Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Hugh Hu Mr. Hugh Hu
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86-755-29411949 email:info@ledlightinside.com
imah > produk > Jalan Jalan Solar (Total 24 Products for Jalan Jalan Solar)
Service online
Hugh Hu

Mr. Hugh Hu

Kantunkeun pesen
ngahubungan Kiwari

Jalan Jalan Solar

Kami husus Jalan Jalan Solar pabrik & suppliers / pabrik ti Cina. Borongan Jalan Jalan Solar kalawan kualitas saluhur low harga / murah, salah sahiji Jalan Jalan Solar merek paminpin ti Cina, Shenzhen Ri Yue Guang Hua Technology Co., Ltd..
20w Solar LED Street Harga Lampu

Harga hijian: USD 11.15 - 11.19 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
200 Piece/Pieces USD 11.15 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 11.19 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial

bungkusan: Kosong CTN, atanapi ngaropéa CTN

Kamampuhan suplai: 5-7 days for sample, 5-15 days for mass order

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE, RoHS

20w Solar LED Street Harga Lampu Katerangan: 20w Solar LED Street Lampu 20w Solar LED Street Lights disusun ku lampu LED, pikeun panerangan optimal, panel surya, pikeun moto sinar panonpoé, batré panyimpenan, controller lampu jalan surya, kutub...
China Manufacturer of Jalan Jalan Solar
Kualitas Tinggi 150W lampu jalan panonpoé anu bisa dibabawa

Harga hijian: USD 93.64 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 93.64 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial

bungkusan: Kosong CTN, atanapi ngaropéa CTN

Kamampuhan suplai: 5-7 days for sample, 5-15 days for mass order

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE, RoHS

Kualitas Tinggi 150W lampu jalan panonpoé anu bisa dibabawa Kualitas Luhur 150W lampu jalan panonpoé anu bisa dibabawa nyaéta artokak Rarancang unik , unik SMD 3030 Moudlar, panel langsing, AC 85-305V Input Voltage, digunakeun pikeun jalan tol luar...
High Quality Jalan Jalan Solar China Supplier
Panas Dipasang Harga Best 60W Solar LED Street Light

Harga hijian: USD 380.95 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 380.95 / Piece/Pieces

merek: RYGH, ODM atanapi OEM Sadia

bungkusan: Paper karton + Busa

Kamampuhan suplai: 50000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE/RoHS

Panjelasan Produk: Panas Dipasang Harga Best 60W Solar LED Street Light 50000 jam hirup waktu surya nuju lampu jalan sareng ISO / CE / RoHS. Paké Die casting aluminium + Aluminium Alloy bahan. Sudut lampu tiasa dialihkeun: 30 ° ~ 150 °. Jangkungna...
Professional Manufacturer of Jalan Jalan Solar
Peringatan jual lampu cahaya jalan caina 50w dipingpin lampu jalan

Harga hijian: USD 333.33 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 333.33 / Piece/Pieces

merek: RYGH, ODM atanapi OEM Sadia

bungkusan: Paper karton + Busa

Kamampuhan suplai: 50000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE/RoHS

Panjelasan Produk: Peuntas jual lampu cahya jalan anu caina 50w dipingpin lampu jalan 50000 jam hirup waktu surya nuju lampu jalan sareng ISO / CE / RoHS. Paké Die casting aluminium + Aluminium Alloy bahan. Sudut lampu tiasa dialihkeun: 30 ° ~ 150...
Expert Manufacturer of Jalan Jalan Solar
60 Watt Outdoor Waterproof IP65 Integrated Batre Daya Solar Led Street Lampu

Harga hijian: USD 342.86 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 342.86 / Piece/Pieces

merek: RYGH, ODM atanapi OEM Sadia

bungkusan: Paper karton + Busa

Kamampuhan suplai: 50000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE/RoHS

Panjelasan Produk: 60 Watt Outdoor Waterproof IP65 Integrated Batre Daya Solar Led Street Lampu 50000 jam hirup waktu séri T lampu surya anu dipencét jalan lampu sareng ISO / CE / RoHS. Paké Die casting aluminium + Aluminium Alloy bahan. Sudut lampu...
China Supplier of Jalan Jalan Solar
10W 20W 30W New Integrated solar lampu jalan

Harga hijian: USD 132.35 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 132.35 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: 905x300x200mm

Kamampuhan suplai: 50000pcs/month

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE ROHS IP65 IES ISO standards

10W 20W 30W New Integrated solar lampu jalan P roduct Paremeter: Model NO.RYGH-G02-20W Wattage 20W Voltage 18V Lumen 2000-3000LM CTN
China Factory of Jalan Jalan Solar
130lm / W Solar LED Lampu lampu pustaka sareng jaminan 5 taun

Harga hijian: USD 88.24 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 88.24 / Piece/Pieces

merek: RYGH, ODM atanapi OEM Sadia

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 50000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE/RoHS

Panjelasan Produk: 130lm / W Solar LED Lampu lampu pustaka sareng jaminan 5 taun. Kalayan aluminium + Bahan kaca Bahan. Waktos pencahyaan 3-5 poé hujan, 12 jam per wengi, Atawa anjeun tiasa nyetél waktos cahaya anu tetep. Eusi Kecap 7 Jam SUNDA...
Jalan Jalan Solar Export
Outdoor Energy Saving Integrated Power 10W 20W 30W 50W 80W Lampu Solar

Harga hijian: USD 255.88 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 255.88 / Piece/Pieces

merek: RYGH, ODM atanapi OEM Sadia

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 50000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE/RoHS

Panjelasan Produk: 130lm / W Solar LED Lampu lampu pustaka sareng jaminan 5 taun. Kalayan aluminium + Bahan kaca Bahan. Waktos pencahyaan 3-5 poé hujan, 12 jam per wengi, Atawa anjeun tiasa nyetél waktos cahaya anu tetep. Wayahna sareng jam 7 Siegħa...
Competitive Jalan Jalan Solar China Supplier
Kualitas High 80W Solar LED Jalan Lampu Integrated

Harga hijian: USD 317.65 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 317.65 / Piece/Pieces

merek: RYGH, ODM atanapi OEM Sadia

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 50000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE/RoHS

Panjelasan Produk: 130lm / W Solar LED Lampu lampu pustaka sareng jaminan 5 taun. Kalayan aluminium + Bahan kaca Bahan. Waktos pencahyaan 3-5 poé hujan, 12 jam per wengi, Atawa anjeun tiasa nyetél waktos cahaya anu tetep. Eusi Kecap 7 Jam SUNDA...
Leading Manufacturer of Jalan Jalan Solar
20W LED Integrated Solar Street Light sareng Sertifikasi Ce RoHS

Harga hijian: USD 132.35 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 132.35 / Piece/Pieces

merek: RYGH, ODM atanapi OEM Sadia

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 50000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE/RoHS

Panjelasan Produk: 130lm / W Solar LED Lampu lampu pustaka sareng jaminan 5 taun. Kalayan aluminium + Bahan kaca Bahan. Waktos pencahyaan 3-5 poé hujan, 12 jam per wengi, Atawa anjeun tiasa nyetél waktos cahaya anu tetep. Eusi Kecap 7 Jam SUNDA...
Professional Factory of Jalan Jalan Solar
Solar dipingpin lampu jalan sareng sertipikasi CE RoHS

Harga hijian: USD 291.18 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 291.18 / Piece/Pieces

merek: RYGH, ODM atanapi OEM Sadia

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 50000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE ROHS IP65 IES ISO standards

Solar dipingpin lampu jalan sareng sertipikasi CE RoHS Panonpoé anu ngarah jalan jalan sareng bahan kaca Aluminium + Steel. Lampu jalan sapeuting, kanggo 6 jam mimiti. Nalika jalma lulus, lampu bakal 100% Powered on, langgeng 20-30 detik, sareng 50%...
Jaminan 3 taun Solar Led Street Lighting

Harga hijian: USD 211.76 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 211.76 / Piece/Pieces

merek: RYGH, ODM atanapi OEM Sadia

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 50000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE ROHS IP65 IES ISO standards

Jaminan 3 taun Solar Led Street Lighting Panonpoé anu ngarah jalan jalan sareng bahan kaca Aluminium + Steel. Lampu jalan sapeuting, kanggo 6 jam mimiti. Nalika jalma lulus, lampu bakal 100% Powered on, langgeng 20-30 detik, sareng 50% lamun henteu...
30W outdoor Pisahkeun LED Solar Street Garden Light

Harga hijian: USD 255.88 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 255.88 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: NW / GW: 15kg / 17.8kg Ukuran karton: 690 * 330 * 320mm (lampu); 825 * 565 * 75mm (panel surya)

Kamampuhan suplai: 5000pcs/month

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE RoHS ISO

30W 40W 50W 60W Outdoor LED LED Solar Street Garden Light Katerangan: SMD Dipisahkeun Solar LED Street Lampu Alumium perumahan Die-cast, saurang pinuh-watt sareng lumen luhur 130-150lm / w. Canta bisa ngorutan 12 jam sapoé dina kakuatan pinuh sareng...
APP Control Solar Smart 40W LED Street Lighting

Harga hijian: USD 291.18 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 291.18 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: NW / GW: 15.3kg / 18.1kg Ukuran karton: 690 * 330 * 320mm (lampu); 825 * 565 * 75mm (panel surya)

Kamampuhan suplai: 5000pcs/month

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE RoHS ISO

APP Control Solar Smart 40W LED Street Lighting pikeun Outdoor Katerangan: SMD Dipisahkeun Solar LED Street Lampu Alumium perumahan Die-cast, saurang pinuh-watt sareng lumen luhur 130-150lm / w. Canta bisa ngorutan 12 jam sapoé dina kakuatan pinuh...
IP65 60W Pisahkeun LED Lampu Jalan Solar

Harga hijian: USD 361.76 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 361.76 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: NW / GW: 17.4kg / 20.3kg Ukuran karton: 690 * 330 * 320mm (lampu); 800 * 720 * 75mm (panel surya)

Kamampuhan suplai: 5000pcs/month

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE RoHS ISO

IP65 Infrabeureum Sénsor 60W Pisahkeun LED Solar Street Lampu sareng Solar Panel Katerangan: SMD Dipisahkeun Solar LED Street Lampu Alumium perumahan Die-cast, saurang pinuh-watt sareng lumen luhur 130-150lm / w. Canta bisa ngorutan 12 jam sapoé...
Patén 30W Solar LED Street Garden Outdoor Lighting

Harga hijian: USD 211.76 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 211.76 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: NW / GW: ** kg / ** kg Ukuran kartun: 690 * 330 * 320mm (lampu); 670 * 565 * 75mm (panel surya)

Kamampuhan suplai: 5000pcs/month

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE RoHS ISO

Patén Datangna Anyar 30W Solar LED Street Garden Outdoor Lighting Katerangan: SMD Dipisahkeun Solar LED Lampu LED sareng perumahan alumnium nu dicampur sareng, anjeunna nganggo full-watt sareng lumén luhur 130-150lm / w. Canta tiasa ngorangan 12 jam...
50w panonpoé dipingpin lampu jalan

Harga hijian: USD 326.47 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 326.47 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: 690 * 330 * 320mm (lampu)

Kamampuhan suplai: 50000pcs/month

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE ROHS IP65 IES ISO standards

50w panonpoé dipingpin lampu jalan Panonpoé anu ngarah jalan jalan sareng bahan kaca Aluminium + Steel. Lampu jalan sapeuting, kanggo 6 jam mimiti. Nalika jalma lulus, lampu bakal 100% Powered on, langgeng 20-30 detik, sareng 50% lamun henteu aya...
Kaluar 8W Sadaya dina Hiji Integrated Solar LED Street Lighting

Harga hijian: USD 74.78 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 74.78 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: Ukuran kartun: 460 * 350 * 150mm, 1pcs / ctn

Kamampuhan suplai: 5000pcs/month

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE RoHS ISO

Kaluar 8W Sadaya dina Hiji Integrated Solar LED Street Lighting Katerangan: SMD Sadaya dina Hiji Solar LED Street Light sareng perumahan alloy aluminium, anu sareng full-watt sareng lumen luhur 100-110lm / w. Canta bisa ngorutan 12 jam sapoé dina...
Harga Pabrik Perumahan outdoor IP65 30W Solar LED Street Garden Garden

Harga hijian: USD 200 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 200 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: Ukuran kartun: 1060 * 400 * 200mm, 1pcs / ctn

Kamampuhan suplai: 5000pcs/month

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE RoHS ISO

Harga Pabrik Perumahan outdoor IP65 30W Solar LED Street Garden Garden SMD Sadaya dina Hiji Solar LED Street Light sareng perumahan alloy aluminium, anu sareng full-watt sareng lumen luhur 100-110lm / w. Canta bisa ngorutan 12 jam sapoé dina...
Panas Sambungan 4000-4800lm 40W Solar LED Street Light sareng Jauh Controller

Harga hijian: USD 208.7 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 208.7 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: Ukuran kartun: 1060 * 400 * 200mm, 1pcs / ctn

Kamampuhan suplai: 5000pcs/month

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE RoHS ISO

Panas Sambungan 4000-4800lm 40W Solar LED Street Light sareng Jauh Controller SMD Sadaya dina Hiji Solar LED Street Light sareng perumahan alloy aluminium, anu sareng full-watt sareng lumen luhur 100-110lm / w. Canta bisa ngorutan 12 jam sapoé dina...
Ce!

Harga hijian: USD 339.13 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 339.13 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: Ukuran kartun: 1195 * 500 * 190mm, 1pcs / ctn

Kamampuhan suplai: 5000pcs/month

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE RoHS ISO

Ce! SMD Sadaya dina Hiji Solar LED Street Light sareng perumahan alloy aluminium, anu sareng full-watt sareng lumen luhur 100-110lm / w. Canta bisa ngorutan 12 jam sapoé dina kakuatan pinuh sareng 3-4 dintenna dina dinten hujan kalayan Mobile APP...
Integrated 70w Solar LED Street Light

Harga hijian: USD 339.13 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 339.13 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: 1195 * 500 * 190mm

Kamampuhan suplai: 50000pcs/month

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE ROHS IP65 IES ISO standards

Integrated 70w Solar LED Street Light 8w nepi ka 80w lampu jalan anu surya, jaminan 5 taun, kalayan dipingpin chip Bridgelux 45mil AS, sensor gerak, kadali lampu sareng waktos sareng mode operasi na. Kalayan bahan aluminium alloy perumahan lampu....
15w panonpoé dipingpin lampu jalan

Harga hijian: USD 97.39 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 97.39 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: 520 * 400 * 150mm

Kamampuhan suplai: 50000pcs/month

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE ROHS IP65 IES ISO standards

ROHS, CE, IP65 20w surya nuju lampu jalan 8w nepi ka 80w lampu jalan anu surya, jaminan 5 taun, kalayan dipingpin chip Bridgelux 45mil AS, sensor gerak, kadali lampu sareng waktos sareng mode operasi na. Kalayan bahan aluminium alloy perumahan...
2019 Aluminium Alloy Profesional terpadu harga SMD 2835 15W ka 40W IP65 cahaya jalan anu parah sareng pole

Harga hijian: USD 304.76 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 304.76 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: 73 * 42 * 29cm

Kamampuhan suplai: 50000pcs/month

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE / ROHS

2019 Aluminium Alloy Profesional terpadu harga SMD 2835 15W ka 40W IP65 cahaya jalan anu parah sareng pole P roduct Paremeter: Model NO. RYGHSLD15W20AH130LM Wattage 40W Battery Lithium battery 12V 20Ah Lumen 100-110lm/w at 40W, 130-140lm/w at
Related Products
Daptar Produk patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan