Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Hugh Hu Mr. Hugh Hu
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86-755-29411949 email:info@ledlightinside.com
imah > produk > Jalan Lampu Solar (Total 24 Products for Jalan Lampu Solar)
Service online
Hugh Hu

Mr. Hugh Hu

Kantunkeun pesen
ngahubungan Kiwari

Jalan Lampu Solar

Kami husus Jalan Lampu Solar pabrik & suppliers / pabrik ti Cina. Borongan Jalan Lampu Solar kalawan kualitas saluhur low harga / murah, salah sahiji Jalan Lampu Solar merek paminpin ti Cina, Shenzhen Ri Yue Guang Hua Technology Co., Ltd..
Panas Sual 80W Aluminium LED Street Light

Harga hijian: USD 84.56 - 86.52 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1000 Piece/Pieces USD 84.56 / Piece/Pieces
100 Piece/Pieces USD 85.54 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 86.52 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: 68 * 29,5 * 15cm / 1pc

Kamampuhan suplai: 50000pcs/year

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE,RoHS,EMC,PVD

Panas Sual 80W Aluminium LED Street Light kalawan Meanwell Driver P roduct De scription Model
China Manufacturer of Jalan Lampu Solar
Outdoor Taman 20W LED Jalan Solar Street

Harga hijian: USD 132.35 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 132.35 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: NW / GW: 7.3kg / 8.4kg Ukuran karton: 905x300x200mm

Kamampuhan suplai: 5000pcs/month

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE RoHS ISO

Ker Tukang 20W LED Sadaya dina Hiji Jalan Lampu Solar Katerangan: COB Integrated Solar LED Lampu LED sareng padumukan alumnium nu dileuleum, tuang sareng full-watt sareng lumén luhur 130lm / w. Canta tiasa tiasa terang nepi 10 jam dinten dina...
High Quality Jalan Lampu Solar China Supplier
30W Sadaya di Hiji lampu lampu Solar

Harga hijian: USD 185.29 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 185.29 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: NW / GW: 10.1kg / 11.6kg Ukuran karton: 1295x300x200mm

Kamampuhan suplai: 5000pcs/month

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE RoHS ISO

30 W Sadaya di Hiji Lampu Jalan Lampu Solar sareng Panel Solar Katerangan: COB Integrated Solar LED Lampu LED sareng padumukan alumnium nu dileuleum, tuang sareng full-watt sareng lumén luhur 130lm / w. Canta tiasa tiasa terang nepi 10 jam dinten...
Professional Manufacturer of Jalan Lampu Solar
30 W terpadu outdoor sadayana dina hiji lampu jalan dipingpin surya

Harga hijian: USD 255.88 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 255.88 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: 640x260x250mm

Kamampuhan suplai: 50000pcs/month

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE ROHS IP65 IES ISO standards

30 W terpadu outdoor sadayana dina hiji lampu jalan dipingpin surya Panonpoé anu ngarah jalan jalan sareng bahan kaca Aluminium + Steel. Lampu jalan sapeuting, kanggo 6 jam mimiti. Nalika jalma lulus, lampu bakal 100% Powered on, langgeng 20-30...
Expert Manufacturer of Jalan Lampu Solar
Ip65 waterproof outdoor 8w Bridgelux terpadu sadayana dina hiji lampu jalan anu digandal panonpoé

Harga hijian: USD 74.78 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 74.78 / Piece/Pieces

merek: RYGH, ODM atanapi OEM Sadia

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 50000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: ROHS,CE,IP65

Ip65 waterproof outdoor 18w Bridgelux terpadu sadayana dina hiji lampu jalan anu digandal panonpoé 8w nepi ka 80w lampu jalan anu surya, jaminan 5 taun, kalayan dipingpin chip Bridgelux 45mil AS, sensor gerak, kadali lampu sareng waktos sareng mode...
China Supplier of Jalan Lampu Solar
Pabrik langsung ngajual langsung Ip65 30w 40w 40w 50w 60w lampu jalan anu dipak lempengan di luar lampu

Harga hijian: USD 200 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 200 / Piece/Pieces

merek: RYGH, ODM atanapi OEM Sadia

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 50000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: ROHS,CE,IP65

Pabrik langsung ngajual langsung Ip65 30w 40w 40w 50w 60w lampu jalan anu dipak lempengan di luar lampu 8w nepi ka 80w lampu jalan anu surya, jaminan 5 taun, kalayan dipingpin chip Bridgelux 45mil AS, sensor gerak, kadali lampu sareng waktos sareng...
China Factory of Jalan Lampu Solar
2018 Economickonomi 15W Integrated Panel Solar LED Street Lampu Motion Sensor

Harga hijian: USD 97.39 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 97.39 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: Ukuran kartun: 520 * 400 * 150mm, 1pcs / ctn

Kamampuhan suplai: 5000pcs/month

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE RoHS ISO

2018 Economickonomi 15W Integrated Panel Solar LED Street Lampu Motion Sensor SMD Sadaya dina Hiji Solar LED Street Light sareng perumahan alloy aluminium, anu sareng full-watt sareng lumen luhur 100-110lm / w. Canta bisa ngorutan 12 jam sapoé dina...
Jalan Lampu Solar Export
Outdoor IP65 Taman Smart 6W 8W 12W 15W 20W Solar LED Street Light

Harga hijian: USD 142.61 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 142.61 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: Ukuran kartun: 760 * 400 * 150mm, 1pcs / ctn

Kamampuhan suplai: 5000pcs/month

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE RoHS ISO

Outdoor IP65 Taman Smart 6W 8W 12W 15W 20W Solar LED Street Light SMD Sadaya dina Hiji Solar LED Street Light sareng perumahan alloy aluminium, anu sareng full-watt sareng lumen luhur 100-110lm / w. Canta bisa ngorutan 12 jam sapoé dina kakuatan...
Competitive Jalan Lampu Solar China Supplier
Héwa harga anu dipéngueus sareng cahaya anu ditingali cahaya pusat jalan jalan

Harga hijian: USD 291.18 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 291.18 / Piece/Pieces

merek: RYGH, ODM atanapi OEM Sadia

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 50000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE ROHS IP65 IES ISO standards

Héwa harga anu dipéngueus sareng cahaya anu ditingali cahaya pusat jalan jalan Integrasi panel surya, awak dipingpin, batré sareng controller kana sakabeh sistem. Gampang angkutan, masang sareng miara. Panonya surya Sigana mah payung pikeun...
Leading Manufacturer of Jalan Lampu Solar
30W lampu jalan LED 130lm / w 2700-6500K

Harga hijian: USD 9.35 - 9.57 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
5000 Piece/Pieces USD 9.35 / Piece/Pieces
2000 Piece/Pieces USD 9.42 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 9.57 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: 42,5 * 34 * 46.5CM, 10pcs / ctn

Kamampuhan suplai: 50000pcs/year

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE,RoHS,EMC,PVD

30W lampu jalan LED 130lm / w 2700-6500K Panjelasan Produk: Parabot lampu lampu di LED RYGH TECH nyangking panerapan jalan sareng tempat parkir ka abad ka-21. Pedang kami Runtuyan LED Lampu LED, Driverless Street Street, Solar LED Street Light, and...
Professional Factory of Jalan Lampu Solar
200W High Power 200v Lampu LED Lampu IP65

Harga hijian: USD 33.09 - 34.67 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
5001 Piece/Pieces USD 33.09 / Piece/Pieces
2001 Piece/Pieces USD 34.09 / Piece/Pieces
501 Piece/Pieces USD 34.38 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 34.67 / Piece/Pieces

merek: RYGH Tech; OEM / ODM sayogi

bungkusan: Kertas Kupon + Kertas, Ékspor Standar

Kamampuhan suplai: 10000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE/RoHS

200W High Power 200v Lampu LED Lampu IP65 Sadaya lampu banjir LED, Cahaya Daérah sareng séri Yard Light kaasup perumahan aluminium anu édisi anu maot kalayan bungkus jas bérés digabungkeun sareng rating IP65 maranéhna mastikeun ketahanan tiis sareng...
Cahaya Cairan 5 Taun D80 100Watt LED Lampu Banjir

Harga hijian: USD 18.89 - 19.38 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
5001 Piece/Pieces USD 18.89 / Piece/Pieces
2001 Piece/Pieces USD 19.05 / Piece/Pieces
501 Piece/Pieces USD 19.22 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 19.38 / Piece/Pieces

merek: RYGH Tech; OEM / ODM sayogi

bungkusan: Kertas Kupon + Kertas, Ékspor Standar

Kamampuhan suplai: 10000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE/RoHS

Cahaya Cairan 5 Taun D80 100Watt LED Lampu Banjir Sadaya lampu banjir LED, Cahaya Daérah sareng séri Yard Light kaasup perumahan aluminium anu édisi anu maot kalayan bungkus jas bérés digabungkeun sareng rating IP65 maranéhna mastikeun ketahanan...
Lampu jalan anu paling murah 50W LED

Harga hijian: USD 12.83 - 13.14 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
5001 Piece/Pieces USD 12.83 / Piece/Pieces
2001 Piece/Pieces USD 12.93 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 13.14 / Piece/Pieces

merek: RYGH, ODM atanapi OEM Sadia

bungkusan: Kertas Kupon + Kertas, Ékspor Standar

Kamampuhan suplai: 50000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE ROHS IP65 IES ISO standards

Lampu jalan anu paling murah 50W LED Panjelasan Produk: Kéngingkeun lampu jalan RYGH TECH` mawa jalan raya sareng katerangan parkir kana abad ka-21. Pedang kami Seri Street Street Light, Driverless LED Street Light, Solar LED Street Light, sareng...
San'an 3030 Lampu LED High Lumen 40W Lampu

Harga hijian: USD 12.65 - 12.95 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
5001 Piece/Pieces USD 12.65 / Piece/Pieces
2001 Piece/Pieces USD 12.75 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 12.95 / Piece/Pieces

merek: RYGH, ODM atanapi OEM Sadia

bungkusan: Kertas Kupon + Kertas, Ékspor Standar

Kamampuhan suplai: 50000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE ROHS IP65 IES ISO standards

San'an 3030 Lampu LED High Lumen 40W Lampu Panjelasan Produk: Kéngingkeun lampu jalan RYGH TECH` mawa jalan raya sareng katerangan parkir kana abad ka-21. Pedang kami Seri Street Street Light, Driverless LED Street Light, Solar LED Street Light,...
IP65 lampu jalan 30W LED Street Light

Harga hijian: USD 10.05 - 9.9 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 10.05 / Piece/Pieces
5001 Piece/Pieces USD 9.82 / Piece/Pieces
2001 Piece/Pieces USD 9.9 / Piece/Pieces

merek: RYGH, ODM atanapi OEM Sadia

bungkusan: Kertas Kupon + Kertas, Ékspor Standar

Kamampuhan suplai: 50000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE ROHS IP65 IES ISO standards

IP65 lampu jalan 30W LED Street Light Panjelasan Produk: Kéngingkeun lampu jalan RYGH TECH` mawa jalan raya sareng katerangan parkir kana abad ka-21. Pedang kami Seri Street Street Light, Driverless LED Street Light, Solar LED Street Light, sareng...
Lampu 150 watt LED jalan 2 garansi taun

Harga hijian: USD 32.42 - 33.19 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
5001 Piece/Pieces USD 32.42 / Piece/Pieces
2001 Piece/Pieces USD 32.68 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 33.19 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM sayogi

bungkusan: 63 * 29,5 * 11.5CM, 1pcs / ctn

Kamampuhan suplai: 50000pcs/year

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE,RoHS,EMC,PVD

Lampu 150 watt LED jalan 2 garansi taun Panjelasan Produk: Kéngingkeun lampu jalan RYGH TECH` mawa jalan raya sareng katerangan parkir kana abad ka-21. Pedang kami Seri Street Street Light, Driverless LED Street Light, Solar LED Street Light, sareng...
Lampu jalan 2700-6500K 120W

Harga hijian: USD 32.24 - 33 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
5001 Piece/Pieces USD 32.24 / Piece/Pieces
2001 Piece/Pieces USD 32.49 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 33 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM sayogi

bungkusan: 63 * 29,5 * 11.5CM, 1pcs / ctn

Kamampuhan suplai: 50000pcs/year

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE,RoHS,EMC,PVD

Lampu jalan 2700-6500K 120W Panjelasan Produk: Kéngingkeun lampu jalan RYGH TECH` mawa jalan raya sareng katerangan parkir kana abad ka-21. Pedang kami Seri Street Street Light, Driverless LED Street Light, Solar LED Street Light, sareng Lampu Led...
100 lampu jalan watt dipimpin 130lm / w

Harga hijian: USD 23.27 - 23.82 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
5001 Piece/Pieces USD 23.27 / Piece/Pieces
2001 Piece/Pieces USD 23.46 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 23.82 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM sayogi

bungkusan: 52.5 * 26 * 11.5CM, 1pcs / ctn

Kamampuhan suplai: 50000pcs/year

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE,RoHS,EMC,PVD

100 lampu jalan watt dipimpin 130lm / w Panjelasan Produk: Kéngingkeun lampu jalan RYGH TECH` mawa jalan raya sareng katerangan parkir kana abad ka-21. Pedang kami Seri Street Street Light, Driverless LED Street Light, Solar LED Street Light, sareng...
Lampu jalan LED AC 85-265V 80W

Harga hijian: USD 22.68 - 23.21 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
5001 Piece/Pieces USD 22.68 / Piece/Pieces
2001 Piece/Pieces USD 22.85 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 23.21 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM sayogi

bungkusan: 52.5 * 26 * 11.5CM, 1pcs / ctn

Kamampuhan suplai: 50000pcs/year

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE,RoHS,EMC,PVD

Lampu jalan LED AC 85-265V 80W Panjelasan Produk: Kéngingkeun lampu jalan RYGH TECH` mawa jalan raya sareng katerangan parkir kana abad ka-21. Pedang kami Seri Street Street Light, Driverless LED Street Light, Solar LED Street Light, sareng Lampu...
130lm / w 50W LED lampu jalan IP66 luar

Harga hijian: USD 12.83 - 13.14 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
5001 Piece/Pieces USD 12.83 / Piece/Pieces
2001 Piece/Pieces USD 12.93 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 13.14 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM sayogi

bungkusan: 42 * 36,5 * 43CM, 10pcs / ctn

Kamampuhan suplai: 50000pcs/year

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE,RoHS,EMC,PVD

130lm / w 50W LED lampu jalan IP66 luar Panjelasan Produk: Kéngingkeun lampu jalan RYGH TECH` mawa jalan raya sareng katerangan parkir kana abad ka-21. Pedang kami Seri Street Street Light, Driverless LED Street Light, Solar LED Street Light, sareng...
40W SMD 3030 2700-6500K lampu jalan LED

Harga hijian: USD 12.65 - 12.95 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
5001 Piece/Pieces USD 12.65 / Piece/Pieces
2001 Piece/Pieces USD 12.75 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 12.95 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM sayogi

bungkusan: 42 * 36,5 * 43CM, 10pcs / ctn

Kamampuhan suplai: 50000pcs/year

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE,RoHS,EMC,PVD

40W SMD 3030 2700-6500K lampu jalan LED Panjelasan Produk: Kéngingkeun lampu jalan RYGH TECH` mawa jalan raya sareng katerangan parkir kana abad ka-21. Pedang kami Seri Street Street Light, Driverless LED Street Light, Solar LED Street Light, sareng...
30W Philips chip LED lampu jalan

Harga hijian: USD 10.05 - 9.9 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 10.05 / Piece/Pieces
5001 Piece/Pieces USD 9.82 / Piece/Pieces
2001 Piece/Pieces USD 9.9 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM sayogi

bungkusan: 47 * 41 * 37.5CM, 15pcs / ctn

Kamampuhan suplai: 50000pcs/year

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE,RoHS,EMC,PVD

30W Philips chip LED lampu jalan Panjelasan Produk: Kéngingkeun lampu jalan RYGH TECH` mawa jalan raya sareng katerangan parkir kana abad ka-21. Pedang kami Seri Street Street Light, Driverless LED Street Light, Solar LED Street Light, sareng Lampu...
20W 100lm / w lampu jalan LED pikeun jalan

Harga hijian: USD 8.51 - 8.71 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
5001 Piece/Pieces USD 8.51 / Piece/Pieces
2001 Piece/Pieces USD 8.58 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 8.71 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM sayogi

bungkusan: 56 * 41 * 34CM, 20pcs / ctn

Kamampuhan suplai: 50000pcs/year

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE,RoHS,EMC,PVD

20W 100lm / w lampu jalan LED pikeun jalan Panjelasan Produk: Kéngingkeun lampu jalan RYGH TECH` mawa jalan raya sareng katerangan parkir kana abad ka-21. Pedang kami Seri Street Street Light, Driverless LED Street Light, Solar LED Street Light,...
5W IP66 LED Taman Tembok Solar

Harga hijian: USD 22.61 - 27.48 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1001 Piece/Pieces USD 22.61 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 27.48 / Piece/Pieces

merek: RYGH Tech; OEM / ODM sayogi

bungkusan: Kertas Kupon + Kertas, Ékspor Standar

Kamampuhan suplai: 50000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE/RoHS

5W IP66 LED Taman Tembok Solar Ieu Seri 5W IP66 Solar Taman Wall Light nembé aya panalungtikan sareng pamekaran dina taun ieu. Penampilanna sederhana sareng artistik, lampu teduh lampu lemes sareng teu aya polusi cahaya. Dupi kadali waktos, kontrol...
Daptar Produk patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan