Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Hugh Hu Mr. Hugh Hu
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86-755-29411949 email:info@ledlightinside.com
imah > produk > Lampu Led Lampu (Total 24 Products for Lampu Led Lampu)
Service online
Hugh Hu

Mr. Hugh Hu

Kantunkeun pesen
ngahubungan Kiwari

Lampu Led Lampu

Kami husus Lampu Led Lampu pabrik & suppliers / pabrik ti Cina. Borongan Lampu Led Lampu kalawan kualitas saluhur low harga / murah, salah sahiji Lampu Led Lampu merek paminpin ti Cina, Shenzhen Ri Yue Guang Hua Technology Co., Ltd..
T6 18W 100-120LM / W Waragad 3-taun LED Lampu Tube Lampu

Harga hijian: USD 3.35 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
10 Piece/Pieces USD 3.35 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial

bungkusan: 25PCS / CTN

Kamampuhan suplai: 100000pcs/Year

Mnt. pesenan: 10 Piece/Pieces

Sertipikat: CE

Panas Dual T6 18W 100-120LM / W AC 85-277V 3 Taun Jaminan LED pipah Lampu Panjelasan Produk: Kami profésional OEM / ODM Lampu LED lampu Produsén. Difokuskeun lampu lampu mingpin Leuwih ti 6 taun. Korporasi urang boga rupa-rupa modél produk kaasup...
China Manufacturer of Lampu Led Lampu
T6 T5 susu Satengah Hapus Lampu LED Lampu Tube

Harga hijian: USD 3.55 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
10 Piece/Pieces USD 3.55 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial

bungkusan: 25PCS / CTN

Kamampuhan suplai: 100000pcs/Year

Mnt. pesenan: 10 Piece/Pieces

Sertipikat: CE

Desain Anyar T6 Ganti T5 Lampu LED pipah Kalayan susu Panutup Satengah Hapus Panutup Model NO. AD-RGT6-18W168EP
High Quality Lampu Led Lampu China Supplier
Panas Jual outdoor 10W LED Lampu Lampu IP65

Harga hijian: USD 8.12 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
10 Piece/Pieces USD 8.12 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 50000 Pieces/ per Year

Mnt. pesenan: 10 Piece/Pieces

Sertipikat: CE RoHS

Rincian Q uick 1. Wattage: 10 Watt 2. tegangan: AC 85-265V, 50 / 60Hz 3. CE ROHS 4. harga pabrik 5. 100-110lm / w 6. PF> 0,95 7. Jaminan: 3 taun, 8. Waktu hirup: 50000 jam 9. CRI:>
Professional Manufacturer of Lampu Led Lampu
Produk anyar IP65 50W LED Lampu Lampu

Harga hijian: USD 22.72 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
10 Piece/Pieces USD 22.72 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 50000 Pieces/ per Year

Mnt. pesenan: 10 Piece/Pieces

Sertipikat: CE

Rincian Q uick Dip lampu caah 1. Wattage: 50 Watt 2. tegangan: AC 85-265V, 50 / 60Hz 3. CE 4. harga pabrik 5. 100-110lm / w 6. PF> 0,95 7. Jaminan: 3 taun, 8. Waktu hirup: 30000
Expert Manufacturer of Lampu Led Lampu
High Power 200w LED Banjir Lampu kanggo outdoor

merek: AD komérsial

bungkusan: Kosong CTN, atanapi ngaropéa CTN

Kamampuhan suplai: 5-7 days for sample, 5-15 days for mass order

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE, RoHS

High Power 200w LED Banjir Lampu kanggo outdoor Katerangan: 200w Angle Angle LED lampu caang ngaliwatan kadali micro-chip diwangun, anu dua jenis produk anu aya, hiji jenis kombinasi power chip, sedengkeun anu sanés kalayan anu chip tinggi-kakuatan...
China Supplier of Lampu Led Lampu
Bright 160W Driverless Module LED Linear Lampu

Harga hijian: USD 71.3 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
10 Piece/Pieces USD 71.3 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 10000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 10 Piece/Pieces

Model No.: AD-LB-160WDL

Bright 160W Driverless Module LED Linear Lampu Pedaran Lampu LED Linear Bay tiasa ngaganti lampu lampu pipa tradisional salaku alat katerangan super anu caang. RIYUEGUANGHUA 160W LED Linear Lampu anu digunakeun dina kualitas luhur OSRAM 3030 SMD LED...
China Factory of Lampu Led Lampu
Modél T8T6 Anyar 18W 24W LED Lampu Tube Lampu

Harga hijian: USD 4.89 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
10 Piece/Pieces USD 4.89 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial

bungkusan: 25PCS / CTN

Kamampuhan suplai: 100000pcs/Year

Mnt. pesenan: 10 Piece/Pieces

Sertipikat: CE

Modél T8T6 Anyar 18W 24W LED Lampu Tube Lampu Spésifikasi: Model NO. AD-RGT6-18W196HO
Lampu Led Lampu Export
Daya High Driverless Led Banjir Lampu 160W

Harga hijian: USD 74.34 - 81.77 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
200 Piece/Pieces USD 74.34 / Piece/Pieces
10 Piece/Pieces USD 81.77 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 10000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 10 Piece/Pieces

Tempat Asal: Cina

Daya High Driverless Led Banjir Lampu 160W Modul Driverless LED Flood Light mangrupakeun LED Lampu Banjir Lampu anyar sareng las sareng seueur nagara sareng daerah. Adoptta nyadar téknologi henteu boga hak driver, moal aya supir meryogikeun, teu aya...
Competitive Lampu Led Lampu China Supplier
Runtuyan Economickonomi 50W LED Lampu Lampu IP66

Harga hijian: USD 14.38 - 15.13 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
10 Piece/Pieces USD 14.38 / Piece/Pieces
100 Piece/Pieces USD 15.13 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 10000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 10 Piece/Pieces

Tempat Asal: Cina

Runtuyan Economickonomi 50W LED Lampu Lampu IP66 Lampu Banténg LED tos seueur dianggo di outdoor, sapertos bentang, arsitéktur, kebon jeung billboard jeung sajabana Lampu Banjir LED Series MH Ieu mangrupikeun gaya anu Lampu Lampu Lampu LED sareng...
Leading Manufacturer of Lampu Led Lampu
100W IP65 Driverless LED Lampu Banjir

Harga hijian: USD 17.28 - 17.56 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
500 Piece/Pieces USD 17.28 / Piece/Pieces
100 Piece/Pieces USD 17.56 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 10000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 100 Piece/Pieces

Model No.:  AD-FL100WBGDL

100W IP65 Driverless LED Lampu Banjir RIYUEGUANGHUA BG seri Slim Driverless Banjir Lampu ngadopsi teknologi driverless, teu aya supir anu diperyogikeun, teu aya wates ti umur hirupna. Lampu LED Lampu Bersan LED ieu henteu ngaganggu nganggo chip Cina...
Professional Factory of Lampu Led Lampu
Ganda Waterproof Aluminium 30W LED Lampu Banjir

Harga hijian: USD 6.36 - 6.47 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
500 Piece/Pieces USD 6.36 / Piece/Pieces
100 Piece/Pieces USD 6.47 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 10000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 100 Piece/Pieces

Model No.: 30W LED Flood Light

Ganda Waterproof Aluminium 30W LED Lampu Banjir Téknologi henteu aya kamampuh, RIYUEGUANGHUA BG series Slim Driverless LED Banjir Lampu teu aya supir aya peryogi, teu aya wates ti umur hirupna. Diposisikan salaku Lampu Lampu LED Lampu, LEDless Lampu...
140W IP65 IES Lampu LED Lampu Banjir

Harga hijian: USD 24.9 - 25.33 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
500 Piece/Pieces USD 24.9 / Piece/Pieces
100 Piece/Pieces USD 25.33 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 10000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 100 Piece/Pieces

Model No.: AD-FL140WBGDL

140W IP65 IES Lampu LED Lampu Banjir Runtuyan BG Slim Driverless LED Lampu Banjir nyaéta Lampu Banjir LED anyar sareng ludur ka réa sababaraha nagara. Adoptta nyadar téknologi henteu boga hak driver, moal aya supir meryogikeun, teu aya wates ti umur...
150W High Bay Linear IP65 LED Tri-buktina Lampu

Harga hijian: USD 100.77 - 99.09 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
500 Piece/Pieces USD 100.77 / Piece/Pieces
100 Piece/Pieces USD 103.29 / Piece/Pieces
10 Piece/Pieces USD 104.97 / Piece/Pieces
1000 Piece/Pieces USD 99.09 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial

bungkusan: Kantong pe + kotak Batin + Box kaluar

Kamampuhan suplai: 50000pcs/Year

Mnt. pesenan: 10 Piece/Pieces

Sertipikat: CE

150W High Bay Linear IP65 LED Tri-buktina Lampu Model NO. AD-LHBL-150W
20W T6 LED pipah Lampu T5 ngagantian

Harga hijian: USD 5.71 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
50 Piece/Pieces USD 5.71 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 10000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 50 Piece/Pieces

Sertipikat: CE/RoHS

Rincian Gancang: T6 LED Lampu pipah 1. Wattage: 24 Watt 2. tegangan: AC 85-277V, 50 / 60Hz 3. CE ROHS 4. harga pabrik 5. 120-130lm / w 6. PF> 0,95 7. Jaminan: 3-5 taun 8. Waktu hirup: 50000 jam 9. CRI: 80 Model NO.AD-RGT6-24W280EP Wattage
Tinggi Lumen 18W T8 LED Lampu Lampu

Harga hijian: USD 4.1 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
10 Piece/Pieces USD 4.1 / Piece/Pieces

merek: RYGH; OEM atanapi ODM aya

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 10000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 10 Piece/Pieces

Sertipikat: CE/RoHS

Tinggi Lumen 18W T8 LED Lampu Lampu Pedaran T8 Lampu Tube LED salaku lampu Tube Lampu lucu anu populer, dianggo dina seueur tempat. Lampu LED lampu T8 aya dina 13W 18W 24 W 30W 36W, dipaké 2835 SMD, boga kaluaranan 90-150lm / w kaluarannana tinggi....
40W nice Waterproof Driverless LED Street Light

Harga hijian: USD 36.52 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
10 Piece/Pieces USD 36.52 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 10000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 10 Piece/Pieces

Model No.: AD-LD-45WDL

40W nice Waterproof Driverless LED Street Light Driver LED Street Lampu anu dijieun ku Shenzhen RIYUEGUANG HUA nyaéta katerangan energi jeung cahaya jual panas panas. 125LM / W, super caang sareng aréa gedé anu lega, angkat ka kebon, jalan raya,...
High Power IP66 150W LED Banjir Lampu

Harga hijian: USD 41.06 - 43.3 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
100 Piece/Pieces USD 41.06 / Piece/Pieces
10 Piece/Pieces USD 43.3 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 10000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 10 Piece/Pieces

Model No.: 150W LED Flood Light

High Power IP66 150W LED Banjir Lampu Lampu LED Lampu MH Series anu anyar dirancang Lampu Banjel LED sareng seueur ludug dina sababaraha nagara sareng daérah. Penampilan anu geulis sareng harga lumrah anu dipikaresep ku para nasabah. Lampu Banjir...
Low Price 120W Osram Lampu LED Lampu Banjir

Harga hijian: USD 62.1 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
10 Piece/Pieces USD 62.1 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial

bungkusan: CTN Ukuran: 645 * 295 * 375mm 4PCS / CTN 16KG / CTN

Kamampuhan suplai: 50000pcs/Year

Mnt. pesenan: 10 Piece/Pieces

Sertipikat: CE

Low Price 120W Osram Lampu LED Lampu Banjir Model NO.AD-FGD-120WDL2 Wattage 120W Voltage
Dilereskeun 100w LED Lampir kanopi

Harga hijian: USD 24.85 - 25 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
200 Piece/Pieces USD 24.85 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 25 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial

bungkusan: Kosong CTN, atanapi ngaropéa CTN

Kamampuhan suplai: 5-7 days for sample, 5-15 days for mass order

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE, RoHS

Dilereskeun 100w LED Lampir kanopi Katerangan: Lampu Canopy LED mangrupakeun sumber lampu LED efisien sareng ramah lingkungan anu dirancang pikeun ngaganti sumber cahaya tradisional. The LED kanopi Lampu nembongkeun rarancang pemantul anu saé anu...
Tinggi Lumen 24W T8 LED Lampu Lampu

Harga hijian: USD 6.01 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
10 Piece/Pieces USD 6.01 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 10000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 10 Piece/Pieces

Model No.: 24W T8 LED Tube Light

Tinggi Lumen 24W T8 LED Lampu Lampu Model NO.AD-RGT8-24W192 Wattage 24W Voltage AC 85-277V Luminance Flux 150-160lm/w THD <10% Life Time 50000 Hours Size 1200*Φ26 Chip Brand OSRAM LED Qty 2835 192pcs CRI
CE-RoHs 40W 80W 120W 160W LED Street Light

Harga hijian: USD 68.7 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 68.7 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial

bungkusan: 475 * 325 * 275mm 2pcs / CTN 8.9kg / CTN

Kamampuhan suplai: 50000pcs/Year

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE

CE-RoHS 40W 80W 120W 160W LED Street Light Model NO.ADHVSTM160W Wattage 160W Voltage AC 85-300V Luminance Flux
200000lm Philips3030 1500W LED Floodlight pikeun Stadion

Harga hijian: USD 989.23 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 989.23 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 50000 Pieces/ per Year

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE

200000lm Philips3030 1500W LED Floodlight pikeun Stadion Pedaran LED Stadion Lampu 1440W urang boga 8 modul na 8 Supir MEANWELL , digunakeun kualitas luhur Philips 3030, kelas IP66, kaluaran lumén tiasa sumping ka 200000lm (rata-rata 140lm / w), AC...
70W Warna robah-robah Dimmable LED lampu Lampu

Harga hijian: USD 84.92 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
10 Piece/Pieces USD 84.92 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 10000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 10 Piece/Pieces

Model No.: 70W LED Linear Light

70W Warna robah-robah Dimmable LED lampu Lampu Model NO.AD-LP5276 Wattage 70W Voltage AC 85-265V Luminance Flux 120-130lm/w THD <10% Life Time 50000 Hours Size Length: 2M Section Size: 52x76mm Chip Brand Optional LED Qty
35W Ngarobah Warna Dimmable Warna Lampu Lampu Lampu

Harga hijian: USD 48 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
10 Piece/Pieces USD 48 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 10000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 10 Piece/Pieces

Model No.: 35W LED Linear Light

35W Ngarobah Warna Dimmable Warna Lampu Lampu Lampu Pedaran Salaku promosi LED Linear Lampu anyar, AD-LP5276 Linear LED Lampu mangrupakeun produk anu populér di sakuliah dunya. Kalayan dipaké di kantor, gim, studio, jsb. Tempatna kusabab gaya anu...
Related Industry Information
Related Products
Daptar Produk patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan