Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Hugh Hu Mr. Hugh Hu
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86-755-29411949 email:info@ledlightinside.com
imah > produk > Jalan Lampu Led (Total 24 Products for Jalan Lampu Led)
Service online
Hugh Hu

Mr. Hugh Hu

Kantunkeun pesen
ngahubungan Kiwari

Jalan Lampu Led

Kami husus Jalan Lampu Led pabrik & suppliers / pabrik ti Cina. Borongan Jalan Lampu Led kalawan kualitas saluhur low harga / murah, salah sahiji Jalan Lampu Led merek paminpin ti Cina, Shenzhen Ri Yue Guang Hua Technology Co., Ltd..
40w Driverless LED Street Lampu Pangropéa

merek: AD komérsial

bungkusan: Kosong CTN, atanapi ngaropéa CTN

Kamampuhan suplai: 5-7 days for sample, 5-15 days for mass order

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE, RoHS

40w Driverless LED Street Lampu Pangropéa Katerangan: 40w Driverless LED Street Lights Refofit digunakeun pikeun Pikeun dipasang dina garde n, padumukan padumukan, Jalan, Jalan Raya, palataran, jeung sajabana Sadia aya dina vérsi 40W, 50W, 100W,...
China Manufacturer of Jalan Lampu Led
IP65 80w Slim LED Street Light Fixture

merek: AD komérsial

bungkusan: Kosong CTN, atanapi ngaropéa CTN

Kamampuhan suplai: 5-7 days for sample, 5-15 days for mass order

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE, RoHS

IP65 80w Slim LED Street Light Fixture Katerangan: LE Light Street jalan Kanggo Seoul IC program drive Driverless, driverless, efisiensi ultra luhur 125LM / W, PF> 0.9, teu aya EMI gangguan éléktromagnétik, 10KV Surge Protection, leuwih ti 50000...
High Quality Jalan Lampu Led China Supplier
150W 5 Rek jaminan Hirup LED Lampu Jalan Raya

Harga hijian: USD 91.93 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 91.93 / Piece/Pieces

bungkusan: 5.62KG / CTN 1PCS / CTN 680 * 275 * 150MM / CTN

Kamampuhan suplai: 50000PCS/Year

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE

Model No.: AD-LD4A6-150W

150W 5 Rek jaminan Hirup LED Lampu Jalan Raya Model NO.AD-LD4A6-150W Wattage 150W Voltage AC 85-300V Luminance Flux 100-110lm/w THD <10%
Professional Manufacturer of Jalan Lampu Led
100 watt Philips Integrated IP65 LED Street Lighting

Harga hijian: USD 16.01 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 16.01 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial

bungkusan: 50 * 41 * 40cm / CTN 15pcs / CTN 18KG / CTN

Kamampuhan suplai: 50000pcs/Year

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE

100 watt Philips Integrated IP65 LED Street Lighting Spésifikasi: Model NO.AD-LD-20W2 Wattage 20W
Expert Manufacturer of Jalan Lampu Led
40W IP65 LED Street Light PC Cooler

Harga hijian: USD 25.26 - 25.86 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
200 Piece/Pieces USD 25.26 / Piece/Pieces
100 Piece/Pieces USD 25.86 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 10000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 100 Piece/Pieces

Model No.: 40W LED Street Light

40W IP65 LED Street Light PC Cooler PC Cooler LED Street Light mangrupakeun jual cahya jalan anu terjual ka seueur nagara sareng daérah. Lampu jalan ieu dirancang salaku supir kotak sareng lampu panangan sadayana dina hiji. Tilelep panas alumunium...
China Supplier of Jalan Lampu Led
70W Racquet Wangun LED Street Lampu

Harga hijian: USD 53.56 - 54.83 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
200 Piece/Pieces USD 53.56 / Piece/Pieces
100 Piece/Pieces USD 54.83 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 10000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 100 Piece/Pieces

Model No.: 70W LED Street Light

70W Racquet Wangun LED Street Lampu High Power COB ténis raket LED Street Light ngagunakeun perumahan alumunium anu saé, saé dina ngabersihan panas sareng, ngajamin sumber cahya umurna. Diadopsi screw stainless steel, lampu awét. Silikon cingcin anu...
China Factory of Jalan Lampu Led
100W IP66 Philips LED LED Lampu Jalan

Harga hijian: USD 80.66 - 83.22 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
3001 Piece/Pieces USD 80.66 / Piece/Pieces
1001 Piece/Pieces USD 81.94 / Piece/Pieces
10 Piece/Pieces USD 83.22 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 10000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 10 Piece/Pieces

Model No.: 100W LED Street Light

100W IP66 Philips LED LED Lampu Jalan Jalan Raya, jalan, taman, kacamatan jeung sajabana. Kami jalan Lampu LED Lampu 2018 anyar tiasa minuhan pamenta anjeun. Cai mibanda 100 ~ 110lm / w output lumen, cukup caang. Samentara ngeunaan waterproof,...
Jalan Lampu Led Export
2018 Desain Patén Newest 80w LED Street Lampu

merek: AD komérsial

bungkusan: Kosong CTN, atanapi ngaropéa CTN

Kamampuhan suplai: 5-7 days for sample, 5-15 days for mass order

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE, RoHS

2018 Desain Patén Newest 80w LED Street Lampu Katerangan: 2018 Desain Patén Newest 80w LED Street Light fixtures nyaeta Driverless Modular LED Street Light, nganggo dua modul, Osram 3030, tiasa meunang jaminan 125lm / w, jaminan 5 taun, pikeun...
Competitive Jalan Lampu Led China Supplier
IP65 40W LED Street Lampu Ce &amp; RoHS

Harga hijian: USD 68.81 - 70.77 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1000 Piece/Pieces USD 68.81 / Piece/Pieces
100 Piece/Pieces USD 69.79 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 70.77 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: 570 * 250 * 280 2 PCS / CTN

Kamampuhan suplai: 50000pcs/year

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE,RoHS,EMC,PVD

IP65 40W LED Street Lampu CE & RoHS Model NO AD-LD05AMINI-40W
Leading Manufacturer of Jalan Lampu Led
2018 Lampu Jalan Lampu LED anyar 2018W ku Ce &amp; RoHS

Harga hijian: USD 133.04 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 133.04 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: 720 * 300 * 145MM, 1 PCS / CTN

Kamampuhan suplai: 50000pcs/month

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE RoHS

2018 Lampu Jalan Lampu LED anyar 2018W ku Ce & RoHS Katerangan: 2018 modél anyar 50W 100W 150W 200W 250W 300W LED Street Light. Mibanda modul cahaya sareng langsing Perumahan Aluminium. IES apaliable, éta boga kakuatan penetrating kuat, anu...
Professional Factory of Jalan Lampu Led
130lm / W Solar LED Lampu lampu pustaka sareng jaminan 5 taun

Harga hijian: USD 88.24 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 88.24 / Piece/Pieces

merek: RYGH, ODM atanapi OEM Sadia

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 50000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE/RoHS

Panjelasan Produk: 130lm / W Solar LED Lampu lampu pustaka sareng jaminan 5 taun. Kalayan aluminium + Bahan kaca Bahan. Waktos pencahyaan 3-5 poé hujan, 12 jam per wengi, Atawa anjeun tiasa nyetél waktos cahaya anu tetep. Eusi Kecap 7 Jam SUNDA...
Outdoor Energy Saving Integrated Power 10W 20W 30W 50W 80W Lampu Solar

Harga hijian: USD 255.88 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 255.88 / Piece/Pieces

merek: RYGH, ODM atanapi OEM Sadia

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 50000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE/RoHS

Panjelasan Produk: 130lm / W Solar LED Lampu lampu pustaka sareng jaminan 5 taun. Kalayan aluminium + Bahan kaca Bahan. Waktos pencahyaan 3-5 poé hujan, 12 jam per wengi, Atawa anjeun tiasa nyetél waktos cahaya anu tetep. Wayahna sareng jam 7 Siegħa...
Kualitas High 80W Solar LED Jalan Lampu Integrated

Harga hijian: USD 317.65 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 317.65 / Piece/Pieces

merek: RYGH, ODM atanapi OEM Sadia

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 50000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE/RoHS

Panjelasan Produk: 130lm / W Solar LED Lampu lampu pustaka sareng jaminan 5 taun. Kalayan aluminium + Bahan kaca Bahan. Waktos pencahyaan 3-5 poé hujan, 12 jam per wengi, Atawa anjeun tiasa nyetél waktos cahaya anu tetep. Eusi Kecap 7 Jam SUNDA...
Harga Mirah Outdoor Waterproof IP65 30W Integrated LED Solar Street Lampu

Harga hijian: USD 185.29 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 185.29 / Piece/Pieces

merek: RYGH, ODM atanapi OEM Sadia

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 50000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE/RoHS

Panjelasan Produk: 130lm / W Solar LED Lampu lampu pustaka sareng jaminan 5 taun. Kalayan aluminium + Bahan kaca Bahan. Waktos pencahyaan 3-5 poé hujan, 12 jam per wengi, Atawa anjeun tiasa nyetél waktos cahaya anu tetep. Eusi Kecap 7 Jam SUNDA...
20W LED Integrated Solar Street Light sareng Sertifikasi Ce RoHS

Harga hijian: USD 132.35 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 132.35 / Piece/Pieces

merek: RYGH, ODM atanapi OEM Sadia

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 50000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE/RoHS

Panjelasan Produk: 130lm / W Solar LED Lampu lampu pustaka sareng jaminan 5 taun. Kalayan aluminium + Bahan kaca Bahan. Waktos pencahyaan 3-5 poé hujan, 12 jam per wengi, Atawa anjeun tiasa nyetél waktos cahaya anu tetep. Eusi Kecap 7 Jam SUNDA...
Solar dipingpin lampu jalan sareng sertipikasi CE RoHS

Harga hijian: USD 291.18 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 291.18 / Piece/Pieces

merek: RYGH, ODM atanapi OEM Sadia

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 50000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE ROHS IP65 IES ISO standards

Solar dipingpin lampu jalan sareng sertipikasi CE RoHS Panonpoé anu ngarah jalan jalan sareng bahan kaca Aluminium + Steel. Lampu jalan sapeuting, kanggo 6 jam mimiti. Nalika jalma lulus, lampu bakal 100% Powered on, langgeng 20-30 detik, sareng 50%...
130LM / W Solar dipingpin lampu jalan outdoor

Harga hijian: USD 238.24 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 238.24 / Piece/Pieces

merek: RYGH, ODM atanapi OEM Sadia

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 50000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE ROHS IP65 IES ISO standards

130LM / W Solar dipingpin lampu jalan outdoor Panonpoé anu ngarah jalan jalan sareng bahan kaca Aluminium + Steel. Lampu jalan sapeuting, kanggo 6 jam mimiti. Nalika jalma lulus, lampu bakal 100% Powered on, langgeng 20-30 detik, sareng 50% lamun...
Harga anu saé klasik sareng paling populér dipéngkan cahaya pawon 8W mun 80W lampu terpadu terpadu

Harga hijian: USD 80 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 80 / Piece/Pieces

merek: RYGH, ODM atanapi OEM Sadia

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 50000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: ROHS,CE,IP65

Harga anu saé klasik sareng paling populér dipéngkan cahaya pawon 8W mun 80W lampu terpadu terpadu 8w nepi ka 80w lampu jalan anu surya, jaminan 5 taun, kalayan dipingpin chip Bridgelux 45mil AS, sensor gerak, kadali lampu sareng waktos sareng mode...
2019 Aluminium Alloy Profesional terpadu harga SMD 2835 15W ka 40W IP65 cahaya jalan anu parah sareng pole

Harga hijian: USD 304.76 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 304.76 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: 73 * 42 * 29cm

Kamampuhan suplai: 50000pcs/month

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE / ROHS

2019 Aluminium Alloy Profesional terpadu harga SMD 2835 15W ka 40W IP65 cahaya jalan anu parah sareng pole P roduct Paremeter: Model NO. RYGHSLD15W20AH130LM Wattage 40W Battery Lithium battery 12V 20Ah Lumen 100-110lm/w at 40W, 130-140lm/w at
Smart 20w dipingpin lampu jalan streetlight

Harga hijian: USD 9.24 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 9.24 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial

bungkusan: Kosong CTN, atanapi ngaropéa CTN

Kamampuhan suplai: 5-7 days for sample, 5-15 days for mass order

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE, RoHS

Smart 20w dipingpin lampu jalan streetlight Katerangan: Smart 20w dipingpin lampu jalan streetlight, LED jalan cahaya boga umur panjang sareng pangsaeutikna waktos pangropéa, sarta kualitas rékayasa sakabéh jauh leuwih hade tinimbang lampu natrium...
200W High Power 200v Lampu LED Lampu IP65

Harga hijian: USD 33.09 - 34.67 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
5001 Piece/Pieces USD 33.09 / Piece/Pieces
2001 Piece/Pieces USD 34.09 / Piece/Pieces
501 Piece/Pieces USD 34.38 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 34.67 / Piece/Pieces

merek: RYGH Tech; OEM / ODM sayogi

bungkusan: Kertas Kupon + Kertas, Ékspor Standar

Kamampuhan suplai: 10000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE/RoHS

200W High Power 200v Lampu LED Lampu IP65 Sadaya lampu banjir LED, Cahaya Daérah sareng séri Yard Light kaasup perumahan aluminium anu édisi anu maot kalayan bungkus jas bérés digabungkeun sareng rating IP65 maranéhna mastikeun ketahanan tiis sareng...
Cahaya Cairan 5 Taun D80 100Watt LED Lampu Banjir

Harga hijian: USD 18.89 - 19.38 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
5001 Piece/Pieces USD 18.89 / Piece/Pieces
2001 Piece/Pieces USD 19.05 / Piece/Pieces
501 Piece/Pieces USD 19.22 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 19.38 / Piece/Pieces

merek: RYGH Tech; OEM / ODM sayogi

bungkusan: Kertas Kupon + Kertas, Ékspor Standar

Kamampuhan suplai: 10000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE/RoHS

Cahaya Cairan 5 Taun D80 100Watt LED Lampu Banjir Sadaya lampu banjir LED, Cahaya Daérah sareng séri Yard Light kaasup perumahan aluminium anu édisi anu maot kalayan bungkus jas bérés digabungkeun sareng rating IP65 maranéhna mastikeun ketahanan...
Lampu jalan anu paling murah 50W LED

Harga hijian: USD 12.83 - 13.14 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
5001 Piece/Pieces USD 12.83 / Piece/Pieces
2001 Piece/Pieces USD 12.93 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 13.14 / Piece/Pieces

merek: RYGH, ODM atanapi OEM Sadia

bungkusan: Kertas Kupon + Kertas, Ékspor Standar

Kamampuhan suplai: 50000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE ROHS IP65 IES ISO standards

Lampu jalan anu paling murah 50W LED Panjelasan Produk: Kéngingkeun lampu jalan RYGH TECH` mawa jalan raya sareng katerangan parkir kana abad ka-21. Pedang kami Seri Street Street Light, Driverless LED Street Light, Solar LED Street Light, sareng...
San&#39;an 3030 Lampu LED High Lumen 40W Lampu

Harga hijian: USD 12.65 - 12.95 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
5001 Piece/Pieces USD 12.65 / Piece/Pieces
2001 Piece/Pieces USD 12.75 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 12.95 / Piece/Pieces

merek: RYGH, ODM atanapi OEM Sadia

bungkusan: Kertas Kupon + Kertas, Ékspor Standar

Kamampuhan suplai: 50000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE ROHS IP65 IES ISO standards

San'an 3030 Lampu LED High Lumen 40W Lampu Panjelasan Produk: Kéngingkeun lampu jalan RYGH TECH` mawa jalan raya sareng katerangan parkir kana abad ka-21. Pedang kami Seri Street Street Light, Driverless LED Street Light, Solar LED Street Light,...
Related Industry Information
Related Products
Daptar Produk patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan