Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Hugh Hu Mr. Hugh Hu
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86-755-29411949 email:info@ledlightinside.com
imah > produk > Lampu Led (Total 24 Products for Lampu Led)
Service online
Hugh Hu

Mr. Hugh Hu

Kantunkeun pesen
ngahubungan Kiwari

Lampu Led

Kami husus Lampu Led pabrik & suppliers / pabrik ti Cina. Borongan Lampu Led kalawan kualitas saluhur low harga / murah, salah sahiji Lampu Led merek paminpin ti Cina, Shenzhen Ri Yue Guang Hua Technology Co., Ltd..
T6 18W 100-120LM / W Waragad 3-taun LED Lampu Tube Lampu

Harga hijian: USD 3.35 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
10 Piece/Pieces USD 3.35 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial

bungkusan: 25PCS / CTN

Kamampuhan suplai: 100000pcs/Year

Mnt. pesenan: 10 Piece/Pieces

Sertipikat: CE

Panas Dual T6 18W 100-120LM / W AC 85-277V 3 Taun Jaminan LED pipah Lampu Panjelasan Produk: Kami profésional OEM / ODM Lampu LED lampu Produsén. Difokuskeun lampu lampu mingpin Leuwih ti 6 taun. Korporasi urang boga rupa-rupa modél produk kaasup...
China Manufacturer of Lampu Led
Modul LED 80W Driverless LED Lampu Lampu IP65

Harga hijian: USD 44.78 - 49.26 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
200 Piece/Pieces USD 44.78 / Piece/Pieces
10 Piece/Pieces USD 49.26 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 10000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 10 Piece/Pieces

Tempat Asal: Cina

New Design 80W LED Module Driverless LED Flood Light IP65 Modul Driverless LED Flood Light mangrupakeun LED Lampu Banjir Lampu anyar sareng hual dijual dina sababaraha nagara. Adoptta nyadar téknologi henteu boga hak driver, moal aya supir...
High Quality Lampu Led China Supplier
T6 T5 susu Satengah Hapus Lampu LED Lampu Tube

Harga hijian: USD 3.55 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
10 Piece/Pieces USD 3.55 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial

bungkusan: 25PCS / CTN

Kamampuhan suplai: 100000pcs/Year

Mnt. pesenan: 10 Piece/Pieces

Sertipikat: CE

Desain Anyar T6 Ganti T5 Lampu LED pipah Kalayan susu Panutup Satengah Hapus Panutup Model NO. AD-RGT6-18W168EP
Professional Manufacturer of Lampu Led
Panas Jual outdoor 10W LED Lampu Lampu IP65

Harga hijian: USD 8.12 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
10 Piece/Pieces USD 8.12 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 50000 Pieces/ per Year

Mnt. pesenan: 10 Piece/Pieces

Sertipikat: CE RoHS

Rincian Q uick 1. Wattage: 10 Watt 2. tegangan: AC 85-265V, 50 / 60Hz 3. CE ROHS 4. harga pabrik 5. 100-110lm / w 6. PF> 0,95 7. Jaminan: 3 taun, 8. Waktu hirup: 50000 jam 9. CRI:>
Expert Manufacturer of Lampu Led
Produk anyar IP65 50W LED Lampu Lampu

Harga hijian: USD 22.72 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
10 Piece/Pieces USD 22.72 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 50000 Pieces/ per Year

Mnt. pesenan: 10 Piece/Pieces

Sertipikat: CE

Rincian Q uick Dip lampu caah 1. Wattage: 50 Watt 2. tegangan: AC 85-265V, 50 / 60Hz 3. CE 4. harga pabrik 5. 100-110lm / w 6. PF> 0,95 7. Jaminan: 3 taun, 8. Waktu hirup: 30000
China Supplier of Lampu Led
Osram 3030 100w LED Banjir Lampu lampu

merek: AD komérsial

bungkusan: Kosong CTN, atanapi ngaropéa CTN

Kamampuhan suplai: 5-7 days for sample, 5-15 days for mass order

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE, RoHS, IK10

Osram 3030 100w LED Banjir Lampu lampu Katerangan: Anyar Revolusioner Luhur Power Osram 3030 100w LED Lampiran Lampu lampu mangrupa sagala-arah fixture cahaya paparan seragam, aréa bercahya na bisa disaluyukeun. Lampu caah LED teh ngagantian LED...
China Factory of Lampu Led
120W Stable Driverless LED Linear Bay Lampu

Harga hijian: USD 60 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
10 Piece/Pieces USD 60 / Piece/Pieces

merek: RYGH Tech, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 10000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 10 Piece/Pieces

Model No.: NO.AD-LB-120WDL

120W Stable Driverless Led Linear High Bay Lampu Pedaran Driverless Led High Bay Light Lampu mangrupakeun alternatip super-caang pikeun péparasi lampu lampu tradisional. Sampurna pikeun cahaya komersial, cahaya gudang, cahaya garasi parkir, cahaya...
Lampu Led Export
Angle Narrow 50w Lampu Banjir LED Lampu

merek: AD komérsial

bungkusan: Kosong CTN, atanapi ngaropéa CTN

Kamampuhan suplai: 5-7 days for sample, 5-15 days for mass order

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE, RoHS

Angle Narrow 50w Lampu Banjir LED Lampu Katerangan: Sadayana, vérsi 45W 75W 92W 92W 142W 195W, lingkup caah IP65 anu idéal pikeun aplikasi padumukan sareng syarat kaamanan komérsial,. Angle Angle LED mendung cahaya ngaliwatan kadali mikro-chip anu...
Competitive Lampu Led China Supplier
High Power 200w LED Banjir Lampu kanggo outdoor

merek: AD komérsial

bungkusan: Kosong CTN, atanapi ngaropéa CTN

Kamampuhan suplai: 5-7 days for sample, 5-15 days for mass order

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE, RoHS

High Power 200w LED Banjir Lampu kanggo outdoor Katerangan: 200w Angle Angle LED lampu caang ngaliwatan kadali micro-chip diwangun, anu dua jenis produk anu aya, hiji jenis kombinasi power chip, sedengkeun anu sanés kalayan anu chip tinggi-kakuatan...
Leading Manufacturer of Lampu Led
24W 2600-2700LM SMD2835 Rohangan LED pipah Lampu

Harga hijian: USD 5.25 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
10 Piece/Pieces USD 5.25 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial

bungkusan: 25PCS / CTN

Kamampuhan suplai: 100000pcs/Year

Mnt. pesenan: 10 Piece/Pieces

Sertipikat: CE

24W 2600-2700LM 80Ra SMD2835 Rohangan LED pipah Lampu Model NO. AD-RGT6-24W280EP
Professional Factory of Lampu Led
Bright 160W Driverless Module LED Linear Lampu

Harga hijian: USD 71.3 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
10 Piece/Pieces USD 71.3 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 10000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 10 Piece/Pieces

Model No.: AD-LB-160WDL

Bright 160W Driverless Module LED Linear Lampu Pedaran Lampu LED Linear Bay tiasa ngaganti lampu lampu pipa tradisional salaku alat katerangan super anu caang. RIYUEGUANGHUA 160W LED Linear Lampu anu digunakeun dina kualitas luhur OSRAM 3030 SMD LED...
Modél T8T6 Anyar 18W 24W LED Lampu Tube Lampu

Harga hijian: USD 4.89 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
10 Piece/Pieces USD 4.89 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial

bungkusan: 25PCS / CTN

Kamampuhan suplai: 100000pcs/Year

Mnt. pesenan: 10 Piece/Pieces

Sertipikat: CE

Modél T8T6 Anyar 18W 24W LED Lampu Tube Lampu Spésifikasi: Model NO. AD-RGT6-18W196HO
50W Langsing Hideung Driverless LED Lampu Banjir

Harga hijian: USD 10.18 - 10.35 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
500 Piece/Pieces USD 10.18 / Piece/Pieces
100 Piece/Pieces USD 10.35 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 10000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 100 Piece/Pieces

Model No.:  AD-FL50WBGDL

50W Langsing Hideung Driverless LED Lampu Banjir RiYUEGUANGHUA Driverless LED Flood Light mangrupakeun lampu LED anu kasohor di pasar. Téknologi henteu ngagaduhan driverless anyar anu dipangaruhan, teu aya supir waé, hirupna henteu kawates. Lampu...
24W T8 AC 85-277V 150lm / w LED pipah Lampu

Harga hijian: USD 7.24 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
10 Piece/Pieces USD 7.24 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial

bungkusan: 25PCS / CTN

Kamampuhan suplai: 100000pcs/Year

Mnt. pesenan: 10 Piece/Pieces

Sertipikat: CE

24W T8 AC 85-277V 150lm / w LED pipah Lampu Model NO. AD-RGT6-24W280EP
40W LED Tri-buktina Lampu pikeun Kantor

merek: AD komérsial

bungkusan: Kosong CTN, atanapi ngaropéa CTN

Kamampuhan suplai: 5-7 days for sample, 5-15 days for mass order

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE, RoHS

40W LED Tri-buktina Lampu pikeun Kantor Katerangan: Lampu LED Tri-buktina umumna dianggo pikeun tempat korosi anu kuat anu kuat, berdebu, jas hujan cahaya industri, sapertos: pembangkit listrik, baja, pétrokimia, kapal, tempat, tempat parkir,...
154lm / w 18W T6 LED Lampu Tube

Harga hijian: USD 4.74 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
10 Piece/Pieces USD 4.74 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 50000 Pieces/ per Year

Mnt. pesenan: 10 Piece/Pieces

Sertipikat: CE RoHS

154lm / w 18W T6 LED Lampu Tube Pedaran Kami 18W T6 LED Lampu Tube gaduh kaunggulan gede 140-150 lm / w effiency tinggi, Dijamére nyaéta 22mm, sareng chip San'an anu dipingpin biasa sareng High lumen Epistar Chip . , Penampilan geulis, hirupna...
120W Modular LED Banjir Lampu Tanpa Supir

Harga hijian: USD 62.1 - 68.31 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
200 Piece/Pieces USD 62.1 / Piece/Pieces
10 Piece/Pieces USD 68.31 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 10000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 10 Piece/Pieces

Tempat Asal: Cina

120W Modular LED Banjir Lampu Tanpa Supir Modul Driverless LED Flood Light mangrupakeun LED Lampu Banjir Lampu anyar sareng las sareng seueur nagara sareng daerah. Adoptta nyadar téknologi henteu boga hak driver, moal aya supir meryogikeun, teu aya...
Daya High Driverless Led Banjir Lampu 160W

Harga hijian: USD 74.34 - 81.77 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
200 Piece/Pieces USD 74.34 / Piece/Pieces
10 Piece/Pieces USD 81.77 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 10000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 10 Piece/Pieces

Tempat Asal: Cina

Daya High Driverless Led Banjir Lampu 160W Modul Driverless LED Flood Light mangrupakeun LED Lampu Banjir Lampu anyar sareng las sareng seueur nagara sareng daerah. Adoptta nyadar téknologi henteu boga hak driver, moal aya supir meryogikeun, teu aya...
40w Driverless LED Street Lampu Pangropéa

merek: AD komérsial

bungkusan: Kosong CTN, atanapi ngaropéa CTN

Kamampuhan suplai: 5-7 days for sample, 5-15 days for mass order

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE, RoHS

40w Driverless LED Street Lampu Pangropéa Katerangan: 40w Driverless LED Street Lights Refofit digunakeun pikeun Pikeun dipasang dina garde n, padumukan padumukan, Jalan, Jalan Raya, palataran, jeung sajabana Sadia aya dina vérsi 40W, 50W, 100W,...
IP65 80w Slim LED Street Light Fixture

merek: AD komérsial

bungkusan: Kosong CTN, atanapi ngaropéa CTN

Kamampuhan suplai: 5-7 days for sample, 5-15 days for mass order

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE, RoHS

IP65 80w Slim LED Street Light Fixture Katerangan: LE Light Street jalan Kanggo Seoul IC program drive Driverless, driverless, efisiensi ultra luhur 125LM / W, PF> 0.9, teu aya EMI gangguan éléktromagnétik, 10KV Surge Protection, leuwih ti 50000...
Die tuang sareng Aluminium LED Banjir Lampu 12W

Harga hijian: USD 7.31 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
10 Piece/Pieces USD 7.31 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 10000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 10 Piece/Pieces

Model No.: AD-FL12WMH

Die tuang sareng Aluminium LED Banjir Lampu 12W RIYUEGUANGHUA MH Series LED Flood Light mangrupakeun LED Lampu Banjir Lampu éndah anu geulis sareng populer di sababaraha nagara sareng daérah. Lampu caah ieu anu dipikaresep ku para nasabah gumantung...
80W 1500mm LED Tri-Buktina Lampu IP65

Harga hijian: USD 35.61 - 37.72 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1000 Piece/Pieces USD 35.61 / Piece/Pieces
10 Piece/Pieces USD 37.72 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial

bungkusan: Kotak jero: 153 * 9.5 * 8cm, CTN Ukuran: 155 * 17 * 21 4 PCS / CTN

Kamampuhan suplai: 50000pcs/Year

Mnt. pesenan: 10 Piece/Pieces

Sertipikat: CE

80W 1500mm LED Tri-Buktina Lampu IP65 Descriptio n RIYUEGUANGHUA 80W LED Tri-Buktina Lampu boga fitur handap: SMD2835; 100-130lm / w; Penampilan éndah, hirup na jaminan panjang. Saluyu jeung rarancang-friendly warna sareng warna lingkungan sareng,...
Panémbong Geulis 30W LED Lampu Lampu outdoor

Harga hijian: USD 11.06 - 11.62 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
10 Piece/Pieces USD 11.06 / Piece/Pieces
100 Piece/Pieces USD 11.62 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 10000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 10 Piece/Pieces

Tempat Asal: Cina

Panémbong Geulis 30W LED Lampu Lampu outdoor Kusabab penampilan warni sareng ipisna, harga lumrah, MH Series LED Banjir Lampu pikaresepeun langganan. Lampu Banjir LED Lampu MH Ieu dilakukeun ku Shenzhen RIYUEGUANGHUA Technology Co., Ltd. Sareng di...
Runtuyan Economickonomi 50W LED Lampu Lampu IP66

Harga hijian: USD 14.38 - 15.13 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
10 Piece/Pieces USD 14.38 / Piece/Pieces
100 Piece/Pieces USD 15.13 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 10000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 10 Piece/Pieces

Tempat Asal: Cina

Runtuyan Economickonomi 50W LED Lampu Lampu IP66 Lampu Banténg LED tos seueur dianggo di outdoor, sapertos bentang, arsitéktur, kebon jeung billboard jeung sajabana Lampu Banjir LED Series MH Ieu mangrupikeun gaya anu Lampu Lampu Lampu LED sareng...
Related Industry Information
Related Products
Daptar Produk patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan