Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Hugh Hu Mr. Hugh Hu
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86-755-29411949 email:info@ledlightinside.com
imah > produk > Lampu Banjir Lampu (Total 24 Products for Lampu Banjir Lampu)
Service online
Hugh Hu

Mr. Hugh Hu

Kantunkeun pesen
ngahubungan Kiwari

Lampu Banjir Lampu

Kami husus Lampu Banjir Lampu pabrik & suppliers / pabrik ti Cina. Borongan Lampu Banjir Lampu kalawan kualitas saluhur low harga / murah, salah sahiji Lampu Banjir Lampu merek paminpin ti Cina, Shenzhen Ri Yue Guang Hua Technology Co., Ltd..
Modul LED 80W Driverless LED Lampu Lampu IP65

Harga hijian: USD 44.78 - 49.26 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
200 Piece/Pieces USD 44.78 / Piece/Pieces
10 Piece/Pieces USD 49.26 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 10000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 10 Piece/Pieces

Tempat Asal: Cina

New Design 80W LED Module Driverless LED Flood Light IP65 Modul Driverless LED Flood Light mangrupakeun LED Lampu Banjir Lampu anyar sareng hual dijual dina sababaraha nagara. Adoptta nyadar téknologi henteu boga hak driver, moal aya supir...
China Manufacturer of Lampu Banjir Lampu
Angle Narrow 50w Lampu Banjir LED Lampu

merek: AD komérsial

bungkusan: Kosong CTN, atanapi ngaropéa CTN

Kamampuhan suplai: 5-7 days for sample, 5-15 days for mass order

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE, RoHS

Angle Narrow 50w Lampu Banjir LED Lampu Katerangan: Sadayana, vérsi 45W 75W 92W 92W 142W 195W, lingkup caah IP65 anu idéal pikeun aplikasi padumukan sareng syarat kaamanan komérsial,. Angle Angle LED mendung cahaya ngaliwatan kadali mikro-chip anu...
High Quality Lampu Banjir Lampu China Supplier
High Power 200w LED Banjir Lampu kanggo outdoor

merek: AD komérsial

bungkusan: Kosong CTN, atanapi ngaropéa CTN

Kamampuhan suplai: 5-7 days for sample, 5-15 days for mass order

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE, RoHS

High Power 200w LED Banjir Lampu kanggo outdoor Katerangan: 200w Angle Angle LED lampu caang ngaliwatan kadali micro-chip diwangun, anu dua jenis produk anu aya, hiji jenis kombinasi power chip, sedengkeun anu sanés kalayan anu chip tinggi-kakuatan...
Professional Manufacturer of Lampu Banjir Lampu
50W Langsing Hideung Driverless LED Lampu Banjir

Harga hijian: USD 10.18 - 10.35 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
500 Piece/Pieces USD 10.18 / Piece/Pieces
100 Piece/Pieces USD 10.35 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 10000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 100 Piece/Pieces

Model No.:  AD-FL50WBGDL

50W Langsing Hideung Driverless LED Lampu Banjir RiYUEGUANGHUA Driverless LED Flood Light mangrupakeun lampu LED anu kasohor di pasar. Téknologi henteu ngagaduhan driverless anyar anu dipangaruhan, teu aya supir waé, hirupna henteu kawates. Lampu...
Expert Manufacturer of Lampu Banjir Lampu
120W Modular LED Banjir Lampu Tanpa Supir

Harga hijian: USD 62.1 - 68.31 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
200 Piece/Pieces USD 62.1 / Piece/Pieces
10 Piece/Pieces USD 68.31 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 10000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 10 Piece/Pieces

Tempat Asal: Cina

120W Modular LED Banjir Lampu Tanpa Supir Modul Driverless LED Flood Light mangrupakeun LED Lampu Banjir Lampu anyar sareng las sareng seueur nagara sareng daerah. Adoptta nyadar téknologi henteu boga hak driver, moal aya supir meryogikeun, teu aya...
China Supplier of Lampu Banjir Lampu
Daya High Driverless Led Banjir Lampu 160W

Harga hijian: USD 74.34 - 81.77 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
200 Piece/Pieces USD 74.34 / Piece/Pieces
10 Piece/Pieces USD 81.77 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 10000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 10 Piece/Pieces

Tempat Asal: Cina

Daya High Driverless Led Banjir Lampu 160W Modul Driverless LED Flood Light mangrupakeun LED Lampu Banjir Lampu anyar sareng las sareng seueur nagara sareng daerah. Adoptta nyadar téknologi henteu boga hak driver, moal aya supir meryogikeun, teu aya...
China Factory of Lampu Banjir Lampu
Die tuang sareng Aluminium LED Banjir Lampu 12W

Harga hijian: USD 7.31 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
10 Piece/Pieces USD 7.31 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 10000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 10 Piece/Pieces

Model No.: AD-FL12WMH

Die tuang sareng Aluminium LED Banjir Lampu 12W RIYUEGUANGHUA MH Series LED Flood Light mangrupakeun LED Lampu Banjir Lampu éndah anu geulis sareng populer di sababaraha nagara sareng daérah. Lampu caah ieu anu dipikaresep ku para nasabah gumantung...
Lampu Banjir Lampu Export
Panémbong Geulis 30W LED Lampu Lampu outdoor

Harga hijian: USD 11.06 - 11.62 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
10 Piece/Pieces USD 11.06 / Piece/Pieces
100 Piece/Pieces USD 11.62 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 10000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 10 Piece/Pieces

Tempat Asal: Cina

Panémbong Geulis 30W LED Lampu Lampu outdoor Kusabab penampilan warni sareng ipisna, harga lumrah, MH Series LED Banjir Lampu pikaresepeun langganan. Lampu Banjir LED Lampu MH Ieu dilakukeun ku Shenzhen RIYUEGUANGHUA Technology Co., Ltd. Sareng di...
Competitive Lampu Banjir Lampu China Supplier
Runtuyan Economickonomi 50W LED Lampu Lampu IP66

Harga hijian: USD 14.38 - 15.13 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
10 Piece/Pieces USD 14.38 / Piece/Pieces
100 Piece/Pieces USD 15.13 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 10000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 10 Piece/Pieces

Tempat Asal: Cina

Runtuyan Economickonomi 50W LED Lampu Lampu IP66 Lampu Banténg LED tos seueur dianggo di outdoor, sapertos bentang, arsitéktur, kebon jeung billboard jeung sajabana Lampu Banjir LED Series MH Ieu mangrupikeun gaya anu Lampu Lampu Lampu LED sareng...
Leading Manufacturer of Lampu Banjir Lampu
100W IP65 Driverless LED Lampu Banjir

Harga hijian: USD 17.28 - 17.56 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
500 Piece/Pieces USD 17.28 / Piece/Pieces
100 Piece/Pieces USD 17.56 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 10000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 100 Piece/Pieces

Model No.:  AD-FL100WBGDL

100W IP65 Driverless LED Lampu Banjir RIYUEGUANGHUA BG seri Slim Driverless Banjir Lampu ngadopsi teknologi driverless, teu aya supir anu diperyogikeun, teu aya wates ti umur hirupna. Lampu LED Lampu Bersan LED ieu henteu ngaganggu nganggo chip Cina...
Professional Factory of Lampu Banjir Lampu
Ganda Waterproof Aluminium 30W LED Lampu Banjir

Harga hijian: USD 6.36 - 6.47 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
500 Piece/Pieces USD 6.36 / Piece/Pieces
100 Piece/Pieces USD 6.47 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 10000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 100 Piece/Pieces

Model No.: 30W LED Flood Light

Ganda Waterproof Aluminium 30W LED Lampu Banjir Téknologi henteu aya kamampuh, RIYUEGUANGHUA BG series Slim Driverless LED Banjir Lampu teu aya supir aya peryogi, teu aya wates ti umur hirupna. Diposisikan salaku Lampu Lampu LED Lampu, LEDless Lampu...
Modular High Power 200W LED Stadion Lampu

Harga hijian: USD 155.08 - 171.69 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
200 Piece/Pieces USD 155.08 / Piece/Pieces
10 Piece/Pieces USD 171.69 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 10000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 10 Piece/Pieces

Model No.: 200W LED Stadium Light

Modular High Power 200W LED Stadion Lampu RIYUEGUANGHUA Modular LED Stadion Lampu tiasa 140LM ​​/ W, cukup caang pikeun nerapkeun kana sagala rupa tempat outdoor sapertos bal, médan baskét jeung sajabana. Lampu Stadion LED Ieu dilakukeun ku Philips...
COB Chip 200W LED Banjir Lampu

Harga hijian: USD 100.14 - 96.91 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
500 Piece/Pieces USD 100.14 / Piece/Pieces
200 Piece/Pieces USD 103.37 / Piece/Pieces
10 Piece/Pieces USD 104.98 / Piece/Pieces
1000 Piece/Pieces USD 96.91 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 10000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 10 Piece/Pieces

Model No.: 200W LED Flood Light

COB Chip 200W LED Banjir Lampu Hoyong ka Lampu Banjir LED husus? Hoyong meunang pasaran gampang? Anjeun moal tiasa sono rarancang patén ieu LED Lampu Banjir Lampu. Sadia dina 100W nepi ka 500W, digunakeun LED Flip Chip COB, hargana kirang sareng...
Desain wasta kualitas Parapit 200w LED Lampu Banjir

Harga hijian: USD 155.08 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 155.08 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial

bungkusan: Kosong CTN, atanapi ngaropéa CTN

Kamampuhan suplai: 5-7 days for sample, 5-15 days for mass order

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE, RoHS

Desain wasta kualitas Parapit 200w LED Lampu Banjir Katerangan: Desain wasta kualitas luhur 200w Lampu LED Lampu Banjaran produk anyar dikaluarkeun, nganggo Philips 3030 efisiensi lumininin luhur 140lm / w, Meanwell Driver, IP66 rating waterproof,...
80W Driverless Slim Osram LED Lampu Banjir

Harga hijian: USD 37.91 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 37.91 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial

bungkusan: Ukuran CTN: 450 * 355 * 548mm 4PCS / CTN 18KG / CTN

Kamampuhan suplai: 50000pcs/Year

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE

80W Driverless Slim Osram LED Lampu Banjir Model NO.AD-FGD-80WDL Wattage 80W
Harga mirah Modél Anyar IP5 LED Lampu Banjir Lampu

Harga hijian: USD 9.88 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 9.88 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial

bungkusan: Ukuran CTN: 51 * 29 * 41 CM 20 pcs / CTN 26.4kg

Kamampuhan suplai: 50000pcs/Year

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE

Harga mirah Modél Anyar IP5 LED Lampu Banjir Lampu Model NO.AD-FL50WBGDL Wattage 50W
IP65 45W Angle Narrow LED Lampu Banjir

Harga hijian: USD 38.79 - 46.81 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
5000 Piece/Pieces USD 38.79 / Piece/Pieces
100 Piece/Pieces USD 46.81 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 10000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 100 Piece/Pieces

Model No.: 45W LED Flood Light

IP65 45W Angle Narrow LED Lampu Banjir Angkat sempit LED Lampu Banjir dirancang salaku lampu pikeun nepungan batur dina paménta katerangan béda anu béda. Sudut balok diantarana 8, 15,35,60,90 gelar. Konsentrasi pangaruh lampu. Diadopsi tilelep panas...
50W wasta kapang 5730 LED Banjir Lampu

Harga hijian: USD 15.35 - 18.35 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
500 Piece/Pieces USD 15.35 / Piece/Pieces
100 Piece/Pieces USD 18.35 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 10000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 100 Piece/Pieces

Model No.: 50W LED Flood Light

50W wasta kapang 5730 LED Banjir Lampu Dipaké tina Epistar 5730 Chip, Lampu Banjir Lampu LED ieu mangrupa lampu banjir swasta. Inovasi sareng jarang ditempo dina pasaran. Ku sabab lumén luhurna sareng rénендing warna anu luhur, tahan cai pikeun...
Ultra Ipis Osram 50W LED Lampu Banjir

Harga hijian: USD 21.15 - 22.03 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
500 Piece/Pieces USD 21.15 / Piece/Pieces
100 Piece/Pieces USD 22.03 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 10000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 100 Piece/Pieces

Model No.: 50W LED Flood Light

Ultra Ipis Osram 50W LED Lampu Banjir Lampu Banjir LED TG3A Ieu lampu profésional pikeun minuhan panerangan di luar. Dina kaayaan anu sarua, seri TG3A Lampu Lampu kalayan desain opitcal profésional, pangaruh cahaya bisa ningkat 50% batan lampu tuang...
Harga Pangmangkar 10w Osram 5630 Lampu Lampu Banténg

Harga hijian: USD 4.45 - 4.54 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
500 Piece/Pieces USD 4.45 / Piece/Pieces
100 Piece/Pieces USD 4.54 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial

bungkusan: Kosong CTN, atanapi ngaropéa CTN

Kamampuhan suplai: 5-7 days for sample, 5-15 days for mass order

Mnt. pesenan: 100 Piece/Pieces

Sertipikat: CE, RoHS

Harga Pangmangkar 10w Osram 5630 Lampu Lampu Banténg Katerangan: Harga panghandapna 10w Osram 5630 Lampu Banjir Lampu LED mangrupakeun produk anu kaunggulan dina pasangan sareng pasar laleur pas singket, tapi anu kualitasna oge luhur, Simkuring...
Jaminan 2 taun SMD 30w LED Lampu Banjir

Harga hijian: USD 8.82 - 9 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
500 Piece/Pieces USD 8.82 / Piece/Pieces
100 Piece/Pieces USD 9 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial

bungkusan: Kosong CTN, atanapi ngaropéa CTN

Kamampuhan suplai: 5-7 days for sample, 5-15 days for mass order

Mnt. pesenan: 100 Piece/Pieces

Sertipikat: CE, RoHS

Jaminan 2 taun SMD 30w LED Lampu Banjir Katerangan: Harga panghandapna 10w Osram 5630 Lampu Banjir Lampu LED mangrupakeun produk anu kaunggulan dina pasangan sareng pasar laleur pas singket, tapi anu kualitasna oge luhur, Simkuring nganggo Osram...
Alus Kualitas Hot-diobral IP65 outdoor LED Lampu Banjir

Harga hijian: USD 14.69 - 15.3 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
200 Piece/Pieces USD 14.69 / Piece/Pieces
100 Piece/Pieces USD 15.3 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial

bungkusan: 52 * 42 * 40 cm 20PCS / CTN 36KG / CTN

Kamampuhan suplai: 50000pcs/Year

Mnt. pesenan: 100 Piece/Pieces

Sertipikat: CE

Alus Kualitas Hot-diobral IP65 outdoor LED Lampu Banjir Katerangan: Upami anjeun hoyong mésér mirah jalan anu dipendak dina 30w , pilih 30w lampu dipingpin di ledlightinisde.com. Endta usaha pikeun nyadiakeun produk nu Anjeun hoyong hoyongkeun,...
360W Outdoor Waterproof LED Lampu Banjir pikeun Stadion

Harga hijian: USD 310.15 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 310.15 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial

Kamampuhan suplai: 50000pcs/Year

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE

Model No.: AD-XQCD-360W

360W Outdoor Waterproof LED Lampu Banjir pikeun Stadion Katerangan: 1, desain wasta modular, penampilan éndah. 2, sudut 10/25/45/60/90 beam pilihan. 3, IES Sadia, desain cahaya Dialux tiasa disadiakeun. 4, Pamakéan effeciency luhur supir ayeuna...
Daya High Power 540W LED Banjir Kénging pikeun Stadion

Harga hijian: USD 446.77 - 470.77 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
10 Piece/Pieces USD 446.77 / Piece/Pieces
200 Piece/Pieces USD 470.77 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 10000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 10 Piece/Pieces

Model No.: 540W LED Flood Light

Daya High Power 540W LED Banjir Kénging pikeun Stadion Stadion, médan baskét kedah nyaangan? Tingali di Stadion Lampu LED anyar ieu. Designta desain modular, watt béda dirancang salaku modul sapotong béda. Gantikeunana merenah. Entong hariwang...
Related Products
Daptar Produk patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan