Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Hugh Hu Mr. Hugh Hu
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86-755-29411949 email:info@ledlightinside.com
imah > produk > Led High Bay Lampu Ip65 (Total 24 Products for Led High Bay Lampu Ip65)
Service online
Hugh Hu

Mr. Hugh Hu

Kantunkeun pesen
ngahubungan Kiwari

Led High Bay Lampu Ip65

Kami husus Led High Bay Lampu Ip65 pabrik & suppliers / pabrik ti Cina. Borongan Led High Bay Lampu Ip65 kalawan kualitas saluhur low harga / murah, salah sahiji Led High Bay Lampu Ip65 merek paminpin ti Cina, Shenzhen Ri Yue Guang Hua Technology Co., Ltd..
100W IP65 125lm / w LED High Bay Lampu

Harga hijian: USD 51.47 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 51.47 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial

bungkusan: 270 * 270 * 250mm / CTN 1pcs / CTN 3.9KG / CTN

Kamampuhan suplai: 50000pcs/year

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE RoHs

100W IP65 125lm / w LED High Bay Lampu Katerangan: Cara nu sae pikeun masihan pisibilitas kana daerah anu lega sareng reliabiliti anu agung , lampu bék LED anu gedé ngarupakeun pilihan nu hadé pikeun seueur aplikasi. Lampu lampu bay tinggi LED...
China Manufacturer of Led High Bay Lampu Ip65
Persetujuan CE RoHS SAA Gudang 100W U henteu UFO Driver LED High Bay Lampu IP65 IK10 Bodas Industrial

Harga hijian: USD 29.48 - 33.21 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1000 Piece/Pieces USD 29.48 / Piece/Pieces
100 Piece/Pieces USD 31.34 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 33.21 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: Ukuran CTN: 300 * 300 * 200mm 1 PCS / CTN

Kamampuhan suplai: 50000pcs/month

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE RoHS

Persetujuan CE RoHS SAA Gudang 100W U henteu UFO Driver LED High Bay Lampu IP65 IK10 Bodas Industrial Katerangan: Sabot milih cahaya pikeun siling bay tinggi, efisiensi penting pisan. Lantaran cahaya bakal dijalankeun ti sauntuyan anu leuwih luhur,...
High Quality Led High Bay Lampu Ip65 China Supplier
Persetujuan CE RoHS IP65 Industrial 150W Driverless UFO LED High Bay Light pikeun Gudang

Harga hijian: USD 31.34 - 35.07 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1000 Piece/Pieces USD 31.34 / Piece/Pieces
100 Piece/Pieces USD 33.21 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 35.07 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: Ukuran CTN: 300 * 300 * 200mm 1 PCS / CTN

Kamampuhan suplai: 50000pcs/month

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE RoHS

Persetujuan CE RoHS SAA Gudang 100W U henteu UFO Driver LED High Bay Lampu IP65 IK10 Bodas Industrial Katerangan: Sabot milih cahaya pikeun siling bay tinggi, efisiensi penting pisan. Lantaran cahaya bakal dijalankeun ti sauntuyan anu leuwih luhur,...
Professional Manufacturer of Led High Bay Lampu Ip65
Gudang E39 E40 100W Supir UFO LED Bay Bay Lampu IP65 IK10 CE RoHS SAA persetujuan

Harga hijian: USD 29.48 - 33.21 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1000 Piece/Pieces USD 29.48 / Piece/Pieces
100 Piece/Pieces USD 31.34 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 33.21 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: Ukuran CTN: 300 * 300 * 200mm 1 PCS / CTN

Kamampuhan suplai: 50000pcs/month

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE RoHS

Gudang E39 E40 100W Supir UFO LED Bay Bay Lampu IP65 IK10 CE RoHS SAA persetujuan Katerangan: Sabot milih cahaya pikeun siling bay tinggi, efisiensi penting pisan. Lantaran cahaya bakal dijalankeun ti sauntuyan anu leuwih luhur, cahaya perlu...
Expert Manufacturer of Led High Bay Lampu Ip65
200W High Power 200v Lampu LED Lampu IP65

Harga hijian: USD 33.09 - 34.67 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
5001 Piece/Pieces USD 33.09 / Piece/Pieces
2001 Piece/Pieces USD 34.09 / Piece/Pieces
501 Piece/Pieces USD 34.38 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 34.67 / Piece/Pieces

merek: RYGH Tech; OEM / ODM sayogi

bungkusan: Kertas Kupon + Kertas, Ékspor Standar

Kamampuhan suplai: 10000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE/RoHS

200W High Power 200v Lampu LED Lampu IP65 Sadaya lampu banjir LED, Cahaya Daérah sareng séri Yard Light kaasup perumahan aluminium anu édisi anu maot kalayan bungkus jas bérés digabungkeun sareng rating IP65 maranéhna mastikeun ketahanan tiis sareng...
China Supplier of Led High Bay Lampu Ip65
Cahaya Cairan 5 Taun D80 100Watt LED Lampu Banjir

Harga hijian: USD 18.89 - 19.38 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
5001 Piece/Pieces USD 18.89 / Piece/Pieces
2001 Piece/Pieces USD 19.05 / Piece/Pieces
501 Piece/Pieces USD 19.22 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 19.38 / Piece/Pieces

merek: RYGH Tech; OEM / ODM sayogi

bungkusan: Kertas Kupon + Kertas, Ékspor Standar

Kamampuhan suplai: 10000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE/RoHS

Cahaya Cairan 5 Taun D80 100Watt LED Lampu Banjir Sadaya lampu banjir LED, Cahaya Daérah sareng séri Yard Light kaasup perumahan aluminium anu édisi anu maot kalayan bungkus jas bérés digabungkeun sareng rating IP65 maranéhna mastikeun ketahanan...
China Factory of Led High Bay Lampu Ip65
Lampu jalan anu paling murah 50W LED

Harga hijian: USD 12.83 - 13.14 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
5001 Piece/Pieces USD 12.83 / Piece/Pieces
2001 Piece/Pieces USD 12.93 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 13.14 / Piece/Pieces

merek: RYGH, ODM atanapi OEM Sadia

bungkusan: Kertas Kupon + Kertas, Ékspor Standar

Kamampuhan suplai: 50000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE ROHS IP65 IES ISO standards

Lampu jalan anu paling murah 50W LED Panjelasan Produk: Kéngingkeun lampu jalan RYGH TECH` mawa jalan raya sareng katerangan parkir kana abad ka-21. Pedang kami Seri Street Street Light, Driverless LED Street Light, Solar LED Street Light, sareng...
Led High Bay Lampu Ip65 Export
San'an 3030 Lampu LED High Lumen 40W Lampu

Harga hijian: USD 12.65 - 12.95 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
5001 Piece/Pieces USD 12.65 / Piece/Pieces
2001 Piece/Pieces USD 12.75 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 12.95 / Piece/Pieces

merek: RYGH, ODM atanapi OEM Sadia

bungkusan: Kertas Kupon + Kertas, Ékspor Standar

Kamampuhan suplai: 50000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE ROHS IP65 IES ISO standards

San'an 3030 Lampu LED High Lumen 40W Lampu Panjelasan Produk: Kéngingkeun lampu jalan RYGH TECH` mawa jalan raya sareng katerangan parkir kana abad ka-21. Pedang kami Seri Street Street Light, Driverless LED Street Light, Solar LED Street Light,...
Competitive Led High Bay Lampu Ip65 China Supplier
IP65 lampu jalan 30W LED Street Light

Harga hijian: USD 10.05 - 9.9 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 10.05 / Piece/Pieces
5001 Piece/Pieces USD 9.82 / Piece/Pieces
2001 Piece/Pieces USD 9.9 / Piece/Pieces

merek: RYGH, ODM atanapi OEM Sadia

bungkusan: Kertas Kupon + Kertas, Ékspor Standar

Kamampuhan suplai: 50000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE ROHS IP65 IES ISO standards

IP65 lampu jalan 30W LED Street Light Panjelasan Produk: Kéngingkeun lampu jalan RYGH TECH` mawa jalan raya sareng katerangan parkir kana abad ka-21. Pedang kami Seri Street Street Light, Driverless LED Street Light, Solar LED Street Light, sareng...
Leading Manufacturer of Led High Bay Lampu Ip65
100LM / W 20W SMD LED Street Light

Harga hijian: USD 8.51 - 8.71 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
5001 Piece/Pieces USD 8.51 / Piece/Pieces
2001 Piece/Pieces USD 8.58 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 8.71 / Piece/Pieces

merek: RYGH, ODM atanapi OEM Sadia

bungkusan: Kertas Kupon + Kertas, Ékspor Standar

Kamampuhan suplai: 50000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE ROHS IP65 IES ISO standards

100LM / W 20W SMD LED Street Light Panjelasan Produk: Kéngingkeun lampu jalan RYGH TECH` mawa jalan raya sareng katerangan parkir kana abad ka-21. Pedang kami Seri Street Street Light, Driverless LED Street Light, Solar LED Street Light, sareng...
Professional Factory of Led High Bay Lampu Ip65
Lampu 150 watt LED jalan 2 garansi taun

Harga hijian: USD 32.42 - 33.19 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
5001 Piece/Pieces USD 32.42 / Piece/Pieces
2001 Piece/Pieces USD 32.68 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 33.19 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM sayogi

bungkusan: 63 * 29,5 * 11.5CM, 1pcs / ctn

Kamampuhan suplai: 50000pcs/year

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE,RoHS,EMC,PVD

Lampu 150 watt LED jalan 2 garansi taun Panjelasan Produk: Kéngingkeun lampu jalan RYGH TECH` mawa jalan raya sareng katerangan parkir kana abad ka-21. Pedang kami Seri Street Street Light, Driverless LED Street Light, Solar LED Street Light, sareng...
Lampu jalan 2700-6500K 120W

Harga hijian: USD 32.24 - 33 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
5001 Piece/Pieces USD 32.24 / Piece/Pieces
2001 Piece/Pieces USD 32.49 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 33 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM sayogi

bungkusan: 63 * 29,5 * 11.5CM, 1pcs / ctn

Kamampuhan suplai: 50000pcs/year

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE,RoHS,EMC,PVD

Lampu jalan 2700-6500K 120W Panjelasan Produk: Kéngingkeun lampu jalan RYGH TECH` mawa jalan raya sareng katerangan parkir kana abad ka-21. Pedang kami Seri Street Street Light, Driverless LED Street Light, Solar LED Street Light, sareng Lampu Led...
100 lampu jalan watt dipimpin 130lm / w

Harga hijian: USD 23.27 - 23.82 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
5001 Piece/Pieces USD 23.27 / Piece/Pieces
2001 Piece/Pieces USD 23.46 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 23.82 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM sayogi

bungkusan: 52.5 * 26 * 11.5CM, 1pcs / ctn

Kamampuhan suplai: 50000pcs/year

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE,RoHS,EMC,PVD

100 lampu jalan watt dipimpin 130lm / w Panjelasan Produk: Kéngingkeun lampu jalan RYGH TECH` mawa jalan raya sareng katerangan parkir kana abad ka-21. Pedang kami Seri Street Street Light, Driverless LED Street Light, Solar LED Street Light, sareng...
Lampu jalan LED AC 85-265V 80W

Harga hijian: USD 22.68 - 23.21 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
5001 Piece/Pieces USD 22.68 / Piece/Pieces
2001 Piece/Pieces USD 22.85 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 23.21 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM sayogi

bungkusan: 52.5 * 26 * 11.5CM, 1pcs / ctn

Kamampuhan suplai: 50000pcs/year

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE,RoHS,EMC,PVD

Lampu jalan LED AC 85-265V 80W Panjelasan Produk: Kéngingkeun lampu jalan RYGH TECH` mawa jalan raya sareng katerangan parkir kana abad ka-21. Pedang kami Seri Street Street Light, Driverless LED Street Light, Solar LED Street Light, sareng Lampu...
130lm / w 50W LED lampu jalan IP66 luar

Harga hijian: USD 12.83 - 13.14 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
5001 Piece/Pieces USD 12.83 / Piece/Pieces
2001 Piece/Pieces USD 12.93 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 13.14 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM sayogi

bungkusan: 42 * 36,5 * 43CM, 10pcs / ctn

Kamampuhan suplai: 50000pcs/year

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE,RoHS,EMC,PVD

130lm / w 50W LED lampu jalan IP66 luar Panjelasan Produk: Kéngingkeun lampu jalan RYGH TECH` mawa jalan raya sareng katerangan parkir kana abad ka-21. Pedang kami Seri Street Street Light, Driverless LED Street Light, Solar LED Street Light, sareng...
40W SMD 3030 2700-6500K lampu jalan LED

Harga hijian: USD 12.65 - 12.95 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
5001 Piece/Pieces USD 12.65 / Piece/Pieces
2001 Piece/Pieces USD 12.75 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 12.95 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM sayogi

bungkusan: 42 * 36,5 * 43CM, 10pcs / ctn

Kamampuhan suplai: 50000pcs/year

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE,RoHS,EMC,PVD

40W SMD 3030 2700-6500K lampu jalan LED Panjelasan Produk: Kéngingkeun lampu jalan RYGH TECH` mawa jalan raya sareng katerangan parkir kana abad ka-21. Pedang kami Seri Street Street Light, Driverless LED Street Light, Solar LED Street Light, sareng...
30W Philips chip LED lampu jalan

Harga hijian: USD 10.05 - 9.9 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 10.05 / Piece/Pieces
5001 Piece/Pieces USD 9.82 / Piece/Pieces
2001 Piece/Pieces USD 9.9 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM sayogi

bungkusan: 47 * 41 * 37.5CM, 15pcs / ctn

Kamampuhan suplai: 50000pcs/year

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE,RoHS,EMC,PVD

30W Philips chip LED lampu jalan Panjelasan Produk: Kéngingkeun lampu jalan RYGH TECH` mawa jalan raya sareng katerangan parkir kana abad ka-21. Pedang kami Seri Street Street Light, Driverless LED Street Light, Solar LED Street Light, sareng Lampu...
20W 100lm / w lampu jalan LED pikeun jalan

Harga hijian: USD 8.51 - 8.71 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
5001 Piece/Pieces USD 8.51 / Piece/Pieces
2001 Piece/Pieces USD 8.58 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 8.71 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM sayogi

bungkusan: 56 * 41 * 34CM, 20pcs / ctn

Kamampuhan suplai: 50000pcs/year

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE,RoHS,EMC,PVD

20W 100lm / w lampu jalan LED pikeun jalan Panjelasan Produk: Kéngingkeun lampu jalan RYGH TECH` mawa jalan raya sareng katerangan parkir kana abad ka-21. Pedang kami Seri Street Street Light, Driverless LED Street Light, Solar LED Street Light,...
5W IP66 LED Taman Tembok Solar

Harga hijian: USD 22.61 - 27.48 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1001 Piece/Pieces USD 22.61 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 27.48 / Piece/Pieces

merek: RYGH Tech; OEM / ODM sayogi

bungkusan: Kertas Kupon + Kertas, Ékspor Standar

Kamampuhan suplai: 50000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE/RoHS

5W IP66 LED Taman Tembok Solar Ieu Seri 5W IP66 Solar Taman Wall Light nembé aya panalungtikan sareng pamekaran dina taun ieu. Penampilanna sederhana sareng artistik, lampu teduh lampu lemes sareng teu aya polusi cahaya. Dupi kadali waktos, kontrol...
IP66 lampu témbok LED 2W

Harga hijian: USD 13.04 - 15.3 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1000 Piece/Pieces USD 13.04 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 15.3 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM sayogi

bungkusan: 185 * 170 * 125MM, GW: 1.22KG (2 PCS / ctn)

Kamampuhan suplai: 50000pcs/year

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE,RoHS,EMC,PVD

IP66 lampu témbok LED 2W Panjelasan Produk: Sederhana pangsaéna: tingali kana lampu témbok surya Truro urang sareng anjeun bakal enggal ngartos naha. Kontemporer desain sareng kinerja anu sampurna sampurna salaku standar dina témbok nirkabel ieu,...
Patén Anyar Patén 2w Lampu LED Lampu

Harga hijian: USD 13.04 - 15.3 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1001 Piece/Pieces USD 13.04 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 15.3 / Piece/Pieces

merek: RYGH Tech; OEM / ODM sayogi

bungkusan: Kertas Kupon + Kertas, Ékspor Standar

Kamampuhan suplai: 50000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE/RoHS

Patén Anyar Patén 2w Lampu LED Lampu Ieu Seri Newest Patent 2w Solar Wall Wall anu nembé aya panalungtikan sareng pamekaran dina taun ieu. Penampilanna sederhana sareng artistik, lampu teduh lampu lemes sareng teu aya polusi cahaya. Dupi kadali...
2019 Cahaya Lingkungan Anyar 5W Solar Lampu Lampu

merek: RYGH Tech

bungkusan: CTN kosong, atanapi ngaropéa CTN

Kamampuhan suplai: 5-7 days for sample, 5-15 days for mass order

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE, RoHS

2019 Cahaya Lingkungan Anyar 5W Solar Lampu Lampu Katerangan: Ieu séri taun 2019 New Outdoor 5W Solar LED Wall Light nembé panalungtikan sareng pamekaran dina taun ieu. Penampilanna sederhana sareng artistik, lampu teduh lampu lemes sareng teu aya...
Murah Murah Lampu Merah Biru Merah Putih 150W

Harga hijian: USD 33.18 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 33.18 / Piece/Pieces

merek: RYGH Tech

bungkusan: CTN kosong, atanapi ngaropéa CTN

Kamampuhan suplai: 5-7 days for sample, 5-15 days for mass order

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE, RoHS

Murah Murah Lampu Merah Biru Merah Putih 150W Katerangan: RYGH-LG-150W nyaéta Murah Murah Lampu Merah Biru Merah Putih 150W , Urang nembé diluncurkeun dina taun 2019, voltase input nyaéta AC90-170V atanapi AC170-270V, nganggo SMD 3030 Source Source,...
Supir DOB 80w Linear LED Tumbuhan Cahaya

Harga hijian: USD 24.35 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 24.35 / Piece/Pieces

merek: RYGH Tech

bungkusan: CTN kosong, atanapi ngaropéa CTN

Kamampuhan suplai: 5-7 days for sample, 5-15 days for mass order

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE, RoHS

Supir DOB 80w Linear LED Tumbuhan Cahaya Katerangan: RYGH-LG-80W nyaéta Driverless DOB 80w Linear LED Tumuwuh Cahaya, Urang nembé ngaluncurkeun dina taun 2019, voltase input nyaéta AC90-170V atanapi AC170-270V, nganggo Sumber Daya SMD 3030, Red +...
Related Industry Information
Related Products
Daptar Produk patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan