Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Hugh Hu Mr. Hugh Hu
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86-755-29411949 email:info@ledlightinside.com
imah > produk > Lampu Lampu Lampu Led (Total 24 Products for Lampu Lampu Lampu Led)
Service online
Hugh Hu

Mr. Hugh Hu

Kantunkeun pesen
ngahubungan Kiwari

Lampu Lampu Lampu Led

Kami husus Lampu Lampu Lampu Led pabrik & suppliers / pabrik ti Cina. Borongan Lampu Lampu Lampu Led kalawan kualitas saluhur low harga / murah, salah sahiji Lampu Lampu Lampu Led merek paminpin ti Cina, Shenzhen Ri Yue Guang Hua Technology Co., Ltd..
Runtuyan Economickonomi 50W LED Lampu Lampu IP66

Harga hijian: USD 14.38 - 15.13 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
10 Piece/Pieces USD 14.38 / Piece/Pieces
100 Piece/Pieces USD 15.13 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 10000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 10 Piece/Pieces

Tempat Asal: Cina

Runtuyan Economickonomi 50W LED Lampu Lampu IP66 Lampu Banténg LED tos seueur dianggo di outdoor, sapertos bentang, arsitéktur, kebon jeung billboard jeung sajabana Lampu Banjir LED Series MH Ieu mangrupikeun gaya anu Lampu Lampu Lampu LED sareng...
China Manufacturer of Lampu Lampu Lampu Led
Dimmable Lampu Lampu Lampu LED Kanggo Imah

Harga hijian: USD 55.38 / Bag/Bags

Min.Order Harga hijian
1 Bag/Bags USD 55.38 / Bag/Bags

merek: AD komérsial

bungkusan: Dimmable Lampu Lampu Lampu LED Kanggo Imah

Kamampuhan suplai: 50000pcs/Year

Mnt. pesenan: 1 Bag/Bags

Sertipikat: CE

Dimmable Lampu Lampu Lampu LED Kanggo Imah Spésifikasi: Model NO.AD-LP5276 Wattage 80W Voltage AC 85-265V Luminance Flux 90lm/w Life Time 50000
High Quality Lampu Lampu Lampu Led China Supplier
120W Industrial linier LED Bay Lampu

Harga hijian: USD 77.4 - 81.9 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1001 Piece/Pieces USD 77.4 / Piece/Pieces
501 Piece/Pieces USD 78.71 / Piece/Pieces
101 Piece/Pieces USD 80.68 / Piece/Pieces
100 Piece/Pieces USD 81.9 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 10000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 100 Piece/Pieces

Model No.: AD-LHBL-120W

120W Industrial linier LED Bay Lampu Lampu Lampu Lampu LED Lampu ieu luas loba dianggo dina tempat industri kawas gudang, tempat bengkel, staduim pertambangan, tempat parkir oge merenah. Ieu LED Linear Bay Lampu teu aya cai, tahan pisan sareng anti...
Professional Manufacturer of Lampu Lampu Lampu Led
150W caang linier LED Bay Lampu

Harga hijian: USD 49.83 - 53.99 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
500 Piece/Pieces USD 49.83 / Piece/Pieces
200 Piece/Pieces USD 51.99 / Piece/Pieces
100 Piece/Pieces USD 53.99 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 10000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 100 Piece/Pieces

Model No.: 150W Linear LED Bay Light

150W caang linier LED Bay Lampu LED Linear Bay Light mangrupakeun lampu anu keretas anu nganggo di tempat industri. Cai mibanda penampilan linier, nyandak rohangan kirang ti lampu industri lianna. Leuwih geulis tur singket dina rasa tetempoan. Ieu...
Expert Manufacturer of Lampu Lampu Lampu Led
Gudang Dipaké 200W Linear LED Bay Lampu

Harga hijian: USD 68.64 - 74.36 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
500 Piece/Pieces USD 68.64 / Piece/Pieces
200 Piece/Pieces USD 71.5 / Piece/Pieces
100 Piece/Pieces USD 74.36 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 10000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 100 Piece/Pieces

Model No.: AD-LB-200W

Gudang Dipaké 200W Linear LED Bay Lampu Naha rék ngambah deui waktos nalika masang lampu industri? Lampu Lampu Lampu LED kami tiasa ngabantosan! Tinimbang LED Lampu Bay Pambatan Luhur, ieu mangrupikeun penampilan LED Lampar Bay Lampu sagi opat, anu...
China Supplier of Lampu Lampu Lampu Led
Daya High Power 120W LED Street Light

Harga hijian: USD 49.31 - 50.47 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
200 Piece/Pieces USD 49.31 / Piece/Pieces
100 Piece/Pieces USD 50.47 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 10000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 100 Piece/Pieces

Model No.: 120W LED Street Light

Daya High Power 120W LED Street Light Penampilan LED Street Lampu ieu resep pedang, aya rarancang husus jieunan awak aluminium molding terpadu, anti-korosi. Lénsa gén anu dématék bérés kaca gelas, minuhan katerangan katerangan sakumna buleud....
China Factory of Lampu Lampu Lampu Led
50W Pikeun 350W Perumahan LED Street Light

Harga hijian: USD 36 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
100 Piece/Pieces USD 36 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 10000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 100 Piece/Pieces

Model No.: LED Street Light Housing

50W Pikeun 350W Perumahan LED Street Light Ieu pikeun Penerangan Lampu Lampu Lampu LED mangrupikeun anu saé paménta. Designta desain modul, miara merenah. Geus 50W 100W 150W 200W 250W 300W 350W pikeun Pilihan. Kelas IP65. Témbongkeun
Lampu Lampu Lampu Led Export
Ngarobah Warna Pendant Warna Ngarobih Lampu LED Lampu Highbay

Harga hijian: USD 43.94 / Bag/Bags

Min.Order Harga hijian
1 Bag/Bags USD 43.94 / Bag/Bags

merek: AD komérsial

bungkusan: Dimmable Lampu Lampu Lampu LED Kanggo Imah

Kamampuhan suplai: 50000pcs/Year

Mnt. pesenan: 1 Bag/Bags

Sertipikat: CE

Dimmable Lampu Lampu Lampu LED Kanggo Imah Katerangan: 1) 0-10V supir dimmable pilihan. Dimming dibasajankeun 5% kana 100%. Brightbess bisa disaluyukeun numutkeun pamakean. 2) High efisiensi , ramah lingkungan, gampang miara. 3) desain geura- giru...
Competitive Lampu Lampu Lampu Led China Supplier
LED Linear High Bay Lampu Sumber Osram LED

Harga hijian: USD 25.39 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
10 Piece/Pieces USD 25.39 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 10000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 10 Piece/Pieces

Sertipikat: CE/RoHS

LED Linear High Bay Lampu Sumber Osram LED Pedaran Lampu LED Lampu Linear Bay Industrial mangrupa alternatif super-caang kanggo peralatan lampu lampu tradisional. Sampurna pikeun lampu komérsial, cahaya gudang, parkir garasi, cahaya torowongan,...
Leading Manufacturer of Lampu Lampu Lampu Led
LED High Bay Lampu Harga Pohara Economickonomi

Harga hijian: USD 43.13 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
10 Piece/Pieces USD 43.13 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 10000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 10 Piece/Pieces

Sertipikat: CE/RoHS

LED Linear High Bay Lampu Sumber Osram LED Pedaran Lampu LED Lampu Linear Bay Industrial mangrupa alternatif super-caang kanggo peralatan lampu lampu tradisional. Sampurna pikeun lampu komérsial, cahaya gudang, parkir garasi, cahaya torowongan,...
Professional Factory of Lampu Lampu Lampu Led
LED Lampu Lampu Lampu Led Lampu Industri Lampu

Harga hijian: USD 38.72 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
10 Piece/Pieces USD 38.72 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial, ODM atanapi OEM Sadia

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 10000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 10 Piece/Pieces

Sertipikat: CE/RoHS

Panjelasan Produk LED Lampu Lampu Lampu Led Lampu Industri Lampu Panjelasan Produk: Model NO.AD-UFO-50WD1 Nominal Power 50W Voltage AC 85-295V Certificate CE, RoHs Frequency Range 50Hz-60Hz Light OSRAM 3030 105 pcs Life Time 50000 Hours Storage...
60w Pedang LED Street Lampu kanggo Jalan Raya / Jalan / Parkir

Harga hijian: USD 47.98 - 49.11 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
200 Piece/Pieces USD 47.98 / Piece/Pieces
100 Piece/Pieces USD 49.11 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 10000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 100 Piece/Pieces

Sertipikat: CE/RoHS

60W Pedang LED Street Lampu kanggo Jalan Raya / Jalan / Parkir Pedang LED Street Light mangrupakeun lampu paneranan panambaran di luar panambaran.It ngadopsi kandel aluminium anu hurung awakna, moal pernah ngabeskeun. Dipaké tina lensa kaca...
80X10W LED Chip 800W LED tumuwuh Lampu

Harga hijian: USD 53.85 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 53.85 / Piece/Pieces

merek: RYGH, ODM atanapi OEM Sadia

bungkusan: Paper karton + Busa

Kamampuhan suplai: 50000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE/RoHS

80X10W LED Chip 800W LED tumuwuh Lampu 80X10W LED Chip 800W LED Tumuwuh Lights.Using maké baking pembersian beusi sareng gelas bahan tempered. Hal ieu tiasa dianggo dina penanaman jero ruangan. Sapertos sapertos fleshy, tutuwuhan Walanda, jsb. Power...
Solar LED Lampu Lampu Lampu LED anu parantos kerja

Harga hijian: USD 238.1 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 238.1 / Piece/Pieces

merek: RYGH, ODM atanapi OEM Sadia

bungkusan: Paper karton + Busa

Kamampuhan suplai: 50000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE/RoHS

Panjelasan Produk: Solar LED Lampu Lampu Lampu LED anu parantos kerja 50000 jam hirup waktu surya nuju lampu jalan sareng ISO / CE / RoHS. Paké Die casting aluminium + Aluminium Alloy bahan. Sudut lampu tiasa dialihkeun: 30 ° ~ 150 °. Jangkungna...
20W 100-110lm / w LED Park Lampu Rekaman 3 Taun

Harga hijian: USD 13.61 - 13.93 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
200 Piece/Pieces USD 13.61 / Piece/Pieces
100 Piece/Pieces USD 13.93 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 10000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 100 Piece/Pieces

Model No.: AD-LD-20W2

20W 90-100lm / w LED Park Lampu Jaminan 3 Taun Pedang LED Street Light mangrupakeun lampu paneranan panambaran di luar panambaran.It ngadopsi kandel aluminium anu hurung awakna, moal pernah ngabeskeun. Dipaké tina lensa kaca tempered, transmittance...
Gagasan anyar 20W 0.3M LED Fixture Light Linear

Harga hijian: USD 9.85 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 9.85 / Piece/Pieces

merek: RYGH Tech; OEM atanapi ODM aya

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 10000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE/RoHS

Gagasan anyar 20W 0.3M LED Fixture Light Linear A jenis lampu Lampu Lampu LED, Lampu ieu ogé disebut lampu lampu pendant. Ngagunakeun jalan nongkrong. lampu linier dipingpin dirancang sacara profésional, ningkatkeun ti cahaya caah tradisional,...
0.6M 24W lampu Lampu linier LED pikeun Supermarket Lighting

Harga hijian: USD 11.46 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 11.46 / Piece/Pieces

merek: RYGH Tech; OEM atanapi ODM aya

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 10000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE/RoHS

0.6M 24W lampu Lampu linier LED pikeun Supermarket Lighting A jenis lampu Lampu Lampu LED, Lampu ieu ogé disebut lampu lampu pendant. Ngagunakeun jalan nongkrong. lampu linier dipingpin dirancang sacara profésional, ningkatkeun ti cahaya caah...
0.9M 2700K-6000K CCT 30w mingpin lampu pendant linier

Harga hijian: USD 14.69 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 14.69 / Piece/Pieces

merek: RYGH Tech; OEM atanapi ODM aya

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 10000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE/RoHS

0.9M 2700K-6000K CCT 30w mingpin lampu pendant linier A jenis lampu Lampu Lampu LED, Lampu ieu ogé disebut lampu lampu pendant. Ngagunakeun jalan nongkrong. lampu linier dipingpin dirancang sacara profésional, ningkatkeun ti cahaya caah tradisional,...
Width 63mm Hanging Instalasi ditunda lampu linier ngarah

Harga hijian: USD 17.91 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 17.91 / Piece/Pieces

merek: RYGH Tech; OEM atanapi ODM aya

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 10000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE/RoHS

Width 63mm Hanging Instalasi ditunda lampu linier ngarah A jenis lampu Lampu Lampu LED, Lampu ieu ogé disebut lampu lampu pendant. Ngagunakeun jalan nongkrong. dipingpin lampu linier outdoor anu dirancang sacara profésional, ningkatkeun tina cahaya...
24W 30W 50W 60W LED Linear Lampu

Harga hijian: USD 15.76 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 15.76 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: W63 * H45mm

Kamampuhan suplai: 50000pcs/month

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE ROHS IP65 IES ISO standards

24W 30W 50W 60W LED Linear Lampu P roduct parameter: Part no.: RYGH-20W-1A LED Power: 24Watt Input AC100-265V
LED Linear Lampu kanggo Kantor Pabrik mall balanja

Harga hijian: USD 25.07 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 25.07 / Piece/Pieces

merek: RYGH Tech; OEM atanapi ODM aya

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 10000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE/RoHS

LED Linear Lampu kanggo Kantor Pabrik mall balanja A jenis lampu Lampu Lampu LED, Lampu ieu ogé disebut lampu lampu pendant. Ngagunakeun jalan nongkrong. Alat-alat linier LED ngan sadia dina pilihan tebih sareng wattage populér. Aranjeunna...
Profesional mingpin Kualitas Luhur SMD2835 60W Led Linear Light

Harga hijian: USD 29.01 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 29.01 / Piece/Pieces

merek: RYGH Tech; OEM atanapi ODM aya

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 10000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE/RoHS

Profesional mingpin Kualitas Luhur SMD2835 60W Led Linear Light A jenis Lampu Lampu Lampu LED, Lampu ieu ogé nyauran lampu pendant linier ngarah. Ngagunakeun jalan nongkrong. lampu ditunda linier dirarancang sacara profésional, perbaikan tina cahaya...
Jaminan 3 Taun Ditunda Di Lampu Lampu Lampu

Harga hijian: USD 40.48 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 40.48 / Piece/Pieces

merek: RYGH Tech; OEM atanapi ODM aya

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 10000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE/RoHS

Jaminan 3 Taun Ditunda Di Lampu Lampu Lampu Jinis Lampu Lampu Lampu LED sakalian, Lampu ieu disebut oge lampu lampu pendant linier dipingpin . Ngagunakeun jalan nongkrong. Lampu gantung linier dirarancang sacara profésional, ningkatkeun tina lampu...
200W High Power 200v Lampu LED Lampu IP65

Harga hijian: USD 33.09 - 34.67 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
5001 Piece/Pieces USD 33.09 / Piece/Pieces
2001 Piece/Pieces USD 34.09 / Piece/Pieces
501 Piece/Pieces USD 34.38 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 34.67 / Piece/Pieces

merek: RYGH Tech; OEM / ODM sayogi

bungkusan: Kertas Kupon + Kertas, Ékspor Standar

Kamampuhan suplai: 10000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE/RoHS

200W High Power 200v Lampu LED Lampu IP65 Sadaya lampu banjir LED, Cahaya Daérah sareng séri Yard Light kaasup perumahan aluminium anu édisi anu maot kalayan bungkus jas bérés digabungkeun sareng rating IP65 maranéhna mastikeun ketahanan tiis sareng...
Related Industry Information
Related Products
Daptar Produk patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan