Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Hugh Hu Mr. Hugh Hu
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86-755-29411949 email:info@ledlightinside.com
imah > produk > Lampu Siling Led (Total 24 Products for Lampu Siling Led)
Service online
Hugh Hu

Mr. Hugh Hu

Kantunkeun pesen
ngahubungan Kiwari

Lampu Siling Led

Kami husus Lampu Siling Led pabrik & suppliers / pabrik ti Cina. Borongan Lampu Siling Led kalawan kualitas saluhur low harga / murah, salah sahiji Lampu Siling Led merek paminpin ti Cina, Shenzhen Ri Yue Guang Hua Technology Co., Ltd..
Osram 3030 100w LED Banjir Lampu lampu

merek: AD komérsial

bungkusan: Kosong CTN, atanapi ngaropéa CTN

Kamampuhan suplai: 5-7 days for sample, 5-15 days for mass order

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE, RoHS, IK10

Osram 3030 100w LED Banjir Lampu lampu Katerangan: Anyar Revolusioner Luhur Power Osram 3030 100w LED Lampiran Lampu lampu mangrupa sagala-arah fixture cahaya paparan seragam, aréa bercahya na bisa disaluyukeun. Lampu caah LED teh ngagantian LED...
China Manufacturer of Lampu Siling Led
Angle Narrow 50w Lampu Banjir LED Lampu

merek: AD komérsial

bungkusan: Kosong CTN, atanapi ngaropéa CTN

Kamampuhan suplai: 5-7 days for sample, 5-15 days for mass order

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE, RoHS

Angle Narrow 50w Lampu Banjir LED Lampu Katerangan: Sadayana, vérsi 45W 75W 92W 92W 142W 195W, lingkup caah IP65 anu idéal pikeun aplikasi padumukan sareng syarat kaamanan komérsial,. Angle Angle LED mendung cahaya ngaliwatan kadali mikro-chip anu...
High Quality Lampu Siling Led China Supplier
40W LED Tri-buktina Lampu pikeun Kantor

merek: AD komérsial

bungkusan: Kosong CTN, atanapi ngaropéa CTN

Kamampuhan suplai: 5-7 days for sample, 5-15 days for mass order

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE, RoHS

40W LED Tri-buktina Lampu pikeun Kantor Katerangan: Lampu LED Tri-buktina umumna dianggo pikeun tempat korosi anu kuat anu kuat, berdebu, jas hujan cahaya industri, sapertos: pembangkit listrik, baja, pétrokimia, kapal, tempat, tempat parkir,...
Professional Manufacturer of Lampu Siling Led
60w 4FT LED Tri-Buktina Lampu fixture

merek: AD komérsial

bungkusan: Kosong CTN, atanapi ngaropéa CTN

Kamampuhan suplai: 5-7 days for sample, 5-15 days for mass order

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE, RoHS

60w 4FT LED Tri-Buktina Lampu fixture Katerangan: 60w 4FT LED Tri-Buktina Lampu fixture Tri-buktina LED lampu pikeun IP65 cai-buktina, lebu-buktina sareng korosi Lumén pangluhurna, kawasa luhur, pembebalan cahaya anu pangdeukeutna, kirang panas CE,...
Expert Manufacturer of Lampu Siling Led
Wasta Modular 100w LED Banjir Lampu fixtures

Harga hijian: USD 31.94 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 31.94 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial

bungkusan: Kosong CTN, atanapi ngaropéa CTN

Kamampuhan suplai: 5-7 days for sample, 5-15 days for mass order

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE, RoHS

Wasta Modular 100w LED Banjir Lampu fixtures Katerangan: Wasta Modular 100w LED Lampu Lampu LED, design modular wasta Luhur CRI LED COB, CE Supir. IES anu sadia, Desain cahaya Dialux tiasa sadunya.Ultra-ipis ukuran ultra-leutik, pikeun nyimpen...
China Supplier of Lampu Siling Led
50w Pir dipingpin modul perumahan lampu caah

Harga hijian: USD 17.47 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 17.47 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial

bungkusan: Kosong CTN, atanapi ngaropéa CTN

Kamampuhan suplai: 5-7 days for sample, 5-15 days for mass order

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE, RoHS

50w Pir dipingpin modul perumahan lampu caah Katerangan: 50w pir dipingpin modul perumahan lampu caang, nganggo Bridgexlux mil45 / Epistar 33mil COB, kekecapan luminous nepi ka 100-110lm / w, nganggo kualitas luhur alumunium anu dicampur, panas...
China Factory of Lampu Siling Led
Desain wasta kualitas Parapit 200w LED Lampu Banjir

Harga hijian: USD 155.08 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 155.08 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial

bungkusan: Kosong CTN, atanapi ngaropéa CTN

Kamampuhan suplai: 5-7 days for sample, 5-15 days for mass order

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE, RoHS

Desain wasta kualitas Parapit 200w LED Lampu Banjir Katerangan: Desain wasta kualitas luhur 200w Lampu LED Lampu Banjaran produk anyar dikaluarkeun, nganggo Philips 3030 efisiensi lumininin luhur 140lm / w, Meanwell Driver, IP66 rating waterproof,...
Lampu Siling Led Export
140lm / w 360w LED Stadion Lampu kanggo Lapang

Harga hijian: USD 310 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 310 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial

bungkusan: Kosong CTN, atanapi ngaropéa CTN

Kamampuhan suplai: 5-7 days for sample, 5-15 days for mass order

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE, RoHS

140lm / w 360w LED Stadion Lampu kanggo Lapang Katerangan: Desain wasta kualitas luhur 200w Lampu LED Lampu Banjaran produk anyar dikaluarkeun, nganggo Philips 3030 efisiensi lumininin luhur 140lm / w, Meanwell Driver, IP66 rating waterproof,...
Competitive Lampu Siling Led China Supplier
Shenzhen 40W IP65 LED Tri-buktina Lampu fixture

Harga hijian: USD 30.42 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 30.42 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial

bungkusan: Kosong CTN, atanapi ngaropéa CTN

Kamampuhan suplai: 5-7 days for sample, 5-15 days for mass order

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE, RoHS

Shenzhen 40W IP65 LED Tri-buktina Lampu fixture Katerangan: Shenzhen 40W IP65 LED Tri-buktina Lampu parantos mangrupakeun modél desain anyar, make Epistar 2835, 100-130lm / w, Buktina Cai, Buktina Debu, jaminan 5 taun. digunakeun pikeun gudang, pak...
Leading Manufacturer of Lampu Siling Led
Lumen Luhur 130lm / w 60W LED Tri buktina Lampu

Harga hijian: USD 39.09 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 39.09 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial

bungkusan: Kosong CTN, atanapi ngaropéa CTN

Kamampuhan suplai: 5-7 days for sample, 5-15 days for mass order

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE, RoHS

Lumen Luhur 130lm / w 60W LED Tri buktina Lampu Katerangan: Lumen Luhur 130lm / w 60W LED Tri proof Lampu ngagantikeun Tradisi Tri-proof sareng LED Tube Light, kualitas luhur sareng éndah, kawentar di dunya. Urang tiasa masihan 40w 60w 80w 80w 120w...
Professional Factory of Lampu Siling Led
Mini 15w LED pipah Tri-buktina Lampu

Harga hijian: USD 12.6 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 12.6 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial

bungkusan: Kosong CTN, atanapi ngaropéa CTN

Kamampuhan suplai: 5-7 days for sample, 5-15 days for mass order

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE, RoHS

Mini 15w LED pipah Tri-buktina Lampu Katerangan: Lampu Tri-buktina Lampu mini 15w LED mini buktina nyaéta modél panas anu diobral, 15w (2 ft) 20w (3ft) 30w (4ft) 40w (5ft), make San'an SMD 2835, 100-130lm / w, jaminan 3 taun, tiasa janten...
LED Tri-buktina 20w LED Packing pisan Lampu

Harga hijian: USD 12.6 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 12.6 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial

bungkusan: Kosong CTN, atanapi ngaropéa CTN

Kamampuhan suplai: 5-7 days for sample, 5-15 days for mass order

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE, RoHS

LED Tri-buktina 20w LED Packing pisan Lampu Katerangan: LED Tri-proof 20w LED Packing Lampu Lampu mini mini Tri-buktina Lampu LED, anu dianggo pikeun pakéteu di Kantor, Kantor, Gudang, Pabrik, jeung sajabana mahalanana biayana murah pisan, sareng...
3 taun jaminan 18w T8 4ft LED Tube Light

Harga hijian: USD 3.29 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 3.29 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial

bungkusan: Kosong CTN, atanapi ngaropéa CTN

Kamampuhan suplai: 5-7 days for sample, 5-15 days for mass order

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE, RoHS

3 taun jaminan 18w T8 4ft LED Tube Light Katerangan: Lampu Tube Lampu hampang lampu kilat, lampu pikeun kantor, imah, tempat bengkel, supermarket, jsb. Urang tiasa nyadiakeun watt differnet, panjang sareng béda T8 T6 T5 Lampu LED lampu Tube, 18w T8...
kakuatan tinggi 150lm / w 24w T8 dipingpin lampu tube

Harga hijian: USD 3.85 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 3.85 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial

bungkusan: Kosong CTN, atanapi ngaropéa CTN

Kamampuhan suplai: 5-7 days for sample, 5-15 days for mass order

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE, RoHS

kakuatan tinggi 150lm / w 24w T8 dipingpin lampu tube Katerangan: LED tinggi Daya 150lm / w 24w T8 Led Tube Lampu aya lampu lampu LED, nganggo LED SMD 2835, Sareng Driver Current Constant, ngaganti lampu tradisional fluoresensi. Hemat energi jeung...
Jaminan 2 taun SMD 30w LED Lampu Banjir

Harga hijian: USD 8.82 - 9 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
500 Piece/Pieces USD 8.82 / Piece/Pieces
100 Piece/Pieces USD 9 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial

bungkusan: Kosong CTN, atanapi ngaropéa CTN

Kamampuhan suplai: 5-7 days for sample, 5-15 days for mass order

Mnt. pesenan: 100 Piece/Pieces

Sertipikat: CE, RoHS

Jaminan 2 taun SMD 30w LED Lampu Banjir Katerangan: Harga panghandapna 10w Osram 5630 Lampu Banjir Lampu LED mangrupakeun produk anu kaunggulan dina pasangan sareng pasar laleur pas singket, tapi anu kualitasna oge luhur, Simkuring nganggo Osram...
50w dipingpin lampu taman

Harga hijian: USD 11 - 11.22 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
500 Piece/Pieces USD 11 / Piece/Pieces
100 Piece/Pieces USD 11.22 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial

bungkusan: Kosong CTN, atanapi ngaropéa CTN

Kamampuhan suplai: 5-7 days for sample, 5-15 days for mass order

Mnt. pesenan: 100 Piece/Pieces

Sertipikat: CE, RoHS

50w dipingpin lampu taman Katerangan: 50w lampu taman dipingpin dipimpin lampu lampu caah, digunakeun pikeun kebon, nganggo outdoor, IP65 Peunteun waterproof, nganggo Osram 5630 100pcs, 80-90lm / w, cangkang éndah, jaminan 2 taun. Lembar data: Model...
bodas bodas caang lampu caah 10w IP65

Harga hijian: USD 7.15 - 7.31 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
500 Piece/Pieces USD 7.15 / Piece/Pieces
100 Piece/Pieces USD 7.31 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial

bungkusan: Kosong CTN, atanapi ngaropéa CTN

Kamampuhan suplai: 5-7 days for sample, 5-15 days for mass order

Mnt. pesenan: 100 Piece/Pieces

Sertipikat: CE, RoHS

bodas bodas caang lampu caah 10w IP65 Katerangan: bodas haneut lampu caah 10w IP65 nyaéta LED Banjir Lampu, Kersa Bodas, Alam Bodas, Bodas Cool, 2700-6500K ptional, Caah langsing, séri ieu boga 10w, 30w, 50w, 100w, 150w watts differenti, papanggih...
Luar 400w CREE XTE LED Lampu Lampu Lampu

Harga hijian: USD 439.65 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 439.65 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial

bungkusan: Kosong CTN, atanapi ngaropéa CTN

Kamampuhan suplai: 5-7 days for sample, 5-15 days for mass order

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE, RoHS, IK10

Luar 400w CREE XTE LED Lampu Lampu Lampu Katerangan: Lembar data: Model NO. AD-TGC400-400W
Lumens High 500000lm 500w dipingpin lampu caah di luar

Harga hijian: USD 511.83 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 511.83 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial

bungkusan: Kosong CTN, atanapi ngaropéa CTN

Kamampuhan suplai: 5-7 days for sample, 5-15 days for mass order

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE, RoHS, IK10

Lumens High 500000lm 500w dipingpin lampu caah di luar Katerangan: Lembar data: Model NO.
10KV Surge Protetion 30w Lampu LED

Harga hijian: USD 21.44 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 21.44 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial

bungkusan: Kosong CTN, atanapi ngaropéa CTN

Kamampuhan suplai: 5-7 days for sample, 5-15 days for mass order

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE, RoHS

10KV Surge Protetion 30w Lampu LED Katerangan: 10KV Surge Protetion 30w Lampu LED. bisa langsung ngaganti lampu Pijer, lampu-énérgi ngabéréskeun tanaga, lampu teu éléktroda, lampu raksa, lampu natrium tanpa kedah ngagantikeun tandén anu aslina...
60W Philips 3030 LED Street Light

Harga hijian: USD 25.26 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 25.26 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial

bungkusan: Kosong CTN, atanapi ngaropéa CTN

Kamampuhan suplai: 5-7 days for sample, 5-15 days for mass order

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE, RoHS

60W Philips 3030 LED Street Light Katerangan: 60W Philips 3030 LED Street Light. bisa langsung ngaganti lampu Pijer, lampu ngahemat énérgi, lampu éléktroda, lampu raksa, lampu natrium tanpa kudu ngaganti holde aslina. Sabagé jalan anu ngarambat kana...
200W High Power 200v Lampu LED Lampu IP65

Harga hijian: USD 33.09 - 34.67 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
5001 Piece/Pieces USD 33.09 / Piece/Pieces
2001 Piece/Pieces USD 34.09 / Piece/Pieces
501 Piece/Pieces USD 34.38 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 34.67 / Piece/Pieces

merek: RYGH Tech; OEM / ODM sayogi

bungkusan: Kertas Kupon + Kertas, Ékspor Standar

Kamampuhan suplai: 10000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE/RoHS

200W High Power 200v Lampu LED Lampu IP65 Sadaya lampu banjir LED, Cahaya Daérah sareng séri Yard Light kaasup perumahan aluminium anu édisi anu maot kalayan bungkus jas bérés digabungkeun sareng rating IP65 maranéhna mastikeun ketahanan tiis sareng...
Cahaya Cairan 5 Taun D80 100Watt LED Lampu Banjir

Harga hijian: USD 18.89 - 19.38 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
5001 Piece/Pieces USD 18.89 / Piece/Pieces
2001 Piece/Pieces USD 19.05 / Piece/Pieces
501 Piece/Pieces USD 19.22 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 19.38 / Piece/Pieces

merek: RYGH Tech; OEM / ODM sayogi

bungkusan: Kertas Kupon + Kertas, Ékspor Standar

Kamampuhan suplai: 10000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE/RoHS

Cahaya Cairan 5 Taun D80 100Watt LED Lampu Banjir Sadaya lampu banjir LED, Cahaya Daérah sareng séri Yard Light kaasup perumahan aluminium anu édisi anu maot kalayan bungkus jas bérés digabungkeun sareng rating IP65 maranéhna mastikeun ketahanan...
Lampu jalan anu paling murah 50W LED

Harga hijian: USD 12.83 - 13.14 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
5001 Piece/Pieces USD 12.83 / Piece/Pieces
2001 Piece/Pieces USD 12.93 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 13.14 / Piece/Pieces

merek: RYGH, ODM atanapi OEM Sadia

bungkusan: Kertas Kupon + Kertas, Ékspor Standar

Kamampuhan suplai: 50000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE ROHS IP65 IES ISO standards

Lampu jalan anu paling murah 50W LED Panjelasan Produk: Kéngingkeun lampu jalan RYGH TECH` mawa jalan raya sareng katerangan parkir kana abad ka-21. Pedang kami Seri Street Street Light, Driverless LED Street Light, Solar LED Street Light, sareng...
Related Industry Information
Related Products
Daptar Produk patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan