Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Hugh Hu Mr. Hugh Hu
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86-755-29411949 email:info@ledlightinside.com
imah > produk > Industrial Light Amérika (Total 24 Products for Industrial Light Amérika)
Service online
Hugh Hu

Mr. Hugh Hu

Kantunkeun pesen
ngahubungan Kiwari

Industrial Light Amérika

Kami husus Industrial Light Amérika pabrik & suppliers / pabrik ti Cina. Borongan Industrial Light Amérika kalawan kualitas saluhur low harga / murah, salah sahiji Industrial Light Amérika merek paminpin ti Cina, Shenzhen Ri Yue Guang Hua Technology Co., Ltd..
COB Chip 200W LED Banjir Lampu

Harga hijian: USD 100.14 - 96.91 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
500 Piece/Pieces USD 100.14 / Piece/Pieces
200 Piece/Pieces USD 103.37 / Piece/Pieces
10 Piece/Pieces USD 104.98 / Piece/Pieces
1000 Piece/Pieces USD 96.91 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 10000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 10 Piece/Pieces

Model No.: 200W LED Flood Light

COB Chip 200W LED Banjir Lampu Hoyong ka Lampu Banjir LED husus? Hoyong meunang pasaran gampang? Anjeun moal tiasa sono rarancang patén ieu LED Lampu Banjir Lampu. Sadia dina 100W nepi ka 500W, digunakeun LED Flip Chip COB, hargana kirang sareng...
China Manufacturer of Industrial Light Amérika
IP65 lampu jalan 30W LED Street Light

Harga hijian: USD 10.05 - 9.9 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 10.05 / Piece/Pieces
5001 Piece/Pieces USD 9.82 / Piece/Pieces
2001 Piece/Pieces USD 9.9 / Piece/Pieces

merek: RYGH, ODM atanapi OEM Sadia

bungkusan: Kertas Kupon + Kertas, Ékspor Standar

Kamampuhan suplai: 50000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE ROHS IP65 IES ISO standards

IP65 lampu jalan 30W LED Street Light Panjelasan Produk: Kéngingkeun lampu jalan RYGH TECH` mawa jalan raya sareng katerangan parkir kana abad ka-21. Pedang kami Seri Street Street Light, Driverless LED Street Light, Solar LED Street Light, sareng...
High Quality Industrial Light Amérika China Supplier
100LM / W 20W SMD LED Street Light

Harga hijian: USD 8.51 - 8.71 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
5001 Piece/Pieces USD 8.51 / Piece/Pieces
2001 Piece/Pieces USD 8.58 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 8.71 / Piece/Pieces

merek: RYGH, ODM atanapi OEM Sadia

bungkusan: Kertas Kupon + Kertas, Ékspor Standar

Kamampuhan suplai: 50000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE ROHS IP65 IES ISO standards

100LM / W 20W SMD LED Street Light Panjelasan Produk: Kéngingkeun lampu jalan RYGH TECH` mawa jalan raya sareng katerangan parkir kana abad ka-21. Pedang kami Seri Street Street Light, Driverless LED Street Light, Solar LED Street Light, sareng...
Professional Manufacturer of Industrial Light Amérika
IP65 Wifi kontrol 9W dipingpin permukaan dipasang downlight

Harga hijian: USD 7.61 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 7.61 / Piece/Pieces

merek: RYGH Tech; OEM / ODM aya

bungkusan: Busa + Kartun Paper; Standar kspor

Kamampuhan suplai: 10000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE/RoHS

IP65 Wifi kontrol 9W dipingpin permukaan dipasang downlight Anyar patén calakan 9w pinter dipingpin downlight. Jeung suhu warna pinter LED Turun Lampu ogé tiasa disaluyukeun: 2700 <> 3000 <> 4000k Fitur anu saé anu ngémerkeun dina lampu...
Expert Manufacturer of Industrial Light Amérika
5 taun permukaan 8W permukaan dipasang / recessed dipingpin downlight

Harga hijian: USD 8.14 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 8.14 / Piece/Pieces

merek: RYGH Tech; OEM / ODM aya

bungkusan: Busa + Kartun Paper; Standar kspor

Kamampuhan suplai: 10000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE/RoHS

5 taun permukaan 8W permukaan dipasang / recessed dipingpin downlight Anyar patén calakan 8w pinter dipingpin downlight. Jeung suhu warna pinter anu LED Lampu Lampu oge tiasa dilereskeun: 2700 <> 3000 <> 4000k Fitur anu saé anu...
China Supplier of Industrial Light Amérika
8W anti sorotan dimmable dipingpin downlight

Harga hijian: USD 7.43 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 7.43 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM sayogi

bungkusan: 600 * 265 * 525mm / 50pcs

Kamampuhan suplai: 50000pcs/month

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE RoHS

8W anti sorotan dimmable dipingpin downlight Katerangan: Khususna, pamaréntahan pembaharuan jalan lampu jalan mangrupikeun lampu jalan anu tiheula, lampu LED tiasa didakan katingal lampu LED tibatan lampu hemat energi, moméntum incandescent, Jelas,...
China Factory of Industrial Light Amérika
Smart Imah Kontrol Dimmable Dipancarkeun 7W Cob LED Downlight

Harga hijian: USD 8.67 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 8.67 / Piece/Pieces

merek: RYGH Tech; OEM / ODM aya

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 10000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE/RoHS

Smart Imah Kontrol Dimmable Dipancarkeun 7W Cob LED Downlight Anyar patén calakan 7w pinter dipingpin downlight, gampang pisan gajar panutup raray. Jeung suhu warna pinter anu LED Lampu Lampu oge tiasa dilereskeun: 2700 <> 3000 <> 4000k...
Industrial Light Amérika Export
8W COB Smart dipingpin downlight

Harga hijian: USD 8.6 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 8.6 / Piece/Pieces

merek: RYGH Tech; OEM / ODM aya

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 10000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE/RoHS

Patén Intelligen 7W Taiji mingpin turun lampu Patén anyar pinter 8w pinter ngajentrekeun lampu sorot, éta ngagaduhan pilihan Sarat. Jeung suhu warna pinter anu LED Lampu Lampu oge tiasa dilereskeun: 2700 <> 3000 <> 4000k Fitur anu saé...
Competitive Industrial Light Amérika China Supplier
Pinuh Spéktrum Industrial Led Tumuwuh Lampu 150W

Harga hijian: USD 33.18 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 33.18 / Piece/Pieces

merek: RYGH Tech, ODM atanapi OEM Sadia

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 50000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE ROHS

Pinuh Spéktrum Industrial Led Tumuwuh Lampu 150W Katerangan: Lampu atanapi lampu lampu tumuwuh mingpin nyaéta sumber cahaya jieunan, umumna nyaéta lampu listrik, dirancang pikeun nyangsang tatangkalan pertumbuhan kalayan émisi cahaya luyu pikeun...
Leading Manufacturer of Industrial Light Amérika
Mirah LED Harga Street Light

Harga hijian: USD 12.09 - 12.38 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
5001 Piece/Pieces USD 12.09 / Piece/Pieces
2001 Piece/Pieces USD 12.19 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 12.38 / Piece/Pieces

merek: RYGH, ODM atanapi OEM Sadia

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 50000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE ROHS IP65 IES ISO standards

Mirah LED Harga Street Light Katerangan: Parabot lampu lampu di LED RYGH TECH nyangking panerapan jalan sareng tempat parkir ka abad ka-21. Runtuyan Lampu Lampu kami LED Street, Driverless LED Street Light, Solar LED Street Light, sareng Sejenna Led...
Professional Factory of Industrial Light Amérika
High Lumen 200w Driverless Led Floodlight Ip65 Lampu Bantih Lampu Bantan Kalurih

merek: RYGH, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 50000 Pieces/ per Year

Mnt. pesenan: 10-500 Piece/Pieces

Sertipikat: CE RoHS

High Lumen 200w Driverless Led Floodlight IP65 Cahaya Lampu Banjir Lampu Kaamanan Outdoor * Nyoko konstanta-arus pikeun ngadalikeun sirkuit. Ku perlindungan panas-suhu, panyalindungan pondok pondok, kinerja reliabiliti tinggi, umur panjang tiasa...
Lampu tihang Luhur Outdoor Desain Newest Pangadilan Ténis Stadion Widang Bola Lapur 1200w LED Floodlight

Harga hijian: USD 744.72 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 744.72 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 5000pcs/month

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE RoHS

Lampu tihang Luhur Outdoor Desain Newest Pangadilan Ténis Stadion Widang Bola Lapur 1200w LED Floodlight Lembar data Model NO RYGH-BYL-1200W
Desain Pangpadang Ténis Pangadilan Maén Bal Kampung Olahraga Olimpés Outdoor High Masting Lighting 600w LED Floodlight

Harga hijian: USD 430.07 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 430.07 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 5000pcs/month

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE RoHS

Desain Pangpadang Ténis Pangadilan Maén Bal Kampung Olahraga Olimpés Outdoor High Masting Lighting 600w LED Floodlight Lembar data Model NO RYGH-BYL-600W
400W 500W 600W 800W 1000W 1200W Stadion Diner Floodlight LED Lampu Banjir pikeun Olahraga Lapang

Harga hijian: USD 277.07 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 277.07 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 5000pcs/month

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE RoHS

400W 500W 600W 800W 1000W 1200W Stadion Diner Floodlight LED Lampu Banjir pikeun Olahraga Lapang Lembar data Model NO RYGH-BYL-400W
LED BAR LIGHT 2019 alat anu paling anyar pikeun tahanan 600watts hortikultura cai dénggal nyambut lampu pikeun bumbu médis

Harga hijian: USD 330.88 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 330.88 / Piece/Pieces

merek: RYGH, ODM atanapi OEM Sadia

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 5000/month

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE/RoHS

LED BAR LIGHT 2019 alat anu paling anyar pikeun tahanan 600watts hortikultura cai dénggal nyambut lampu pikeun bumbu médis
Integrated 70w Solar LED Street Light

Harga hijian: USD 339.13 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 339.13 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: 1195 * 500 * 190mm

Kamampuhan suplai: 50000pcs/month

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE ROHS IP65 IES ISO standards

Integrated 70w Solar LED Street Light 8w nepi ka 80w lampu jalan anu surya, jaminan 5 taun, kalayan dipingpin chip Bridgelux 45mil AS, sensor gerak, kadali lampu sareng waktos sareng mode operasi na. Kalayan bahan aluminium alloy perumahan lampu....
IP65 Waterproof Aluminium surya 80w Led Street Light

Harga hijian: USD 356.52 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 356.52 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: 1195 * 500 * 190mm

Kamampuhan suplai: 50000pcs/month

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE ROHS IP65 IES ISO standards

IP65 Waterproof Aluminium surya 80w Led Street Light 8w nepi ka 80w lampu jalan anu surya, jaminan 5 taun, kalayan dipingpin chip Bridgelux 45mil AS, sensor gerak, kadali lampu sareng waktos sareng mode operasi na. Kalayan bahan aluminium alloy...
Amazon panas diobral Series Shoebox 200W LED Street Light

Harga hijian: USD 98.26 - 99.79 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
3000 Piece/Pieces USD 98.26 / Piece/Pieces
1000 Piece/Pieces USD 99.03 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 99.79 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: 600 * 455 * 115MM 1 PCS / CTN 7KG

Kamampuhan suplai: 1000pcs/month

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE/RoHS

Spésifikasi: Model NO. RYGH-LD200WG Wattage 200W Voltage AC 200-295V Luminance Flux 100-110lm/w
Hydroponics 675w COB Vegets LED Grow Light

Harga hijian: USD 255.68 - 274.62 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
100 Piece/Pieces USD 255.68 / Piece/Pieces
50 Piece/Pieces USD 265.15 / Piece/Pieces
5 Piece/Pieces USD 274.62 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: 529 * 385 * 157MM

Kamampuhan suplai: 50000pcs/month

Mnt. pesenan: 5 Piece/Pieces

Sertipikat: CE RoHS

Hydroponics 675w COB Vegets LED Grow Light Katerangan: Salila sababaraha dekade, pamekar indoor ngandelkeun sumber cahaya jieunan sapertos HID, High Sodium tekenan, sareng fluoresensi pikeun meniru sinar panonpoé dina lingkungan jero ruangan. Naha...
Hydroponics 300W COB Vegets LED Grow Light

Harga hijian: USD 132.58 - 143.94 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
100 Piece/Pieces USD 132.58 / Piece/Pieces
50 Piece/Pieces USD 138.26 / Piece/Pieces
5 Piece/Pieces USD 143.94 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: 38,5 * 38,5 * 15.7CM

Kamampuhan suplai: 50000pcs/month

Mnt. pesenan: 5 Piece/Pieces

Sertipikat: CE RoHS

Hydroponics 300W COB Vegets LED Grow Light Katerangan: Salila sababaraha dekade, pamekar indoor ngandelkeun sumber cahaya jieunan sapertos HID, High Sodium tekenan, sareng fluoresensi pikeun meniru sinar panonpoé dina lingkungan jero ruangan. Naha...
IP65 Beam Angle Adjustable 300W Lampu Industrial linier LED Tumuwuh Lampu

Harga hijian: USD 134.68 - 137.86 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
500 Piece/Pieces USD 134.68 / Piece/Pieces
100 Piece/Pieces USD 135.74 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 137.86 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: 920 * 280 * 220MM

Kamampuhan suplai: 50000pcs/month

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE RoHS

IP65 Beam Angle Adjustable 300W Lampu Industrial linier LED Tumuwuh Lampu Struktur disipasi panas ka 3D profésional, di jero atanapi dilebetna, Desain torowongan angin, Kanaékan parantos ningkat, manjangkeun umur kuma
IP65 Beam Angle adjustable 100W Industrial Linear LED Grow Lampu

Harga hijian: USD 54.48 - 55.77 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
500 Piece/Pieces USD 54.48 / Piece/Pieces
100 Piece/Pieces USD 54.91 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 55.77 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: 650 * 165 * 195MM

Kamampuhan suplai: 50000pcs/month

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE RoHS

IP65 Beam Angle adjustable 100W Industrial Linear LED Grow Lampu Struktur disipasi panas ka 3D profésional, di jero atanapi dilebetna, Desain torowongan angin, Kanaékan parantos ningkat, manjangkeun umur kuma
Produk anyar HOT jual beja dipingpin tabung sertipikasi CE RoHS FCC FDA LVD light light

Harga hijian: USD 20.85 - 25.85 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
500 Piece/Pieces USD 20.85 / Piece/Pieces
100 Piece/Pieces USD 23.85 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 25.85 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: 40X16X14 cm

Kamampuhan suplai: 50000pcs/month

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE ROHS IP65 IES ISO standards

Produk anyar HOT jual beja dipingpin tabung sertipikasi CE RoHS FCC FDA LVD light light Sistim berkembang Hydroponic warni 10W Ledip Smart Garden Plant Grow Lampu, Lampu LED Lampu anu kawilang anyar pikeun pamandangan anu ngembang, tapi...
50w 100w 200w 400w LED High Mast Mast Light / LED Torowongan Lampu

Harga hijian: USD 33.88 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 33.88 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: 340 * 110 * 190MM

Kamampuhan suplai: 5000pcs/month

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE RoHS

50w 100w 200w 400w LED High Mast Mast Light / LED Torowongan Lampu Lembar data Model NO RYGH-SDD-50W
Related Industry Information
Daptar Produk patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan