Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Hugh Hu Mr. Hugh Hu
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86-755-29411949 email:info@ledlightinside.com
imah > produk > Lampu Lampu Banjir (Total 24 Products for Lampu Lampu Banjir)
Service online
Hugh Hu

Mr. Hugh Hu

Kantunkeun pesen
ngahubungan Kiwari

Lampu Lampu Banjir

Kami husus Lampu Lampu Banjir pabrik & suppliers / pabrik ti Cina. Borongan Lampu Lampu Banjir kalawan kualitas saluhur low harga / murah, salah sahiji Lampu Lampu Banjir merek paminpin ti Cina, Shenzhen Ri Yue Guang Hua Technology Co., Ltd..
Modul LED 80W Driverless LED Lampu Lampu IP65

Harga hijian: USD 44.78 - 49.26 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
200 Piece/Pieces USD 44.78 / Piece/Pieces
10 Piece/Pieces USD 49.26 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 10000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 10 Piece/Pieces

Tempat Asal: Cina

New Design 80W LED Module Driverless LED Flood Light IP65 Modul Driverless LED Flood Light mangrupakeun LED Lampu Banjir Lampu anyar sareng hual dijual dina sababaraha nagara. Adoptta nyadar téknologi henteu boga hak driver, moal aya supir...
China Manufacturer of Lampu Lampu Banjir
Panas Jual outdoor 10W LED Lampu Lampu IP65

Harga hijian: USD 8.12 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
10 Piece/Pieces USD 8.12 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 50000 Pieces/ per Year

Mnt. pesenan: 10 Piece/Pieces

Sertipikat: CE RoHS

Rincian Q uick 1. Wattage: 10 Watt 2. tegangan: AC 85-265V, 50 / 60Hz 3. CE ROHS 4. harga pabrik 5. 100-110lm / w 6. PF> 0,95 7. Jaminan: 3 taun, 8. Waktu hirup: 50000 jam 9. CRI:>
High Quality Lampu Lampu Banjir China Supplier
Produk anyar IP65 50W LED Lampu Lampu

Harga hijian: USD 22.72 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
10 Piece/Pieces USD 22.72 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 50000 Pieces/ per Year

Mnt. pesenan: 10 Piece/Pieces

Sertipikat: CE

Rincian Q uick Dip lampu caah 1. Wattage: 50 Watt 2. tegangan: AC 85-265V, 50 / 60Hz 3. CE 4. harga pabrik 5. 100-110lm / w 6. PF> 0,95 7. Jaminan: 3 taun, 8. Waktu hirup: 30000
Professional Manufacturer of Lampu Lampu Banjir
Osram 3030 100w LED Banjir Lampu lampu

merek: AD komérsial

bungkusan: Kosong CTN, atanapi ngaropéa CTN

Kamampuhan suplai: 5-7 days for sample, 5-15 days for mass order

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE, RoHS, IK10

Osram 3030 100w LED Banjir Lampu lampu Katerangan: Anyar Revolusioner Luhur Power Osram 3030 100w LED Lampiran Lampu lampu mangrupa sagala-arah fixture cahaya paparan seragam, aréa bercahya na bisa disaluyukeun. Lampu caah LED teh ngagantian LED...
Expert Manufacturer of Lampu Lampu Banjir
50W Langsing Hideung Driverless LED Lampu Banjir

Harga hijian: USD 10.18 - 10.35 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
500 Piece/Pieces USD 10.18 / Piece/Pieces
100 Piece/Pieces USD 10.35 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 10000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 100 Piece/Pieces

Model No.:  AD-FL50WBGDL

50W Langsing Hideung Driverless LED Lampu Banjir RiYUEGUANGHUA Driverless LED Flood Light mangrupakeun lampu LED anu kasohor di pasar. Téknologi henteu ngagaduhan driverless anyar anu dipangaruhan, teu aya supir waé, hirupna henteu kawates. Lampu...
China Supplier of Lampu Lampu Banjir
120W Modular LED Banjir Lampu Tanpa Supir

Harga hijian: USD 62.1 - 68.31 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
200 Piece/Pieces USD 62.1 / Piece/Pieces
10 Piece/Pieces USD 68.31 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 10000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 10 Piece/Pieces

Tempat Asal: Cina

120W Modular LED Banjir Lampu Tanpa Supir Modul Driverless LED Flood Light mangrupakeun LED Lampu Banjir Lampu anyar sareng las sareng seueur nagara sareng daerah. Adoptta nyadar téknologi henteu boga hak driver, moal aya supir meryogikeun, teu aya...
China Factory of Lampu Lampu Banjir
Daya High Driverless Led Banjir Lampu 160W

Harga hijian: USD 74.34 - 81.77 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
200 Piece/Pieces USD 74.34 / Piece/Pieces
10 Piece/Pieces USD 81.77 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 10000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 10 Piece/Pieces

Tempat Asal: Cina

Daya High Driverless Led Banjir Lampu 160W Modul Driverless LED Flood Light mangrupakeun LED Lampu Banjir Lampu anyar sareng las sareng seueur nagara sareng daerah. Adoptta nyadar téknologi henteu boga hak driver, moal aya supir meryogikeun, teu aya...
Lampu Lampu Banjir Export
80W Modular Driverless LED Lampu Banjir

Harga hijian: USD 44.78 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 44.78 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 50000 Pieces/ per Year

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE

Rincian Q uick Dip lampu caah 1. Wattage: 80 Watt 2. tegangan: AC 85-300V, 50 / 60Hz 3. CE 4. harga pabrik 5. 120lm / w 6. PF> 0.9 7. Jaminan: 5 taun, 8. Waktu hirup: 50000 jam
Competitive Lampu Lampu Banjir China Supplier
Kualitas High 120W Driverless LED Lampu Banjir

Harga hijian: USD 62.1 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 62.1 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 50000 Pieces/ per Year

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE

Kualitas High 120W Driverless LED Lampu Banjir Pedaran Lampu sareng Ultra-ipis, Déparasi panas panas, diterangkeun trend anyar LED --- Modular Driverless LED Lampu, Lampu Banjir LED Ieu nganggo OSRAM LED kualitas luhur, efisiensi lumen kaluaran...
Leading Manufacturer of Lampu Lampu Banjir
50400lm IP66 360W 400W LED Stadion Lampu Lampu

Harga hijian: USD 291.15 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 291.15 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 50000 Pieces/ per Year

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE

50400lm IP66 360W 400W LED Stadion Lampu Lampu Pedaran Ultra-ipis, Cekap panas dissipation, lead LED anyar trend --- Dileupaskeun 360W LED Lampu Banjir Anyar Lampu Banjir LED sareng 2 Lampir Deui Meanwell , digunakeun kualitas luhur Philips 3030,...
Professional Factory of Lampu Lampu Banjir
50w Pir dipingpin modul perumahan lampu caah

Harga hijian: USD 17.47 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 17.47 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial

bungkusan: Kosong CTN, atanapi ngaropéa CTN

Kamampuhan suplai: 5-7 days for sample, 5-15 days for mass order

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE, RoHS

50w Pir dipingpin modul perumahan lampu caah Katerangan: 50w pir dipingpin modul perumahan lampu caang, nganggo Bridgexlux mil45 / Epistar 33mil COB, kekecapan luminous nepi ka 100-110lm / w, nganggo kualitas luhur alumunium anu dicampur, panas...
Kualitas Tinggi 100W IP65 LED lampu banjir

Harga hijian: USD 11.62 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 11.62 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial

bungkusan: 45 * 29 * 26CM 20 PCS / CTN 24.8KG

Kamampuhan suplai: 50000pcs/Year

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE

Kualitas Tinggi 100W IP65 LED lampu banjir Model NO.AD-FL30WMH Wattage 30W Voltage
100W wasta kapang LED Banjir Lampu

Harga hijian: USD 31.94 - 41.82 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
500 Piece/Pieces USD 31.94 / Piece/Pieces
100 Piece/Pieces USD 41.82 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 10000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 100 Piece/Pieces

Model No.: 100W LED Flood Light

100W wasta kapang LED Banjir Lampu Modél ieu Lampu Lampu Banjir LED nyaéta lampu caang kapang swasta. Jarang ditempo dina pasaran. Chip na ngagaduhan COB sareng SMD. COB Chip Wattage gaduh 10W, 20W, 30W, 50W, 100W na 150W. 100W nganggo Epistar...
Kakuatan Luhur 8 ° ~ 90 ° 195W LED Lampu Banjir

Harga hijian: USD 76.39 - 79.36 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
5000 Piece/Pieces USD 76.39 / Piece/Pieces
100 Piece/Pieces USD 79.36 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 10000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 100 Piece/Pieces

Model No.: 195W LED Flood Light

Kakuatan Luhur 8 ° ~ 90 ° 195W LED Lampu Banjir Penampilan anu rapet sareng hampang dina beurat. Lampu Banjir LED Ieu janten pilihan anu sané sareng panas pikeun konsumén. Hasta sudut loba sapertos 8 °, 15 °, 35 °, 60 °, 90 °. Pperformance tinggi...
50w 100w 150w 200w SMD 3030 Lampu Banjir LED

merek: AD komérsial

bungkusan: Kosong CTN, atanapi ngaropéa CTN

Kamampuhan suplai: 5-7 days for sample, 5-15 days for mass order

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE, RoHS, IK10

50w 100w 150w 200w SMD 3030 Lampu Banjir LED Katerangan: Banjir LED geus dianggo seueur Lampu Arsitektur, Lampu Bentang sareng Cahaya Lampu jeung sajabana. Power anyar Osram 3030 100w LED lampu kilat lampu lampu mangrupa sagala-arah fixture cahaya...
LED Stadion Lampu pikeun Square / Taman / Taman / Kilang kitu

Harga hijian: USD 521.88 - 523.57 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
100 Piece/Pieces USD 521.88 / Piece/Pieces
10 Piece/Pieces USD 523.57 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial, ODM atanapi OEM Sadia

bungkusan: Paper karton + Busa

Kamampuhan suplai: 50000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 10 Piece/Pieces

Sertipikat: CE/RoHS

Panjelasan Produk LED Stadion Lampu pikeun Square / Taman / Taman / Kilang kitu Lambar tanggal: Wattage 800W Voltage AC 85-305V Certificate CE, RoHs Power Factor >0.95 Life Time >50000 Hours Chip 5050 Efficacy 130-140lm/w CRI 80 PF >0.95...
100w 200w 600w 1000w 300w 300 watt cahaya caah LED

Harga hijian: USD 193.43 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 193.43 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 5000pcs/month

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE RoHS

100w 200w 600w 1000w 300w 300 watt cahaya caah LED Lembar data Model NO RYGH-TLX-FL-300C Wattage
MEANWELL Supir 400 watt mingpin lampu caah

Harga hijian: USD 279.4 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 279.4 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 5000pcs/month

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE RoHS

MEANWELL Supir 400 watt mingpin lampu caah Lembar data Model NO RYGH-TLX-FL-400C Wattage
MEANWELL Supir 500W LED Stadion Lampu

Harga hijian: USD 339.4 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 339.4 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 5000pcs/month

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE RoHS

2019 kualitas luhur Stadion Lampu LED 201W Lembar data Model NO RYGH-TLX-FL-500C Wattage
800W LED Stadion Lampu / dipingpin lampu caah

Harga hijian: USD 515.82 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 515.82 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 5000pcs/month

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE RoHS

800W LED Stadion Lampu / dipingpin lampu caah Lembar data Model NO CRYGH-TLX-FL-800C Wattage
100 watt dipingpin lampu caah kanggo stadion maén bal

Harga hijian: USD 85.07 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 85.07 / Piece/Pieces

merek: RYGH Tech; OEM / ODM aya

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar Port

Kamampuhan suplai: 5000 pieces

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE/RoHS

Pamendak produk anyar 2019 IP65 pangkuatna dipingpin lampu caah kanggo stadion maén bal Caah LED pikeun cahaya dina jero sareng keron, ngawengku: -1070 awakna aluminium daur ulang anu murni, kimiawi tos diperlakukeun na dicét palapis bubuk -Very...
Lampu tihang Luhur Outdoor Desain Newest Pangadilan Ténis Stadion Widang Bola Lapur 1200w LED Floodlight

Harga hijian: USD 744.72 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 744.72 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 5000pcs/month

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE RoHS

Lampu tihang Luhur Outdoor Desain Newest Pangadilan Ténis Stadion Widang Bola Lapur 1200w LED Floodlight Lembar data Model NO RYGH-BYL-1200W
Parantos komérsial 100 Watt Led Luar Lampu Lampu 180-300 volt Warrant 5 Years

Harga hijian: USD 19.05 - 19.3 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
2000 Piece/Pieces USD 19.05 / Piece/Pieces
1000 Piece/Pieces USD 19.22 / Piece/Pieces
10 Piece/Pieces USD 19.3 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 50000 Pieces/ per Year

Mnt. pesenan: 10 Piece/Pieces

Sertipikat: CE RoHS

Parantos komérsial 100 Watt Led Luar Lampu Lampu 180-300 volt Warrant 5 Years * Nyoko konstanta-arus pikeun ngadalikeun sirkuit. Ku perlindungan panas-suhu, panyalindungan pondok-pondok, kinerja reliabiliti tinggi, umur panjang tiasa dihontal .. *...
30w dipingpin lampu caah Led outdoor caah lampu

Harga hijian: USD 10.84 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 10.84 / Piece/Pieces

merek: RYGH Tech; OEM / ODM aya

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 10000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE/RoHS

30w lampu caah dipingpin Led outdoor lampu Banjir Kabéh lampu LED Flood, lampu Area sareng séri Yard Light ngawengku perumahan alumunium anu dicampur mantap kalayan finish bubuk jaket digabungkeun jeung rating IP65 maranéhanana mastikeun tahan tahan...
Daptar Produk patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan