Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Hugh Hu Mr. Hugh Hu
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86-755-29411949 email:info@ledlightinside.com
imah > produk > Led Grow Lighting (Total 24 Products for Led Grow Lighting)
Service online
Hugh Hu

Mr. Hugh Hu

Kantunkeun pesen
ngahubungan Kiwari

Led Grow Lighting

Kami husus Led Grow Lighting pabrik & suppliers / pabrik ti Cina. Borongan Led Grow Lighting kalawan kualitas saluhur low harga / murah, salah sahiji Led Grow Lighting merek paminpin ti Cina, Shenzhen Ri Yue Guang Hua Technology Co., Ltd..
Tutuwuhan Pinuh Spéktrum 40W LED Tumuwuh Lampu

Harga hijian: USD 10 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
10 Piece/Pieces USD 10 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 10000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 10 Piece/Pieces

Model No.:  40W LED Grow Light

Paremeter Produk Model NO.ADAPL-75RBUI-40W Nominal Power 40W Actual Power 10W Voltage AC 85-265V LED wavelength R:620-630nm B:455-465nm UV:385-395nm IR:730-735nm Life Time 30000 Hours Size 338x110x16mm LED Qty
China Manufacturer of Led Grow Lighting
Pinuh Spéktrum 1200W LED Tumuwuh Lampu kanggo Plant

Harga hijian: USD 73.08 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 73.08 / Piece/Pieces

merek: RYGH, ODM atanapi OEM Sadia

bungkusan: Paper karton + Busa

Kamampuhan suplai: 50000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE/RoHS

Pinuh Spéktrum 1200W LED Tumuwuh Lampu kanggo Plant Pinuh Spéktrum 1200W LED Tumuwuh Lampu kanggo Plant.Using Panggihan varnish beusi perumahan sareng bahan perumahan kaca tempered. Hal ieu tiasa dianggo dina penanaman jero ruangan. Sapertos...
High Quality Led Grow Lighting China Supplier
Bahan Perumahan Kaca Temat 1500W LED Tumuwuh Lampu

Harga hijian: USD 88.46 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 88.46 / Piece/Pieces

merek: RYGH, ODM atanapi OEM Sadia

bungkusan: Paper karton + Busa

Kamampuhan suplai: 50000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE/RoHS

Bahan Perumahan Kaca Temat 1500W LED Tumuwuh Lampu Bahan Perumahan Kaca Temat Tukang 1500W LED Tumuwuh Lampu Lampu Ngagunakeun Pokok bahan kubah varnish sareng bahan perumahan kaca beusi. Hal ieu tiasa dianggo dina penanaman jero ruangan. Sapertos...
Professional Manufacturer of Led Grow Lighting
300W LED tumuwuh cahaya LED pikeun Penanaman Indoor

Harga hijian: USD 40.38 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 40.38 / Piece/Pieces

merek: RYGH, ODM atanapi OEM Sadia

bungkusan: Paper karton + Busa

Kamampuhan suplai: 50000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE/RoHS

300W LED tumuwuh cahaya LED pikeun Penanaman Indoor 300W LED Tumuwuh Lampu Fxture kanggo Penanaman Indoor.Umigasi baking pembuatan beusi sareng bahan padumukan kaca tempered. Hal ieu tiasa dianggo dina penanaman jero ruangan. Sapertos sapertos...
Expert Manufacturer of Led Grow Lighting
2018 Anyar Produk LED Table Tumuwuh lampu

Harga hijian: USD 20.5 - 25.5 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
500 Piece/Pieces USD 20.5 / Piece/Pieces
100 Piece/Pieces USD 23.5 / Piece/Pieces
10 Piece/Pieces USD 25.5 / Piece/Pieces

merek: RYGH, ODM atanapi OEM Sadia

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 50000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 10 Piece/Pieces

Sertipikat: CE/RoHS/FCC

Panjelasan Produk 2018 Anyar Produk LED Table Tumuwuh lampu Panjelasan Produk Model NO.W-PG01-B Wattage 8.5 W Voltage AC100-240V Certificate CE ROHS FCC Luminance Full Lighting>=75LM;White Only>=90LM;Red & Blue Light>=20LM; Power Factor...
China Supplier of Led Grow Lighting
Amazon Hot Jual 10W LED tumuwuh Table Cahaya

Harga hijian: USD 20.85 - 25.85 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
500 Piece/Pieces USD 20.85 / Piece/Pieces
100 Piece/Pieces USD 23.85 / Piece/Pieces
5 Piece/Pieces USD 25.85 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: 10pcs / ctn, ukuranana karton: L76 * W40 * H27.5CM, Kanggo lampu anu tunggal sareng bungkusan batin, beurat: 1200g, ukuran pak: L38.5 * W15 * H12.5CM

Kamampuhan suplai: 50000pcs/month

Mnt. pesenan: 5 Piece/Pieces

Sertipikat: CE RoHS FCC PSE

Amazon Hot Jual 10W LED tumuwuh Table Cahaya Description: This LED grow light is designed to speed up the growth rate of plants at all growth stages including seedling, vegetative, and flowering vegetative stages by providing the supplemental light...
China Factory of Led Grow Lighting
Meanwell HLG 200W Linear LED tumuwuh Lampu

Harga hijian: USD 84.12 - 86.11 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
500 Piece/Pieces USD 84.12 / Piece/Pieces
100 Piece/Pieces USD 84.79 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 86.11 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: 1185 * 165 * 195MM

Kamampuhan suplai: 50000pcs/month

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE RoHS

Meanwell HLG 200W Linear LED tumuwuh Lampu Struktur disipasi panas ka 3D profésional, di jero atanapi dilebetna, Desain torowongan angin, Kanaékan parantos ningkat, manjangkeun umur kuma
Led Grow Lighting Export
IP65 Beam Angle Adjustable 300W Lampu Industrial linier LED Tumuwuh Lampu

Harga hijian: USD 134.68 - 137.86 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
500 Piece/Pieces USD 134.68 / Piece/Pieces
100 Piece/Pieces USD 135.74 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 137.86 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: 920 * 280 * 220MM

Kamampuhan suplai: 50000pcs/month

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE RoHS

IP65 Beam Angle Adjustable 300W Lampu Industrial linier LED Tumuwuh Lampu Struktur disipasi panas ka 3D profésional, di jero atanapi dilebetna, Desain torowongan angin, Kanaékan parantos ningkat, manjangkeun umur kuma
Competitive Led Grow Lighting China Supplier
Pinuh Spéktrum 5 Taun Waragad LED Linear Kembang Lampu

Harga hijian: USD 193.59 - 198.17 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
500 Piece/Pieces USD 193.59 / Piece/Pieces
100 Piece/Pieces USD 195.12 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 198.17 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: 1450 * 280 * 220MM

Kamampuhan suplai: 50000pcs/month

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE RoHS

Pinuh Spéktrum 5 Taun Waragad LED Linear Kembang Lampu Struktur disipasi panas ka 3D profésional, di jero atanapi dilebetna, Desain torowongan angin, Kanaékan parantos ningkat, manjangkeun umur kuma
Leading Manufacturer of Led Grow Lighting
Pinuh Spéktrum Epistar 3030 50W LED Tumuwuh Lampu

Harga hijian: USD 39.38 - 40.31 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
500 Piece/Pieces USD 39.38 / Piece/Pieces
100 Piece/Pieces USD 39.69 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 40.31 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: 385 * 165 * 195MM, 1 PCS / CTN

Kamampuhan suplai: 50000pcs/month

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE RoHS

Pinuh Spéktrum Epistar 3030 50W LED Tumuwuh Lampu Katerangan: Salila sababaraha dekade, pamekar indoor ngandelkeun sumber cahaya jieunan sapertos HID, High Sodium tekenan, sareng fluoresensi pikeun meniru sinar panonpoé dina lingkungan jero ruangan....
Professional Factory of Led Grow Lighting
Hydroponic High Power 100W linier LED tumuwuh Lampu

Harga hijian: USD 54.48 - 55.77 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
500 Piece/Pieces USD 54.48 / Piece/Pieces
100 Piece/Pieces USD 54.91 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 55.77 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: 650 * 165 * 195MM, 1 PCS / CTN

Kamampuhan suplai: 50000pcs/month

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE RoHS

Hydroponic High Power 100W linier LED tumuwuh Lampu Katerangan: Salila sababaraha dekade, pamekar indoor ngandelkeun sumber cahaya jieunan sapertos HID, High Sodium tekenan, sareng fluoresensi pikeun meniru sinar panonpoé dina lingkungan jero...
Populér LED tumuwuh Lampu Spéktrum Kampuh pikeun Tatangkalan Indoor

Harga hijian: USD 617.31 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 617.31 / Piece/Pieces

merek: RYGH, ODM atanapi OEM Sadia

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 50000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE/RoHS

Populér LED tumuwuh Lampu Spéktrum Kampuh pikeun Tatangkalan Indoor Katerangan: Salila sababaraha dekade, pamekar indoor ngandelkeun sumber cahaya jieunan sapertos HID, High Sodium tekenan, sareng fluoresensi pikeun meniru sinar panonpoé dina...
Daya High Kualitas Luhur 300W Spéktrum LED Lampu Kembang

Harga hijian: USD 134.68 - 137.86 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
501 Piece/Pieces USD 134.68 / Piece/Pieces
101 Piece/Pieces USD 135.74 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 137.86 / Piece/Pieces

merek: RYGH, ODM atanapi OEM Sadia

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 50000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE/RoHS

Daya High Kualitas Luhur 300W Spéktrum LED Lampu Kembang 3 D Stripipasi panas panas profésional, jero sareng luar disambungkeun, Desain torowongan angin, paningkatan kinerja termal seueur pisan, Manjangkeun gaya kueh lampu. Spésifikasi Produk: Model...
Shenzhen 192W COB LED Plant Grow Lampu

Harga hijian: USD 52.08 - 55.87 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
100 Piece/Pieces USD 52.08 / Piece/Pieces
50 Piece/Pieces USD 53.98 / Piece/Pieces
5 Piece/Pieces USD 55.87 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: 520 * 332 * 265mm, 4 PCS / CTN

Kamampuhan suplai: 50000pcs/month

Mnt. pesenan: 5 Piece/Pieces

Sertipikat: CE RoHS

Shenzhen pabrik 38W 48W 96W COB LED Plant tumuwuh Lampu pikeun dijual Katerangan: Salila sababaraha dekade, pamekar indoor ngandelkeun sumber cahaya jieunan sapertos HID, High Sodium tekenan, sareng fluoresensi pikeun meniru sinar panonpoé dina...
Kualitas Luhur Shenzhen 192W COB LED Tingkat Lampu

Harga hijian: USD 71.97 - 77.65 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
100 Piece/Pieces USD 71.97 / Piece/Pieces
50 Piece/Pieces USD 74.81 / Piece/Pieces
5 Piece/Pieces USD 77.65 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: 670 * 410 * 260mm, 4 PCS / CTN

Kamampuhan suplai: 50000pcs/month

Mnt. pesenan: 5 Piece/Pieces

Sertipikat: CE RoHS

Tangkuban Parahu Kebon Penanaman Penebangan Ngembang 192W COB LED Grow Lighting Katerangan: Salila sababaraha dekade, pamekar indoor ngandelkeun sumber cahaya jieunan sapertos HID, High Sodium tekenan, sareng fluoresensi pikeun meniru sinar panonpoé...
Tutuwuhan Rohangan Hydroponic 300W COB LED Tumuwuh Lampu

Harga hijian: USD 132.58 - 143.94 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
100 Piece/Pieces USD 132.58 / Piece/Pieces
50 Piece/Pieces USD 138.26 / Piece/Pieces
5 Piece/Pieces USD 143.94 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: 68 * 40,5 * 40.5CM, 4 PCS / CTN

Kamampuhan suplai: 50000pcs/month

Mnt. pesenan: 5 Piece/Pieces

Sertipikat: CE RoHS

Tutuwuhan Indoor Hydropnic 300W 400W 800W 1000W COB LED tumuwuh Lampu Katerangan: Salila sababaraha dekade, pamekar indoor ngandelkeun sumber cahaya jieunan sapertos HID, High Sodium tekenan, sareng fluoresensi pikeun meniru sinar panonpoé dina...
Spéktrum Tutuwuhan 384W COB LED Lampu Tuwuh Lampu

Harga hijian: USD 142.05 - 153.41 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
100 Piece/Pieces USD 142.05 / Piece/Pieces
50 Piece/Pieces USD 147.73 / Piece/Pieces
5 Piece/Pieces USD 153.41 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: 68 * 40,5 * 40.5CM, 4 PCS / CTN

Kamampuhan suplai: 50000pcs/month

Mnt. pesenan: 5 Piece/Pieces

Sertipikat: CE RoHS

Tutuwuhan Rohangan Spéktrum Pinuh 384W COB LED Kembang Lampu Katerangan: Salila sababaraha dekade, pamekar indoor ngandelkeun sumber cahaya jieunan sapertos HID, High Sodium tekenan, sareng fluoresensi pikeun meniru sinar panonpoé dina lingkungan...
High Power Tangkuban Parahu 300W dipingpin tumuwuh Lampu

Harga hijian: USD 123.11 - 126.89 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
100 Piece/Pieces USD 123.11 / Piece/Pieces
50 Piece/Pieces USD 125 / Piece/Pieces
5 Piece/Pieces USD 126.89 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: 595 * 255 * 120mm

Kamampuhan suplai: 50000pcs/month

Mnt. pesenan: 5 Piece/Pieces

Sertipikat: CE RoHS

High Power Tangkuban Parahu 300W dipingpin tumuwuh Lampu Katerangan: Salila sababaraha dekade, pamekar indoor ngandelkeun sumber cahaya jieunan sapertos HID, High Sodium tekenan, sareng fluoresensi pikeun meniru sinar panonpoé dina lingkungan jero...
Hydroponics 450W Sayuran LED Kembang Lampu

Harga hijian: USD 172.35 - 176.14 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
100 Piece/Pieces USD 172.35 / Piece/Pieces
50 Piece/Pieces USD 174.24 / Piece/Pieces
5 Piece/Pieces USD 176.14 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: 565 * 365 * 145mm

Kamampuhan suplai: 50000pcs/month

Mnt. pesenan: 5 Piece/Pieces

Sertipikat: CE RoHS

Hydroponics 450W Sayuran LED Kembang Lampu Katerangan: Salila sababaraha dekade, pamekar indoor ngandelkeun sumber cahaya jieunan sapertos HID, High Sodium tekenan, sareng fluoresensi pikeun meniru sinar panonpoé dina lingkungan jero ruangan. Naha...
Pinuh Spéktrum Hydroponics Plant 600W LED Lampu

Harga hijian: USD 246.21 - 255.68 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
100 Piece/Pieces USD 246.21 / Piece/Pieces
50 Piece/Pieces USD 251.89 / Piece/Pieces
5 Piece/Pieces USD 255.68 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: 1010 * 310 * 330mm, 2 PCS / CTN

Kamampuhan suplai: 50000pcs/month

Mnt. pesenan: 5 Piece/Pieces

Sertipikat: CE RoHS

Pinuh Spéktrum Hydroponics Sayuran Pabrik 600W LED Kembang Lampu Katerangan: Salila sababaraha dekade, pamekar indoor ngandelkeun sumber cahaya jieunan sapertos HID, High Sodium tekenan, sareng fluoresensi pikeun meniru sinar panonpoé dina...
Amazon 1200W Full Spéktrum Module LED tumuwuh Lampu

Harga hijian: USD 511.36 - 530.3 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
100 Piece/Pieces USD 511.36 / Piece/Pieces
50 Piece/Pieces USD 520.83 / Piece/Pieces
5 Piece/Pieces USD 530.3 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: 1090 * 660 * 250mm, 1 PCS / CTN

Kamampuhan suplai: 50000pcs/month

Mnt. pesenan: 5 Piece/Pieces

Sertipikat: CE RoHS

Amazon Hottest High Power 1200W Full Spéktrum Module LED Tumuwuh Lampu Katerangan: Salila sababaraha dekade, pamekar indoor ngandelkeun sumber cahaya jieunan sapertos HID, High Sodium tekenan, sareng fluoresensi pikeun meniru sinar panonpoé dina...
Beureum / bulao E27 bohlam anu mabur sangkan cahaya kanggo pepelakan jero ruangan

Harga hijian: USD 7.95 - 8.71 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1000 Piece/Pieces USD 7.95 / Piece/Pieces
500 Piece/Pieces USD 8.33 / Piece/Pieces
100 Piece/Pieces USD 8.71 / Piece/Pieces

merek: RYGH, ODM atanapi OEM Sadia

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 50000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 100 Piece/Pieces

Sertipikat: CE/RoHS

Beureum / bulao E27 bohlam anu mabur sangkan cahaya kanggo pepelakan jero ruangan Spésifikasi: Model RYGH-PAR3812WB(12X1W)
230W COB High PAR Spéktrum LED Kembang Lampu

Harga hijian: USD 98.48 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 98.48 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: 398 * 368 * 142MM, 1 PCS / CTN

Kamampuhan suplai: 50000pcs/month

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE RoHS

Pabrik Kota Pertambangan Hydroponics 230W COB High PAR Spectrum Optic LED Grow Lighting Katerangan: Salila sababaraha dekade, pamekar indoor ngandelkeun sumber cahaya jieunan sapertos HID, High Sodium tekenan, sareng fluoresensi pikeun meniru sinar...
1200W Noas COB Full Spéktrum LED Kembang Lampu

Harga hijian: USD 485.89 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 485.89 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: 955 * 180 * 450MM, 1 PCS / CTN

Kamampuhan suplai: 50000pcs/month

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE RoHS

RoHS 1200W Noas COB High Power LED Spéktrum Pinuh LED Kembang Lampu Pake kanggo Sadayana Pepelakan Katerangan: Salila sababaraha dekade, pamekar indoor ngandelkeun sumber cahaya jieunan sapertos HID, High Sodium tekenan, sareng fluoresensi pikeun...
Related Industry Information
Daptar Produk patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan