Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Hugh Hu Mr. Hugh Hu
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86-755-29411949 email:info@ledlightinside.com
imah > produk > Led Flood Light (Total 24 Products for Led Flood Light)
Service online
Hugh Hu

Mr. Hugh Hu

Kantunkeun pesen
ngahubungan Kiwari

Led Flood Light

Kami husus Led Flood Light pabrik & suppliers / pabrik ti Cina. Borongan Led Flood Light kalawan kualitas saluhur low harga / murah, salah sahiji Led Flood Light merek paminpin ti Cina, Shenzhen Ri Yue Guang Hua Technology Co., Ltd..
Modul LED 80W Driverless LED Lampu Lampu IP65

Harga hijian: USD 44.78 - 49.26 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
200 Piece/Pieces USD 44.78 / Piece/Pieces
10 Piece/Pieces USD 49.26 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 10000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 10 Piece/Pieces

Tempat Asal: Cina

New Design 80W LED Module Driverless LED Flood Light IP65 Modul Driverless LED Flood Light mangrupakeun LED Lampu Banjir Lampu anyar sareng hual dijual dina sababaraha nagara. Adoptta nyadar téknologi henteu boga hak driver, moal aya supir...
China Manufacturer of Led Flood Light
Panas Jual outdoor 10W LED Lampu Lampu IP65

Harga hijian: USD 8.12 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
10 Piece/Pieces USD 8.12 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 50000 Pieces/ per Year

Mnt. pesenan: 10 Piece/Pieces

Sertipikat: CE RoHS

Rincian Q uick 1. Wattage: 10 Watt 2. tegangan: AC 85-265V, 50 / 60Hz 3. CE ROHS 4. harga pabrik 5. 100-110lm / w 6. PF> 0,95 7. Jaminan: 3 taun, 8. Waktu hirup: 50000 jam 9. CRI:>
High Quality Led Flood Light China Supplier
T6 LED Lampu Lampu Ganti T5 pipah

Harga hijian: USD 5.39 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
10 Piece/Pieces USD 5.39 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 10000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 10 Piece/Pieces

Model No.: AD-RGT6-18W196HO

18W Lumen Luhur Aluminium T6 LED Lampu Lampu Ganti T5 lampu fluoresensi Pedaran T6 LED Tube Light salaku rarancang anyar LED Tube Light, ngagantian pikeun lampu T5 fluoresensi lampu T5. Dimension leutik dina 22mm tiasa dipasang kana sagala alat-alat...
Professional Manufacturer of Led Flood Light
Produk anyar IP65 50W LED Lampu Lampu

Harga hijian: USD 22.72 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
10 Piece/Pieces USD 22.72 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 50000 Pieces/ per Year

Mnt. pesenan: 10 Piece/Pieces

Sertipikat: CE

Rincian Q uick Dip lampu caah 1. Wattage: 50 Watt 2. tegangan: AC 85-265V, 50 / 60Hz 3. CE 4. harga pabrik 5. 100-110lm / w 6. PF> 0,95 7. Jaminan: 3 taun, 8. Waktu hirup: 30000
Expert Manufacturer of Led Flood Light
Osram 3030 100w LED Banjir Lampu lampu

merek: AD komérsial

bungkusan: Kosong CTN, atanapi ngaropéa CTN

Kamampuhan suplai: 5-7 days for sample, 5-15 days for mass order

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE, RoHS, IK10

Osram 3030 100w LED Banjir Lampu lampu Katerangan: Anyar Revolusioner Luhur Power Osram 3030 100w LED Lampiran Lampu lampu mangrupa sagala-arah fixture cahaya paparan seragam, aréa bercahya na bisa disaluyukeun. Lampu caah LED teh ngagantian LED...
China Supplier of Led Flood Light
120W Stable Driverless LED Linear Bay Lampu

Harga hijian: USD 60 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
10 Piece/Pieces USD 60 / Piece/Pieces

merek: RYGH Tech, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 10000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 10 Piece/Pieces

Model No.: NO.AD-LB-120WDL

120W Stable Driverless Led Linear High Bay Lampu Pedaran Driverless Led High Bay Light Lampu mangrupakeun alternatip super-caang pikeun péparasi lampu lampu tradisional. Sampurna pikeun cahaya komersial, cahaya gudang, cahaya garasi parkir, cahaya...
China Factory of Led Flood Light
Angle Narrow 50w Lampu Banjir LED Lampu

merek: AD komérsial

bungkusan: Kosong CTN, atanapi ngaropéa CTN

Kamampuhan suplai: 5-7 days for sample, 5-15 days for mass order

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE, RoHS

Angle Narrow 50w Lampu Banjir LED Lampu Katerangan: Sadayana, vérsi 45W 75W 92W 92W 142W 195W, lingkup caah IP65 anu idéal pikeun aplikasi padumukan sareng syarat kaamanan komérsial,. Angle Angle LED mendung cahaya ngaliwatan kadali mikro-chip anu...
Led Flood Light Export
High Power 200w LED Banjir Lampu kanggo outdoor

merek: AD komérsial

bungkusan: Kosong CTN, atanapi ngaropéa CTN

Kamampuhan suplai: 5-7 days for sample, 5-15 days for mass order

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE, RoHS

High Power 200w LED Banjir Lampu kanggo outdoor Katerangan: 200w Angle Angle LED lampu caang ngaliwatan kadali micro-chip diwangun, anu dua jenis produk anu aya, hiji jenis kombinasi power chip, sedengkeun anu sanés kalayan anu chip tinggi-kakuatan...
Competitive Led Flood Light China Supplier
Bright 160W Driverless Module LED Linear Lampu

Harga hijian: USD 71.3 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
10 Piece/Pieces USD 71.3 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 10000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 10 Piece/Pieces

Model No.: AD-LB-160WDL

Bright 160W Driverless Module LED Linear Lampu Pedaran Lampu LED Linear Bay tiasa ngaganti lampu lampu pipa tradisional salaku alat katerangan super anu caang. RIYUEGUANGHUA 160W LED Linear Lampu anu digunakeun dina kualitas luhur OSRAM 3030 SMD LED...
Leading Manufacturer of Led Flood Light
50W Langsing Hideung Driverless LED Lampu Banjir

Harga hijian: USD 10.18 - 10.35 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
500 Piece/Pieces USD 10.18 / Piece/Pieces
100 Piece/Pieces USD 10.35 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 10000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 100 Piece/Pieces

Model No.:  AD-FL50WBGDL

50W Langsing Hideung Driverless LED Lampu Banjir RiYUEGUANGHUA Driverless LED Flood Light mangrupakeun lampu LED anu kasohor di pasar. Téknologi henteu ngagaduhan driverless anyar anu dipangaruhan, teu aya supir waé, hirupna henteu kawates. Lampu...
Professional Factory of Led Flood Light
40W LED Tri-buktina Lampu pikeun Kantor

merek: AD komérsial

bungkusan: Kosong CTN, atanapi ngaropéa CTN

Kamampuhan suplai: 5-7 days for sample, 5-15 days for mass order

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE, RoHS

40W LED Tri-buktina Lampu pikeun Kantor Katerangan: Lampu LED Tri-buktina umumna dianggo pikeun tempat korosi anu kuat anu kuat, berdebu, jas hujan cahaya industri, sapertos: pembangkit listrik, baja, pétrokimia, kapal, tempat, tempat parkir,...
120W Modular LED Banjir Lampu Tanpa Supir

Harga hijian: USD 62.1 - 68.31 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
200 Piece/Pieces USD 62.1 / Piece/Pieces
10 Piece/Pieces USD 68.31 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 10000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 10 Piece/Pieces

Tempat Asal: Cina

120W Modular LED Banjir Lampu Tanpa Supir Modul Driverless LED Flood Light mangrupakeun LED Lampu Banjir Lampu anyar sareng las sareng seueur nagara sareng daerah. Adoptta nyadar téknologi henteu boga hak driver, moal aya supir meryogikeun, teu aya...
Daya High Driverless Led Banjir Lampu 160W

Harga hijian: USD 74.34 - 81.77 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
200 Piece/Pieces USD 74.34 / Piece/Pieces
10 Piece/Pieces USD 81.77 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 10000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 10 Piece/Pieces

Tempat Asal: Cina

Daya High Driverless Led Banjir Lampu 160W Modul Driverless LED Flood Light mangrupakeun LED Lampu Banjir Lampu anyar sareng las sareng seueur nagara sareng daerah. Adoptta nyadar téknologi henteu boga hak driver, moal aya supir meryogikeun, teu aya...
40w Driverless LED Street Lampu Pangropéa

merek: AD komérsial

bungkusan: Kosong CTN, atanapi ngaropéa CTN

Kamampuhan suplai: 5-7 days for sample, 5-15 days for mass order

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE, RoHS

40w Driverless LED Street Lampu Pangropéa Katerangan: 40w Driverless LED Street Lights Refofit digunakeun pikeun Pikeun dipasang dina garde n, padumukan padumukan, Jalan, Jalan Raya, palataran, jeung sajabana Sadia aya dina vérsi 40W, 50W, 100W,...
IP65 80w Slim LED Street Light Fixture

merek: AD komérsial

bungkusan: Kosong CTN, atanapi ngaropéa CTN

Kamampuhan suplai: 5-7 days for sample, 5-15 days for mass order

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE, RoHS

IP65 80w Slim LED Street Light Fixture Katerangan: LE Light Street jalan Kanggo Seoul IC program drive Driverless, driverless, efisiensi ultra luhur 125LM / W, PF> 0.9, teu aya EMI gangguan éléktromagnétik, 10KV Surge Protection, leuwih ti 50000...
Die tuang sareng Aluminium LED Banjir Lampu 12W

Harga hijian: USD 7.31 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
10 Piece/Pieces USD 7.31 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 10000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 10 Piece/Pieces

Model No.: AD-FL12WMH

Die tuang sareng Aluminium LED Banjir Lampu 12W RIYUEGUANGHUA MH Series LED Flood Light mangrupakeun LED Lampu Banjir Lampu éndah anu geulis sareng populer di sababaraha nagara sareng daérah. Lampu caah ieu anu dipikaresep ku para nasabah gumantung...
Panémbong Geulis 30W LED Lampu Lampu outdoor

Harga hijian: USD 11.06 - 11.62 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
10 Piece/Pieces USD 11.06 / Piece/Pieces
100 Piece/Pieces USD 11.62 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 10000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 10 Piece/Pieces

Tempat Asal: Cina

Panémbong Geulis 30W LED Lampu Lampu outdoor Kusabab penampilan warni sareng ipisna, harga lumrah, MH Series LED Banjir Lampu pikaresepeun langganan. Lampu Banjir LED Lampu MH Ieu dilakukeun ku Shenzhen RIYUEGUANGHUA Technology Co., Ltd. Sareng di...
Runtuyan Economickonomi 50W LED Lampu Lampu IP66

Harga hijian: USD 14.38 - 15.13 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
10 Piece/Pieces USD 14.38 / Piece/Pieces
100 Piece/Pieces USD 15.13 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 10000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 10 Piece/Pieces

Tempat Asal: Cina

Runtuyan Economickonomi 50W LED Lampu Lampu IP66 Lampu Banténg LED tos seueur dianggo di outdoor, sapertos bentang, arsitéktur, kebon jeung billboard jeung sajabana Lampu Banjir LED Series MH Ieu mangrupikeun gaya anu Lampu Lampu Lampu LED sareng...
SMD 3030 80W LED Street Light Harga

merek: AD komérsial

bungkusan: Kosong CTN, atanapi ngaropéa CTN

Kamampuhan suplai: 5-7 days for sample, 5-15 days for mass order

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE, RoHS

SMD 3030 80W LED Street Light Harga Katerangan: Kami diantawis pabrik sareng panyadia tina rupa-rupa LED Street Lights anu sayogi kalayan pamasangan listrik anu beda sareng diwangun ku uap natrium, LED sareng CFL. Kami Jalan LED lampu hampang tiasa...
100W IP65 Driverless LED Lampu Banjir

Harga hijian: USD 17.28 - 17.56 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
500 Piece/Pieces USD 17.28 / Piece/Pieces
100 Piece/Pieces USD 17.56 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 10000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 100 Piece/Pieces

Model No.:  AD-FL100WBGDL

100W IP65 Driverless LED Lampu Banjir RIYUEGUANGHUA BG seri Slim Driverless Banjir Lampu ngadopsi teknologi driverless, teu aya supir anu diperyogikeun, teu aya wates ti umur hirupna. Lampu LED Lampu Bersan LED ieu henteu ngaganggu nganggo chip Cina...
Ganda Waterproof Aluminium 30W LED Lampu Banjir

Harga hijian: USD 6.36 - 6.47 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
500 Piece/Pieces USD 6.36 / Piece/Pieces
100 Piece/Pieces USD 6.47 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 10000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 100 Piece/Pieces

Model No.: 30W LED Flood Light

Ganda Waterproof Aluminium 30W LED Lampu Banjir Téknologi henteu aya kamampuh, RIYUEGUANGHUA BG series Slim Driverless LED Banjir Lampu teu aya supir aya peryogi, teu aya wates ti umur hirupna. Diposisikan salaku Lampu Lampu LED Lampu, LEDless Lampu...
140W IP65 IES Lampu LED Lampu Banjir

Harga hijian: USD 24.9 - 25.33 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
500 Piece/Pieces USD 24.9 / Piece/Pieces
100 Piece/Pieces USD 25.33 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 10000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 100 Piece/Pieces

Model No.: AD-FL140WBGDL

140W IP65 IES Lampu LED Lampu Banjir Runtuyan BG Slim Driverless LED Lampu Banjir nyaéta Lampu Banjir LED anyar sareng ludur ka réa sababaraha nagara. Adoptta nyadar téknologi henteu boga hak driver, moal aya supir meryogikeun, teu aya wates ti umur...
130LM / W Aluminium 30W LED Tri-buktina Lampu

Harga hijian: USD 16.94 - 17.95 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1001 Piece/Pieces USD 16.94 / Piece/Pieces
501 Piece/Pieces USD 17.23 / Piece/Pieces
101 Piece/Pieces USD 17.66 / Piece/Pieces
100 Piece/Pieces USD 17.95 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 10000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 100 Piece/Pieces

Model No.: LED Tri-proof Light

130LM / W Aluminium 30W LED Tri-buktina Lampu Pamakéan bahan anti-oksidasi anti-korosi husus sareng anjing laut silicone, Lampu Tri-buktina LED kami parantos gaduh reputasi anu saé dina konsumén urang. Konsumén sunda Lampu LED Tri-proof urang,...
IP65 Waterproof LED Tri-buktina Lampu 3000 Jam

Harga hijian: USD 20.5 - 21.67 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1001 Piece/Pieces USD 20.5 / Piece/Pieces
501 Piece/Pieces USD 20.8 / Piece/Pieces
101 Piece/Pieces USD 21.33 / Piece/Pieces
100 Piece/Pieces USD 21.67 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 10000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 100 Piece/Pieces

Model No.: 40W led tri proof light

IP65 Waterproof LED Tri-buktina Lampu 3000 Jam Shenzhen RIYUEGUANGHUA LED Tri-buktina Lampu henteu ngan saukur tiasa minuhan tungtutan anti korosi, dustproof sareng waterproof, tapi ogé tahan ka tabrakan beurat sareng bisa tahan hawa variasi dugi ka...
Related Industry Information
Daptar Produk patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan