Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Hugh Hu Mr. Hugh Hu
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86-755-29411949 email:info@ledlightinside.com
imah > produk > Lampu Lampu Lampu (Total 24 Products for Lampu Lampu Lampu)
Service online
Hugh Hu

Mr. Hugh Hu

Kantunkeun pesen
ngahubungan Kiwari

Lampu Lampu Lampu

Kami husus Lampu Lampu Lampu pabrik & suppliers / pabrik ti Cina. Borongan Lampu Lampu Lampu kalawan kualitas saluhur low harga / murah, salah sahiji Lampu Lampu Lampu merek paminpin ti Cina, Shenzhen Ri Yue Guang Hua Technology Co., Ltd..
Modul LED 80W Driverless LED Lampu Lampu IP65

Harga hijian: USD 44.78 - 49.26 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
200 Piece/Pieces USD 44.78 / Piece/Pieces
10 Piece/Pieces USD 49.26 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 10000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 10 Piece/Pieces

Tempat Asal: Cina

New Design 80W LED Module Driverless LED Flood Light IP65 Modul Driverless LED Flood Light mangrupakeun LED Lampu Banjir Lampu anyar sareng hual dijual dina sababaraha nagara. Adoptta nyadar téknologi henteu boga hak driver, moal aya supir...
China Manufacturer of Lampu Lampu Lampu
Osram 3030 100w LED Banjir Lampu lampu

merek: AD komérsial

bungkusan: Kosong CTN, atanapi ngaropéa CTN

Kamampuhan suplai: 5-7 days for sample, 5-15 days for mass order

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE, RoHS, IK10

Osram 3030 100w LED Banjir Lampu lampu Katerangan: Anyar Revolusioner Luhur Power Osram 3030 100w LED Lampiran Lampu lampu mangrupa sagala-arah fixture cahaya paparan seragam, aréa bercahya na bisa disaluyukeun. Lampu caah LED teh ngagantian LED...
High Quality Lampu Lampu Lampu China Supplier
Modél T8T6 Anyar 18W 24W LED Lampu Tube Lampu

Harga hijian: USD 4.89 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
10 Piece/Pieces USD 4.89 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial

bungkusan: 25PCS / CTN

Kamampuhan suplai: 100000pcs/Year

Mnt. pesenan: 10 Piece/Pieces

Sertipikat: CE

Modél T8T6 Anyar 18W 24W LED Lampu Tube Lampu Spésifikasi: Model NO. AD-RGT6-18W196HO
Professional Manufacturer of Lampu Lampu Lampu
40W LED Tri-buktina Lampu pikeun Kantor

merek: AD komérsial

bungkusan: Kosong CTN, atanapi ngaropéa CTN

Kamampuhan suplai: 5-7 days for sample, 5-15 days for mass order

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE, RoHS

40W LED Tri-buktina Lampu pikeun Kantor Katerangan: Lampu LED Tri-buktina umumna dianggo pikeun tempat korosi anu kuat anu kuat, berdebu, jas hujan cahaya industri, sapertos: pembangkit listrik, baja, pétrokimia, kapal, tempat, tempat parkir,...
Expert Manufacturer of Lampu Lampu Lampu
Modél Anyar 30W Gudang IP65 LED Tri-buktina Lampu

Harga hijian: USD 15.57 - 16.5 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1000 Piece/Pieces USD 15.57 / Piece/Pieces
500 Piece/Pieces USD 15.84 / Piece/Pieces
100 Piece/Pieces USD 16.23 / Piece/Pieces
10 Piece/Pieces USD 16.5 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial

bungkusan: Kotak jero: 63 * 9.5 * 8cm, CTN Ukuran: 64.5 * 25 * 21 6 PCS / CTN

Kamampuhan suplai: 50000pcs/Year

Mnt. pesenan: 10 Piece/Pieces

Sertipikat: CE

Modél Anyar 30W Gudang IP65 LED Tri-buktina Lampu Model NO. AD-TPL-30W
China Supplier of Lampu Lampu Lampu
120W Modular LED Banjir Lampu Tanpa Supir

Harga hijian: USD 62.1 - 68.31 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
200 Piece/Pieces USD 62.1 / Piece/Pieces
10 Piece/Pieces USD 68.31 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 10000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 10 Piece/Pieces

Tempat Asal: Cina

120W Modular LED Banjir Lampu Tanpa Supir Modul Driverless LED Flood Light mangrupakeun LED Lampu Banjir Lampu anyar sareng las sareng seueur nagara sareng daerah. Adoptta nyadar téknologi henteu boga hak driver, moal aya supir meryogikeun, teu aya...
China Factory of Lampu Lampu Lampu
Runtuyan Economickonomi 50W LED Lampu Lampu IP66

Harga hijian: USD 14.38 - 15.13 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
10 Piece/Pieces USD 14.38 / Piece/Pieces
100 Piece/Pieces USD 15.13 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 10000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 10 Piece/Pieces

Tempat Asal: Cina

Runtuyan Economickonomi 50W LED Lampu Lampu IP66 Lampu Banténg LED tos seueur dianggo di outdoor, sapertos bentang, arsitéktur, kebon jeung billboard jeung sajabana Lampu Banjir LED Series MH Ieu mangrupikeun gaya anu Lampu Lampu Lampu LED sareng...
Lampu Lampu Lampu Export
40W Mini Tri-buktina LED 1500MM Pikeun Factory Gudang

Harga hijian: USD 18.69 - 19.8 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1000 Piece/Pieces USD 18.69 / Piece/Pieces
500 Piece/Pieces USD 19 / Piece/Pieces
100 Piece/Pieces USD 19.48 / Piece/Pieces
10 Piece/Pieces USD 19.8 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial

bungkusan: Kantong pe + kotak Batin + Box kaluar

Kamampuhan suplai: 50000pcs/Year

Mnt. pesenan: 10 Piece/Pieces

Sertipikat: CE

40W Mini Tri-buktina LED 1500MM Pikeun Factory Gudang Model NO. AD-TPL-40WMINI
Competitive Lampu Lampu Lampu China Supplier
150W Driverless LED lampu bay High

Harga hijian: USD 57.4 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 57.4 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 50000 Pieces/ per Year

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE

150W Driverless LED lampu bay High Spésifikasi Model NO. AD-GKD-150WDL
Leading Manufacturer of Lampu Lampu Lampu
12000lm 100W Driverless LED lampu bay

Harga hijian: USD 46.09 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 46.09 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 50000 Pieces/ per Year

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE

12000lm 100W Driverless LED lampu bay Spésifikasi Model NO. AD-GKD-100WDL
Professional Factory of Lampu Lampu Lampu
Dimmable Lampu Lampu Lampu LED Kanggo Imah

Harga hijian: USD 55.38 / Bag/Bags

Min.Order Harga hijian
1 Bag/Bags USD 55.38 / Bag/Bags

merek: AD komérsial

bungkusan: Dimmable Lampu Lampu Lampu LED Kanggo Imah

Kamampuhan suplai: 50000pcs/Year

Mnt. pesenan: 1 Bag/Bags

Sertipikat: CE

Dimmable Lampu Lampu Lampu LED Kanggo Imah Spésifikasi: Model NO.AD-LP5276 Wattage 80W Voltage AC 85-265V Luminance Flux 90lm/w Life Time 50000
35W Ngarobah Warna Dimmable Warna Lampu Lampu Lampu

Harga hijian: USD 48 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
10 Piece/Pieces USD 48 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 10000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 10 Piece/Pieces

Model No.: 35W LED Linear Light

35W Ngarobah Warna Dimmable Warna Lampu Lampu Lampu Pedaran Salaku promosi LED Linear Lampu anyar, AD-LP5276 Linear LED Lampu mangrupakeun produk anu populér di sakuliah dunya. Kalayan dipaké di kantor, gim, studio, jsb. Tempatna kusabab gaya anu...
Colorful dipercaya 150W / 200W LED High Mast Mast Lampu

Harga hijian: USD 76.41 - 93.1 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1000 Piece/Pieces USD 76.41 / Piece/Pieces
10 Piece/Pieces USD 93.1 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 10000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 10 Piece/Pieces

Model No.: 150W LED High Mast Light

Colorful dipercaya 150W / 200W LED High Mast Mast Lampu Lampu Lampu Lampu Lampu Tukang dipaké dina torowongan, bengkel, gudang badag, tempat, pangan metallurgy sareng sababaraha pabrik, pangwangunan sareng tempat-tempat anu gedé anu réa ku cahaya...
120W Industrial linier LED Bay Lampu

Harga hijian: USD 77.4 - 81.9 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1001 Piece/Pieces USD 77.4 / Piece/Pieces
501 Piece/Pieces USD 78.71 / Piece/Pieces
101 Piece/Pieces USD 80.68 / Piece/Pieces
100 Piece/Pieces USD 81.9 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 10000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 100 Piece/Pieces

Model No.: AD-LHBL-120W

120W Industrial linier LED Bay Lampu Lampu Lampu Lampu LED Lampu ieu luas loba dianggo dina tempat industri kawas gudang, tempat bengkel, staduim pertambangan, tempat parkir oge merenah. Ieu LED Linear Bay Lampu teu aya cai, tahan pisan sareng anti...
50W UFO LED High Bay Lampu Pikeun Gudang

Harga hijian: USD 49.22 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
100 Piece/Pieces USD 49.22 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 10000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 100 Piece/Pieces

Model No.: AD-UFO-50WD2

50W UFO LED High Bay Lampu Pikeun Gudang Ieu penampilan LED High Bay Lampu dirancang salaku UFO, anu lumayan saéna. Diadopsi ku tuang-aluminium perumahan alami, aya dina résipasi panas. Chip LED hampang ékspor pikeun Lampu Lampu Lampu Lampu Hajat...
Daya High 200 Watt LED Bay Lampu

Harga hijian: USD 95.93 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
100 Piece/Pieces USD 95.93 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 10000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 100 Piece/Pieces

Model No.: 200W LED Bay Light

Daya High 200 Watt LED Bay Lampu Fluks lumén Luhur High Bay Lampu ngahontal 120LM / W, saloba 252 piese OSRAM 3030 LED, jarak proyéksi kira-kira 15m, aréa radiasi kira-kira 150-200²m. Supir brand kawentar MEANWELL, jaminan kualitas. Perlindungan...
Alus LED saé 150W Béntangan Luhur Bay Bay

Harga hijian: USD 65.72 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
100 Piece/Pieces USD 65.72 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 10000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 100 Piece/Pieces

Model No.: 150W LED Bay Light

Alus LED saé 150W Béntangan Luhur Bay Bay 150W UFO LED High Bay Light, digunakeun 196pcs LED Chip, spésifikasi 3030. Brand Chip LED pilihan sanés sapertos Philips, Osram, Nation Star, jsb. Sakabéh tiasa ngahontal 110-120lm / w, efisiensi luminan...
100-110lm / w 150W LED Lampu Banjir Sareng Meanwell Supir

Harga hijian: USD 87.83 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 87.83 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial

bungkusan: C48 * 40 * 45cm 5PCS / CTN 34.7KG / CTN

Kamampuhan suplai: 50000pcs/Year

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE

100-110lm / w 150W LED Lampu Banjir Sareng Meanwell Supir Model NO.AD-TG3B7-150W Wattage 150W Voltage
150W caang linier LED Bay Lampu

Harga hijian: USD 49.83 - 53.99 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
500 Piece/Pieces USD 49.83 / Piece/Pieces
200 Piece/Pieces USD 51.99 / Piece/Pieces
100 Piece/Pieces USD 53.99 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 10000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 100 Piece/Pieces

Model No.: 150W Linear LED Bay Light

150W caang linier LED Bay Lampu LED Linear Bay Light mangrupakeun lampu anu keretas anu nganggo di tempat industri. Cai mibanda penampilan linier, nyandak rohangan kirang ti lampu industri lianna. Leuwih geulis tur singket dina rasa tetempoan. Ieu...
Gudang Dipaké 200W Linear LED Bay Lampu

Harga hijian: USD 68.64 - 74.36 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
500 Piece/Pieces USD 68.64 / Piece/Pieces
200 Piece/Pieces USD 71.5 / Piece/Pieces
100 Piece/Pieces USD 74.36 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 10000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 100 Piece/Pieces

Model No.: AD-LB-200W

Gudang Dipaké 200W Linear LED Bay Lampu Naha rék ngambah deui waktos nalika masang lampu industri? Lampu Lampu Lampu LED kami tiasa ngabantosan! Tinimbang LED Lampu Bay Pambatan Luhur, ieu mangrupikeun penampilan LED Lampar Bay Lampu sagi opat, anu...
60W Lingkungan LED Street Lampu Lingkungan

Harga hijian: USD 28.58 - 29.25 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
200 Piece/Pieces USD 28.58 / Piece/Pieces
100 Piece/Pieces USD 29.25 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 10000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 100 Piece/Pieces

Model No.: 60W LED Street Light

60W Lingkungan LED Street Lampu Lingkungan Naon jenis lampu nganggo pikeun jalan raya, kampung, masarakat, taman katerangan? Pedang LED Street Light mangrupakeun pilihan anu saé anu saé. Pedang LED Lampu Lampu Lampu ieu ngabogaan tilepan panas...
Daya High Power 120W LED Street Light

Harga hijian: USD 49.31 - 50.47 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
200 Piece/Pieces USD 49.31 / Piece/Pieces
100 Piece/Pieces USD 50.47 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 10000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 100 Piece/Pieces

Model No.: 120W LED Street Light

Daya High Power 120W LED Street Light Penampilan LED Street Lampu ieu resep pedang, aya rarancang husus jieunan awak aluminium molding terpadu, anti-korosi. Lénsa gén anu dématék bérés kaca gelas, minuhan katerangan katerangan sakumna buleud....
Kakuatan Luhur 8 ° ~ 90 ° 195W LED Lampu Banjir

Harga hijian: USD 76.39 - 79.36 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
5000 Piece/Pieces USD 76.39 / Piece/Pieces
100 Piece/Pieces USD 79.36 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 10000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 100 Piece/Pieces

Model No.: 195W LED Flood Light

Kakuatan Luhur 8 ° ~ 90 ° 195W LED Lampu Banjir Penampilan anu rapet sareng hampang dina beurat. Lampu Banjir LED Ieu janten pilihan anu sané sareng panas pikeun konsumén. Hasta sudut loba sapertos 8 °, 15 °, 35 °, 60 °, 90 °. Pperformance tinggi...
kakuatan tinggi 150lm / w 24w T8 dipingpin lampu tube

Harga hijian: USD 3.85 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 3.85 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial

bungkusan: Kosong CTN, atanapi ngaropéa CTN

Kamampuhan suplai: 5-7 days for sample, 5-15 days for mass order

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE, RoHS

kakuatan tinggi 150lm / w 24w T8 dipingpin lampu tube Katerangan: LED tinggi Daya 150lm / w 24w T8 Led Tube Lampu aya lampu lampu LED, nganggo LED SMD 2835, Sareng Driver Current Constant, ngaganti lampu tradisional fluoresensi. Hemat energi jeung...
Related Products
Daptar Produk patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan