Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Hugh Hu Mr. Hugh Hu
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86-755-29411949 email:info@ledlightinside.com
imah > produk > Led Grow Lamp (Total 24 Products for Led Grow Lamp)
Service online
Hugh Hu

Mr. Hugh Hu

Kantunkeun pesen
ngahubungan Kiwari

Led Grow Lamp

Kami husus Led Grow Lamp pabrik & suppliers / pabrik ti Cina. Borongan Led Grow Lamp kalawan kualitas saluhur low harga / murah, salah sahiji Led Grow Lamp merek paminpin ti Cina, Shenzhen Ri Yue Guang Hua Technology Co., Ltd..
Tutuwuhan Pinuh Spéktrum 40W LED Tumuwuh Lampu

Harga hijian: USD 10 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
10 Piece/Pieces USD 10 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 10000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 10 Piece/Pieces

Model No.:  40W LED Grow Light

Paremeter Produk Model NO.ADAPL-75RBUI-40W Nominal Power 40W Actual Power 10W Voltage AC 85-265V LED wavelength R:620-630nm B:455-465nm UV:385-395nm IR:730-735nm Life Time 30000 Hours Size 338x110x16mm LED Qty
China Manufacturer of Led Grow Lamp
300W LED Tumuwuh Lampu Spéktrum Tangkuban Parahu

Harga hijian: USD 28.46 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
10 Piece/Pieces USD 28.46 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 10000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 10 Piece/Pieces

Model No.: 300W LED Grow Light

300W LED Tumuwuh Lampu Spéktrum Tangkuban Parahu Naha anjeun bingung tentang milih lampu anu langkung lengkep sareng nyugemakeun pikeun ngamajukeun tumuwuh tangkal? Bageur nawaran reureuh di kasampak di urang LED Lampu tumuwuh panas panas. Ieu bakal...
High Quality Led Grow Lamp China Supplier
Anyar Full Spéktrum 50W UFO LED tumuwuh Lampu

Harga hijian: USD 13.28 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
10 Piece/Pieces USD 13.28 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 10000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 10 Piece/Pieces

Model No.: 50W LED Grow Light

Paremeter Produk Model NO. ADUFO-250RBUI-50W Nominal Power 50W Actual Power 35W Voltage AC 85-265V LED wavelength R:620-630nm B:455-465nm UV:385-395nm IR:730-735nm Life Time 30000 Hours Size 330x33mm LED
Professional Manufacturer of Led Grow Lamp
Spéktrum pinuh 85-265V Pabrik 300W LED Tumuwuh Lampu

Harga hijian: USD 27 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
10 Piece/Pieces USD 27 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 10000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 10 Piece/Pieces

Model No.: ADAPL-100RBWUI-C300W

Spéktrum pinuh 85-265V Pabrik 300W LED Tumuwuh Lampu Ieu daya listrik Lampu LED Lampu nyaéta 65W, ngaganti lampu tradisional anu berwarna 300W. Lampu LED Ieu husus dianggo pikeun tutuwuhan, ngabantosan dina tumuwuh, ngaronjatna produksi sareng...
Expert Manufacturer of Led Grow Lamp
IP65 SMD 3030 100w LED linier tumuwuh Lampu

Harga hijian: USD 65.07 - 70.49 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
200 Piece/Pieces USD 65.07 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 70.49 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial

bungkusan: Kosong CTN, atanapi ngaropéa CTN

Kamampuhan suplai: 5-7 days for sample, 5-15 days for mass order

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE, RoHS

IP65 SMD 3030 100w LED linier tumuwuh Lampu Katerangan: 100w Module LED High Bay 100w linier LED Grow Lampu dirobah tina Lampu LED bateran Lampu luhur LED, kami nganggo Beureum, Bulao, UV, IR Profesional Warna Sumber LED Kanggo, Numutkeun rasio anu...
China Supplier of Led Grow Lamp
Jaminan 3 taun ABS PC 300W Panel LED Tumuwuh Lampu

Harga hijian: USD 29.45 - 29.53 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1000 Piece/Pieces USD 29.45 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 29.53 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial

bungkusan: Kosong CTN, atanapi ngaropéa CTN

Kamampuhan suplai: 5-7 days for sample, 5-15 days for mass order

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE, RoHS

Jaminan 3 taun ABS PC 300W Panel LED Tumuwuh Lampu Katerangan: Luhur 3 taun Jaminan ABS PC 300W Panel LED Grow Lampu profésional Lampu Spéktrum Pabrik LED Tuwuh Lampu Lampu, sareng anu éndah luar, urang tiasa masihan nongkrong garis. Bisa kerekan....
China Factory of Led Grow Lamp
Jaminan 3 taun SMD 3030 Full Spéktrum 65w LED Tumuwuh Lampu

Harga hijian: USD 10 - 9.95 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 10 / Piece/Pieces
1000 Piece/Pieces USD 9.95 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial

bungkusan: Kosong CTN, atanapi ngaropéa CTN

Kamampuhan suplai: 5-7 days for sample, 5-15 days for mass order

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE, RoHS

Harga Pabrik Kualitas anu luhur Kénging 300 k LED Katerangan: Jaminan 3 warsih SMD 3030 Full Spéktrum 65w LED Grow Lampu nyaéta produk panas-ngajual di pasar. Kami nganggo UV, IR, RED, BLUE warna béda LED Sumber, ku kituna tiasa ngahontal pangaruh...
Led Grow Lamp Export
High Power COB Lens 50W LED Grow Lampu

Harga hijian: USD 10.9 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 10.9 / Piece/Pieces

merek: SMD3030

bungkusan: Ukuran batin jero: 225 * 200 * 45mm MEAS: 570 * 415 * 250mm 20PCS / karton Beurat kotor: 14.5Kg

Kamampuhan suplai: 50000pcs/Year

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE RoHs

High Power COB Lens 50W LED Grow Lampu Description: Accelerate indoor plant growth with energy-efficient Feit Electric LED Grow Light Bulb and fixtures. Our LED Grow Lights are ideal for greenhouse, horticulture, hydroponic or aquaponic planting and...
Competitive Led Grow Lamp China Supplier
1000W ngahasilkeun lampu lampu pikeun tatangkalan di jero ruangan

Harga hijian: USD 55.85 - 57.69 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1000 Piece/Pieces USD 55.85 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 57.69 / Piece/Pieces

merek: RYGH

bungkusan: Kosong CTN, atanapi ngaropéa CTN

Kamampuhan suplai: 5-7 days for sample, 5-15 days for mass order

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE, RoHS

1000W ngahasilkeun lampu lampu pikeun tatangkalan di jero ruangan Katerangan: Kami nganggo LED Spéktrum Full pikeun ngalakukeun lampu lampu anu tumuwuh di jero 1000W kanggo pepelakan jero ruangan, rasio kacaangan 400-840nm, daya nominal nya 1000w,...
Leading Manufacturer of Led Grow Lamp
10W Chips Double 1200W LED tumuwuh lampu

Harga hijian: USD 68.95 - 73.08 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1000 Piece/Pieces USD 68.95 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 73.08 / Piece/Pieces

merek: RYGH

bungkusan: Kosong CTN, atanapi ngaropéa CTN

Kamampuhan suplai: 5-7 days for sample, 5-15 days for mass order

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE, RoHS

10W Chips Double 1200W LED tumuwuh lampu Katerangan: Kami nganggo LED Spéktrum Full mun ngalakukeun 10W Double Chips 12WW LED Lamp Lampu Tuwuh, rasio kacaangan 400-840nm, daya nominal nya 1200w, kakuatan anu sabenerna nyaéta 180W, jaminan 2 taun,...
Professional Factory of Led Grow Lamp
Panas Jual Kualitas Lalitna Héwa Deui 50 W LED Lampu Tumuwuh Lampu di Graden

Harga hijian: USD 12.3 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 12.3 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: 37 * 34 * 4.0CM

Kamampuhan suplai: 50000pcs/month

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE RoHS

Panas Jual Kualitas Lalitna Héwa Deui 50 W LED Lampu Tumuwuh Lampu di Graden Katerangan: Salila sababaraha dekade, pamekar indoor ngandelkeun sumber cahaya jieunan sapertos HID, High Sodium tekenan, sareng fluoresensi pikeun meniru sinar panonpoé...
Spéktrum Full LED Kembang Lampu Lampu sareng Jero

Harga hijian: USD 10 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 10 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: 41 * 12,5 * 3.4CM

Kamampuhan suplai: 50000pcs/month

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE RoHS

Spéktrum Full LED Kembang Lampu Lampu sareng Jero Katerangan: Salila sababaraha dekade, pamekar indoor ngandelkeun sumber cahaya jieunan sapertos HID, High Sodium tekenan, sareng fluoresensi pikeun meniru sinar panonpoé dina lingkungan jero ruangan....
Kualitas Asli Harga Biéal 300W LED Kembang LED

Harga hijian: USD 28.46 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 28.46 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: 51,0 * 17,8 * 6.0CM

Kamampuhan suplai: 50000pcs/month

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE RoHS

Harga Asli Kualitas Luhur 300W LED Lampu Tuwuh Lampu Katerangan: Salila sababaraha dekade, pamekar indoor ngandelkeun sumber cahaya jieunan sapertos HID, High Sodium tekenan, sareng fluoresensi pikeun meniru sinar panonpoé dina lingkungan jero...
Warna sistim Hydroponic warni Smart Garden Plant Grow Light Desk Desk LED Lampu

Harga hijian: USD 20.85 - 25.85 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
500 Piece/Pieces USD 20.85 / Piece/Pieces
100 Piece/Pieces USD 23.85 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 25.85 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: 40X16X14 cm

Kamampuhan suplai: 50000pcs/month

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE RoHS

Taman Intan Berkar Hydroponic kalayan Lampu Peket Pekembangan Lampu Tutuwuhan Rohangan ( 1) Hydroponics, Teu aya kokotor, Teu aya mess, Parahira geulis, Produk Unik, Lampu tutuwuhan
Spéktrum Full LED Kembang Lampu Lampu sareng Jero

Harga hijian: USD 11.69 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 11.69 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: 37 * 34 * 4.0CM

Kamampuhan suplai: 50000pcs/month

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE RoHS

Spéktrum Full LED Kembang Lampu Lampu sareng Jero Ieu daya listrik Lampu LED Lampu nyaéta 30W, ngaganti lampu tradisional anu berwarna 45W. Katerangan: Salila sababaraha dekade, pamekar indoor ngandelkeun sumber cahaya jieunan sapertos HID, High...
Full Spéktrum LED Tumuwuh Lampu Jero 300W

Harga hijian: USD 31.87 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 31.87 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: 36.7 * 29.8 * 6.7CM

Kamampuhan suplai: 50000pcs/month

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE RoHS

Full Spéktrum LED Tumuwuh Lampu Jero 300W Témbongkeun Produk Paremeter
Produk anyar Full Spéktrum 40w LED Tumuwuh Lampu Rohangan CE RoHS

Harga hijian: USD 46.15 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 46.15 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: 450 * 450 * 170mm

Kamampuhan suplai: 50000pcs/month

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE RoHS

Produk anyar Full Spéktrum 40w LED Tumuwuh Lampu Rohangan CE RoHS Salila sababaraha dekade, pamekar indoor ngandelkeun sumber cahaya jieunan sapertos HID, High Sodium tekenan, sareng fluoresensi pikeun meniru sinar panonpoé dina lingkungan jero...
400W mingpin tumuwuh lampu jero ruangan

Harga hijian: USD 73.08 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 73.08 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: 460 * 260 * 410mm

Kamampuhan suplai: 50000pcs/month

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE RoHS

400W mingpin tumuwuh lampu jero ruangan Salila sababaraha dekade, pamekar indoor ngandelkeun sumber cahaya jieunan sapertos HID, High Sodium tekenan, sareng fluoresensi pikeun meniru sinar panonpoé dina lingkungan jero ruangan. Naha dipaké pikeun...
LED COB tumuwuh lampu 800W sareng CE RoHS

Harga hijian: USD 119.23 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 119.23 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: 400 * 400 * 350mm

Kamampuhan suplai: 50000pcs/month

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE RoHS

400W mingpin tumuwuh lampu jero ruangan Salila sababaraha dekade, pamekar indoor ngandelkeun sumber cahaya jieunan sapertos HID, High Sodium tekenan, sareng fluoresensi pikeun meniru sinar panonpoé dina lingkungan jero ruangan. Naha dipaké pikeun...
1200W Full Spéktrum LED tumuwuh lampu RoHS CE RoHS

Harga hijian: USD 167.31 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 167.31 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: 560 * 410 * 360mm

Kamampuhan suplai: 50000pcs/month

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE RoHS

1200W Full Spéktrum LED tumuwuh lampu RoHS CE RoHS Salila sababaraha dekade, pamekar indoor ngandelkeun sumber cahaya jieunan sapertos HID, High Sodium tekenan, sareng fluoresensi pikeun meniru sinar panonpoé dina lingkungan jero ruangan. Naha...
Spéktrum pinuh 200W 400W 600W 800W 1000W 1200W 1500W LED tumuwuh Lampu

Harga hijian: USD 57.69 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 57.69 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: 470 * 420 * 280mm

Kamampuhan suplai: 50000pcs/month

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE RoHS

Spéktrum pinuh 1000W LED tumuwuh Lampu Salila sababaraha dekade, pamekar indoor ngandelkeun sumber cahaya jieunan sapertos HID, High Sodium tekenan, sareng fluoresensi pikeun meniru sinar panonpoé dina lingkungan jero ruangan. Naha dipaké pikeun...
300W LED tumuwuh Spésifikasi Lampu

Harga hijian: USD 40.38 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 40.38 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: 470 * 420 * 280mm

Kamampuhan suplai: 50000pcs/month

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE RoHS

300W LED tumuwuh Spésifikasi Lampu Salila sababaraha dekade, pamekar indoor ngandelkeun sumber cahaya jieunan sapertos HID, High Sodium tekenan, sareng fluoresensi pikeun meniru sinar panonpoé dina lingkungan jero ruangan. Naha dipaké pikeun...
155W 600W 1200W 180 * 10W LED tumuwuh lampu

Harga hijian: USD 88.46 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 88.46 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: 430 * 380 * 310mm

Kamampuhan suplai: 50000pcs/month

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE RoHS

155W 600W 1200W 180 * 10W LED tumuwuh lampu Salila sababaraha dekade, pamekar indoor ngandelkeun sumber cahaya jieunan sapertos HID, High Sodium tekenan, sareng fluoresensi pikeun meniru sinar panonpoé dina lingkungan jero ruangan. Naha dipaké...
IP65 Beam Angle adjustable 100W Industrial Linear LED Grow Lampu

Harga hijian: USD 54.48 - 55.77 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
500 Piece/Pieces USD 54.48 / Piece/Pieces
100 Piece/Pieces USD 54.91 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 55.77 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: 650 * 165 * 195MM

Kamampuhan suplai: 50000pcs/month

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE RoHS

IP65 Beam Angle adjustable 100W Industrial Linear LED Grow Lampu Struktur disipasi panas ka 3D profésional, di jero atanapi dilebetna, Desain torowongan angin, Kanaékan parantos ningkat, manjangkeun umur kuma
Related Industry Information
Daptar Produk patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan