Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Hugh Hu Mr. Hugh Hu
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86-755-29411949 email:info@ledlightinside.com
imah > produk > Led Flood Lamp (Total 24 Products for Led Flood Lamp)
Service online
Hugh Hu

Mr. Hugh Hu

Kantunkeun pesen
ngahubungan Kiwari

Led Flood Lamp

Kami husus Led Flood Lamp pabrik & suppliers / pabrik ti Cina. Borongan Led Flood Lamp kalawan kualitas saluhur low harga / murah, salah sahiji Led Flood Lamp merek paminpin ti Cina, Shenzhen Ri Yue Guang Hua Technology Co., Ltd..
Modul LED 80W Driverless LED Lampu Lampu IP65

Harga hijian: USD 44.78 - 49.26 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
200 Piece/Pieces USD 44.78 / Piece/Pieces
10 Piece/Pieces USD 49.26 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 10000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 10 Piece/Pieces

Tempat Asal: Cina

New Design 80W LED Module Driverless LED Flood Light IP65 Modul Driverless LED Flood Light mangrupakeun LED Lampu Banjir Lampu anyar sareng hual dijual dina sababaraha nagara. Adoptta nyadar téknologi henteu boga hak driver, moal aya supir...
China Manufacturer of Led Flood Lamp
Panas Jual outdoor 10W LED Lampu Lampu IP65

Harga hijian: USD 8.12 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
10 Piece/Pieces USD 8.12 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 50000 Pieces/ per Year

Mnt. pesenan: 10 Piece/Pieces

Sertipikat: CE RoHS

Rincian Q uick 1. Wattage: 10 Watt 2. tegangan: AC 85-265V, 50 / 60Hz 3. CE ROHS 4. harga pabrik 5. 100-110lm / w 6. PF> 0,95 7. Jaminan: 3 taun, 8. Waktu hirup: 50000 jam 9. CRI:>
High Quality Led Flood Lamp China Supplier
50W Langsing Hideung Driverless LED Lampu Banjir

Harga hijian: USD 10.18 - 10.35 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
500 Piece/Pieces USD 10.18 / Piece/Pieces
100 Piece/Pieces USD 10.35 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 10000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 100 Piece/Pieces

Model No.:  AD-FL50WBGDL

50W Langsing Hideung Driverless LED Lampu Banjir RiYUEGUANGHUA Driverless LED Flood Light mangrupakeun lampu LED anu kasohor di pasar. Téknologi henteu ngagaduhan driverless anyar anu dipangaruhan, teu aya supir waé, hirupna henteu kawates. Lampu...
Professional Manufacturer of Led Flood Lamp
120W Modular LED Banjir Lampu Tanpa Supir

Harga hijian: USD 62.1 - 68.31 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
200 Piece/Pieces USD 62.1 / Piece/Pieces
10 Piece/Pieces USD 68.31 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 10000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 10 Piece/Pieces

Tempat Asal: Cina

120W Modular LED Banjir Lampu Tanpa Supir Modul Driverless LED Flood Light mangrupakeun LED Lampu Banjir Lampu anyar sareng las sareng seueur nagara sareng daerah. Adoptta nyadar téknologi henteu boga hak driver, moal aya supir meryogikeun, teu aya...
Expert Manufacturer of Led Flood Lamp
Daya High Driverless Led Banjir Lampu 160W

Harga hijian: USD 74.34 - 81.77 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
200 Piece/Pieces USD 74.34 / Piece/Pieces
10 Piece/Pieces USD 81.77 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 10000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 10 Piece/Pieces

Tempat Asal: Cina

Daya High Driverless Led Banjir Lampu 160W Modul Driverless LED Flood Light mangrupakeun LED Lampu Banjir Lampu anyar sareng las sareng seueur nagara sareng daerah. Adoptta nyadar téknologi henteu boga hak driver, moal aya supir meryogikeun, teu aya...
China Supplier of Led Flood Lamp
100W IP65 Driverless LED Lampu Banjir

Harga hijian: USD 17.28 - 17.56 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
500 Piece/Pieces USD 17.28 / Piece/Pieces
100 Piece/Pieces USD 17.56 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 10000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 100 Piece/Pieces

Model No.:  AD-FL100WBGDL

100W IP65 Driverless LED Lampu Banjir RIYUEGUANGHUA BG seri Slim Driverless Banjir Lampu ngadopsi teknologi driverless, teu aya supir anu diperyogikeun, teu aya wates ti umur hirupna. Lampu LED Lampu Bersan LED ieu henteu ngaganggu nganggo chip Cina...
China Factory of Led Flood Lamp
Ganda Waterproof Aluminium 30W LED Lampu Banjir

Harga hijian: USD 6.36 - 6.47 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
500 Piece/Pieces USD 6.36 / Piece/Pieces
100 Piece/Pieces USD 6.47 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 10000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 100 Piece/Pieces

Model No.: 30W LED Flood Light

Ganda Waterproof Aluminium 30W LED Lampu Banjir Téknologi henteu aya kamampuh, RIYUEGUANGHUA BG series Slim Driverless LED Banjir Lampu teu aya supir aya peryogi, teu aya wates ti umur hirupna. Diposisikan salaku Lampu Lampu LED Lampu, LEDless Lampu...
Led Flood Lamp Export
140W IP65 IES Lampu LED Lampu Banjir

Harga hijian: USD 24.9 - 25.33 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
500 Piece/Pieces USD 24.9 / Piece/Pieces
100 Piece/Pieces USD 25.33 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 10000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 100 Piece/Pieces

Model No.: AD-FL140WBGDL

140W IP65 IES Lampu LED Lampu Banjir Runtuyan BG Slim Driverless LED Lampu Banjir nyaéta Lampu Banjir LED anyar sareng ludur ka réa sababaraha nagara. Adoptta nyadar téknologi henteu boga hak driver, moal aya supir meryogikeun, teu aya wates ti umur...
Competitive Led Flood Lamp China Supplier
Kualitas Tinggi 100W IP65 LED lampu banjir

Harga hijian: USD 11.62 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 11.62 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial

bungkusan: 45 * 29 * 26CM 20 PCS / CTN 24.8KG

Kamampuhan suplai: 50000pcs/Year

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE

Kualitas Tinggi 100W IP65 LED lampu banjir Model NO.AD-FL30WMH Wattage 30W Voltage
Leading Manufacturer of Led Flood Lamp
100-110lm / w 150W LED Lampu Banjir Sareng Meanwell Supir

Harga hijian: USD 87.83 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 87.83 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial

bungkusan: C48 * 40 * 45cm 5PCS / CTN 34.7KG / CTN

Kamampuhan suplai: 50000pcs/Year

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE

100-110lm / w 150W LED Lampu Banjir Sareng Meanwell Supir Model NO.AD-TG3B7-150W Wattage 150W Voltage
Professional Factory of Led Flood Lamp
Alus Kualitas Hot-diobral IP65 outdoor LED Lampu Banjir

Harga hijian: USD 14.69 - 15.3 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
200 Piece/Pieces USD 14.69 / Piece/Pieces
100 Piece/Pieces USD 15.3 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial

bungkusan: 52 * 42 * 40 cm 20PCS / CTN 36KG / CTN

Kamampuhan suplai: 50000pcs/Year

Mnt. pesenan: 100 Piece/Pieces

Sertipikat: CE

Alus Kualitas Hot-diobral IP65 outdoor LED Lampu Banjir Katerangan: Upami anjeun hoyong mésér mirah jalan anu dipendak dina 30w , pilih 30w lampu dipingpin di ledlightinisde.com. Endta usaha pikeun nyadiakeun produk nu Anjeun hoyong hoyongkeun,...
Spéktrum pinuh Gelombang 120W 600W Lampu

Harga hijian: USD 30.86 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 30.86 / Piece/Pieces

merek: RYGH Tech, ODM atanapi OEM Sadia

bungkusan: Kertas Kupon + Kertas, Ékspor Standar

Kamampuhan suplai: 50000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE ROHS

Spéktrum pinuh Gelombang 120W 600W Lampu Katerangan: Mangtaun-taun, paningkatan jero ruangan parantos ngandelkeun sumber cahaya buatan sapertos HID, Sodium Tinggi, sareng Fluorescent pikeun meniru sinar panonpoé di lingkungan jero ruangan. Naha...
150W Linear Lengkap Spectrum LED Tumuwuh Cahaya

Harga hijian: USD 33.18 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 33.18 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM sayogi

bungkusan: 1220 * 165 * 42mm, 1 PCS / CTN

Kamampuhan suplai: 50000pcs/month

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE RoHS

150W Linear Lengkap Spectrum LED Tumuwuh Cahaya Katerangan: Mangtaun-taun, paningkatan jero ruangan parantos ngandelkeun sumber cahaya buatan sapertos HID, Sodium Tinggi, sareng Fluorescent pikeun meniru sinar panonpoé di lingkungan jero ruangan....
80W Linear Full Spectrum LED Tumuwuh Cahaya

Harga hijian: USD 24.35 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 24.35 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM sayogi

bungkusan: 520 * 165 * 42mm, 1 PCS / CTN

Kamampuhan suplai: 50000pcs/month

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE RoHS

80W Linear Full Spectrum LED Tumuwuh Cahaya Katerangan: Mangtaun-taun, paningkatan jero ruangan parantos ngandelkeun sumber cahaya buatan sapertos HID, Sodium Tinggi, sareng Fluorescent pikeun meniru sinar panonpoé di lingkungan jero ruangan. Naha...
1200W switch ganda dipimpin tanaga lampu

Harga hijian: USD 65.3 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 65.3 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM sayogi

bungkusan: 560 * 300 * 460mm, 2 PCS / CTN

Kamampuhan suplai: 50000pcs/month

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE RoHS

1200W switch ganda dipimpin tanaga lampu Katerangan: Mangtaun-taun, paningkatan jero ruangan parantos ngandelkeun sumber cahaya buatan sapertos HID, Sodium Tinggi, sareng Fluorescent pikeun meniru sinar panonpoé di lingkungan jero ruangan. Naha...
200W High Power 200v Lampu LED Lampu IP65

Harga hijian: USD 33.09 - 34.67 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
5001 Piece/Pieces USD 33.09 / Piece/Pieces
2001 Piece/Pieces USD 34.09 / Piece/Pieces
501 Piece/Pieces USD 34.38 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 34.67 / Piece/Pieces

merek: RYGH Tech; OEM / ODM sayogi

bungkusan: Kertas Kupon + Kertas, Ékspor Standar

Kamampuhan suplai: 10000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE/RoHS

200W High Power 200v Lampu LED Lampu IP65 Sadaya lampu banjir LED, Cahaya Daérah sareng séri Yard Light kaasup perumahan aluminium anu édisi anu maot kalayan bungkus jas bérés digabungkeun sareng rating IP65 maranéhna mastikeun ketahanan tiis sareng...
Cahaya Cairan 5 Taun D80 100Watt LED Lampu Banjir

Harga hijian: USD 18.89 - 19.38 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
5001 Piece/Pieces USD 18.89 / Piece/Pieces
2001 Piece/Pieces USD 19.05 / Piece/Pieces
501 Piece/Pieces USD 19.22 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 19.38 / Piece/Pieces

merek: RYGH Tech; OEM / ODM sayogi

bungkusan: Kertas Kupon + Kertas, Ékspor Standar

Kamampuhan suplai: 10000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE/RoHS

Cahaya Cairan 5 Taun D80 100Watt LED Lampu Banjir Sadaya lampu banjir LED, Cahaya Daérah sareng séri Yard Light kaasup perumahan aluminium anu édisi anu maot kalayan bungkus jas bérés digabungkeun sareng rating IP65 maranéhna mastikeun ketahanan...
Lampu jalan anu paling murah 50W LED

Harga hijian: USD 12.83 - 13.14 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
5001 Piece/Pieces USD 12.83 / Piece/Pieces
2001 Piece/Pieces USD 12.93 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 13.14 / Piece/Pieces

merek: RYGH, ODM atanapi OEM Sadia

bungkusan: Kertas Kupon + Kertas, Ékspor Standar

Kamampuhan suplai: 50000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE ROHS IP65 IES ISO standards

Lampu jalan anu paling murah 50W LED Panjelasan Produk: Kéngingkeun lampu jalan RYGH TECH` mawa jalan raya sareng katerangan parkir kana abad ka-21. Pedang kami Seri Street Street Light, Driverless LED Street Light, Solar LED Street Light, sareng...
San'an 3030 Lampu LED High Lumen 40W Lampu

Harga hijian: USD 12.65 - 12.95 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
5001 Piece/Pieces USD 12.65 / Piece/Pieces
2001 Piece/Pieces USD 12.75 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 12.95 / Piece/Pieces

merek: RYGH, ODM atanapi OEM Sadia

bungkusan: Kertas Kupon + Kertas, Ékspor Standar

Kamampuhan suplai: 50000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE ROHS IP65 IES ISO standards

San'an 3030 Lampu LED High Lumen 40W Lampu Panjelasan Produk: Kéngingkeun lampu jalan RYGH TECH` mawa jalan raya sareng katerangan parkir kana abad ka-21. Pedang kami Seri Street Street Light, Driverless LED Street Light, Solar LED Street Light,...
IP65 lampu jalan 30W LED Street Light

Harga hijian: USD 10.05 - 9.9 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 10.05 / Piece/Pieces
5001 Piece/Pieces USD 9.82 / Piece/Pieces
2001 Piece/Pieces USD 9.9 / Piece/Pieces

merek: RYGH, ODM atanapi OEM Sadia

bungkusan: Kertas Kupon + Kertas, Ékspor Standar

Kamampuhan suplai: 50000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE ROHS IP65 IES ISO standards

IP65 lampu jalan 30W LED Street Light Panjelasan Produk: Kéngingkeun lampu jalan RYGH TECH` mawa jalan raya sareng katerangan parkir kana abad ka-21. Pedang kami Seri Street Street Light, Driverless LED Street Light, Solar LED Street Light, sareng...
100LM / W 20W SMD LED Street Light

Harga hijian: USD 8.51 - 8.71 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
5001 Piece/Pieces USD 8.51 / Piece/Pieces
2001 Piece/Pieces USD 8.58 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 8.71 / Piece/Pieces

merek: RYGH, ODM atanapi OEM Sadia

bungkusan: Kertas Kupon + Kertas, Ékspor Standar

Kamampuhan suplai: 50000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE ROHS IP65 IES ISO standards

100LM / W 20W SMD LED Street Light Panjelasan Produk: Kéngingkeun lampu jalan RYGH TECH` mawa jalan raya sareng katerangan parkir kana abad ka-21. Pedang kami Seri Street Street Light, Driverless LED Street Light, Solar LED Street Light, sareng...
Lampu 150 watt LED jalan 2 garansi taun

Harga hijian: USD 32.42 - 33.19 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
5001 Piece/Pieces USD 32.42 / Piece/Pieces
2001 Piece/Pieces USD 32.68 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 33.19 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM sayogi

bungkusan: 63 * 29,5 * 11.5CM, 1pcs / ctn

Kamampuhan suplai: 50000pcs/year

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE,RoHS,EMC,PVD

Lampu 150 watt LED jalan 2 garansi taun Panjelasan Produk: Kéngingkeun lampu jalan RYGH TECH` mawa jalan raya sareng katerangan parkir kana abad ka-21. Pedang kami Seri Street Street Light, Driverless LED Street Light, Solar LED Street Light, sareng...
Lampu jalan 2700-6500K 120W

Harga hijian: USD 32.24 - 33 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
5001 Piece/Pieces USD 32.24 / Piece/Pieces
2001 Piece/Pieces USD 32.49 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 33 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM sayogi

bungkusan: 63 * 29,5 * 11.5CM, 1pcs / ctn

Kamampuhan suplai: 50000pcs/year

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE,RoHS,EMC,PVD

Lampu jalan 2700-6500K 120W Panjelasan Produk: Kéngingkeun lampu jalan RYGH TECH` mawa jalan raya sareng katerangan parkir kana abad ka-21. Pedang kami Seri Street Street Light, Driverless LED Street Light, Solar LED Street Light, sareng Lampu Led...
100 lampu jalan watt dipimpin 130lm / w

Harga hijian: USD 23.27 - 23.82 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
5001 Piece/Pieces USD 23.27 / Piece/Pieces
2001 Piece/Pieces USD 23.46 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 23.82 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM sayogi

bungkusan: 52.5 * 26 * 11.5CM, 1pcs / ctn

Kamampuhan suplai: 50000pcs/year

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE,RoHS,EMC,PVD

100 lampu jalan watt dipimpin 130lm / w Panjelasan Produk: Kéngingkeun lampu jalan RYGH TECH` mawa jalan raya sareng katerangan parkir kana abad ka-21. Pedang kami Seri Street Street Light, Driverless LED Street Light, Solar LED Street Light, sareng...
Related Industry Information
Related Products
Daptar Produk patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan