Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Hugh Hu Mr. Hugh Hu
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86-755-29411949 email:info@ledlightinside.com
imah > produk > Lampu Tumuwuh Lampu (Total 24 Products for Lampu Tumuwuh Lampu)
Service online
Hugh Hu

Mr. Hugh Hu

Kantunkeun pesen
ngahubungan Kiwari

Lampu Tumuwuh Lampu

Kami husus Lampu Tumuwuh Lampu pabrik & suppliers / pabrik ti Cina. Borongan Lampu Tumuwuh Lampu kalawan kualitas saluhur low harga / murah, salah sahiji Lampu Tumuwuh Lampu merek paminpin ti Cina, Shenzhen Ri Yue Guang Hua Technology Co., Ltd..
Full Spéktrum LED Tumuwuh Lampu CE RoHs

Harga hijian: USD 9.34 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 9.34 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: Ukuran batin jero: 41 * 12.5 * 3.4CM, MEAS: 42.5 * 27 * 38CM 20PCS / Carton, Beurat kotor: 16.3Kg

Kamampuhan suplai: 50000pcs/month

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE RoHS

Spéktrum LED Lampu Tumuwuh Lampu nganggo CE RoHS Description: Advanced LED Lights manufactures quality Full Spectrum Grow Lights. Get higher yields on all crops with our USA made LEDs. the market is growing for efficient and effective equipment for...
China Manufacturer of Lampu Tumuwuh Lampu
COB Grow Lampu LED Tumuwuh Lampu kanggo Tutuwuhan Rohangan

Harga hijian: USD 46.15 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
10 Piece/Pieces USD 46.15 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial, ODM atanapi OEM Sadia

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 50000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 10 Piece/Pieces

Sertipikat: CE/RoHS

Panjelasan Produk: COB Tumuwuh Lampu Led Tumuwuh Lampu Pikeun Tutuwuhan Jero Model NO.DXG-ZWD50*3W Nominal Power 200W Actual Power 90W Voltage AC 85-265V Certificate CE, RoHs Frequency Range 50Hz-60Hz Light Qty 1PCS, 50*3W Chip Life Time 30000 Hours...
High Quality Lampu Tumuwuh Lampu China Supplier
Panas Jual 400W COB LED Tumuwuh lampu

Harga hijian: USD 73.08 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
10 Piece/Pieces USD 73.08 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial, ODM atanapi OEM Sadia

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 50000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 10 Piece/Pieces

Sertipikat: CE/RoHS

Panjelasan Produk: COB Tumuwuh Lampu Led Tumuwuh Lampu Pikeun Tutuwuhan Jero Model NO.DXG-ZWD100*3W Nominal Power4 400W Actual Power 180W Voltage AC 85-265V Certificate CE, RoHs Frequency Range 50Hz-60Hz Light Qty 2pcs,50*3W Chip Life Time 30000...
Professional Manufacturer of Lampu Tumuwuh Lampu
1200w dipingpin lampu cahaya paling dipercaya

Harga hijian: USD 161.85 - 167.31 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1000 Piece/Pieces USD 161.85 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 167.31 / Piece/Pieces

merek: RYGH

bungkusan: Kosong CTN, atanapi ngaropéa CTN

Kamampuhan suplai: 5-7 days for sample, 5-15 days for mass order

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE, RoHS

1200w dipingpin lampu cahaya paling dipercaya Katerangan: Kami nganggo Full Spéktrum LED mun ngalakukeun 1200w COB LED tumuwuh Lampu, rasio kacaangan 400-840nm, daya nominal nya 1200w, daya sabenerna 470w, jaminan 2 taun, cocog pikeun panebalan anu...
Expert Manufacturer of Lampu Tumuwuh Lampu
Hydroponic Full Spéktrum 600W LED Tumuwuh Lampu

Harga hijian: USD 46.15 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 46.15 / Piece/Pieces

merek: RYGH, ODM atanapi OEM Sadia

bungkusan: Paper karton + Busa

Kamampuhan suplai: 50000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE/RoHS

Hydroponic Full Spéktrum 600W LED Tumuwuh Lampu Pisan Lampu Spéktrum Daya 1200W Luhur LED lampu. Paké Bakakan bahan bakokan pokok sanés sareng bahan perumahan kaca tempered. Hal ieu tiasa dianggo dina penanaman jero ruangan. Sapertos sapertos...
China Supplier of Lampu Tumuwuh Lampu
Bahan Perumahan Kaca Temat 1500W LED Tumuwuh Lampu

Harga hijian: USD 88.46 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 88.46 / Piece/Pieces

merek: RYGH, ODM atanapi OEM Sadia

bungkusan: Paper karton + Busa

Kamampuhan suplai: 50000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE/RoHS

Bahan Perumahan Kaca Temat 1500W LED Tumuwuh Lampu Bahan Perumahan Kaca Temat Tukang 1500W LED Tumuwuh Lampu Lampu Ngagunakeun Pokok bahan kubah varnish sareng bahan perumahan kaca beusi. Hal ieu tiasa dianggo dina penanaman jero ruangan. Sapertos...
China Factory of Lampu Tumuwuh Lampu
300W LED tumuwuh cahaya LED pikeun Penanaman Indoor

Harga hijian: USD 40.38 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 40.38 / Piece/Pieces

merek: RYGH, ODM atanapi OEM Sadia

bungkusan: Paper karton + Busa

Kamampuhan suplai: 50000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE/RoHS

300W LED tumuwuh cahaya LED pikeun Penanaman Indoor 300W LED Tumuwuh Lampu Fxture kanggo Penanaman Indoor.Umigasi baking pembuatan beusi sareng bahan padumukan kaca tempered. Hal ieu tiasa dianggo dina penanaman jero ruangan. Sapertos sapertos...
Lampu Tumuwuh Lampu Export
CREE 400W COB LED Tumuwuh Lampu Taman Indoor

Harga hijian: USD 73.08 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 73.08 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: 460 * 260 * 410mm, 4 PCS / CTN

Kamampuhan suplai: 50000pcs/month

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE RoHS

CREE 400W COB LED Tumuwuh Lampu kanggo Taman Rohangan Katerangan: Salila sababaraha dekade, pamekar indoor ngandelkeun sumber cahaya jieunan sapertos HID, High Sodium tekenan, sareng fluoresensi pikeun meniru sinar panonpoé dina lingkungan jero...
Competitive Lampu Tumuwuh Lampu China Supplier
Pinuh Spéktrum 800W LED tumuwuh lampu pikeun Tangkuban Parahu

Harga hijian: USD 53.85 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 53.85 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: 470 * 420 * 280mm, 4 PCS / CTN

Kamampuhan suplai: 50000pcs/month

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE RoHS

Pinuh Spéktrum 800W LED tumuwuh lampu pikeun Tangkuban Parahu Katerangan: Salila sababaraha dekade, pamekar indoor ngandelkeun sumber cahaya jieunan sapertos HID, High Sodium tekenan, sareng fluoresensi pikeun meniru sinar panonpoé dina lingkungan...
Leading Manufacturer of Lampu Tumuwuh Lampu
Panas Jual Kualitas Lalitna Héwa Deui 50 W LED Lampu Tumuwuh Lampu di Graden

Harga hijian: USD 12.3 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 12.3 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: 37 * 34 * 4.0CM

Kamampuhan suplai: 50000pcs/month

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE RoHS

Panas Jual Kualitas Lalitna Héwa Deui 50 W LED Lampu Tumuwuh Lampu di Graden Katerangan: Salila sababaraha dekade, pamekar indoor ngandelkeun sumber cahaya jieunan sapertos HID, High Sodium tekenan, sareng fluoresensi pikeun meniru sinar panonpoé...
Professional Factory of Lampu Tumuwuh Lampu
Spéktrum Full LED Kembang Lampu Lampu sareng Jero

Harga hijian: USD 10 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 10 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: 41 * 12,5 * 3.4CM

Kamampuhan suplai: 50000pcs/month

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE RoHS

Spéktrum Full LED Kembang Lampu Lampu sareng Jero Katerangan: Salila sababaraha dekade, pamekar indoor ngandelkeun sumber cahaya jieunan sapertos HID, High Sodium tekenan, sareng fluoresensi pikeun meniru sinar panonpoé dina lingkungan jero ruangan....
Tinggi lumen T5 18W LED tube ngalereskeun

Harga hijian: USD 6.83 - 6.99 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
5000 Piece/Pieces USD 6.83 / Piece/Pieces
30000 Piece/Pieces USD 6.88 / Piece/Pieces
1000 Piece/Pieces USD 6.94 / Piece/Pieces
100 Piece/Pieces USD 6.99 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: 124 * 24 * 25cm

Kamampuhan suplai: 50000pcs/month

Mnt. pesenan: 100 Piece/Pieces

Sertipikat: CE RoHS

Tinggi lumen T5 18W LED tube ngalereskeun Lembar data
Spéktrum Full LED Kembang Lampu Lampu sareng Jero

Harga hijian: USD 11.69 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 11.69 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: 37 * 34 * 4.0CM

Kamampuhan suplai: 50000pcs/month

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE RoHS

Spéktrum Full LED Kembang Lampu Lampu sareng Jero Ieu daya listrik Lampu LED Lampu nyaéta 30W, ngaganti lampu tradisional anu berwarna 45W. Katerangan: Salila sababaraha dekade, pamekar indoor ngandelkeun sumber cahaya jieunan sapertos HID, High...
Produk anyar HOT jual beja dipingpin tabung sertipikasi CE RoHS FCC FDA LVD light light

Harga hijian: USD 20.85 - 25.85 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
500 Piece/Pieces USD 20.85 / Piece/Pieces
100 Piece/Pieces USD 23.85 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 25.85 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: 40X16X14 cm

Kamampuhan suplai: 50000pcs/month

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE ROHS IP65 IES ISO standards

Produk anyar HOT jual beja dipingpin tabung sertipikasi CE RoHS FCC FDA LVD light light Sistim berkembang Hydroponic warni 10W Ledip Smart Garden Plant Grow Lampu, Lampu LED Lampu anu kawilang anyar pikeun pamandangan anu ngembang, tapi...
Full Spéktrum LED Tumuwuh Lampu Jero 300W

Harga hijian: USD 31.87 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 31.87 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: 36.7 * 29.8 * 6.7CM

Kamampuhan suplai: 50000pcs/month

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE RoHS

Full Spéktrum LED Tumuwuh Lampu Jero 300W Témbongkeun Produk Paremeter
1800W LED tumuwuh Lampu Rohangan Héjo Tangkal Lampu

Harga hijian: USD 119.23 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 119.23 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: 590 * 370 * 310mm, 2 PCS / CTN

Kamampuhan suplai: 50000pcs/month

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE RoHS

1800W Power High Spéktrum LED Lampu Tumuwuh Lampu Jero pikeun Tutuwuhan Héjo Héjo Katerangan: Salila sababaraha dekade, pamekar indoor ngandelkeun sumber cahaya jieunan sapertos HID, High Sodium tekenan, sareng fluoresensi pikeun meniru sinar...
Produk anyar Full Spéktrum 40w LED Tumuwuh Lampu Rohangan CE RoHS

Harga hijian: USD 46.15 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 46.15 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: 450 * 450 * 170mm

Kamampuhan suplai: 50000pcs/month

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE RoHS

Produk anyar Full Spéktrum 40w LED Tumuwuh Lampu Rohangan CE RoHS Salila sababaraha dekade, pamekar indoor ngandelkeun sumber cahaya jieunan sapertos HID, High Sodium tekenan, sareng fluoresensi pikeun meniru sinar panonpoé dina lingkungan jero...
400W mingpin tumuwuh lampu jero ruangan

Harga hijian: USD 73.08 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 73.08 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: 460 * 260 * 410mm

Kamampuhan suplai: 50000pcs/month

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE RoHS

400W mingpin tumuwuh lampu jero ruangan Salila sababaraha dekade, pamekar indoor ngandelkeun sumber cahaya jieunan sapertos HID, High Sodium tekenan, sareng fluoresensi pikeun meniru sinar panonpoé dina lingkungan jero ruangan. Naha dipaké pikeun...
LED COB tumuwuh lampu 800W sareng CE RoHS

Harga hijian: USD 119.23 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 119.23 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: 400 * 400 * 350mm

Kamampuhan suplai: 50000pcs/month

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE RoHS

400W mingpin tumuwuh lampu jero ruangan Salila sababaraha dekade, pamekar indoor ngandelkeun sumber cahaya jieunan sapertos HID, High Sodium tekenan, sareng fluoresensi pikeun meniru sinar panonpoé dina lingkungan jero ruangan. Naha dipaké pikeun...
155W 600W 1200W 180 * 10W LED tumuwuh lampu

Harga hijian: USD 88.46 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 88.46 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: 430 * 380 * 310mm

Kamampuhan suplai: 50000pcs/month

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE RoHS

155W 600W 1200W 180 * 10W LED tumuwuh lampu Salila sababaraha dekade, pamekar indoor ngandelkeun sumber cahaya jieunan sapertos HID, High Sodium tekenan, sareng fluoresensi pikeun meniru sinar panonpoé dina lingkungan jero ruangan. Naha dipaké...
Pinuh Spéktrum linier 50W LED Kembang Lampu

Harga hijian: USD 36.69 - 40.31 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
100 Piece/Pieces USD 36.69 / Piece/Pieces
500 Piece/Pieces USD 39.38 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 40.31 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: 385 * 165 * 195MM

Kamampuhan suplai: 50000pcs/month

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE RoHS

Pinuh Spéktrum linier 50W LED Kembang Lampu 3 D Stripipasi panas panas profésional, jero sareng luar disambungkeun, Desain torowongan angin, paningkatan kinerja termal seueur pisan, Manjangkeun gaya kueh lampu. Produk De
IP65 Beam Angle adjustable 100W Industrial Linear LED Grow Lampu

Harga hijian: USD 54.48 - 55.77 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
500 Piece/Pieces USD 54.48 / Piece/Pieces
100 Piece/Pieces USD 54.91 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 55.77 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: 650 * 165 * 195MM

Kamampuhan suplai: 50000pcs/month

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE RoHS

IP65 Beam Angle adjustable 100W Industrial Linear LED Grow Lampu Struktur disipasi panas ka 3D profésional, di jero atanapi dilebetna, Desain torowongan angin, Kanaékan parantos ningkat, manjangkeun umur kuma
Meanwell ELG 150W Full Spéktrum LED Lampu Tumuwuh Lampu

Harga hijian: USD 71.82 - 73.52 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
500 Piece/Pieces USD 71.82 / Piece/Pieces
100 Piece/Pieces USD 72.39 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 73.52 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: 920 * 165 * 195MM

Kamampuhan suplai: 50000pcs/month

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE RoHS

Meanwell ELG 150W Full Spéktrum LED Lampu Tumuwuh Lampu Struktur disipasi panas ka 3D profésional, di jero atanapi dilebetna, Desain torowongan angin, Kanaékan parantos ningkat, manjangkeun umur kuma
LED stadion 400w tumuwuh lampu

Harga hijian: USD 164.42 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 164.42 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: 530 * 490 * 225

Kamampuhan suplai: 50000pcs/month

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE RoHS

LED stadion 400w tumuwuh lampu 400w LED tumuwuh Lampu kanggo Tatangkalan, Tanaman na Nalungtik kalayan Rek 5 Taun Katerangan: Salila sababaraha dekade, pamekar indoor ngandelkeun sumber cahaya jieunan sapertos HID, High Sodium tekenan, sareng...
Daptar Produk patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan