Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Hugh Hu Mr. Hugh Hu
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86-755-29411949 email:info@ledlightinside.com
imah > produk > Jalan Lampu (Total 24 Products for Jalan Lampu)
Service online
Hugh Hu

Mr. Hugh Hu

Kantunkeun pesen
ngahubungan Kiwari

Jalan Lampu

Kami husus Jalan Lampu pabrik & suppliers / pabrik ti Cina. Borongan Jalan Lampu kalawan kualitas saluhur low harga / murah, salah sahiji Jalan Lampu merek paminpin ti Cina, Shenzhen Ri Yue Guang Hua Technology Co., Ltd..
40w Driverless LED Street Lampu Pangropéa

merek: AD komérsial

bungkusan: Kosong CTN, atanapi ngaropéa CTN

Kamampuhan suplai: 5-7 days for sample, 5-15 days for mass order

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE, RoHS

40w Driverless LED Street Lampu Pangropéa Katerangan: 40w Driverless LED Street Lights Refofit digunakeun pikeun Pikeun dipasang dina garde n, padumukan padumukan, Jalan, Jalan Raya, palataran, jeung sajabana Sadia aya dina vérsi 40W, 50W, 100W,...
China Manufacturer of Jalan Lampu
IP65 80w Slim LED Street Light Fixture

merek: AD komérsial

bungkusan: Kosong CTN, atanapi ngaropéa CTN

Kamampuhan suplai: 5-7 days for sample, 5-15 days for mass order

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE, RoHS

IP65 80w Slim LED Street Light Fixture Katerangan: LE Light Street jalan Kanggo Seoul IC program drive Driverless, driverless, efisiensi ultra luhur 125LM / W, PF> 0.9, teu aya EMI gangguan éléktromagnétik, 10KV Surge Protection, leuwih ti 50000...
High Quality Jalan Lampu China Supplier
Jaminan 5 Taun ka 150W LED Street Light IP65

Harga hijian: USD 76.19 - 77.99 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
200 Piece/Pieces USD 76.19 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 77.99 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 50000 Pieces/ per Year

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE

Jaminan 5 Taun ka 150W LED Street Light IP65 Pedaran Lampu Lampu LED, ngarah kana jalan mikeun pungsi pencahayaan lampu kilat, ngarujuk kana cahaya patalimarga dina lingkup cahaya dina cahaya anu. Lampu jalan anu digunakeun dina rupa-rupa tempat...
Professional Manufacturer of Jalan Lampu
10KV Surge Protection 120W LED Lampu Jalan

Harga hijian: USD 62.39 - 63.86 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
200 Piece/Pieces USD 62.39 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 63.86 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 50000 Pieces/ per Year

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE

1 0KV Surge Protection 120W LED Street Light Pedaran Kusabab, Cara panas panas Cekap sareng Ultra-ipis na, ngakibatkeun trend anyar LED --- lampu RIYUEGUANGHUA LED Street favored ku konsumén. Lampu jalan anu digunakeun dina rupa-rupa tempat kudu...
Expert Manufacturer of Jalan Lampu
80W IP65 Modular Driverless LED Street Light

Harga hijian: USD 52.17 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
10 Piece/Pieces USD 52.17 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 10000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 10 Piece/Pieces

Model No.: AD-LD-90WDL

80W IP65 Modular Driverless LED Street Light 80W Modular Driverless LED Street Light dijieun sareng 128 lembar Sumber cahya LED, lensa anu mendesain husus tina transimissionrate tinggi 90%, lumén kaluar nunda nyaéta 130LM / W, bisa minuhan sarat...
China Supplier of Jalan Lampu
Lumen 200w LED Street Lampu lampu

Harga hijian: USD 83.29 - 85.26 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
200 Piece/Pieces USD 83.29 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 85.26 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial

bungkusan: Kosong CTN, atanapi ngaropéa CTN

Kamampuhan suplai: 5-7 days for sample, 5-15 days for mass order

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE, RoHS

Lumen 200w LED Street Lampu lampu Katerangan: Lumen Luhur 200w LED Street Lampang peralatan, rarancang pérétilitas saluran hap, anu nganggo beurat cahaya sareng ngayunkeun ngabasmi panas jaga, buruh luminina anu leuwih handap, ogé manjangkeun umur...
China Factory of Jalan Lampu
Bumi Module LED Lampu Tanpa Tanpa Supir

Harga hijian: USD 83.48 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
10 Piece/Pieces USD 83.48 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 10000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 10 Piece/Pieces

Model No.: AD-LD-180WDL

Bumi Module LED Lampu Tanpa Tanpa Supir Salaku anyar dikaluarkeun Street Street, RIYUEGUANGHUA Module Driverless LED Street Light, moal aya supir éta diperlukeun, perumahan aluminium ultra ipis anu saé dina soripan panas. Lampu LED anu gedé kami...
Jalan Lampu Export
120W Module Driverless LED Street Light

Harga hijian: USD 68.7 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 68.7 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 50000 Pieces/ per Year

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE

120W Module Driverless LED Street Light Spésifikasi Model NO. ADHVSTM120W
Competitive Jalan Lampu China Supplier
150W 5 Rek jaminan Hirup LED Lampu Jalan Raya

Harga hijian: USD 91.93 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 91.93 / Piece/Pieces

bungkusan: 5.62KG / CTN 1PCS / CTN 680 * 275 * 150MM / CTN

Kamampuhan suplai: 50000PCS/Year

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE

Model No.: AD-LD4A6-150W

150W 5 Rek jaminan Hirup LED Lampu Jalan Raya Model NO.AD-LD4A6-150W Wattage 150W Voltage AC 85-300V Luminance Flux 100-110lm/w THD <10%
Leading Manufacturer of Jalan Lampu
100 watt Philips Integrated IP65 LED Street Lighting

Harga hijian: USD 16.01 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 16.01 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial

bungkusan: 50 * 41 * 40cm / CTN 15pcs / CTN 18KG / CTN

Kamampuhan suplai: 50000pcs/Year

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE

100 watt Philips Integrated IP65 LED Street Lighting Spésifikasi: Model NO.AD-LD-20W2 Wattage 20W
Professional Factory of Jalan Lampu
Aluminium Kersa Bodas 30W LED Street Lighting Square

Harga hijian: USD 17.94 - 18.37 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
200 Piece/Pieces USD 17.94 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 18.37 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: 55 * 51 * 43cm, 8 PCS / CTN

Kamampuhan suplai: 50000pcs/month

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE RoHS

Aluminium Kersa Bodas 30W LED Street Lighting Square Katerangan: Lampu Lampu LED Riyueguanghua LED: Urang tiasa nawiskeun tina 20W-200W. Warna perumahan tiasa hideung bodas. 10KV Protection Surge tiasa ngadamel jalan anu aman di dinten hujan. Dina...
Panas Sual 80W Aluminium LED Street Light

Harga hijian: USD 84.56 - 86.52 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1000 Piece/Pieces USD 84.56 / Piece/Pieces
100 Piece/Pieces USD 85.54 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 86.52 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: 68 * 29,5 * 15cm / 1pc

Kamampuhan suplai: 50000pcs/year

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE,RoHS,EMC,PVD

Panas Sual 80W Aluminium LED Street Light kalawan Meanwell Driver P roduct De scription Model
20W Integrated Solar LED Street Lampu

Harga hijian: USD 58.2 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
100 Piece/Pieces USD 58.2 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 10000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 100 Piece/Pieces

Model No.: AD-TYN-20W

20W Integrated Solar LED Street Lampu Sadaya dina hiji Solar LED Street Lights Integrated anu jadi kawentar ka sakumna dunya ngawaran jalan alatan desain ci sareng fitur terpadu. Sadaya dina hiji Solar LED Street Lights Integrated mengadopsi téknik...
100w SMD 3030 Aluminium Street Light Perumahan

Harga hijian: USD 28.62 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 28.62 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial

bungkusan: Kosong CTN, atanapi ngaropéa CTN

Kamampuhan suplai: 5-7 days for sample, 5-15 days for mass order

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE, RoHS

100w SMD 3030 Aluminium Street Light Perumahan Katerangan: Perumahan LED 100w SMD 3030 Aluminium Street Light is housing for LED Street Light, dirancang ku SMD 3030, tiasa dianggo 100w 150w 200w, Penampilan anu ipis sareng éndah. Lembar data: Model...
40W IP65 LED Street Light PC Cooler

Harga hijian: USD 25.26 - 25.86 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
200 Piece/Pieces USD 25.26 / Piece/Pieces
100 Piece/Pieces USD 25.86 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 10000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 100 Piece/Pieces

Model No.: 40W LED Street Light

40W IP65 LED Street Light PC Cooler PC Cooler LED Street Light mangrupakeun jual cahya jalan anu terjual ka seueur nagara sareng daérah. Lampu jalan ieu dirancang salaku supir kotak sareng lampu panangan sadayana dina hiji. Tilelep panas alumunium...
50W Pedang IP65 LED Street Lampu

Harga hijian: USD 48.78 - 49.93 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
200 Piece/Pieces USD 48.78 / Piece/Pieces
100 Piece/Pieces USD 49.93 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 10000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 100 Piece/Pieces

Model No.: 50W Sword LED Street Light

50W Pedang IP65 LED Street Lampu Pedang LED Street Light mangrupakeun lampu paneranan panambaran di luar panambaran.It ngadopsi kandel aluminium anu hurung awakna, moal pernah ngabeskeun. Dipaké tina lensa kaca tempered, transmittance luhur sareng...
60W Lingkungan LED Street Lampu Lingkungan

Harga hijian: USD 28.58 - 29.25 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
200 Piece/Pieces USD 28.58 / Piece/Pieces
100 Piece/Pieces USD 29.25 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 10000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 100 Piece/Pieces

Model No.: 60W LED Street Light

60W Lingkungan LED Street Lampu Lingkungan Naon jenis lampu nganggo pikeun jalan raya, kampung, masarakat, taman katerangan? Pedang LED Street Light mangrupakeun pilihan anu saé anu saé. Pedang LED Lampu Lampu Lampu ieu ngabogaan tilepan panas...
Daya High Power 120W LED Street Light

Harga hijian: USD 49.31 - 50.47 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
200 Piece/Pieces USD 49.31 / Piece/Pieces
100 Piece/Pieces USD 50.47 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 10000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 100 Piece/Pieces

Model No.: 120W LED Street Light

Daya High Power 120W LED Street Light Penampilan LED Street Lampu ieu resep pedang, aya rarancang husus jieunan awak aluminium molding terpadu, anti-korosi. Lénsa gén anu dématék bérés kaca gelas, minuhan katerangan katerangan sakumna buleud....
70W Racquet Wangun LED Street Lampu

Harga hijian: USD 53.56 - 54.83 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
200 Piece/Pieces USD 53.56 / Piece/Pieces
100 Piece/Pieces USD 54.83 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 10000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 100 Piece/Pieces

Model No.: 70W LED Street Light

70W Racquet Wangun LED Street Lampu High Power COB ténis raket LED Street Light ngagunakeun perumahan alumunium anu saé, saé dina ngabersihan panas sareng, ngajamin sumber cahya umurna. Diadopsi screw stainless steel, lampu awét. Silikon cingcin anu...
10Kv Protection Surge 100W Lampu LED Lampu Lampu

Harga hijian: USD 55.55 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 55.55 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial

bungkusan: 74 * 30 * 14cm / CTN 1pcs / CTN 5.5KG / CTN

Kamampuhan suplai: 50000pcs/Year

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE

10Kv Protection Surge 100W Lampu LED Lampu Lampu Spésifikasi: Model NO.AD-LD-100W Wattage 100W Voltage AC 85-305V Luminance
Power Luhur Bright 2700-6500k 75ra LED Street Light

Harga hijian: USD 100.26 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 100.26 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial

bungkusan: 97 * 37 * 14cm / CTN 1pcs / CTN 9.5KG / CTN

Kamampuhan suplai: 50000pcs/Year

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE

Power Luhur Bright 2700-6500k 75ra LED Street Light Spésifikasi: Model NO.AD-LD-200W Wattage 200W Voltage AC
50W Pikeun 350W Perumahan LED Street Light

Harga hijian: USD 36 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
100 Piece/Pieces USD 36 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 10000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 100 Piece/Pieces

Model No.: LED Street Light Housing

50W Pikeun 350W Perumahan LED Street Light Ieu pikeun Penerangan Lampu Lampu Lampu LED mangrupikeun anu saé paménta. Designta desain modul, miara merenah. Geus 50W 100W 150W 200W 250W 300W 350W pikeun Pilihan. Kelas IP65. Témbongkeun
100W Perumahan LED Street Lampu Aluminium

Harga hijian: USD 44.31 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
100 Piece/Pieces USD 44.31 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 10000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 100 Piece/Pieces

Model No.: AD-LDB-100W

100W Perumahan LED Street Lampu Aluminium Modul LED Street Light Perumahan aya di 50W 100W 150W 200W 250W 300W 350W. Cai mibanda desain merenah, anu gampil ngaganti LED anu ngancurkeun. Diadopsi ku méteran atah tina kandel atah kandel, anu dessipasi...
Modular LED Street Light Perumahan 150W

Harga hijian: USD 52.62 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
100 Piece/Pieces USD 52.62 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 10000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 100 Piece/Pieces

Model No.: 150W LED Street Light Heat Sink

Modular LED Street Light Perumahan 150W Dipasaman tina aluminium kandel sareng kualitas luhur, Perumahan Lampu Lampu LED ieu saé pikeun ngabelaskeun panas. Desain modular merenah pikeun ngagantikeun. Sadia dina 50W 100W 150W 200W 250W 300W 350W....
Daptar Produk patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan