Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Hugh Hu Mr. Hugh Hu
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86-755-29411949 email:info@ledlightinside.com
imah > produk > Lampu Linier Led (Total 24 Products for Lampu Linier Led)
Service online
Hugh Hu

Mr. Hugh Hu

Kantunkeun pesen
ngahubungan Kiwari

Lampu Linier Led

Kami husus Lampu Linier Led pabrik & suppliers / pabrik ti Cina. Borongan Lampu Linier Led kalawan kualitas saluhur low harga / murah, salah sahiji Lampu Linier Led merek paminpin ti Cina, Shenzhen Ri Yue Guang Hua Technology Co., Ltd..
Bright 160W Driverless Module LED Linear Lampu

Harga hijian: USD 71.3 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
10 Piece/Pieces USD 71.3 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 10000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 10 Piece/Pieces

Model No.: AD-LB-160WDL

Bright 160W Driverless Module LED Linear Lampu Pedaran Lampu LED Linear Bay tiasa ngaganti lampu lampu pipa tradisional salaku alat katerangan super anu caang. RIYUEGUANGHUA 160W LED Linear Lampu anu digunakeun dina kualitas luhur OSRAM 3030 SMD LED...
China Manufacturer of Lampu Linier Led
160W Driverless Linear LED High Bay Lampu

Harga hijian: USD 71.3 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
10 Piece/Pieces USD 71.3 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 50000 Pieces/ per Year

Mnt. pesenan: 10 Piece/Pieces

Sertipikat: CE RoHS

160W Driverless Linear LED High Bay Lampu Pedaran LED Linear High Bay Lampu loba dianggo di gudang, paméran Hall, tempat parkir, stadion, gimasia, billboard, taman, patung, proyék pamaréntah hiasan cahaya, Landmark, alun umum, tempat nyicingan umum,...
High Quality Lampu Linier Led China Supplier
120W Driverless Linear LED High Bay Lampu

Harga hijian: USD 60 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
10 Piece/Pieces USD 60 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 50000 Pieces/ per Year

Mnt. pesenan: 10 Piece/Pieces

Sertipikat: CE RoHS

120W Driverless Linear LED High Bay Lampu Pedaran Lampu Teluk Lampu Lampu 120W kalér kami nganggo kualitas luhur OSRAM 3030 LED, lumén efisiensi Ultra tinggi tiasa sumping dina 130lm / w, penampilan éndah, 50000 waktu hirup sareng jaminan 5 taun....
Professional Manufacturer of Lampu Linier Led
10000lm 80W Driverless Linear LED Bay Lampu

Harga hijian: USD 43.13 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
10 Piece/Pieces USD 43.13 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 50000 Pieces/ per Year

Mnt. pesenan: 10 Piece/Pieces

Sertipikat: CE RoHS

10000lm 80W Driverless Linear LED Bay Lampu Pedaran LED High Bay Light mangrupakeun istilah jenderal pikeun lampu sareng lampion anu digunakeun dina daérah produksi pabrik, tambang, gudang, sareng héd. Sajaba sagala lampu lampu anu digunakeun dina...
Expert Manufacturer of Lampu Linier Led
35W Ngarobah Warna Dimmable Warna Lampu Lampu Lampu

Harga hijian: USD 48 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
10 Piece/Pieces USD 48 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 10000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 10 Piece/Pieces

Model No.: 35W LED Linear Light

35W Ngarobah Warna Dimmable Warna Lampu Lampu Lampu Pedaran Salaku promosi LED Linear Lampu anyar, AD-LP5276 Linear LED Lampu mangrupakeun produk anu populér di sakuliah dunya. Kalayan dipaké di kantor, gim, studio, jsb. Tempatna kusabab gaya anu...
China Supplier of Lampu Linier Led
20w 30w 40w 50w 60w dipingpin lampu linier

Harga hijian: USD 9.85 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 9.85 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: W63 * H65 * mm

Kamampuhan suplai: 50000pcs/month

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE ROHS IP65 IES ISO standards

20w 30w 40w 50w 60w dipingpin lampu linier P roduct parameter: Part no.: RYGH-20WB LED Power: 20Watt Input AC100-265V
China Factory of Lampu Linier Led
0.6M 24W lampu Lampu linier LED pikeun Supermarket Lighting

Harga hijian: USD 11.46 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 11.46 / Piece/Pieces

merek: RYGH Tech; OEM atanapi ODM aya

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 10000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE/RoHS

0.6M 24W lampu Lampu linier LED pikeun Supermarket Lighting A jenis lampu Lampu Lampu LED, Lampu ieu ogé disebut lampu lampu pendant. Ngagunakeun jalan nongkrong. lampu linier dipingpin dirancang sacara profésional, ningkatkeun ti cahaya caah...
Lampu Linier Led Export
LED Linear Lampu kanggo Kantor Pabrik mall balanja

Harga hijian: USD 25.07 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 25.07 / Piece/Pieces

merek: RYGH Tech; OEM atanapi ODM aya

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 10000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE/RoHS

LED Linear Lampu kanggo Kantor Pabrik mall balanja A jenis lampu Lampu Lampu LED, Lampu ieu ogé disebut lampu lampu pendant. Ngagunakeun jalan nongkrong. Alat-alat linier LED ngan sadia dina pilihan tebih sareng wattage populér. Aranjeunna...
Competitive Lampu Linier Led China Supplier
15W SMD 2835 3030 80lm / w mingpin lampu linier

Harga hijian: USD 17.91 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 17.91 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: 11Kg / 10pcs / karton

Kamampuhan suplai: 50000pcs/month

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE RoHS

15W SMD 2835 3030 80lm / w mingpin lampu linier Katerangan: Bahan Lampu Lampu LED LED Dianggo lampu kilat Linear Aluminium anu lebet, anu didagét bubuk (bodas keusik keusik bodas keusik bodas keusik) tepat, Lampu stand-alone: ​​608mm / 1008mm /...
Leading Manufacturer of Lampu Linier Led
0.6m 30W manténg lampu cahaya nongkrong permukaan

Harga hijian: USD 17.91 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 17.91 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: 17Kg / 10pcs / karton

Kamampuhan suplai: 50000pcs/month

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE RoHS

0.6m 30W manténg lampu cahaya nongkrong permukaan Katerangan: Bahan cahaya linier LED LED Lampu linier nganggo aluminium anu leupaskeun, anu didasarkeun bubuk (keusik bodas jeung abu keusik hideung katut abu) hade, Lampu stand-alone: ​​608mm /...
Professional Factory of Lampu Linier Led
0.9m 40W mingpin linier pendant lampu lampu

Harga hijian: USD 29.91 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 29.91 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: 17Kg / 10pcs / karton

Kamampuhan suplai: 50000pcs/month

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE RoHS

0.9m 40W mingpin linier pendant lampu lampu Katerangan: LED Linear Lampu fixtures Bahan LED Lampu linier nganggo aluminium anu leupaskeun, anu didasarkeun bubuk (keusik bodas jeung abu keusik hideung katut abu) hade, Lampu stand-alone: ​​608mm /...
1.2m 40W dipingpin linier lampu pendant

Harga hijian: USD 33.31 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 33.31 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: 26Kg / 10pcs / karton

Kamampuhan suplai: 50000pcs/month

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE RoHS

1.2m 40W dipingpin linier lampu pendant Katerangan: Bahan Lampu Lampu LED LED Dianggo lampu kilat Linear Aluminium anu lebet, anu didagét bubuk (bodas keusik keusik bodas keusik bodas keusik) tepat, Lampu stand-alone: ​​608mm / 1008mm / 996mm /...
Aluminium 1.2m 60W dipingpin lampu lampu linier

Harga hijian: USD 35.82 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 35.82 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: 26Kg / 10pcs / karton

Kamampuhan suplai: 50000pcs/month

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE RoHS

Aluminium 1.2m 60W dipingpin lampu lampu linier Katerangan: Bahan Lampu Lampu LED LED Dianggo lampu kilat Linear Aluminium anu lebet, anu didagét bubuk (bodas keusik keusik bodas keusik bodas keusik) tepat, Lampu stand-alone: ​​608mm / 1008mm /...
AC 100-305V 1.5m 60W mingpin lampu gantung linier

Harga hijian: USD 40.48 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 40.48 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: 33Kg / 10pcs / karton

Kamampuhan suplai: 50000pcs/month

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE RoHS

AC 100-305V 1.5m 60W mingpin lampu gantung linier Katerangan: Bahan Lampu Lampu LED LED Dianggo lampu kilat Linear Aluminium anu lebet, anu didagét bubuk (bodas keusik keusik bodas keusik bodas keusik) tepat, Lampu stand-alone: ​​608mm / 1008mm /...
1.5m 80W dipingpin liniér lampu panggung di Dubai

Harga hijian: USD 45.13 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 45.13 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: 33Kg / 10pcs / karton

Kamampuhan suplai: 50000pcs/month

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE RoHS

1.5m 80W dipingpin liniér lampu panggung di Dubai Katerangan: Bahan Lampu Lampu LED LED Dianggo lampu kilat Linear Aluminium anu lebet, anu didagét bubuk (bodas keusik keusik bodas keusik bodas keusik) tepat, Lampu stand-alone: ​​608mm / 1008mm /...
200W High Power 200v Lampu LED Lampu IP65

Harga hijian: USD 33.09 - 34.67 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
5001 Piece/Pieces USD 33.09 / Piece/Pieces
2001 Piece/Pieces USD 34.09 / Piece/Pieces
501 Piece/Pieces USD 34.38 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 34.67 / Piece/Pieces

merek: RYGH Tech; OEM / ODM sayogi

bungkusan: Kertas Kupon + Kertas, Ékspor Standar

Kamampuhan suplai: 10000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE/RoHS

200W High Power 200v Lampu LED Lampu IP65 Sadaya lampu banjir LED, Cahaya Daérah sareng séri Yard Light kaasup perumahan aluminium anu édisi anu maot kalayan bungkus jas bérés digabungkeun sareng rating IP65 maranéhna mastikeun ketahanan tiis sareng...
Cahaya Cairan 5 Taun D80 100Watt LED Lampu Banjir

Harga hijian: USD 18.89 - 19.38 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
5001 Piece/Pieces USD 18.89 / Piece/Pieces
2001 Piece/Pieces USD 19.05 / Piece/Pieces
501 Piece/Pieces USD 19.22 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 19.38 / Piece/Pieces

merek: RYGH Tech; OEM / ODM sayogi

bungkusan: Kertas Kupon + Kertas, Ékspor Standar

Kamampuhan suplai: 10000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE/RoHS

Cahaya Cairan 5 Taun D80 100Watt LED Lampu Banjir Sadaya lampu banjir LED, Cahaya Daérah sareng séri Yard Light kaasup perumahan aluminium anu édisi anu maot kalayan bungkus jas bérés digabungkeun sareng rating IP65 maranéhna mastikeun ketahanan...
Lampu jalan anu paling murah 50W LED

Harga hijian: USD 12.83 - 13.14 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
5001 Piece/Pieces USD 12.83 / Piece/Pieces
2001 Piece/Pieces USD 12.93 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 13.14 / Piece/Pieces

merek: RYGH, ODM atanapi OEM Sadia

bungkusan: Kertas Kupon + Kertas, Ékspor Standar

Kamampuhan suplai: 50000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE ROHS IP65 IES ISO standards

Lampu jalan anu paling murah 50W LED Panjelasan Produk: Kéngingkeun lampu jalan RYGH TECH` mawa jalan raya sareng katerangan parkir kana abad ka-21. Pedang kami Seri Street Street Light, Driverless LED Street Light, Solar LED Street Light, sareng...
San'an 3030 Lampu LED High Lumen 40W Lampu

Harga hijian: USD 12.65 - 12.95 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
5001 Piece/Pieces USD 12.65 / Piece/Pieces
2001 Piece/Pieces USD 12.75 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 12.95 / Piece/Pieces

merek: RYGH, ODM atanapi OEM Sadia

bungkusan: Kertas Kupon + Kertas, Ékspor Standar

Kamampuhan suplai: 50000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE ROHS IP65 IES ISO standards

San'an 3030 Lampu LED High Lumen 40W Lampu Panjelasan Produk: Kéngingkeun lampu jalan RYGH TECH` mawa jalan raya sareng katerangan parkir kana abad ka-21. Pedang kami Seri Street Street Light, Driverless LED Street Light, Solar LED Street Light,...
IP65 lampu jalan 30W LED Street Light

Harga hijian: USD 10.05 - 9.9 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 10.05 / Piece/Pieces
5001 Piece/Pieces USD 9.82 / Piece/Pieces
2001 Piece/Pieces USD 9.9 / Piece/Pieces

merek: RYGH, ODM atanapi OEM Sadia

bungkusan: Kertas Kupon + Kertas, Ékspor Standar

Kamampuhan suplai: 50000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE ROHS IP65 IES ISO standards

IP65 lampu jalan 30W LED Street Light Panjelasan Produk: Kéngingkeun lampu jalan RYGH TECH` mawa jalan raya sareng katerangan parkir kana abad ka-21. Pedang kami Seri Street Street Light, Driverless LED Street Light, Solar LED Street Light, sareng...
100LM / W 20W SMD LED Street Light

Harga hijian: USD 8.51 - 8.71 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
5001 Piece/Pieces USD 8.51 / Piece/Pieces
2001 Piece/Pieces USD 8.58 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 8.71 / Piece/Pieces

merek: RYGH, ODM atanapi OEM Sadia

bungkusan: Kertas Kupon + Kertas, Ékspor Standar

Kamampuhan suplai: 50000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE ROHS IP65 IES ISO standards

100LM / W 20W SMD LED Street Light Panjelasan Produk: Kéngingkeun lampu jalan RYGH TECH` mawa jalan raya sareng katerangan parkir kana abad ka-21. Pedang kami Seri Street Street Light, Driverless LED Street Light, Solar LED Street Light, sareng...
Lampu 150 watt LED jalan 2 garansi taun

Harga hijian: USD 32.42 - 33.19 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
5001 Piece/Pieces USD 32.42 / Piece/Pieces
2001 Piece/Pieces USD 32.68 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 33.19 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM sayogi

bungkusan: 63 * 29,5 * 11.5CM, 1pcs / ctn

Kamampuhan suplai: 50000pcs/year

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE,RoHS,EMC,PVD

Lampu 150 watt LED jalan 2 garansi taun Panjelasan Produk: Kéngingkeun lampu jalan RYGH TECH` mawa jalan raya sareng katerangan parkir kana abad ka-21. Pedang kami Seri Street Street Light, Driverless LED Street Light, Solar LED Street Light, sareng...
Lampu jalan 2700-6500K 120W

Harga hijian: USD 32.24 - 33 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
5001 Piece/Pieces USD 32.24 / Piece/Pieces
2001 Piece/Pieces USD 32.49 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 33 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM sayogi

bungkusan: 63 * 29,5 * 11.5CM, 1pcs / ctn

Kamampuhan suplai: 50000pcs/year

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE,RoHS,EMC,PVD

Lampu jalan 2700-6500K 120W Panjelasan Produk: Kéngingkeun lampu jalan RYGH TECH` mawa jalan raya sareng katerangan parkir kana abad ka-21. Pedang kami Seri Street Street Light, Driverless LED Street Light, Solar LED Street Light, sareng Lampu Led...
100 lampu jalan watt dipimpin 130lm / w

Harga hijian: USD 23.27 - 23.82 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
5001 Piece/Pieces USD 23.27 / Piece/Pieces
2001 Piece/Pieces USD 23.46 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 23.82 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM sayogi

bungkusan: 52.5 * 26 * 11.5CM, 1pcs / ctn

Kamampuhan suplai: 50000pcs/year

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE,RoHS,EMC,PVD

100 lampu jalan watt dipimpin 130lm / w Panjelasan Produk: Kéngingkeun lampu jalan RYGH TECH` mawa jalan raya sareng katerangan parkir kana abad ka-21. Pedang kami Seri Street Street Light, Driverless LED Street Light, Solar LED Street Light, sareng...
Related Industry Information
Daptar Produk patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan