Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Hugh Hu Mr. Hugh Hu
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86-755-29411949 email:info@ledlightinside.com
imah > produk > Lampu Jalan Surya (Total 24 Products for Lampu Jalan Surya)
Service online
Hugh Hu

Mr. Hugh Hu

Kantunkeun pesen
ngahubungan Kiwari

Lampu Jalan Surya

Kami husus Lampu Jalan Surya pabrik & suppliers / pabrik ti Cina. Borongan Lampu Jalan Surya kalawan kualitas saluhur low harga / murah, salah sahiji Lampu Jalan Surya merek paminpin ti Cina, Shenzhen Ri Yue Guang Hua Technology Co., Ltd..
20w Solar LED Street Harga Lampu

Harga hijian: USD 11.15 - 11.19 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
200 Piece/Pieces USD 11.15 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 11.19 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial

bungkusan: Kosong CTN, atanapi ngaropéa CTN

Kamampuhan suplai: 5-7 days for sample, 5-15 days for mass order

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE, RoHS

20w Solar LED Street Harga Lampu Katerangan: 20w Solar LED Street Lampu 20w Solar LED Street Lights disusun ku lampu LED, pikeun panerangan optimal, panel surya, pikeun moto sinar panonpoé, batré panyimpenan, controller lampu jalan surya, kutub...
China Manufacturer of Lampu Jalan Surya
Bridgelux Chip IP65 Waterproof Solar LED Street Lampu

Harga hijian: USD 186.67 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 186.67 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: Ukuran Bungkusan: 810 * 390 * 220mm Beurat Kasar: 9.5KG Paking: 1 set / karton

Kamampuhan suplai: 5000pcs/month

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE RoHS ISO

Bridgelux Chip IP65 Waterproof Solar LED Street Lampu Katerangan: Ngagunakeun kakuatan Sun pikeun masihan anjeun kacaangan pinuh peuting, lampu jalan surya mangrupakeun énérgi pang éfisiénna leyuran nimukeun. Sakumna dunya, cahaya daya sahandapeun...
High Quality Lampu Jalan Surya China Supplier
Monokristalin Panel Solar Litium Batre LED Street Light

Harga hijian: USD 342.86 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 342.86 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: Ukuran Ukuran: 1280 * 390 * 220mm Beurat Kasar: 15KG Paking: 1 set / karton

Kamampuhan suplai: 5000pcs/month

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE RoHS ISO

Monokristalin Panel Solar Litium Batre LED Street Light Katerangan: Kami ngaharepkeun pikeun nawiskeun cahya jalan anu kualitas luhur surélék ngabantosan anjeun kéngingkeun hadé dina industri. Ku kamajuan téknologi panganyarna ,, sistim cahaya jalan...
Professional Manufacturer of Lampu Jalan Surya
Ce & RoHS & ISO Bridgelux 50W LED Jalan Solar Street

Harga hijian: USD 326.47 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 326.47 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: NW / GW: 17.1kg / 20kg Ukuran karton: 690 * 330 * 320mm (lampu); 800 * 720 * 75mm (panel surya)

Kamampuhan suplai: 5000pcs/month

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE RoHS ISO

Afrika Project Lampu Ce RoHS ISO Bridgelux 50W LED Lampu Jalan Solar Katerangan: SMD Dipisahkeun Solar LED Lampu Pérlék anu nganggo alumium-alum, anu dicirkeun lémpatan, éta kalayan full-watt sareng lumén luhur 130-150lm / w. Canta bisa ngorutan 12...
Expert Manufacturer of Lampu Jalan Surya
IP65 60W Pisahkeun LED Lampu Jalan Solar

Harga hijian: USD 361.76 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 361.76 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: NW / GW: 17.4kg / 20.3kg Ukuran karton: 690 * 330 * 320mm (lampu); 800 * 720 * 75mm (panel surya)

Kamampuhan suplai: 5000pcs/month

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE RoHS ISO

IP65 Infrabeureum Sénsor 60W Pisahkeun LED Solar Street Lampu sareng Solar Panel Katerangan: SMD Dipisahkeun Solar LED Street Lampu Alumium perumahan Die-cast, saurang pinuh-watt sareng lumen luhur 130-150lm / w. Canta bisa ngorutan 12 jam sapoé...
China Supplier of Lampu Jalan Surya
6W Sadaya dina Hiji Solar LED Street Garden Garden kalawan Sensor Motion

Harga hijian: USD 41.74 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 41.74 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: Ukuran kartun: 435 * 265 * 130mm, 1pcs / ctn

Kamampuhan suplai: 5000pcs/month

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE RoHS ISO

6W Sadaya dina Hiji Solar LED Street Garden Garden kalawan Sensor Motion Katerangan: SMD Sadaya dina Hiji Solar LED Street Light sareng perumahan alloy aluminium, anu sareng full-watt sareng lumen luhur 100-110lm / w. Canta bisa ngorutan 12 jam...
China Factory of Lampu Jalan Surya
Kaluar 8W Sadaya dina Hiji Integrated Solar LED Street Lighting

Harga hijian: USD 74.78 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 74.78 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: Ukuran kartun: 460 * 350 * 150mm, 1pcs / ctn

Kamampuhan suplai: 5000pcs/month

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE RoHS ISO

Kaluar 8W Sadaya dina Hiji Integrated Solar LED Street Lighting Katerangan: SMD Sadaya dina Hiji Solar LED Street Light sareng perumahan alloy aluminium, anu sareng full-watt sareng lumen luhur 100-110lm / w. Canta bisa ngorutan 12 jam sapoé dina...
Lampu Jalan Surya Export
5 Taun Warranty Village 12W Sadaya dina Hiji Solar LED Street Garden Garden

Harga hijian: USD 80 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 80 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: Ukuran kartun: 460 * 350 * 150mm, 1pcs / ctn

Kamampuhan suplai: 5000pcs/month

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE RoHS ISO

5 Taun Warranty Village 12W Sadaya dina Hiji Solar LED Street Garden Garden Katerangan: SMD Sadaya dina Hiji Solar LED Street Light sareng perumahan alloy aluminium, anu sareng full-watt sareng lumen luhur 100-110lm / w. Canta bisa ngorutan 12 jam...
Competitive Lampu Jalan Surya China Supplier
2018 Economickonomi 15W Integrated Panel Solar LED Street Lampu Motion Sensor

Harga hijian: USD 97.39 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 97.39 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: Ukuran kartun: 520 * 400 * 150mm, 1pcs / ctn

Kamampuhan suplai: 5000pcs/month

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE RoHS ISO

2018 Economickonomi 15W Integrated Panel Solar LED Street Lampu Motion Sensor SMD Sadaya dina Hiji Solar LED Street Light sareng perumahan alloy aluminium, anu sareng full-watt sareng lumen luhur 100-110lm / w. Canta bisa ngorutan 12 jam sapoé dina...
Leading Manufacturer of Lampu Jalan Surya
Outdoor IP65 Taman Smart 6W 8W 12W 15W 20W Solar LED Street Light

Harga hijian: USD 142.61 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 142.61 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: Ukuran kartun: 760 * 400 * 150mm, 1pcs / ctn

Kamampuhan suplai: 5000pcs/month

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE RoHS ISO

Outdoor IP65 Taman Smart 6W 8W 12W 15W 20W Solar LED Street Light SMD Sadaya dina Hiji Solar LED Street Light sareng perumahan alloy aluminium, anu sareng full-watt sareng lumen luhur 100-110lm / w. Canta bisa ngorutan 12 jam sapoé dina kakuatan...
Professional Factory of Lampu Jalan Surya
Harga Pabrik Perumahan outdoor IP65 30W Solar LED Street Garden Garden

Harga hijian: USD 200 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 200 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: Ukuran kartun: 1060 * 400 * 200mm, 1pcs / ctn

Kamampuhan suplai: 5000pcs/month

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE RoHS ISO

Harga Pabrik Perumahan outdoor IP65 30W Solar LED Street Garden Garden SMD Sadaya dina Hiji Solar LED Street Light sareng perumahan alloy aluminium, anu sareng full-watt sareng lumen luhur 100-110lm / w. Canta bisa ngorutan 12 jam sapoé dina...
Panas Sambungan 4000-4800lm 40W Solar LED Street Light sareng Jauh Controller

Harga hijian: USD 208.7 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 208.7 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: Ukuran kartun: 1060 * 400 * 200mm, 1pcs / ctn

Kamampuhan suplai: 5000pcs/month

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE RoHS ISO

Panas Sambungan 4000-4800lm 40W Solar LED Street Light sareng Jauh Controller SMD Sadaya dina Hiji Solar LED Street Light sareng perumahan alloy aluminium, anu sareng full-watt sareng lumen luhur 100-110lm / w. Canta bisa ngorutan 12 jam sapoé dina...
Datangna Anyar Ce RoHS ISO Sadaya di Hiji 50W Solar LED Street Light sareng APP Control

Harga hijian: USD 252.17 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 252.17 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: Ukuran kartun: 1345 * 400 * 200 mm, 1pcs / ctn

Kamampuhan suplai: 5000pcs/month

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE RoHS ISO

Datangna Anyar Ce RoHS ISO Sadaya di Hiji 50W Solar LED Street Light sareng APP Control SMD Sadaya dina Hiji Solar LED Street Light sareng perumahan alloy aluminium, anu sareng full-watt sareng lumen luhur 100-110lm / w. Canta bisa ngorutan 12 jam...
IP65 Bridgelux Integrated 60W Sadaya dina Hiji Outdoor Solar LED Street Lighting

Harga hijian: USD 260.87 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 260.87 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: Ukuran kartun: 1345 * 400 * 200 mm, 1pcs / ctn

Kamampuhan suplai: 5000pcs/month

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE RoHS ISO

IP65 Bridgelux Integrated 60W Sadaya dina Hiji Outdoor Solar LED Street Lighting SMD Sadaya dina Hiji Solar LED Street Light sareng perumahan alloy aluminium, anu sareng full-watt sareng lumen luhur 100-110lm / w. Canta bisa ngorutan 12 jam sapoé...
Ce!

Harga hijian: USD 339.13 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 339.13 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: Ukuran kartun: 1195 * 500 * 190mm, 1pcs / ctn

Kamampuhan suplai: 5000pcs/month

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE RoHS ISO

Ce! SMD Sadaya dina Hiji Solar LED Street Light sareng perumahan alloy aluminium, anu sareng full-watt sareng lumen luhur 100-110lm / w. Canta bisa ngorutan 12 jam sapoé dina kakuatan pinuh sareng 3-4 dintenna dina dinten hujan kalayan Mobile APP...
20W 30W 40W 50W 60W 70W 80W Integrated Sadaya dina Hiji Solar LED Street Light

Harga hijian: USD 356.52 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 356.52 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: Ukuran kartun: 1195 * 500 * 190mm, 1pcs / ctn

Kamampuhan suplai: 5000pcs/month

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE RoHS ISO

20W 30W 40W 50W 60W 70W 80W Integrated Sadaya dina Hiji Solar LED Street Light SMD Sadaya dina Hiji Solar LED Street Light sareng perumahan alloy aluminium, anu sareng full-watt sareng lumen luhur 100-110lm / w. Canta bisa ngorutan 12 jam sapoé dina...
60W Integrated lampu jalan surya

Harga hijian: USD 260.87 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 260.87 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: 1345 * 400 * 200 mm

Kamampuhan suplai: 50000pcs/month

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE ROHS IP65 IES ISO standards

60W Integrated lampu jalan surya 8w nepi ka 80w lampu jalan anu surya, jaminan 5 taun, kalayan dipingpin chip Bridgelux 45mil AS, sensor gerak, kadali lampu sareng waktos sareng mode operasi na. Kalayan bahan aluminium alloy perumahan lampu. ROHS,...
50W Integrated lampu jalan surya

Harga hijian: USD 260.87 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 260.87 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: 1345 * 400 * 200 mm

Kamampuhan suplai: 50000pcs/month

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE ROHS IP65 IES ISO standards

60W Integrated lampu jalan surya 8w nepi ka 80w lampu jalan anu surya, jaminan 5 taun, kalayan dipingpin chip Bridgelux 45mil AS, sensor gerak, kadali lampu sareng waktos sareng mode operasi na. Kalayan bahan aluminium alloy perumahan lampu. ROHS,...
2019 Aluminium Alloy Profesional terpadu harga SMD 2835 15W ka 40W IP65 cahaya jalan anu parah sareng pole

Harga hijian: USD 304.76 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 304.76 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: 73 * 42 * 29cm

Kamampuhan suplai: 50000pcs/month

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE / ROHS

2019 Aluminium Alloy Profesional terpadu harga SMD 2835 15W ka 40W IP65 cahaya jalan anu parah sareng pole P roduct Paremeter: Model NO. RYGHSLD15W20AH130LM Wattage 40W Battery Lithium battery 12V 20Ah Lumen 100-110lm/w at 40W, 130-140lm/w at
200W High Power 200v Lampu LED Lampu IP65

Harga hijian: USD 33.09 - 34.67 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
5001 Piece/Pieces USD 33.09 / Piece/Pieces
2001 Piece/Pieces USD 34.09 / Piece/Pieces
501 Piece/Pieces USD 34.38 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 34.67 / Piece/Pieces

merek: RYGH Tech; OEM / ODM sayogi

bungkusan: Kertas Kupon + Kertas, Ékspor Standar

Kamampuhan suplai: 10000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE/RoHS

200W High Power 200v Lampu LED Lampu IP65 Sadaya lampu banjir LED, Cahaya Daérah sareng séri Yard Light kaasup perumahan aluminium anu édisi anu maot kalayan bungkus jas bérés digabungkeun sareng rating IP65 maranéhna mastikeun ketahanan tiis sareng...
Cahaya Cairan 5 Taun D80 100Watt LED Lampu Banjir

Harga hijian: USD 18.89 - 19.38 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
5001 Piece/Pieces USD 18.89 / Piece/Pieces
2001 Piece/Pieces USD 19.05 / Piece/Pieces
501 Piece/Pieces USD 19.22 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 19.38 / Piece/Pieces

merek: RYGH Tech; OEM / ODM sayogi

bungkusan: Kertas Kupon + Kertas, Ékspor Standar

Kamampuhan suplai: 10000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE/RoHS

Cahaya Cairan 5 Taun D80 100Watt LED Lampu Banjir Sadaya lampu banjir LED, Cahaya Daérah sareng séri Yard Light kaasup perumahan aluminium anu édisi anu maot kalayan bungkus jas bérés digabungkeun sareng rating IP65 maranéhna mastikeun ketahanan...
Lampu jalan anu paling murah 50W LED

Harga hijian: USD 12.83 - 13.14 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
5001 Piece/Pieces USD 12.83 / Piece/Pieces
2001 Piece/Pieces USD 12.93 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 13.14 / Piece/Pieces

merek: RYGH, ODM atanapi OEM Sadia

bungkusan: Kertas Kupon + Kertas, Ékspor Standar

Kamampuhan suplai: 50000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE ROHS IP65 IES ISO standards

Lampu jalan anu paling murah 50W LED Panjelasan Produk: Kéngingkeun lampu jalan RYGH TECH` mawa jalan raya sareng katerangan parkir kana abad ka-21. Pedang kami Seri Street Street Light, Driverless LED Street Light, Solar LED Street Light, sareng...
San'an 3030 Lampu LED High Lumen 40W Lampu

Harga hijian: USD 12.65 - 12.95 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
5001 Piece/Pieces USD 12.65 / Piece/Pieces
2001 Piece/Pieces USD 12.75 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 12.95 / Piece/Pieces

merek: RYGH, ODM atanapi OEM Sadia

bungkusan: Kertas Kupon + Kertas, Ékspor Standar

Kamampuhan suplai: 50000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE ROHS IP65 IES ISO standards

San'an 3030 Lampu LED High Lumen 40W Lampu Panjelasan Produk: Kéngingkeun lampu jalan RYGH TECH` mawa jalan raya sareng katerangan parkir kana abad ka-21. Pedang kami Seri Street Street Light, Driverless LED Street Light, Solar LED Street Light,...
IP65 lampu jalan 30W LED Street Light

Harga hijian: USD 10.05 - 9.9 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 10.05 / Piece/Pieces
5001 Piece/Pieces USD 9.82 / Piece/Pieces
2001 Piece/Pieces USD 9.9 / Piece/Pieces

merek: RYGH, ODM atanapi OEM Sadia

bungkusan: Kertas Kupon + Kertas, Ékspor Standar

Kamampuhan suplai: 50000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE ROHS IP65 IES ISO standards

IP65 lampu jalan 30W LED Street Light Panjelasan Produk: Kéngingkeun lampu jalan RYGH TECH` mawa jalan raya sareng katerangan parkir kana abad ka-21. Pedang kami Seri Street Street Light, Driverless LED Street Light, Solar LED Street Light, sareng...
Daptar Produk patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan