Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Hugh Hu Mr. Hugh Hu
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86-755-29411949 email:info@ledlightinside.com
imah > produk > Jalanan Solar Sareng Panel Solar (Total 24 Products for Jalanan Solar Sareng Panel Solar)
Service online
Hugh Hu

Mr. Hugh Hu

Kantunkeun pesen
ngahubungan Kiwari

Jalanan Solar Sareng Panel Solar

Kami husus Jalanan Solar Sareng Panel Solar pabrik & suppliers / pabrik ti Cina. Borongan Jalanan Solar Sareng Panel Solar kalawan kualitas saluhur low harga / murah, salah sahiji Jalanan Solar Sareng Panel Solar merek paminpin ti Cina, Shenzhen Ri Yue Guang Hua Technology Co., Ltd..
30W Sadaya di Hiji lampu lampu Solar

Harga hijian: USD 185.29 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 185.29 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: NW / GW: 10.1kg / 11.6kg Ukuran karton: 1295x300x200mm

Kamampuhan suplai: 5000pcs/month

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE RoHS ISO

30 W Sadaya di Hiji Lampu Jalan Lampu Solar sareng Panel Solar Katerangan: COB Integrated Solar LED Lampu LED sareng padumukan alumnium nu dileuleum, tuang sareng full-watt sareng lumén luhur 130lm / w. Canta tiasa tiasa terang nepi 10 jam dinten...
China Manufacturer of Jalanan Solar Sareng Panel Solar
5W IP66 LED Taman Tembok Solar

Harga hijian: USD 22.61 - 27.48 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1001 Piece/Pieces USD 22.61 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 27.48 / Piece/Pieces

merek: RYGH Tech; OEM / ODM sayogi

bungkusan: Kertas Kupon + Kertas, Ékspor Standar

Kamampuhan suplai: 50000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE/RoHS

5W IP66 LED Taman Tembok Solar Ieu Seri 5W IP66 Solar Taman Wall Light nembé aya panalungtikan sareng pamekaran dina taun ieu. Penampilanna sederhana sareng artistik, lampu teduh lampu lemes sareng teu aya polusi cahaya. Dupi kadali waktos, kontrol...
High Quality Jalanan Solar Sareng Panel Solar China Supplier
2019 Cahaya Lingkungan Anyar 5W Solar Lampu Lampu

merek: RYGH Tech

bungkusan: CTN kosong, atanapi ngaropéa CTN

Kamampuhan suplai: 5-7 days for sample, 5-15 days for mass order

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE, RoHS

2019 Cahaya Lingkungan Anyar 5W Solar Lampu Lampu Katerangan: Ieu séri taun 2019 New Outdoor 5W Solar LED Wall Light nembé panalungtikan sareng pamekaran dina taun ieu. Penampilanna sederhana sareng artistik, lampu teduh lampu lemes sareng teu aya...
Professional Manufacturer of Jalanan Solar Sareng Panel Solar
160lm / w IP65 solar anu aman dipimpin ku lampu jalan

Harga hijian: USD 300.18 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 300.18 / Piece/Pieces

merek: RYGH, ODM atanapi OEM Sadia

bungkusan: Kertas Kupon + Kertas, Ékspor Standar

Kamampuhan suplai: 50000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE ROHS IP65 IES ISO standards

160lm / w IP65 outdoor Water cerdas dipimpin lampu jalan Kéngingkeun lampu jalan RYGH TECH` mawa jalan raya sareng katerangan parkir kana abad ka-21. Pedang kami Seri Street Street Light, Driverless LED Street Light, Solar LED Street Light, sareng...
Expert Manufacturer of Jalanan Solar Sareng Panel Solar
Lampu jalan 80W surya kalayan panel surya

Harga hijian: USD 300.18 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 300.18 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM sayogi

bungkusan: 960 * 270 * 300mm (lampu); 930 * 730 * 80mm (panel surya)

Kamampuhan suplai: 50000pcs/year

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE,RoHS,EMC,PVD

Lampu jalan 80W surya kalayan panel surya Panjelasan Produk: Kéngingkeun lampu jalan RYGH TECH` mawa jalan raya sareng katerangan parkir kana abad ka-21. Pedang kami Seri Street Street Light, Driverless LED Street Light, Solar LED Street Light,...
China Supplier of Jalanan Solar Sareng Panel Solar
Sertipikat CE RoHS 60W lampu jalan solar surya

Harga hijian: USD 228.59 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 228.59 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM sayogi

bungkusan: 740 * 270 * 300mm (lampu); 750 * 736 * 80mm (panel surya)

Kamampuhan suplai: 50000pcs/year

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE,RoHS,EMC,PVD

Sertipikat CE RoHS 60W lampu jalan solar surya Panjelasan Produk: Kéngingkeun lampu jalan RYGH TECH` mawa jalan raya sareng katerangan parkir kana abad ka-21. Pedang kami Seri Street Street Light, Driverless LED Street Light, Solar LED Street Light,...
China Factory of Jalanan Solar Sareng Panel Solar
IP65 Sadaya Di Hiji Lampu Dijalankeun Solar 70w

Harga hijian: USD 388.24 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 388.24 / Piece/Pieces

merek: RYGH, ODM atanapi OEM Sadia

bungkusan: Kertas Kupon + Kertas, Ékspor Standar

Kamampuhan suplai: 50000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE ROHS IP65 IES ISO standards

IP65 Sadaya Di Hiji Lampu Dijalankeun Solar 70w Cahaya panonpoé ieu dipimpin lampu kalayan bahan gelas Aluminium + baja. Waktu cahaya anu dipimpin surya jalan tiasa 12 jam per dinten, 5-7 dinten hujan. Tapi waktos ngecas pikeun cahaya jalan anu...
Jalanan Solar Sareng Panel Solar Export
150lm / w 60W lampu jalanan surya ruangan

Harga hijian: USD 352.94 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 352.94 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM sayogi

bungkusan: 1510 * 435 * 400MM, 1pcs / ctn

Kamampuhan suplai: 50000pcs/year

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE,RoHS,EMC,PVD

150lm / w 60W lampu jalanan surya ruangan Panjelasan Produk: Kéngingkeun lampu jalan RYGH TECH` mawa jalan raya sareng katerangan parkir kana abad ka-21. Pedang kami Seri Street Street Light, Driverless LED Street Light, Solar LED Street Light,...
Competitive Jalanan Solar Sareng Panel Solar China Supplier
40W surya jalanan sadayana sadayana

Harga hijian: USD 282.35 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 282.35 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM sayogi

bungkusan: 1180 * 435 * 400MM, 1pcs / ctn

Kamampuhan suplai: 50000pcs/year

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE,RoHS,EMC,PVD

40W surya jalanan sadayana sadayana Panjelasan Produk: Kéngingkeun lampu jalan RYGH TECH` mawa jalan raya sareng katerangan parkir kana abad ka-21. Pedang kami Seri Street Street Light, Driverless LED Street Light, Solar LED Street Light, sareng...
Leading Manufacturer of Jalanan Solar Sareng Panel Solar
Lampu jalanan 60W kalayan kaméra

Harga hijian: USD 229.24 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 229.24 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM sayogi

bungkusan: 685 * 570 * 220MM, 1pcs / ctn

Kamampuhan suplai: 50000pcs/year

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE,RoHS,EMC,PVD

Lampu jalanan 60W kalayan kaméra Panjelasan Produk: Kéngingkeun lampu jalan RYGH TECH` mawa jalan raya sareng katerangan parkir kana abad ka-21. Pedang kami Seri Street Street Light, Driverless LED Street Light, Solar LED Street Light, sareng Lampu...
Professional Factory of Jalanan Solar Sareng Panel Solar
Lampu jalanan 30W kalayan kontrol APP

Harga hijian: USD 141 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 141 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM sayogi

bungkusan: 685 * 570 * 220MM, 1pcs / ctn

Kamampuhan suplai: 50000pcs/year

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE,RoHS,EMC,PVD

Lampu jalanan 30W kalayan kontrol APP Panjelasan Produk: Kéngingkeun lampu jalan RYGH TECH` mawa jalan raya sareng katerangan parkir kana abad ka-21. Pedang kami Seri Street Street Light, Driverless LED Street Light, Solar LED Street Light, sareng...
Lampu Solar Led Street 50 Watt Kalayan kontrol APP Mobile Phone

Harga hijian: USD 317.65 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 317.65 / Piece/Pieces

merek: RYGH, ODM atanapi OEM Sadia

bungkusan: Kertas Kupon + Kertas, Ékspor Standar

Kamampuhan suplai: 50000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE ROHS IP65 IES ISO standards

Lampu Solar Led Street 50 Watt Kalayan kontrol APP Mobile Phone Cahaya panonpoé ieu dipimpin lampu kalayan bahan gelas Aluminium + baja. Waktu cahaya anu dipimpin surya jalan tiasa 12 jam per dinten, 5-7 dinten hujan. Tapi waktos ngecas pikeun...
IP65 outdoor 40w terpadu solar lampu jalan

Harga hijian: USD 282.35 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 282.35 / Piece/Pieces

merek: RYGH, ODM atanapi OEM Sadia

bungkusan: Kertas Kupon + Kertas, Ékspor Standar

Kamampuhan suplai: 50000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE ROHS IP65 IES ISO standards

IP65 outdoor 40w terpadu solar lampu jalan Cahaya panonpoé ieu dipimpin lampu kalayan bahan gelas Aluminium + baja. Waktu cahaya anu dipimpin surya jalan tiasa 12 jam per dinten, 5-7 dinten hujan. Tapi waktos ngecas pikeun cahaya jalan anu dipimpin...
Lumen Luhur 140lm / w Solar Street Lampu Lampu

Harga hijian: USD 174 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 174 / Piece/Pieces

merek: RYGH, ODM atanapi OEM Sadia

bungkusan: Kertas Kupon + Kertas, Ékspor Standar

Kamampuhan suplai: 50000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE ROHS IP65 IES ISO standards

Lumen Luhur 140lm / w Solar Street Lampu Lampu Ngahijikeun panel surya, awak dipingpin, batré sareng controller kana sistem lengkep. Gampang ngangkut, pasang sareng ngajaga. Panel surya siga payung pikeun ngalindungan batré tina suhu anu tinggi na...
Lampu jalanan Epistar 250W LED lampu

Harga hijian: USD 93.28 - 97.01 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
5000 Piece/Pieces USD 93.28 / Piece/Pieces
2000 Piece/Pieces USD 94.03 / Piece/Pieces
500 Piece/Pieces USD 95.52 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 97.01 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM sayogi

bungkusan: 820 * 390 * 140mm, 1pcs / ctn

Kamampuhan suplai: 50000pcs/year

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE,RoHS,EMC,PVD

Lampu jalanan Epistar 250W LED lampu Panjelasan Produk: Kéngingkeun lampu jalan RYGH TECH` mawa jalan raya sareng katerangan parkir kana abad ka-21. Pedang kami Seri Street Street Light, Driverless LED Street Light, Solar LED Street Light, sareng...
2019 Aluminium Alloy Profesional terpadu harga SMD 2835 15W ka 40W IP65 cahaya jalan anu parah sareng pole

Harga hijian: USD 304.76 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 304.76 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: 73 * 42 * 29cm

Kamampuhan suplai: 50000pcs/month

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE / ROHS

2019 Aluminium Alloy Profesional terpadu harga SMD 2835 15W ka 40W IP65 cahaya jalan anu parah sareng pole P roduct Paremeter: Model NO. RYGHSLD15W20AH130LM Wattage 40W Battery Lithium battery 12V 20Ah Lumen 100-110lm/w at 40W, 130-140lm/w at
Integrated 70w Solar LED Street Light

Harga hijian: USD 339.13 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 339.13 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: 1195 * 500 * 190mm

Kamampuhan suplai: 50000pcs/month

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE ROHS IP65 IES ISO standards

Integrated 70w Solar LED Street Light 8w nepi ka 80w lampu jalan anu surya, jaminan 5 taun, kalayan dipingpin chip Bridgelux 45mil AS, sensor gerak, kadali lampu sareng waktos sareng mode operasi na. Kalayan bahan aluminium alloy perumahan lampu....
96W COB Ukuran Leutik Daya anu Sambuh Lampu Lampu sareng jero ruangan

Harga hijian: USD 39.77 - 43.56 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
100 Piece/Pieces USD 39.77 / Piece/Pieces
50 Piece/Pieces USD 41.67 / Piece/Pieces
5 Piece/Pieces USD 43.56 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: 250 * 250 * 150mm

Kamampuhan suplai: 50000pcs/month

Mnt. pesenan: 5 Piece/Pieces

Sertipikat: CE RoHS

96W COB Ukuran Leutik Daya anu Sambuh Lampu Lampu sareng jero ruangan Katerangan: Salila sababaraha dekade, pamekar indoor ngandelkeun sumber cahaya jieunan sapertos HID, High Sodium tekenan, sareng fluoresensi pikeun meniru sinar panonpoé dina...
LED COB tumuwuh lampu 800W sareng CE RoHS

Harga hijian: USD 119.23 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 119.23 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: 400 * 400 * 350mm

Kamampuhan suplai: 50000pcs/month

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE RoHS

400W mingpin tumuwuh lampu jero ruangan Salila sababaraha dekade, pamekar indoor ngandelkeun sumber cahaya jieunan sapertos HID, High Sodium tekenan, sareng fluoresensi pikeun meniru sinar panonpoé dina lingkungan jero ruangan. Naha dipaké pikeun...
Spéktrum Full LED Kembang Lampu Lampu sareng Jero

Harga hijian: USD 11.69 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 11.69 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: 37 * 34 * 4.0CM

Kamampuhan suplai: 50000pcs/month

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE RoHS

Spéktrum Full LED Kembang Lampu Lampu sareng Jero Ieu daya listrik Lampu LED Lampu nyaéta 30W, ngaganti lampu tradisional anu berwarna 45W. Katerangan: Salila sababaraha dekade, pamekar indoor ngandelkeun sumber cahaya jieunan sapertos HID, High...
10W 20W 30W 50W 80W Solar dipingpin lampu jalan

Harga hijian: USD 317.65 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 317.65 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: 1995x300x115mm

Kamampuhan suplai: 50000pcs/month

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE ROHS IP65 IES ISO standards

10W 20W 30W 50W 80W Solar dipingpin lampu jalan P roduct Paremeter: Model NO.RYGH-G02-80W Wattage 80W Voltage 18V Lumen
50w 80w Solari Anyar lampu jalan terpadu Anyar

Harga hijian: USD 255.88 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 255.88 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: 1615x300x115mm

Kamampuhan suplai: 50000pcs/month

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE ROHS IP65 IES ISO standards

30w 50w 80w Anyar Integrated solar lampu jalan P roduct Paremeter: Model NO.RYGH-G02-50W Wattage 50W Voltage 18V Lumen
30w 50w 80w Anyar Integrated solar lampu jalan

Harga hijian: USD 185.3 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 185.3 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: 1295x300x200mm

Kamampuhan suplai: 50000pcs/month

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE ROHS IP65 IES ISO standards

30w 50w 80w Anyar Integrated solar lampu jalan P roduct Paremeter: Model NO.RYGH-G02-30W Wattage 30W Voltage 18V Lumen
10W 20W 30W New Integrated solar lampu jalan

Harga hijian: USD 132.35 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 132.35 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: 905x300x200mm

Kamampuhan suplai: 50000pcs/month

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE ROHS IP65 IES ISO standards

10W 20W 30W New Integrated solar lampu jalan P roduct Paremeter: Model NO.RYGH-G02-20W Wattage 20W Voltage 18V Lumen 2000-3000LM CTN
Related Products
Daptar Produk patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan