Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Hugh Hu Mr. Hugh Hu
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86-755-29411949 email:info@ledlightinside.com
imah > produk > Ip65 Led Street Lampu (Total 24 Products for Ip65 Led Street Lampu)
Service online
Hugh Hu

Mr. Hugh Hu

Kantunkeun pesen
ngahubungan Kiwari

Ip65 Led Street Lampu

Kami husus Ip65 Led Street Lampu pabrik & suppliers / pabrik ti Cina. Borongan Ip65 Led Street Lampu kalawan kualitas saluhur low harga / murah, salah sahiji Ip65 Led Street Lampu merek paminpin ti Cina, Shenzhen Ri Yue Guang Hua Technology Co., Ltd..
IP65 80w Slim LED Street Light Fixture

merek: AD komérsial

bungkusan: Kosong CTN, atanapi ngaropéa CTN

Kamampuhan suplai: 5-7 days for sample, 5-15 days for mass order

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE, RoHS

IP65 80w Slim LED Street Light Fixture Katerangan: LE Light Street jalan Kanggo Seoul IC program drive Driverless, driverless, efisiensi ultra luhur 125LM / W, PF> 0.9, teu aya EMI gangguan éléktromagnétik, 10KV Surge Protection, leuwih ti 50000...
China Manufacturer of Ip65 Led Street Lampu
100 watt Philips Integrated IP65 LED Street Lighting

Harga hijian: USD 16.01 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 16.01 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial

bungkusan: 50 * 41 * 40cm / CTN 15pcs / CTN 18KG / CTN

Kamampuhan suplai: 50000pcs/Year

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE

100 watt Philips Integrated IP65 LED Street Lighting Spésifikasi: Model NO.AD-LD-20W2 Wattage 20W
High Quality Ip65 Led Street Lampu China Supplier
Aluminium Kersa Bodas 30W LED Street Lighting Square

Harga hijian: USD 17.94 - 18.37 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
200 Piece/Pieces USD 17.94 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 18.37 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: 55 * 51 * 43cm, 8 PCS / CTN

Kamampuhan suplai: 50000pcs/month

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE RoHS

Aluminium Kersa Bodas 30W LED Street Lighting Square Katerangan: Lampu Lampu LED Riyueguanghua LED: Urang tiasa nawiskeun tina 20W-200W. Warna perumahan tiasa hideung bodas. 10KV Protection Surge tiasa ngadamel jalan anu aman di dinten hujan. Dina...
Professional Manufacturer of Ip65 Led Street Lampu
50W Pedang IP65 LED Street Lampu

Harga hijian: USD 48.78 - 49.93 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
200 Piece/Pieces USD 48.78 / Piece/Pieces
100 Piece/Pieces USD 49.93 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 10000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 100 Piece/Pieces

Model No.: 50W Sword LED Street Light

50W Pedang IP65 LED Street Lampu Pedang LED Street Light mangrupakeun lampu paneranan panambaran di luar panambaran.It ngadopsi kandel aluminium anu hurung awakna, moal pernah ngabeskeun. Dipaké tina lensa kaca tempered, transmittance luhur sareng...
Expert Manufacturer of Ip65 Led Street Lampu
10Kv Protection Surge 100W Lampu LED Lampu Lampu

Harga hijian: USD 55.55 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 55.55 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial

bungkusan: 74 * 30 * 14cm / CTN 1pcs / CTN 5.5KG / CTN

Kamampuhan suplai: 50000pcs/Year

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE

10Kv Protection Surge 100W Lampu LED Lampu Lampu Spésifikasi: Model NO.AD-LD-100W Wattage 100W Voltage AC 85-305V Luminance
China Supplier of Ip65 Led Street Lampu
Power Luhur Bright 2700-6500k 75ra LED Street Light

Harga hijian: USD 100.26 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 100.26 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial

bungkusan: 97 * 37 * 14cm / CTN 1pcs / CTN 9.5KG / CTN

Kamampuhan suplai: 50000pcs/Year

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE

Power Luhur Bright 2700-6500k 75ra LED Street Light Spésifikasi: Model NO.AD-LD-200W Wattage 200W Voltage AC
China Factory of Ip65 Led Street Lampu
IP65 Bridgelux 150w COB LED Street Light pikeun Jalan Raya

Harga hijian: USD 20.54 - 21.03 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
200 Piece/Pieces USD 20.54 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 21.03 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial

bungkusan: Kosong CTN, atanapi ngaropéa CTN

Kamampuhan suplai: 5-7 days for sample, 5-15 days for mass order

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE, RoHS

IP65 Bridgelux 150w COB LED Street Light pikeun Jalan Raya Katerangan: Urang simpen harga anjeun dina proyék sareng simpen waktos anjeun dina parawatan, sakumaha lampu biasana tiasa dianggo ogé dina 5–6 taun tanpa masalah. Punten parios chip anu...
Ip65 Led Street Lampu Export
Outdoor Taman LED Terpadu Solar Jalan Lampu

Harga hijian: USD 238.1 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 238.1 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: Ukuran Bungkusan: 810 * 390 * 220mm Beurat Kasar: 9.5KG Paking: 1 set / karton

Kamampuhan suplai: 50000pcs/month

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE RoHS ISO

Outdoor Taman LED Terpadu Solar Jalan Lampu Katerangan: Dua mode kerja utama dina sapeuting (Lampip tiasa ngenalkeun kacaangan lingkungan éksternal sareng otomatis hurung-cahaya sareng caang pareum) Modeu kerja sensor PIR (20w-60w): Terus cahaya...
Competitive Ip65 Led Street Lampu China Supplier
Die tuang Aluminium Perumahan Solar LED Lampu Jalan

Harga hijian: USD 304.76 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 304.76 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: Ukuran Bungkusan: 1100 * 390 * 220mm Beurat Kasar: 13.8KG Paking: 1 set / karton

Kamampuhan suplai: 5000pcs/month

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE RoHS ISO

Die tuang Aluminium Perumahan Solar LED Lampu Jalan Katerangan: COB Integrated Solar LED Lampu LED sareng padumukan alumnium nu dileuleum, tuang sareng full-watt sareng lumén luhur 120lm / w. Canta tiasa tiasa terang nepi 10 jam dinten dina kakuatan...
Leading Manufacturer of Ip65 Led Street Lampu
Sadaya dina Hiji 60W Solar LED Street Light

Harga hijian: USD 380.95 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 380.95 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: Ukuran Ukuran: 1280 * 390 * 220mm Beurat Kasar: 15KG Paking: 1 set / karton

Kamampuhan suplai: 5000pcs/month

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE RoHS ISO

Sadaya dina Hiji 60W Solar LED Street Light Katerangan: COB Integrated Solar LED Lampu LED sareng padumukan alumnium nu dileuleum, tuang sareng full-watt sareng lumén luhur 120lm / w. Canta tiasa tiasa terang nepi 10 jam dinten dina kakuatan pinuh...
Professional Factory of Ip65 Led Street Lampu
20W High Quality Solar LED Street Lampu

Harga hijian: USD 182.86 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 182.86 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: Ukuran Bungkusan: 810 * 390 * 220mm Beurat Kasar: 9.5KG Paking: 1 set / karton

Kamampuhan suplai: 5000pcs/month

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE RoHS ISO

20W High Quality Solar LED Street Lampu Katerangan: Aluminium Perumahan Solar LED Street Lampu Lampu Solar Lampu Pangluhurna anu anyar urang. Cai mibanda waktos muatan pondok sareng panjang waktos ngurangan, 18V 35W Monocrystalline silikon panel...
Bridgelux Chip IP65 Waterproof Solar LED Street Lampu

Harga hijian: USD 186.67 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 186.67 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: Ukuran Bungkusan: 810 * 390 * 220mm Beurat Kasar: 9.5KG Paking: 1 set / karton

Kamampuhan suplai: 5000pcs/month

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE RoHS ISO

Bridgelux Chip IP65 Waterproof Solar LED Street Lampu Katerangan: Ngagunakeun kakuatan Sun pikeun masihan anjeun kacaangan pinuh peuting, lampu jalan surya mangrupakeun énérgi pang éfisiénna leyuran nimukeun. Sakumna dunya, cahaya daya sahandapeun...
30W 120lm / W Solar LED Street Lampu

Harga hijian: USD 238.1 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 238.1 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: Ukuran Bungkusan: 1100 * 390 * 220mm Beurat Kasar: 13.8KG Paking: 1 set / karton

Kamampuhan suplai: 5000pcs/month

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE RoHS ISO

30W 120lm / W Solar LED Street Lampu Katerangan: Solar LED Street Light diwangun ku panel Solar, batré, COB, Perumahan, kadali jauh. Dua mode kerja utama dina saban peuting (Lampir tiasa ngirangan kacaangan éksternal lingkungan sareng lighted-on...
Adjustable Panel Solar Waterproof Solar LED Street Lampu

Harga hijian: USD 247.62 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 247.62 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: Ukuran Bungkusan: 1100 * 390 * 220mm Beurat Kasar: 13.8KG Paking: 1 set / karton

Kamampuhan suplai: 5000pcs/month

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE RoHS ISO

Adjustable Panel Solar Waterproof Solar LED Street Lampu Katerangan: Surya LED Street Light mangrupakeun trend di Industri LED. Harga na bakal langkung luhur batan lampu dipingpin normal, tapi bakal nulungan anjeun simpen langkung énérgi salila...
Outdoor Bridgelux PIR Sensor Solar LED Street Light

Harga hijian: USD 333.33 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 333.33 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: Ukuran Ukuran: 1280 * 390 * 220mm Beurat Kasar: 15KG Paking: 1 set / karton

Kamampuhan suplai: 50000pcs/month

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE RoHS ISO

Outdoor Bridgelux PIR Sensor Solar LED Street Light Katerangan: Nalika aya di peuting, éta bakal terang ku sorangan. Cacak kitu Terus 30% lampu cahaya lamun taya sahijieun, 100% lampu kakuatan pinuh nalika urang datang. Surya LED Street Light...
Monokristalin Panel Solar Litium Batre LED Street Light

Harga hijian: USD 342.86 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 342.86 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: Ukuran Ukuran: 1280 * 390 * 220mm Beurat Kasar: 15KG Paking: 1 set / karton

Kamampuhan suplai: 5000pcs/month

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE RoHS ISO

Monokristalin Panel Solar Litium Batre LED Street Light Katerangan: Kami ngaharepkeun pikeun nawiskeun cahya jalan anu kualitas luhur surélék ngabantosan anjeun kéngingkeun hadé dina industri. Ku kamajuan téknologi panganyarna ,, sistim cahaya jalan...
Anyar CREE Chip IP65 120W LED Street Light

Harga hijian: USD 101.33 - 99.37 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
100 Piece/Pieces USD 101.33 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 103.61 / Piece/Pieces
1000 Piece/Pieces USD 99.37 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: 72,5 * 30 * 15.5cm / 1pc

Kamampuhan suplai: 50000pcs/year

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE,RoHS,EMC,PVD

Anyar CREE Chip IP65 120W LED Street Light Model NO RYGH-LD2019M-120W
Hot Ngajual waterproof IP65 80w dipingpin lampu jalan

Harga hijian: USD 78.78 - 81.28 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
3000 Piece/Pieces USD 78.78 / Piece/Pieces
1000 Piece/Pieces USD 80.03 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 81.28 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: 566 * 290 * 97mm

Kamampuhan suplai: 50000pcs/month

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE/RoHS

Lumén Luhur water65 IP65 30w dipingpin lampu jalan P roduct Paremeter: Model NO.AD-LD-80W1(HLG) Wattage 80W Voltage AC 85-305V Luminance Flux 160lm/w CTN
Harga pabrik kualitas luhur 100w dipingpin lampu jalan

Harga hijian: USD 85.08 - 87.78 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
3000 Piece/Pieces USD 85.08 / Piece/Pieces
1000 Piece/Pieces USD 86.43 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 87.78 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: 566 * 290 * 97mm

Kamampuhan suplai: 50000pcs/month

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE/RoHS

Harga pabrik kualitas luhur 100w dipingpin lampu jalan P roduct Paremeter: Model NO.AD-LD-100W1(HLG) Wattage 100W Voltage AC 85-305V Luminance Flux 150lm/w CTN size
Waterproof kualitas luhur 80w mingpin lampu jalan di jalan

Harga hijian: USD 88.86 - 91.1 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1000 Piece/Pieces USD 88.86 / Piece/Pieces
100 Piece/Pieces USD 89.84 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 91.1 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: 66,5 * 27,5 * 15.5cm / 1pc

Kamampuhan suplai: 50000pcs/month

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE/RoHS

Waterproof kualitas luhur 80w mingpin lampu jalan di jalan P roduct Paremeter: Model NO.RYGH-LD2018S-80W Wattage 80W Voltage AC 200-295V Luminance Flux 140lm/w CTN size
Jual panas 100w dipingpin lampu jalan di ker

Harga hijian: USD 87.58 - 89.82 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1000 Piece/Pieces USD 87.58 / Piece/Pieces
100 Piece/Pieces USD 88.56 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 89.82 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: 66,5 * 27,5 * 15.5cm / 1pc

Kamampuhan suplai: 50000pcs/month

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE/RoHS

Lumén Luhur kualitas 80w mingpin lampu jalan Spésifikasi Produk: Fitur: Henteu aya rasa flickering Henteu aya gangguan RF Teu aya radiasi UV Henteu aya raksa 60% pamakéan énérgi kirang ti sumber cahaya tradisional Émisi panas saeutik Déparasi panas...
Ngajual cai caang 100w LED lampu jalan di luar

Harga hijian: USD 87.78 - 90.02 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1000 Piece/Pieces USD 87.78 / Piece/Pieces
100 Piece/Pieces USD 88.76 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 90.02 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: 66,5 * 27,5 * 15.5cm / 1pc

Kamampuhan suplai: 50000pcs/month

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE/RoHS

Shenzhen Hot ngajual 100w LED lampu lampu jalan di ker Spésifikasi Produk: Fitur: Henteu aya rasa flickering Henteu aya gangguan RF Teu aya radiasi UV Henteu aya raksa 60% pamakéan énérgi kirang ti sumber cahaya tradisional Émisi panas saeutik...
waterproof IP65 lumen tinggi 150W LED lampu jalan di ker

Harga hijian: USD 109.38 - 113.65 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1000 Piece/Pieces USD 109.38 / Piece/Pieces
100 Piece/Pieces USD 111.34 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 113.65 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: 72,5 * 30 * 15.5cm / 1pc

Kamampuhan suplai: 50000pcs/month

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE/RoHS

waterproof IP65 lumen tinggi 150W LED lampu jalan di ker P roduct Paremeter: Model NO.RYGH-LD2019M-150W Wattage 150 W Voltage AC 200-295 V Luminance Flux 140 lm/w CTN
IP65 220V 350W H Series LED Street Light

Harga hijian: USD 160.21 - 163.41 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
200 Piece/Pieces USD 160.21 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 163.41 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: 867 * 335 * 170MM, 1 PCS / CTN

Kamampuhan suplai: 50000pcs/month

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE RoHS

IP65 AC 220V 350W H Series Shoebox LED Street Light Katerangan: 2018 model pang anyarna 50W 100W 150W 200W 250W 300W 350W LED Street Light. Mibanda modul cahaya sareng langsing Perumahan Aluminium. IES apaliable, éta boga kakuatan penetrating kuat,...
Related Industry Information
Daptar Produk patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan