200W LED High Bay Lampu

Harga hijian: USD 46.09 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 46.09 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial

bungkusan: 520 * 520 * 440mm / CTN 4pcs / CTN 14.8KG / CTN

Kamampuhan suplai: 50000pcs/year

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE RoHs

100W 120W 150W 200W LED High Bay Lampu Model NO. AD-GKD-100WDL
Led High Bay Lampu Export
80W Osram Bridgelux Chip LED High Bay Lampu

Harga hijian: USD 34.45 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 34.45 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial

bungkusan: 200 * 200 * 360mm / CTN 1pcs / CTN 3.4KG / CTN

Kamampuhan suplai: 50000pcs/year

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE RoHs

80W Osram Bridgelux Chip LED High Bay Lampu Model NO. AD-GK80C-80W
Competitive Led High Bay Lampu China Supplier
200W Meanwell LED Lampu Bay High Luhur Ku 150lm / w

Harga hijian: USD 67.85 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 67.85 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial

bungkusan: 270 * 270 * 320mm / CTN 1pcs / CTN 5.8KG / CTN

Kamampuhan suplai: 50000pcs/year

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE RoHs

200W Meanwell LED Lampu Bay High Luhur Ku 150lm / w Model NO. AD-GKD-200WF4B
Leading Manufacturer of Led High Bay Lampu
Jaminan 5 Taun ka 200W 250W LED High Bay Lampu

Harga hijian: USD 69.07 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 69.07 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial

bungkusan: 270 * 270 * 320mm / CTN 1pcs / CTN 5.8KG / CTN

Kamampuhan suplai: 50000pcs/year

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE RoHs

Jaminan 5 Taun ka 200W 250W LED High Bay Lampu Model NO. AD-GKD-200WF4C
Professional Factory of Led High Bay Lampu
50W UFO LED High Bay Lampu Pikeun Gudang

Harga hijian: USD 49.22 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
100 Piece/Pieces USD 49.22 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 10000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 100 Piece/Pieces

Model No.: AD-UFO-50WD2

50W UFO LED High Bay Lampu Pikeun Gudang Ieu penampilan LED High Bay Lampu dirancang salaku UFO, anu lumayan saéna. Diadopsi ku tuang-aluminium perumahan alami, aya dina résipasi panas. Chip LED hampang ékspor pikeun Lampu Lampu Lampu Lampu Hajat...
150W LED High Bay Lampu UFO Desain

Harga hijian: USD 76.78 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
100 Piece/Pieces USD 76.78 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 10000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 100 Piece/Pieces

Model No.: 150W LED High Bay Light

150W LED High Bay Lampu UFO Desain UFO LED High Bay Lampu nyaéta lampu anu lega di daérah industri sareng mall ageung. Alatan fitur biaya perawatan di awét sareng super-low, pamakéna-na dipénta paménta. Samentara éta, IP65 pikeun lampu ieu ogé...
Driver Meanwell 150W LED High Bay Lampu

Harga hijian: USD 77.64 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
100 Piece/Pieces USD 77.64 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 10000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 100 Piece/Pieces

Model No.: 150W UFO LED High Bay Light

Driver Meanwell 150W LED High Bay Lampu Runtuyan UFO LED High Bay Lampu mangrupakeun seri jual panas Bay Bay RIYUEGUANGHUA. Fitur IP65 pastikeun lampu aréa jalan tiasa dianggo dina tempat anu beueus, henteu sieun ngaruksak cai. Supir kualitas luhur...
Protection Surge 200W LED High Bay Lampu

Harga hijian: USD 90.89 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
100 Piece/Pieces USD 90.89 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 10000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 100 Piece/Pieces

Model No.: 200W LED High Bay Light

Protection Surge 200W LED High Bay Lampu 200W RIYUEGUANGHUA A runtuyan UFO LED High Bay Light mangrupakeun hiji pilihan anu hadé pikeun tempat industri. Cikerang Lampu LED Chip ngahontal 120LM / W, cetak cukup. Tilu jenis hawa kelir kanggo pamilih...
Daya High 200 Watt LED Bay Lampu

Harga hijian: USD 95.93 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
100 Piece/Pieces USD 95.93 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 10000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 100 Piece/Pieces

Model No.: 200W LED Bay Light

Daya High 200 Watt LED Bay Lampu Fluks lumén Luhur High Bay Lampu ngahontal 120LM / W, saloba 252 piese OSRAM 3030 LED, jarak proyéksi kira-kira 15m, aréa radiasi kira-kira 150-200²m. Supir brand kawentar MEANWELL, jaminan kualitas. Perlindungan...
Tinggi Lumen Industrial UFO LED High Bay Light

Harga hijian: USD 41.22 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 41.22 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial

bungkusan: 28828 * 20cm / CTN 1pcs / CTN 2.5KG / CTN

Kamampuhan suplai: 50000pcs/year

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE RoHs

Tinggi Lumen Industrial UFO LED High Bay Light Model NO. AD-UFO-50WD1
LED High Bay Lampu pikeun Kilang kitu sareng Kilang kitu

Harga hijian: USD 69.11 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 69.11 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial

bungkusan: 28 * 28 * 20cm / CTN 1pcs / CTN 2.5KG / CTN

Kamampuhan suplai: 50000pcs/year

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE RoHs

LED High Bay Lampu pikeun Kilang kitu sareng Kilang kitu Model NO. AD-UFO-200WCA
80W Osram Driverless LED High Bay Lampu

Harga hijian: USD 43.13 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 43.13 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial

bungkusan: 535 * 330 * 325mm / CTN 4pcs / CTN 18KG / CTN

Kamampuhan suplai: 50000pcs/year

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE RoHs

100W Osram Driverless LED High Bay Lampu Model NO. AD-LB-80WDL
Mirah 100W / 150W / 200W UFO LED High Bay Lampu

Harga hijian: USD 30.78 - 31.3 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
500 Piece/Pieces USD 30.78 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 31.3 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial

bungkusan: 28 * 28 * 20cm / CTN 1pcs / CTN 2.54KG / CTN

Kamampuhan suplai: 50000pcs/year

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE RoHs

LED High Bay Lampu pikeun Kilang kitu sareng Kilang kitu Model NO. AD-UFO-100WDL-XC
Kualitas Tinggi 2-Jam Réncang UFO LED High Bay Light

Harga hijian: USD 26.61 - 27.04 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
500 Piece/Pieces USD 26.61 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 27.04 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial

bungkusan: 27 * 27 * 25cm / CTN 1pcs / CTN 1.8KG / CTN

Kamampuhan suplai: 50000pcs/year

Mnt. pesenan: 500 Piece/Pieces

Sertipikat: CE RoHs

Kualitas Tinggi 2-Jam Réncang UFO LED High Bay Light Model NO. AD-GKD-100WDL-YY
Alus LED saé 150W Béntangan Luhur Bay Bay

Harga hijian: USD 65.72 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
100 Piece/Pieces USD 65.72 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 10000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 100 Piece/Pieces

Model No.: 150W LED Bay Light

Alus LED saé 150W Béntangan Luhur Bay Bay 150W UFO LED High Bay Light, digunakeun 196pcs LED Chip, spésifikasi 3030. Brand Chip LED pilihan sanés sapertos Philips, Osram, Nation Star, jsb. Sakabéh tiasa ngahontal 110-120lm / w, efisiensi luminan...
Shenzhen 60w LED High Bay Lampu fixture

Harga hijian: USD 35.71 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 35.71 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial

bungkusan: Kosong CTN, atanapi ngaropéa CTN

Kamampuhan suplai: 5-7 days for sample, 5-15 days for mass order

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE, RoHS

Shenzhen 60w LED High Bay Lampu fixture Katerangan: 200w LED Industrial Shenzhen 60w LED Lampu Lampu hampang, hargana kanggo kauntungan anu ngabutuhkeun kualitas sareng spésifikasi. Bridgelux 3030 per 150lm / w, Meanwell Supir, Perumahan PC Cooler,...
200W Industrial LED High Bay fixture

Harga hijian: USD 78.8 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
100 Piece/Pieces USD 78.8 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 10000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 100 Piece/Pieces

Model No.: 200W UFO LED High Bay Light

200W Industrial LED High Bay fixture 200W LED High Bay Light anu cocog pikeun tempat industri atanapi ageung sapertos pabrik, gudang, bengkel, balanja, jsb. Dipaké chip LED kualitas luhur, caang caang kanggo caang tempat acreage anu saé. Supir...
150W Aluminium LED Gudang Lampu

Harga hijian: USD 77.2 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
100 Piece/Pieces USD 77.2 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 10000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 100 Piece/Pieces

Model No.: 150W LED High Bay Light

150W Aluminium LED Gudang Lampu Runtuyan C LED High Bay Light mangrupakeun lampu indusrial jual panas anyar urang. Penampilan anu dirarancang anyar anu henteu angkat dina 2 warna. Hideung atanapi pérak. Warna béda dipake pikeun tempat gaya anu béda....
Related Industry Information
Daptar Produk patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan