Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Hugh Hu Mr. Hugh Hu
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86-755-29411949 email:info@ledlightinside.com
imah > produk > Lampu Kanopi Led (Total 24 Products for Lampu Kanopi Led)
Service online
Hugh Hu

Mr. Hugh Hu

Kantunkeun pesen
ngahubungan Kiwari

Lampu Kanopi Led

Kami husus Lampu Kanopi Led pabrik & suppliers / pabrik ti Cina. Borongan Lampu Kanopi Led kalawan kualitas saluhur low harga / murah, salah sahiji Lampu Kanopi Led merek paminpin ti Cina, Shenzhen Ri Yue Guang Hua Technology Co., Ltd..
Osram 3030 100w LED Banjir Lampu lampu

merek: AD komérsial

bungkusan: Kosong CTN, atanapi ngaropéa CTN

Kamampuhan suplai: 5-7 days for sample, 5-15 days for mass order

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE, RoHS, IK10

Osram 3030 100w LED Banjir Lampu lampu Katerangan: Anyar Revolusioner Luhur Power Osram 3030 100w LED Lampiran Lampu lampu mangrupa sagala-arah fixture cahaya paparan seragam, aréa bercahya na bisa disaluyukeun. Lampu caah LED teh ngagantian LED...
China Manufacturer of Lampu Kanopi Led
Angle Narrow 50w Lampu Banjir LED Lampu

merek: AD komérsial

bungkusan: Kosong CTN, atanapi ngaropéa CTN

Kamampuhan suplai: 5-7 days for sample, 5-15 days for mass order

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE, RoHS

Angle Narrow 50w Lampu Banjir LED Lampu Katerangan: Sadayana, vérsi 45W 75W 92W 92W 142W 195W, lingkup caah IP65 anu idéal pikeun aplikasi padumukan sareng syarat kaamanan komérsial,. Angle Angle LED mendung cahaya ngaliwatan kadali mikro-chip anu...
High Quality Lampu Kanopi Led China Supplier
40W LED Tri-buktina Lampu pikeun Kantor

merek: AD komérsial

bungkusan: Kosong CTN, atanapi ngaropéa CTN

Kamampuhan suplai: 5-7 days for sample, 5-15 days for mass order

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE, RoHS

40W LED Tri-buktina Lampu pikeun Kantor Katerangan: Lampu LED Tri-buktina umumna dianggo pikeun tempat korosi anu kuat anu kuat, berdebu, jas hujan cahaya industri, sapertos: pembangkit listrik, baja, pétrokimia, kapal, tempat, tempat parkir,...
Professional Manufacturer of Lampu Kanopi Led
40w Driverless LED Street Lampu Pangropéa

merek: AD komérsial

bungkusan: Kosong CTN, atanapi ngaropéa CTN

Kamampuhan suplai: 5-7 days for sample, 5-15 days for mass order

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE, RoHS

40w Driverless LED Street Lampu Pangropéa Katerangan: 40w Driverless LED Street Lights Refofit digunakeun pikeun Pikeun dipasang dina garde n, padumukan padumukan, Jalan, Jalan Raya, palataran, jeung sajabana Sadia aya dina vérsi 40W, 50W, 100W,...
Expert Manufacturer of Lampu Kanopi Led
IP65 80w Slim LED Street Light Fixture

merek: AD komérsial

bungkusan: Kosong CTN, atanapi ngaropéa CTN

Kamampuhan suplai: 5-7 days for sample, 5-15 days for mass order

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE, RoHS

IP65 80w Slim LED Street Light Fixture Katerangan: LE Light Street jalan Kanggo Seoul IC program drive Driverless, driverless, efisiensi ultra luhur 125LM / W, PF> 0.9, teu aya EMI gangguan éléktromagnétik, 10KV Surge Protection, leuwih ti 50000...
China Supplier of Lampu Kanopi Led
100w High Power LED Highbay Cahaya

merek: AD komérsial

bungkusan: Kosong CTN, atanapi ngaropéa CTN

Kamampuhan suplai: 5-7 days for sample, 5-15 days for mass order

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE, RoHS

100w High Power LED Highbay Cahaya Katerangan: 100w High Power LED Highbay Cahaya sareng fasilitas driverless.Industrial nampilkeun tangtangan unik pikeun nyadiakeun katerangan cukup dina permukaan gawé ti luminaires anu beda-beda jangkungna sareng...
China Factory of Lampu Kanopi Led
50w LED Lampu Lampu kanggo SPBU

Harga hijian: USD 24.85 - 25 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
200 Piece/Pieces USD 24.85 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 25 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial

bungkusan: Kosong CTN, atanapi ngaropéa CTN

Kamampuhan suplai: 5-7 days for sample, 5-15 days for mass order

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE, RoHS

50w LED Lampu Lampu kanggo SPBU Katerangan: 50w LED Canopy Lampu nyaéta lampu kilat anu cocog pikeun instalasi dina siling anu. Runtuyan Canopy nyadiakeun, cahya bodas lemes, tetep ngaropéa desain akrab. Lénsa bébas akrilik anu sorotan ngarahkeun...
Lampu Kanopi Led Export
Dilereskeun 100w LED Lampir kanopi

Harga hijian: USD 24.85 - 25 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
200 Piece/Pieces USD 24.85 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 25 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial

bungkusan: Kosong CTN, atanapi ngaropéa CTN

Kamampuhan suplai: 5-7 days for sample, 5-15 days for mass order

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE, RoHS

Dilereskeun 100w LED Lampir kanopi Katerangan: Lampu Canopy LED mangrupakeun sumber lampu LED efisien sareng ramah lingkungan anu dirancang pikeun ngaganti sumber cahaya tradisional. The LED kanopi Lampu nembongkeun rarancang pemantul anu saé anu...
Competitive Lampu Kanopi Led China Supplier
Philips 3030 150w LED Lampu kanopi

Harga hijian: USD 24.85 - 25 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
200 Piece/Pieces USD 24.85 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 25 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial

bungkusan: Kosong CTN, atanapi ngaropéa CTN

Kamampuhan suplai: 5-7 days for sample, 5-15 days for mass order

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE, RoHS

Philips 3030 150w LED Lampu kanopi Katerangan: Efisiensi énergi Lampu Canopy Lampu LED di nagara-tingkat anu dihandap, manangkeun anu simpen-énergi écés pisan, LED lampu kanopi Lampu ultra luhur chip anu henteu terintésis, téknologi di tingkat...
Leading Manufacturer of Lampu Kanopi Led
Daya High 200w LED Caopy Lighting sareng IP65

Harga hijian: USD 24.85 - 25 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
200 Piece/Pieces USD 24.85 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 25 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial

bungkusan: Kosong CTN, atanapi ngaropéa CTN

Kamampuhan suplai: 5-7 days for sample, 5-15 days for mass order

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE, RoHS

Daya High 200w LED Caopy Lighting sareng IP65 Katerangan: SPBU 200W lampu lampu sumber cahaya tiis, Philips 3030, Driver MEANWELL. henteu radiasi panas, henteu raksa logam ngabahayakeun, héjo. 200w LED Canopy Light efisiensi énergi di dagangan anu...
Professional Factory of Lampu Kanopi Led
60w 4FT LED Tri-Buktina Lampu fixture

merek: AD komérsial

bungkusan: Kosong CTN, atanapi ngaropéa CTN

Kamampuhan suplai: 5-7 days for sample, 5-15 days for mass order

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE, RoHS

60w 4FT LED Tri-Buktina Lampu fixture Katerangan: 60w 4FT LED Tri-Buktina Lampu fixture Tri-buktina LED lampu pikeun IP65 cai-buktina, lebu-buktina sareng korosi Lumén pangluhurna, kawasa luhur, pembebalan cahaya anu pangdeukeutna, kirang panas CE,...
11000lm IP65 100W LED Lampu kanopi

Harga hijian: USD 60 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 60 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 50000 Pieces/ per Year

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE

11000lm IP65 100W LED Lampu kanopi Spésifikasi Model AD-GKD-PS100W
Wasta Modular 100w LED Banjir Lampu fixtures

Harga hijian: USD 31.94 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 31.94 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial

bungkusan: Kosong CTN, atanapi ngaropéa CTN

Kamampuhan suplai: 5-7 days for sample, 5-15 days for mass order

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE, RoHS

Wasta Modular 100w LED Banjir Lampu fixtures Katerangan: Wasta Modular 100w LED Lampu Lampu LED, design modular wasta Luhur CRI LED COB, CE Supir. IES anu sadia, Desain cahaya Dialux tiasa sadunya.Ultra-ipis ukuran ultra-leutik, pikeun nyimpen...
50w Pir dipingpin modul perumahan lampu caah

Harga hijian: USD 17.47 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 17.47 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial

bungkusan: Kosong CTN, atanapi ngaropéa CTN

Kamampuhan suplai: 5-7 days for sample, 5-15 days for mass order

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE, RoHS

50w Pir dipingpin modul perumahan lampu caah Katerangan: 50w pir dipingpin modul perumahan lampu caang, nganggo Bridgexlux mil45 / Epistar 33mil COB, kekecapan luminous nepi ka 100-110lm / w, nganggo kualitas luhur alumunium anu dicampur, panas...
Desain wasta kualitas Parapit 200w LED Lampu Banjir

Harga hijian: USD 155.08 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 155.08 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial

bungkusan: Kosong CTN, atanapi ngaropéa CTN

Kamampuhan suplai: 5-7 days for sample, 5-15 days for mass order

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE, RoHS

Desain wasta kualitas Parapit 200w LED Lampu Banjir Katerangan: Desain wasta kualitas luhur 200w Lampu LED Lampu Banjaran produk anyar dikaluarkeun, nganggo Philips 3030 efisiensi lumininin luhur 140lm / w, Meanwell Driver, IP66 rating waterproof,...
140lm / w 360w LED Stadion Lampu kanggo Lapang

Harga hijian: USD 310 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 310 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial

bungkusan: Kosong CTN, atanapi ngaropéa CTN

Kamampuhan suplai: 5-7 days for sample, 5-15 days for mass order

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE, RoHS

140lm / w 360w LED Stadion Lampu kanggo Lapang Katerangan: Desain wasta kualitas luhur 200w Lampu LED Lampu Banjaran produk anyar dikaluarkeun, nganggo Philips 3030 efisiensi lumininin luhur 140lm / w, Meanwell Driver, IP66 rating waterproof,...
Shenzhen 60w LED High Bay Lampu fixture

Harga hijian: USD 35.71 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 35.71 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial

bungkusan: Kosong CTN, atanapi ngaropéa CTN

Kamampuhan suplai: 5-7 days for sample, 5-15 days for mass order

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE, RoHS

Shenzhen 60w LED High Bay Lampu fixture Katerangan: 200w LED Industrial Shenzhen 60w LED Lampu Lampu hampang, hargana kanggo kauntungan anu ngabutuhkeun kualitas sareng spésifikasi. Bridgelux 3030 per 150lm / w, Meanwell Supir, Perumahan PC Cooler,...
Shenzhen 40W IP65 LED Tri-buktina Lampu fixture

Harga hijian: USD 30.42 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 30.42 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial

bungkusan: Kosong CTN, atanapi ngaropéa CTN

Kamampuhan suplai: 5-7 days for sample, 5-15 days for mass order

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE, RoHS

Shenzhen 40W IP65 LED Tri-buktina Lampu fixture Katerangan: Shenzhen 40W IP65 LED Tri-buktina Lampu parantos mangrupakeun modél desain anyar, make Epistar 2835, 100-130lm / w, Buktina Cai, Buktina Debu, jaminan 5 taun. digunakeun pikeun gudang, pak...
Lumen Luhur 130lm / w 60W LED Tri buktina Lampu

Harga hijian: USD 39.09 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 39.09 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial

bungkusan: Kosong CTN, atanapi ngaropéa CTN

Kamampuhan suplai: 5-7 days for sample, 5-15 days for mass order

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE, RoHS

Lumen Luhur 130lm / w 60W LED Tri buktina Lampu Katerangan: Lumen Luhur 130lm / w 60W LED Tri proof Lampu ngagantikeun Tradisi Tri-proof sareng LED Tube Light, kualitas luhur sareng éndah, kawentar di dunya. Urang tiasa masihan 40w 60w 80w 80w 120w...
Mini 15w LED pipah Tri-buktina Lampu

Harga hijian: USD 12.6 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 12.6 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial

bungkusan: Kosong CTN, atanapi ngaropéa CTN

Kamampuhan suplai: 5-7 days for sample, 5-15 days for mass order

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE, RoHS

Mini 15w LED pipah Tri-buktina Lampu Katerangan: Lampu Tri-buktina Lampu mini 15w LED mini buktina nyaéta modél panas anu diobral, 15w (2 ft) 20w (3ft) 30w (4ft) 40w (5ft), make San'an SMD 2835, 100-130lm / w, jaminan 3 taun, tiasa janten...
LED Tri-buktina 20w LED Packing pisan Lampu

Harga hijian: USD 12.6 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 12.6 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial

bungkusan: Kosong CTN, atanapi ngaropéa CTN

Kamampuhan suplai: 5-7 days for sample, 5-15 days for mass order

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE, RoHS

LED Tri-buktina 20w LED Packing pisan Lampu Katerangan: LED Tri-proof 20w LED Packing Lampu Lampu mini mini Tri-buktina Lampu LED, anu dianggo pikeun pakéteu di Kantor, Kantor, Gudang, Pabrik, jeung sajabana mahalanana biayana murah pisan, sareng...
100w dipingpin aparat lampu bay tinggi keur gudang

Harga hijian: USD 54.11 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 54.11 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial

bungkusan: Kosong CTN, atanapi ngaropéa CTN

Kamampuhan suplai: 5-7 days for sample, 5-15 days for mass order

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE, RoHS

100w dipingpin aparat lampu bay tinggi keur gudang Katerangan: 100w dipingpin aparat lampu bay tinggi pikeun gudang, kualitas luhur ngarah lampu Lampu profésional, nganggo efisiensi luminosa tinggi bridgelux 3030, supir meanwell, pc perumahan...
High Power LED Highbay Lampu 150w

Harga hijian: USD 67.69 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 67.69 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial

bungkusan: Kosong CTN, atanapi ngaropéa CTN

Kamampuhan suplai: 5-7 days for sample, 5-15 days for mass order

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE, RoHS

High Power LED Highbay Lampu 150w Katerangan: 150w Luhur LED Lampu Highbay Lampu 150w LED Lampu Industri, dianggo pikeun gudang, pabrik, bengkel, jeung saterusna. 150w tiasa ngahontal 18000-19500lm, asupan tegangan lega AC 85-305V. kualitas luhur...
Bridgelux 3030 200w LED High Lampu Bay

Harga hijian: USD 90.08 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 90.08 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial

bungkusan: Kosong CTN, atanapi ngaropéa CTN

Kamampuhan suplai: 5-7 days for sample, 5-15 days for mass order

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE, RoHS

Bridgelux 3030 200w LED High Lampu Bay Katerangan: Bridgelux 3030 200w LED Lampu Lampu pangluhurna make efisiensi cahaya caang bridgelux 3030 203pcs, anu lumens ngahontal 24000lm, kacaangan anu kacida luhurna, sareng make supir meanwell, jaminanna...
Related Industry Information
Related Products
Daptar Produk patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan