Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Hugh Hu Mr. Hugh Hu
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86-755-29411949 email:info@ledlightinside.com
imah > produk > Jaminan 5 Taun (Total 24 Products for Jaminan 5 Taun)
Service online
Hugh Hu

Mr. Hugh Hu

Kantunkeun pesen
ngahubungan Kiwari

Jaminan 5 Taun

Kami husus Jaminan 5 Taun pabrik & suppliers / pabrik ti Cina. Borongan Jaminan 5 Taun kalawan kualitas saluhur low harga / murah, salah sahiji Jaminan 5 Taun merek paminpin ti Cina, Shenzhen Ri Yue Guang Hua Technology Co., Ltd..
Tinggi Lumen 18W T6 LED Lampu Tube

Harga hijian: USD 3.77 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
10 Piece/Pieces USD 3.77 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 50000 Pieces/ per Year

Mnt. pesenan: 10 Piece/Pieces

Sertipikat: CE RoHS

Tinggi Lumen 18W T6 LED Lampu Tube Pedaran Salaku produk LED anyar anu merangsang, kami 18W T6 LED Tube Light gaduh kaunggulan agung 110-150 lm / w effiency tinggi, SMD 2835 Epister, penampilan andndah sareng hirupna panjang tur jaminan 5 taun. Kami...
China Manufacturer of Jaminan 5 Taun
120W Stable Driverless LED Linear Bay Lampu

Harga hijian: USD 60 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
10 Piece/Pieces USD 60 / Piece/Pieces

merek: RYGH Tech, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 10000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 10 Piece/Pieces

Model No.: NO.AD-LB-120WDL

120W Stable Driverless Led Linear High Bay Lampu Pedaran Driverless Led High Bay Light Lampu mangrupakeun alternatip super-caang pikeun péparasi lampu lampu tradisional. Sampurna pikeun cahaya komersial, cahaya gudang, cahaya garasi parkir, cahaya...
High Quality Jaminan 5 Taun China Supplier
Bright 160W Driverless Module LED Linear Lampu

Harga hijian: USD 71.3 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
10 Piece/Pieces USD 71.3 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 10000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 10 Piece/Pieces

Model No.: AD-LB-160WDL

Bright 160W Driverless Module LED Linear Lampu Pedaran Lampu LED Linear Bay tiasa ngaganti lampu lampu pipa tradisional salaku alat katerangan super anu caang. RIYUEGUANGHUA 160W LED Linear Lampu anu digunakeun dina kualitas luhur OSRAM 3030 SMD LED...
Professional Manufacturer of Jaminan 5 Taun
154lm / w 18W T6 LED Lampu Tube

Harga hijian: USD 4.74 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
10 Piece/Pieces USD 4.74 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 50000 Pieces/ per Year

Mnt. pesenan: 10 Piece/Pieces

Sertipikat: CE RoHS

154lm / w 18W T6 LED Lampu Tube Pedaran Kami 18W T6 LED Lampu Tube gaduh kaunggulan gede 140-150 lm / w effiency tinggi, Dijamére nyaéta 22mm, sareng chip San'an anu dipingpin biasa sareng High lumen Epistar Chip . , Penampilan geulis, hirupna...
Expert Manufacturer of Jaminan 5 Taun
40w Driverless LED Street Lampu Pangropéa

merek: AD komérsial

bungkusan: Kosong CTN, atanapi ngaropéa CTN

Kamampuhan suplai: 5-7 days for sample, 5-15 days for mass order

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE, RoHS

40w Driverless LED Street Lampu Pangropéa Katerangan: 40w Driverless LED Street Lights Refofit digunakeun pikeun Pikeun dipasang dina garde n, padumukan padumukan, Jalan, Jalan Raya, palataran, jeung sajabana Sadia aya dina vérsi 40W, 50W, 100W,...
China Supplier of Jaminan 5 Taun
IP65 80w Slim LED Street Light Fixture

merek: AD komérsial

bungkusan: Kosong CTN, atanapi ngaropéa CTN

Kamampuhan suplai: 5-7 days for sample, 5-15 days for mass order

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE, RoHS

IP65 80w Slim LED Street Light Fixture Katerangan: LE Light Street jalan Kanggo Seoul IC program drive Driverless, driverless, efisiensi ultra luhur 125LM / W, PF> 0.9, teu aya EMI gangguan éléktromagnétik, 10KV Surge Protection, leuwih ti 50000...
China Factory of Jaminan 5 Taun
Jaminan 5 Taun ka 150W LED Street Light IP65

Harga hijian: USD 76.19 - 77.99 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
200 Piece/Pieces USD 76.19 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 77.99 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 50000 Pieces/ per Year

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE

Jaminan 5 Taun ka 150W LED Street Light IP65 Pedaran Lampu Lampu LED, ngarah kana jalan mikeun pungsi pencahayaan lampu kilat, ngarujuk kana cahaya patalimarga dina lingkup cahaya dina cahaya anu. Lampu jalan anu digunakeun dina rupa-rupa tempat...
Jaminan 5 Taun Export
Samsung LED Tri-Buktina Lampu 120W pikeun Gudang

Harga hijian: USD 56.52 - 59.87 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1000 Piece/Pieces USD 56.52 / Piece/Pieces
500 Piece/Pieces USD 57.48 / Piece/Pieces
100 Piece/Pieces USD 58.92 / Piece/Pieces
10 Piece/Pieces USD 59.87 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial

bungkusan: Kantong pe + kotak Batin + Box kaluar

Kamampuhan suplai: 50000pcs/Year

Mnt. pesenan: 10 Piece/Pieces

Sertipikat: CE

Samsung LED Tri-Buktina Lampu 120W pikeun Gudang Model NO. AD-LHB-120W
Competitive Jaminan 5 Taun China Supplier
160W Driverless Linear LED High Bay Lampu

Harga hijian: USD 71.3 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
10 Piece/Pieces USD 71.3 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 50000 Pieces/ per Year

Mnt. pesenan: 10 Piece/Pieces

Sertipikat: CE RoHS

160W Driverless Linear LED High Bay Lampu Pedaran LED Linear High Bay Lampu loba dianggo di gudang, paméran Hall, tempat parkir, stadion, gimasia, billboard, taman, patung, proyék pamaréntah hiasan cahaya, Landmark, alun umum, tempat nyicingan umum,...
Leading Manufacturer of Jaminan 5 Taun
120W Driverless Linear LED High Bay Lampu

Harga hijian: USD 60 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
10 Piece/Pieces USD 60 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 50000 Pieces/ per Year

Mnt. pesenan: 10 Piece/Pieces

Sertipikat: CE RoHS

120W Driverless Linear LED High Bay Lampu Pedaran Lampu Teluk Lampu Lampu 120W kalér kami nganggo kualitas luhur OSRAM 3030 LED, lumén efisiensi Ultra tinggi tiasa sumping dina 130lm / w, penampilan éndah, 50000 waktu hirup sareng jaminan 5 taun....
Professional Factory of Jaminan 5 Taun
10000lm 80W Driverless Linear LED Bay Lampu

Harga hijian: USD 43.13 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
10 Piece/Pieces USD 43.13 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 50000 Pieces/ per Year

Mnt. pesenan: 10 Piece/Pieces

Sertipikat: CE RoHS

10000lm 80W Driverless Linear LED Bay Lampu Pedaran LED High Bay Light mangrupakeun istilah jenderal pikeun lampu sareng lampion anu digunakeun dina daérah produksi pabrik, tambang, gudang, sareng héd. Sajaba sagala lampu lampu anu digunakeun dina...
120W 150LM / W LED Tri-buktina Lampu 5-taun UL Didaptarkeun

Harga hijian: USD 77.4 - 81.9 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1000 Piece/Pieces USD 77.4 / Piece/Pieces
500 Piece/Pieces USD 78.71 / Piece/Pieces
100 Piece/Pieces USD 80.68 / Piece/Pieces
10 Piece/Pieces USD 81.9 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial

bungkusan: Kantong pe + kotak Batin + Box kaluar

Kamampuhan suplai: 50000pcs/Year

Mnt. pesenan: 10 Piece/Pieces

Sertipikat: CE

120W 150LM / W LED Tri-buktina Lampu 5-taun UL Didaptarkeun Model NO. AD-LHBL-120W
150w LED High Bay Lampu lampu

Harga hijian: USD 56.95 - 57.4 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
200 Piece/Pieces USD 56.95 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 57.4 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial

bungkusan: Kosong CTN, atanapi ngaropéa CTN

Kamampuhan suplai: 5-7 days for sample, 5-15 days for mass order

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE, RoHS

150w LED High Bay Lampu lampu Katerangan: 150w LED High Bay Lights fixtures anyar dileupaskeun, Paké program drive Seoul IC, driverless, efisiensi ultra luhur 125LM / W, PF> 0.9, teu aya EMI gangguan éléktromagnétik, 10KV Surge Protection, leuwih...
80W IP65 Modular Driverless LED Street Light

Harga hijian: USD 52.17 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
10 Piece/Pieces USD 52.17 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 10000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 10 Piece/Pieces

Model No.: AD-LD-90WDL

80W IP65 Modular Driverless LED Street Light 80W Modular Driverless LED Street Light dijieun sareng 128 lembar Sumber cahya LED, lensa anu mendesain husus tina transimissionrate tinggi 90%, lumén kaluar nunda nyaéta 130LM / W, bisa minuhan sarat...
150W Driverless LED lampu bay High

Harga hijian: USD 57.4 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 57.4 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 50000 Pieces/ per Year

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE

150W Driverless LED lampu bay High Spésifikasi Model NO. AD-GKD-150WDL
12000lm 100W Driverless LED lampu bay

Harga hijian: USD 46.09 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 46.09 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 50000 Pieces/ per Year

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE

12000lm 100W Driverless LED lampu bay Spésifikasi Model NO. AD-GKD-100WDL
Ultra Ipis 120W Driverless LED Street Light

Harga hijian: USD 68.7 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
10 Piece/Pieces USD 68.7 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 10000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 10 Piece/Pieces

Model No.: 120W LED Street Light

Ultra Ipis 120W Driverless LED Street Light RIYUEGUANGHUA Modular Driverless LED Street Light mangrupakeun lampu jalan anu anyar, henteu sarat supir, pamakéan program drive Seoul IC, apperance ultra ipis tiasa ngabantuan para nasabah ngahemat...
Bumi Module LED Lampu Tanpa Tanpa Supir

Harga hijian: USD 83.48 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
10 Piece/Pieces USD 83.48 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 10000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 10 Piece/Pieces

Model No.: AD-LD-180WDL

Bumi Module LED Lampu Tanpa Tanpa Supir Salaku anyar dikaluarkeun Street Street, RIYUEGUANGHUA Module Driverless LED Street Light, moal aya supir éta diperlukeun, perumahan aluminium ultra ipis anu saé dina soripan panas. Lampu LED anu gedé kami...
40W nice Waterproof Driverless LED Street Light

Harga hijian: USD 36.52 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
10 Piece/Pieces USD 36.52 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 10000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 10 Piece/Pieces

Model No.: AD-LD-45WDL

40W nice Waterproof Driverless LED Street Light Driver LED Street Lampu anu dijieun ku Shenzhen RIYUEGUANG HUA nyaéta katerangan energi jeung cahaya jual panas panas. 125LM / W, super caang sareng aréa gedé anu lega, angkat ka kebon, jalan raya,...
50w LED Lampu Lampu kanggo SPBU

Harga hijian: USD 24.85 - 25 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
200 Piece/Pieces USD 24.85 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 25 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial

bungkusan: Kosong CTN, atanapi ngaropéa CTN

Kamampuhan suplai: 5-7 days for sample, 5-15 days for mass order

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE, RoHS

50w LED Lampu Lampu kanggo SPBU Katerangan: 50w LED Canopy Lampu nyaéta lampu kilat anu cocog pikeun instalasi dina siling anu. Runtuyan Canopy nyadiakeun, cahya bodas lemes, tetep ngaropéa desain akrab. Lénsa bébas akrilik anu sorotan ngarahkeun...
Jaminan 5 Taun Manten 160W Lampu LED Banjir Lampu

merek: AD komérsial

bungkusan: CTN Ukuran: 645 * 295 * 375mm 4PCS / CTN 16KG / CTN

Kamampuhan suplai: 50000pcs/Year

Mnt. pesenan: 10 Piece/Pieces

Sertipikat: CE

Jaminan 5 Taun Manten 160W Lampu LED Banjir Lampu Model NO.AD-FGD-160WDL2 Wattage 160W
40W Module Perumahan Driverless LED Street Light

Harga hijian: USD 36.52 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 36.52 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial

bungkusan: 525 * 355 * 265mm 4pcs / CTN 10.3kg / CTN

Kamampuhan suplai: 50000pcs/Year

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE

40W Module Perumahan Driverless LED Street Light Model NO.ADHVSTM40W Wattage 40W Voltage AC 85-300V Luminance Flux
120W Module Driverless LED Street Light

Harga hijian: USD 68.7 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 68.7 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 50000 Pieces/ per Year

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE

120W Module Driverless LED Street Light Spésifikasi Model NO. ADHVSTM120W
20000lm 160W Driverless LED Street Light

Harga hijian: USD 83.48 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 83.48 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 50000 Pieces/ per Year

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE

20000lm 160W Driverless LED Street Light Spésifikasi Model NO. ADHVSTM160W
Related Products
Daptar Produk patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan