Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Hugh Hu Mr. Hugh Hu
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86-755-29411949 email:info@ledlightinside.com
imah > produk > Led Bay Light (Total 24 Products for Led Bay Light)
Service online
Hugh Hu

Mr. Hugh Hu

Kantunkeun pesen
ngahubungan Kiwari

Led Bay Light

Kami husus Led Bay Light pabrik & suppliers / pabrik ti Cina. Borongan Led Bay Light kalawan kualitas saluhur low harga / murah, salah sahiji Led Bay Light merek paminpin ti Cina, Shenzhen Ri Yue Guang Hua Technology Co., Ltd..
120W Stable Driverless LED Linear Bay Lampu

Harga hijian: USD 60 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
10 Piece/Pieces USD 60 / Piece/Pieces

merek: RYGH Tech, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 10000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 10 Piece/Pieces

Model No.: NO.AD-LB-120WDL

120W Stable Driverless Led Linear High Bay Lampu Pedaran Driverless Led High Bay Light Lampu mangrupakeun alternatip super-caang pikeun péparasi lampu lampu tradisional. Sampurna pikeun cahaya komersial, cahaya gudang, cahaya garasi parkir, cahaya...
China Manufacturer of Led Bay Light
10000lm 80W Driverless Linear LED Bay Lampu

Harga hijian: USD 43.13 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
10 Piece/Pieces USD 43.13 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 50000 Pieces/ per Year

Mnt. pesenan: 10 Piece/Pieces

Sertipikat: CE RoHS

10000lm 80W Driverless Linear LED Bay Lampu Pedaran LED High Bay Light mangrupakeun istilah jenderal pikeun lampu sareng lampion anu digunakeun dina daérah produksi pabrik, tambang, gudang, sareng héd. Sajaba sagala lampu lampu anu digunakeun dina...
High Quality Led Bay Light China Supplier
150W Driverless LED lampu bay High

Harga hijian: USD 57.4 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 57.4 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 50000 Pieces/ per Year

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE

150W Driverless LED lampu bay High Spésifikasi Model NO. AD-GKD-150WDL
Professional Manufacturer of Led Bay Light
12000lm 100W Driverless LED lampu bay

Harga hijian: USD 46.09 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 46.09 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 50000 Pieces/ per Year

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE

12000lm 100W Driverless LED lampu bay Spésifikasi Model NO. AD-GKD-100WDL
Expert Manufacturer of Led Bay Light
80W Tri-buktina linier LED Bay Lampu

Harga hijian: USD 44 - 46.61 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1001 Piece/Pieces USD 44 / Piece/Pieces
501 Piece/Pieces USD 44.75 / Piece/Pieces
101 Piece/Pieces USD 45.86 / Piece/Pieces
100 Piece/Pieces USD 46.61 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 10000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 100 Piece/Pieces

Model No.: 80W Linear LED Bay Light

80W Tri-buktina linier LED Bay Lampu Lampu LED Lampu Lampu sinar ieu mangrupa cai tahan, beres sareng anti-korosi. Milih sareng nganggo supir brand-Meanwell kawentar, kualitas anu pasti. Lampu LED Bay Bay Lampu sareng nyolok kalawan cai-silikon...
China Supplier of Led Bay Light
120W Industrial linier LED Bay Lampu

Harga hijian: USD 77.4 - 81.9 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1001 Piece/Pieces USD 77.4 / Piece/Pieces
501 Piece/Pieces USD 78.71 / Piece/Pieces
101 Piece/Pieces USD 80.68 / Piece/Pieces
100 Piece/Pieces USD 81.9 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 10000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 100 Piece/Pieces

Model No.: AD-LHBL-120W

120W Industrial linier LED Bay Lampu Lampu Lampu Lampu LED Lampu ieu luas loba dianggo dina tempat industri kawas gudang, tempat bengkel, staduim pertambangan, tempat parkir oge merenah. Ieu LED Linear Bay Lampu teu aya cai, tahan pisan sareng anti...
China Factory of Led Bay Light
Jaminan 5 Taun 120W Linear LED Lampu

Harga hijian: USD 72.15 - 76.43 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1001 Piece/Pieces USD 72.15 / Piece/Pieces
501 Piece/Pieces USD 73.37 / Piece/Pieces
101 Piece/Pieces USD 75.2 / Piece/Pieces
100 Piece/Pieces USD 76.43 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 10000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 100 Piece/Pieces

Model No.: 120W Linear LED Bay Light

Jaminan 5 Taun 120W Linear LED Lampu RIYUEGUANGHUA LHBB seri LED Bay Bay Lampu industri Lampu LED sampurna. Paké Samsung LED Chip luhur ka luhurna, luménna tiasa lampu 120LM / W-130LM / W.Uniform. LED Line Bay Lampu perumahan sareng nyantok kalayan...
Led Bay Light Export
50W UFO LED High Bay Lampu Pikeun Gudang

Harga hijian: USD 49.22 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
100 Piece/Pieces USD 49.22 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 10000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 100 Piece/Pieces

Model No.: AD-UFO-50WD2

50W UFO LED High Bay Lampu Pikeun Gudang Ieu penampilan LED High Bay Lampu dirancang salaku UFO, anu lumayan saéna. Diadopsi ku tuang-aluminium perumahan alami, aya dina résipasi panas. Chip LED hampang ékspor pikeun Lampu Lampu Lampu Lampu Hajat...
Competitive Led Bay Light China Supplier
Daya High 200 Watt LED Bay Lampu

Harga hijian: USD 95.93 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
100 Piece/Pieces USD 95.93 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 10000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 100 Piece/Pieces

Model No.: 200W LED Bay Light

Daya High 200 Watt LED Bay Lampu Fluks lumén Luhur High Bay Lampu ngahontal 120LM / W, saloba 252 piese OSRAM 3030 LED, jarak proyéksi kira-kira 15m, aréa radiasi kira-kira 150-200²m. Supir brand kawentar MEANWELL, jaminan kualitas. Perlindungan...
Leading Manufacturer of Led Bay Light
Tinggi Lumen Industrial UFO LED High Bay Light

Harga hijian: USD 41.22 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 41.22 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial

bungkusan: 28828 * 20cm / CTN 1pcs / CTN 2.5KG / CTN

Kamampuhan suplai: 50000pcs/year

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE RoHs

Tinggi Lumen Industrial UFO LED High Bay Light Model NO. AD-UFO-50WD1
Professional Factory of Led Bay Light
150W Aluminium LED Gudang Lampu

Harga hijian: USD 77.2 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
100 Piece/Pieces USD 77.2 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 10000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 100 Piece/Pieces

Model No.: 150W LED High Bay Light

150W Aluminium LED Gudang Lampu Runtuyan C LED High Bay Light mangrupakeun lampu indusrial jual panas anyar urang. Penampilan anu dirarancang anyar anu henteu angkat dina 2 warna. Hideung atanapi pérak. Warna béda dipake pikeun tempat gaya anu béda....
Cooler 60W LED High Bay lampu

Harga hijian: USD 48.99 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
100 Piece/Pieces USD 48.99 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 10000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 100 Piece/Pieces

Model No.: 60W LED High Bay Light

Cooler 60W LED High Bay lampu RIYUEGUANGHUA GK seri LED High Bay Light mangrupakeun lampu anu digunakeun pikeun rupa-rupa tempat industri , anu nganggo modular desain sareng dissipation panas tridimensional. Ieu LED High Bay Light boga jinis sudut...
Aluminium Perumahan 200W LED High Bay Lampu

Harga hijian: USD 96.59 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
100 Piece/Pieces USD 96.59 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 10000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 100 Piece/Pieces

Model No.: 200Watt LED High Bay Light

Aluminium Perumahan 200W LED High Bay Lampu PC Cooler LED High Bay Lampu padet LED Lampu lampu di loba nagara. Cai mibanda seueur sudut sinar sapertos 60 ° , 90 ° , 110 ° dianggo ku sarat sebaran cahaya béda. Supir Meanwell anu dianggo sareng supir...
Gudang 120W Industrial LED Bay Light

Harga hijian: USD 90.87 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
100 Piece/Pieces USD 90.87 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 10000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 100 Piece/Pieces

Model No.: 120W LED High Bay Light

Gudang 120W Industrial LED Bay Light Runtuyan H LED High Bay Light mangrupakeun lampu katerangan LED anu efisiensi sareng pangématisi luhur, loba dipaké di pabrik , lapangan golf , bango munara atanapi tempat komérsial anu sanés. Supir Meanwell anu...
Daya High Power 400W LED Industrial

Harga hijian: USD 244.3 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
100 Piece/Pieces USD 244.3 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 10000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 100 Piece/Pieces

Model No.: 400W LED Bay Light

Daya High Power 400W LED Industrial 400W kakuatan tinggi LED High Bay Lampu dissipation panas jenis fin, radiating gancang, ngajaga kahirupan LED hadé. Sanaos dianggo dina tegangan tinggi atanapi tegangan henteu kuat, lampu LED bay ieu gedé tiasa...
50W No Supir LED High Bay Lampu

Harga hijian: USD 13.57 - 13.79 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
500 Piece/Pieces USD 13.57 / Piece/Pieces
100 Piece/Pieces USD 13.79 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 10000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 100 Piece/Pieces

Model No.: 50W Deriverless LED High Bay Light

50W No Supir LED High Bay Lampu 50W LED Driverless High Bay Light mangrupakeun siaran anyar tapi hijikeun panas pisan. Ieu dirarancang salaku dissipation panas jenis fin, panas nyebarkeun gancang. Ieu LED High Bay Light ngadopsi téknologi...
SMD3030 Anyar Driverless LED High Bay Lampu

Harga hijian: USD 49.39 - 50.21 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
500 Piece/Pieces USD 49.39 / Piece/Pieces
100 Piece/Pieces USD 50.21 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 10000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 100 Piece/Pieces

Model No.: 150W Driverless LED High Bay Light

SMD3030 Anyar Driverless LED High Bay Lampu 150W LED High Bay Lampu nyaéta lampu LED henteu mirah, haratis supir nu hargana murah. Tong hariwang téknologi driverless bakal pondokkeun umur Lampu LED. Panta moal hirup teu kawates. Lampu LED ieu isIP65...
150W fin LED High Bay Lampu

Harga hijian: USD 29.57 - 30.06 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
500 Piece/Pieces USD 29.57 / Piece/Pieces
100 Piece/Pieces USD 30.06 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 10000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 100 Piece/Pieces

Model No.: 150W Driverless LED Bay Light

150W Tipe Fin Supir LED High Bay Lampu 150W Driverless LED High Bay Lampu mangrupakeun lampu industri anu gaya anyar. Cai mibanda tipe fin tilelep panas, ngadamel éfék anu ngabandian panas saé. Awak lampu nyaéta pérak, basajan sareng geulis. Ieu LED...
150W caang linier LED Bay Lampu

Harga hijian: USD 49.83 - 53.99 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
500 Piece/Pieces USD 49.83 / Piece/Pieces
200 Piece/Pieces USD 51.99 / Piece/Pieces
100 Piece/Pieces USD 53.99 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 10000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 100 Piece/Pieces

Model No.: 150W Linear LED Bay Light

150W caang linier LED Bay Lampu LED Linear Bay Light mangrupakeun lampu anu keretas anu nganggo di tempat industri. Cai mibanda penampilan linier, nyandak rohangan kirang ti lampu industri lianna. Leuwih geulis tur singket dina rasa tetempoan. Ieu...
Gudang Dipaké 200W Linear LED Bay Lampu

Harga hijian: USD 68.64 - 74.36 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
500 Piece/Pieces USD 68.64 / Piece/Pieces
200 Piece/Pieces USD 71.5 / Piece/Pieces
100 Piece/Pieces USD 74.36 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 10000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 100 Piece/Pieces

Model No.: AD-LB-200W

Gudang Dipaké 200W Linear LED Bay Lampu Naha rék ngambah deui waktos nalika masang lampu industri? Lampu Lampu Lampu LED kami tiasa ngabantosan! Tinimbang LED Lampu Bay Pambatan Luhur, ieu mangrupikeun penampilan LED Lampar Bay Lampu sagi opat, anu...
Warna 400W Linear LED Bay Light

Harga hijian: USD 185.63 - 201.1 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
500 Piece/Pieces USD 185.63 / Piece/Pieces
200 Piece/Pieces USD 193.37 / Piece/Pieces
100 Piece/Pieces USD 201.1 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 10000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 100 Piece/Pieces

Model No.: 400W Linear LED Bay Light

Warna 400W Linear LED Bay Light 400W Daya LED Lampu Linear Bay Lampu nyaeta lampu industri anu langkung-sudut, anu ngémonkeun rohangan kirang, ambisi radiasiasi séwang-séwangan. LED diadopsi Osram 3030, efisiensi sareng durasi panjang panjang. Supir...
Déparasi Panas Taratas 150W LED Lampu Lampu Hampang

Harga hijian: USD 62.49 - 67.69 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
500 Piece/Pieces USD 62.49 / Piece/Pieces
100 Piece/Pieces USD 67.69 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 10000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 100 Piece/Pieces

Model No.: 150W LED High Bay Light

Déparasi Panas Taratas 150W LED Lampu Lampu Hampang 150W LED High Bay Light diadopsi Bridgelux LED, efisiensi tinggi pemanasan panas panas konduksi panas , kinerja anu langkung saé. 45 °, 120 °, dua rupa sudut beam pikeun anjeun pilih, panawaran di...
Industrial Dipake 200W LED High Bay Lampu

Harga hijian: USD 83.15 - 90.08 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
500 Piece/Pieces USD 83.15 / Piece/Pieces
100 Piece/Pieces USD 90.08 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 10000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 100 Piece/Pieces

Model No.: 200W LED High Bay Light

Industrial Dipake 200W LED High Bay Lampu 200W LED High Bay Light mangrupakeun pilihan anu saé pikeun minuhan katerangan industri. Lampu LED Ieu nyimpen energi jeung énergi. Ngurangan biaya listrik. Dipaké 150lm / w kacaangan LED Chip luhur, caang...
Caang 100W LED High Bay Lampu Industrial

Harga hijian: USD 46.3 - 50.15 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
500 Piece/Pieces USD 46.3 / Piece/Pieces
100 Piece/Pieces USD 50.15 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 10000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 100 Piece/Pieces

Model No.: 100W LED High Bay Light

Caang 100W LED High Bay Lampu Industrial 100katt GKD LED High Bay Lampu nganggo kualitas luhur Bridgeux 3030 LED, kaluaranna lumen ngahontal 150lm / w, berehan sareng daya listrik. Usedta dipaké IP65 Meanwell supir boga panyalindunganna tegangan,...
Related Industry Information
Related Products
Daptar Produk patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan