Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Hugh Hu Mr. Hugh Hu
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86-755-29411949 email:info@ledlightinside.com
imah > produk > Lampu Jalan (Total 24 Products for Lampu Jalan)
Service online
Hugh Hu

Mr. Hugh Hu

Kantunkeun pesen
ngahubungan Kiwari

Lampu Jalan

Kami husus Lampu Jalan pabrik & suppliers / pabrik ti Cina. Borongan Lampu Jalan kalawan kualitas saluhur low harga / murah, salah sahiji Lampu Jalan merek paminpin ti Cina, Shenzhen Ri Yue Guang Hua Technology Co., Ltd..
40w Driverless LED Street Lampu Pangropéa

merek: AD komérsial

bungkusan: Kosong CTN, atanapi ngaropéa CTN

Kamampuhan suplai: 5-7 days for sample, 5-15 days for mass order

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE, RoHS

40w Driverless LED Street Lampu Pangropéa Katerangan: 40w Driverless LED Street Lights Refofit digunakeun pikeun Pikeun dipasang dina garde n, padumukan padumukan, Jalan, Jalan Raya, palataran, jeung sajabana Sadia aya dina vérsi 40W, 50W, 100W,...
China Manufacturer of Lampu Jalan
IP65 80w Slim LED Street Light Fixture

merek: AD komérsial

bungkusan: Kosong CTN, atanapi ngaropéa CTN

Kamampuhan suplai: 5-7 days for sample, 5-15 days for mass order

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE, RoHS

IP65 80w Slim LED Street Light Fixture Katerangan: LE Light Street jalan Kanggo Seoul IC program drive Driverless, driverless, efisiensi ultra luhur 125LM / W, PF> 0.9, teu aya EMI gangguan éléktromagnétik, 10KV Surge Protection, leuwih ti 50000...
High Quality Lampu Jalan China Supplier
SMD 3030 80W LED Street Light Harga

merek: AD komérsial

bungkusan: Kosong CTN, atanapi ngaropéa CTN

Kamampuhan suplai: 5-7 days for sample, 5-15 days for mass order

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE, RoHS

SMD 3030 80W LED Street Light Harga Katerangan: Kami diantawis pabrik sareng panyadia tina rupa-rupa LED Street Lights anu sayogi kalayan pamasangan listrik anu beda sareng diwangun ku uap natrium, LED sareng CFL. Kami Jalan LED lampu hampang tiasa...
Professional Manufacturer of Lampu Jalan
Aluminium 100w LED Street Light outdoor

merek: AD komérsial

bungkusan: Kosong CTN, atanapi ngaropéa CTN

Kamampuhan suplai: 5-7 days for sample, 5-15 days for mass order

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE, RoHS

Aluminium 100w LED Street Light outdoor Katerangan: 100W LED Street outdoor kualitas luhur mendung lampu LED. Sahiji jalan jalan salaku pakotaan sub-batang salaku pakotaan sareng jalan padumukan sareng cahaya trotoar f atanapi lampu bentang, cahaya...
Expert Manufacturer of Lampu Jalan
Jaminan 5 Taun ka 150W LED Street Light IP65

Harga hijian: USD 76.19 - 77.99 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
200 Piece/Pieces USD 76.19 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 77.99 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 50000 Pieces/ per Year

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE

Jaminan 5 Taun ka 150W LED Street Light IP65 Pedaran Lampu Lampu LED, ngarah kana jalan mikeun pungsi pencahayaan lampu kilat, ngarujuk kana cahaya patalimarga dina lingkup cahaya dina cahaya anu. Lampu jalan anu digunakeun dina rupa-rupa tempat...
China Supplier of Lampu Jalan
10KV Surge Protection 120W LED Lampu Jalan

Harga hijian: USD 62.39 - 63.86 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
200 Piece/Pieces USD 62.39 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 63.86 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 50000 Pieces/ per Year

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE

1 0KV Surge Protection 120W LED Street Light Pedaran Kusabab, Cara panas panas Cekap sareng Ultra-ipis na, ngakibatkeun trend anyar LED --- lampu RIYUEGUANGHUA LED Street favored ku konsumén. Lampu jalan anu digunakeun dina rupa-rupa tempat kudu...
China Factory of Lampu Jalan
80W IP65 Modular Driverless LED Street Light

Harga hijian: USD 52.17 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
10 Piece/Pieces USD 52.17 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 10000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 10 Piece/Pieces

Model No.: AD-LD-90WDL

80W IP65 Modular Driverless LED Street Light 80W Modular Driverless LED Street Light dijieun sareng 128 lembar Sumber cahya LED, lensa anu mendesain husus tina transimissionrate tinggi 90%, lumén kaluar nunda nyaéta 130LM / W, bisa minuhan sarat...
Lampu Jalan Export
AS 50w COB LED Street Light

Harga hijian: USD 20.54 - 21.03 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
200 Piece/Pieces USD 20.54 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 21.03 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial

bungkusan: Kosong CTN, atanapi ngaropéa CTN

Kamampuhan suplai: 5-7 days for sample, 5-15 days for mass order

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE, RoHS

AS 50w COB LED Street Light Katerangan: Desain janur kalapa AS 50W COB LED Street Light sareng standar kualitas luhur pikeun sagala rupa kaayaan sapertos situ, parkir, jalan raya, hotél, plaza, jsb. Urang ngahemat harga anjeun dina proyék sareng...
Competitive Lampu Jalan China Supplier
Lumen 200w LED Street Lampu lampu

Harga hijian: USD 83.29 - 85.26 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
200 Piece/Pieces USD 83.29 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 85.26 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial

bungkusan: Kosong CTN, atanapi ngaropéa CTN

Kamampuhan suplai: 5-7 days for sample, 5-15 days for mass order

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE, RoHS

Lumen 200w LED Street Lampu lampu Katerangan: Lumen Luhur 200w LED Street Lampang peralatan, rarancang pérétilitas saluran hap, anu nganggo beurat cahaya sareng ngayunkeun ngabasmi panas jaga, buruh luminina anu leuwih handap, ogé manjangkeun umur...
Leading Manufacturer of Lampu Jalan
10KV Surge Protection 100W LED Lampu Jalan

Harga hijian: USD 65.71 - 67.26 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
200 Piece/Pieces USD 65.71 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 67.26 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 50000 Pieces/ per Year

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE

Spésifikasi Model NO. AD-LD-100W Wattage
Professional Factory of Lampu Jalan
20w Solar LED Street Harga Lampu

Harga hijian: USD 11.15 - 11.19 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
200 Piece/Pieces USD 11.15 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 11.19 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial

bungkusan: Kosong CTN, atanapi ngaropéa CTN

Kamampuhan suplai: 5-7 days for sample, 5-15 days for mass order

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE, RoHS

20w Solar LED Street Harga Lampu Katerangan: 20w Solar LED Street Lampu 20w Solar LED Street Lights disusun ku lampu LED, pikeun panerangan optimal, panel surya, pikeun moto sinar panonpoé, batré panyimpenan, controller lampu jalan surya, kutub...
150W Solar COB LED Street Light

Harga hijian: USD 95.16 - 97.41 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
200 Piece/Pieces USD 95.16 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 97.41 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 50000 Pieces/ per Year

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE

150W Solar COB LED Street Light Pedaran Lampu jalan anu digunakeun dina rupa-rupa tempat kudu cahaya. Kusabab, Cara panas panas Cekap sareng Ultra-ipis na, ngakibatkeun trend anyar LED --- lampu RIYUEGUANGHUA LED Street favored ku konsumén. Lampu...
Ultra Ipis 120W Driverless LED Street Light

Harga hijian: USD 68.7 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
10 Piece/Pieces USD 68.7 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 10000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 10 Piece/Pieces

Model No.: 120W LED Street Light

Ultra Ipis 120W Driverless LED Street Light RIYUEGUANGHUA Modular Driverless LED Street Light mangrupakeun lampu jalan anu anyar, henteu sarat supir, pamakéan program drive Seoul IC, apperance ultra ipis tiasa ngabantuan para nasabah ngahemat...
Bumi Module LED Lampu Tanpa Tanpa Supir

Harga hijian: USD 83.48 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
10 Piece/Pieces USD 83.48 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 10000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 10 Piece/Pieces

Model No.: AD-LD-180WDL

Bumi Module LED Lampu Tanpa Tanpa Supir Salaku anyar dikaluarkeun Street Street, RIYUEGUANGHUA Module Driverless LED Street Light, moal aya supir éta diperlukeun, perumahan aluminium ultra ipis anu saé dina soripan panas. Lampu LED anu gedé kami...
40W nice Waterproof Driverless LED Street Light

Harga hijian: USD 36.52 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
10 Piece/Pieces USD 36.52 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 10000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 10 Piece/Pieces

Model No.: AD-LD-45WDL

40W nice Waterproof Driverless LED Street Light Driver LED Street Lampu anu dijieun ku Shenzhen RIYUEGUANG HUA nyaéta katerangan energi jeung cahaya jual panas panas. 125LM / W, super caang sareng aréa gedé anu lega, angkat ka kebon, jalan raya,...
Ultra ipis Driverless 40W LED Street Light

Harga hijian: USD 36.52 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 36.52 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 50000 Pieces/ per Year

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE

Ultra ipis Driverless 40W LED Street Light Spésifikasi Model NO. ADHVSTM40W
120W Module Driverless LED Street Light

Harga hijian: USD 68.7 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 68.7 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 50000 Pieces/ per Year

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE

120W Module Driverless LED Street Light Spésifikasi Model NO. ADHVSTM120W
20000lm 160W Driverless LED Street Light

Harga hijian: USD 83.48 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 83.48 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 50000 Pieces/ per Year

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE

20000lm 160W Driverless LED Street Light Spésifikasi Model NO. ADHVSTM160W
CE-RoHs 40W 80W 120W 160W LED Street Light

Harga hijian: USD 68.7 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 68.7 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial

bungkusan: 475 * 325 * 275mm 2pcs / CTN 8.9kg / CTN

Kamampuhan suplai: 50000pcs/Year

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE

CE-RoHS 40W 80W 120W 160W LED Street Light Model NO.ADHVSTM160W Wattage 160W Voltage AC 85-300V Luminance Flux
150W 5 Rek jaminan Hirup LED Lampu Jalan Raya

Harga hijian: USD 91.93 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 91.93 / Piece/Pieces

bungkusan: 5.62KG / CTN 1PCS / CTN 680 * 275 * 150MM / CTN

Kamampuhan suplai: 50000PCS/Year

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE

Model No.: AD-LD4A6-150W

150W 5 Rek jaminan Hirup LED Lampu Jalan Raya Model NO.AD-LD4A6-150W Wattage 150W Voltage AC 85-300V Luminance Flux 100-110lm/w THD <10%
100 watt Philips Integrated IP65 LED Street Lighting

Harga hijian: USD 16.01 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 16.01 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial

bungkusan: 50 * 41 * 40cm / CTN 15pcs / CTN 18KG / CTN

Kamampuhan suplai: 50000pcs/Year

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE

100 watt Philips Integrated IP65 LED Street Lighting Spésifikasi: Model NO.AD-LD-20W2 Wattage 20W
Aluminium Kersa Bodas 30W LED Street Lighting Square

Harga hijian: USD 17.94 - 18.37 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
200 Piece/Pieces USD 17.94 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 18.37 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: 55 * 51 * 43cm, 8 PCS / CTN

Kamampuhan suplai: 50000pcs/month

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE RoHS

Aluminium Kersa Bodas 30W LED Street Lighting Square Katerangan: Lampu Lampu LED Riyueguanghua LED: Urang tiasa nawiskeun tina 20W-200W. Warna perumahan tiasa hideung bodas. 10KV Protection Surge tiasa ngadamel jalan anu aman di dinten hujan. Dina...
20W Integrated Solar LED Street Lampu

Harga hijian: USD 58.2 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
100 Piece/Pieces USD 58.2 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 10000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 100 Piece/Pieces

Model No.: AD-TYN-20W

20W Integrated Solar LED Street Lampu Sadaya dina hiji Solar LED Street Lights Integrated anu jadi kawentar ka sakumna dunya ngawaran jalan alatan desain ci sareng fitur terpadu. Sadaya dina hiji Solar LED Street Lights Integrated mengadopsi téknik...
Aluminium Perumahan 200W LED High Bay Lampu

Harga hijian: USD 96.59 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
100 Piece/Pieces USD 96.59 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 10000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 100 Piece/Pieces

Model No.: 200Watt LED High Bay Light

Aluminium Perumahan 200W LED High Bay Lampu PC Cooler LED High Bay Lampu padet LED Lampu lampu di loba nagara. Cai mibanda seueur sudut sinar sapertos 60 ° , 90 ° , 110 ° dianggo ku sarat sebaran cahaya béda. Supir Meanwell anu dianggo sareng supir...
Related Products
Daptar Produk patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan