Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Hugh Hu Mr. Hugh Hu
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86-755-29411949 email:info@ledlightinside.com
imah > produk > Industrial Bulbs Lampbs (Total 24 Products for Industrial Bulbs Lampbs)
Service online
Hugh Hu

Mr. Hugh Hu

Kantunkeun pesen
ngahubungan Kiwari

Industrial Bulbs Lampbs

Kami husus Industrial Bulbs Lampbs pabrik & suppliers / pabrik ti Cina. Borongan Industrial Bulbs Lampbs kalawan kualitas saluhur low harga / murah, salah sahiji Industrial Bulbs Lampbs merek paminpin ti Cina, Shenzhen Ri Yue Guang Hua Technology Co., Ltd..
Déparasi Panas Taratas 150W LED Lampu Lampu Hampang

Harga hijian: USD 62.49 - 67.69 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
500 Piece/Pieces USD 62.49 / Piece/Pieces
100 Piece/Pieces USD 67.69 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 10000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 100 Piece/Pieces

Model No.: 150W LED High Bay Light

Déparasi Panas Taratas 150W LED Lampu Lampu Hampang 150W LED High Bay Light diadopsi Bridgelux LED, efisiensi tinggi pemanasan panas panas konduksi panas , kinerja anu langkung saé. 45 °, 120 °, dua rupa sudut beam pikeun anjeun pilih, panawaran di...
China Manufacturer of Industrial Bulbs Lampbs
Pinuh Spéktrum Industrial Led Tumuwuh Lampu 150W

Harga hijian: USD 33.18 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 33.18 / Piece/Pieces

merek: RYGH Tech, ODM atanapi OEM Sadia

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 50000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE ROHS

Pinuh Spéktrum Industrial Led Tumuwuh Lampu 150W Katerangan: Lampu atanapi lampu lampu tumuwuh mingpin nyaéta sumber cahaya jieunan, umumna nyaéta lampu listrik, dirancang pikeun nyangsang tatangkalan pertumbuhan kalayan émisi cahaya luyu pikeun...
High Quality Industrial Bulbs Lampbs China Supplier
IP65 Beam Angle Adjustable 300W Lampu Industrial linier LED Tumuwuh Lampu

Harga hijian: USD 134.68 - 137.86 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
500 Piece/Pieces USD 134.68 / Piece/Pieces
100 Piece/Pieces USD 135.74 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 137.86 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: 920 * 280 * 220MM

Kamampuhan suplai: 50000pcs/month

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE RoHS

IP65 Beam Angle Adjustable 300W Lampu Industrial linier LED Tumuwuh Lampu Struktur disipasi panas ka 3D profésional, di jero atanapi dilebetna, Desain torowongan angin, Kanaékan parantos ningkat, manjangkeun umur kuma
Professional Manufacturer of Industrial Bulbs Lampbs
IP65 Beam Angle adjustable 100W Industrial Linear LED Grow Lampu

Harga hijian: USD 54.48 - 55.77 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
500 Piece/Pieces USD 54.48 / Piece/Pieces
100 Piece/Pieces USD 54.91 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 55.77 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: 650 * 165 * 195MM

Kamampuhan suplai: 50000pcs/month

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE RoHS

IP65 Beam Angle adjustable 100W Industrial Linear LED Grow Lampu Struktur disipasi panas ka 3D profésional, di jero atanapi dilebetna, Desain torowongan angin, Kanaékan parantos ningkat, manjangkeun umur kuma
Expert Manufacturer of Industrial Bulbs Lampbs
5 taun Warrant Industrial 100W UFO LED Highbay Lampu

Harga hijian: USD 44.87 - 45.57 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1000 Piece/Pieces USD 44.87 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 45.57 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial

bungkusan: Kosong CTN, atanapi ngaropéa CTN

Kamampuhan suplai: 5-7 days for sample, 5-15 days for mass order

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE, RoHS

5 taun Warrant Industrial 100W UFO LED Highbay Lampu Katerangan: 5 taun Penjaminan Industri 100W UFO LED Highbay Light, Paké 119pcs Philips 3030, Supir MEANWELL HLG / ELG, 130lm / w, 1060AL + panutup PC, Jeung 60 90 120 derajat opsional 5 taun...
China Supplier of Industrial Bulbs Lampbs
100W Industrial Lampu UFO LED High Bay Bay

Harga hijian: USD 58.64 - 63.18 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
300 Piece/Pieces USD 58.64 / Piece/Pieces
50 Piece/Pieces USD 60.08 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 63.18 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: Ukuran CTN: 39 * 39 * 21cm GW: 4.5kg 1 PCS / CTN

Kamampuhan suplai: 50000pcs/month

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE RoHS

100W Industrial Lampu UFO LED High Bay Bay Katerangan: 100 Watt nganggo modul LED Lumileds SMD 3030 pangénggalna pikeun pagelaran luhur. Komponén kelas industrial pikeun umur panjang; LED High Bay Lampu Gudang Lampu salah sahiji teluk UFO HIGH nu...
China Factory of Industrial Bulbs Lampbs
Jaminan 5 taun 40w Industrial LED Lampu Tri-buktina

Harga hijian: USD 30.42 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 30.42 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial

bungkusan: Kosong CTN, atanapi ngaropéa CTN

Kamampuhan suplai: 5-7 days for sample, 5-15 days for mass order

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE, RoHS

Jaminan 5 taun 40w Industrial LED Lampu Tri-buktina Katerangan: 60w 4FT LED Tri-Buktina Lampu fixture Tri-buktina LED lampu pikeun IP65 cai-buktina, lebu-buktina sareng korosi Lumén pangluhurna, kawasa luhur, pembebalan cahaya anu pangdeukeutna,...
Industrial Bulbs Lampbs Export
Pabrik Industrial 200W LED Bay Bay Lampu

Harga hijian: USD 43.65 - 44.38 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
500 Piece/Pieces USD 43.65 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 44.38 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial

bungkusan: 32 * 32 * 8cm / CTN 1pcs / CTN 2.24KG / CTN

Kamampuhan suplai: 50000pcs/year

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE RoHs

Pabrik Industrial 200W LED Bay Bay Lampu Katerangan: LED UFO High Bay boga kamampuan pangémutan-énérgi anu saé ku jaminan 5 taun. Instan mimitian ku NO flickering sareng humming. Héjo sareng Eco-friendly tanpa raksa. Lever arus anggaran parantos...
Competitive Industrial Bulbs Lampbs China Supplier
200W LED High Bay Lampu UFO Industrial 140lm / w

Harga hijian: USD 82.71 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 82.71 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial

bungkusan: 36 * 36 * 22cm / CTN 1pcs / CTN 4.5KG / CTN

Kamampuhan suplai: 50000pcs/year

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE RoHs

Tinggi Lumen Industrial UFO LED High Bay Light Katerangan: Kami LED High Bay Light tiasa ngaganti alat-alat halida logam 250 sa 750 watt anjeun aya dina gudang, pabrik, gim atanapi daérah anu kabuka. The 150 watt LED High Bay UFO mangrupakeun...
Leading Manufacturer of Industrial Bulbs Lampbs
Outdoor and Indoor Industrial 100W LED Highbay Lampu

Harga hijian: USD 49.95 - 54.11 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
100 Piece/Pieces USD 49.95 / Piece/Pieces
5 Piece/Pieces USD 52.03 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 54.11 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial

bungkusan: 270 * 270 * 250mm / CTN 1pcs / CTN 3.9KG / CTN

Kamampuhan suplai: 50000pcs/year

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE RoHs

Outdoor and Indoor Industrial 100W LED Highbay Lampu Katerangan: Cara nu sae pikeun masihan pisibilitas kana daerah anu lega sareng reliabiliti anu agung, lampu bék LED anu gedé ngarupakeun pilihan nu hadé pikeun seueur aplikasi. Lampu bay tinggi...
Professional Factory of Industrial Bulbs Lampbs
150w Linear LED Lampu Industrial pikeun Gudang

Harga hijian: USD 68.21 - 70.94 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
200 Piece/Pieces USD 68.21 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 70.94 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial

bungkusan: Kosong CTN, atanapi ngaropéa CTN

Kamampuhan suplai: 5-7 days for sample, 5-15 days for mass order

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE, RoHS

150w Linear LED Lampu Industrial pikeun Gudang Katerangan: 150w Linear LED Lampu Industrial kanggo Gudang, nyaéta LED Linear Highbay Lighting, cangkang pérak anu éndah pisan, sareng caang luhurna, digunakeun pikeun gudang, paméran luang, tempat pak,...
2017 UFO LED Highbay Lampu Pikeun Cahaya Industrial

Harga hijian: USD 83.72 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
500 Piece/Pieces USD 83.72 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial

bungkusan: 41 * 41 * 22cm / CTN 1pcs / CTN 4.8KG / CTN

Kamampuhan suplai: 50000pcs/year

Mnt. pesenan: 500 Piece/Pieces

Sertipikat: CE RoHs

2017 UFO LED Highbay Lampu Pikeun Cahaya Industrial Model NO. AD-UFO-150WAB
Industrial Meanwell Cost éféktif 100W LED Highbay Lampu

Harga hijian: USD 54.11 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 54.11 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial

bungkusan: 270 * 270 * 250mm / CTN 1pcs / CTN 3.9KG / CTN

Kamampuhan suplai: 50000pcs/year

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE RoHs

Industrial Meanwell Cost éféktif 100W LED Highbay Lampu Model NO. AD-GKD-100WF2A
Daya High Lampu LED Lampu Industrial High Bumi

Harga hijian: USD 90.42 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 90.42 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial

bungkusan: 470 * 470 * 570mm / CTN 1pcs / CTN 9.5KG / CTN

Kamampuhan suplai: 50000pcs/year

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE RoHs

Daya High Lampu LED Lampu Industrial High Bumi Model NO. AD-H100-100W
Caang 100W LED High Bay Lampu Industrial

Harga hijian: USD 46.3 - 50.15 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
500 Piece/Pieces USD 46.3 / Piece/Pieces
100 Piece/Pieces USD 50.15 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 10000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 100 Piece/Pieces

Model No.: 100W LED High Bay Light

Caang 100W LED High Bay Lampu Industrial 100katt GKD LED High Bay Lampu nganggo kualitas luhur Bridgeux 3030 LED, kaluaranna lumen ngahontal 150lm / w, berehan sareng daya listrik. Usedta dipaké IP65 Meanwell supir boga panyalindunganna tegangan,...
Industrial Dipake 200W LED High Bay Lampu

Harga hijian: USD 83.15 - 90.08 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
500 Piece/Pieces USD 83.15 / Piece/Pieces
100 Piece/Pieces USD 90.08 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 10000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 100 Piece/Pieces

Model No.: 200W LED High Bay Light

Industrial Dipake 200W LED High Bay Lampu 200W LED High Bay Light mangrupakeun pilihan anu saé pikeun minuhan katerangan industri. Lampu LED Ieu nyimpen energi jeung énergi. Ngurangan biaya listrik. Dipaké 150lm / w kacaangan LED Chip luhur, caang...
Daya High Power 400W LED Industrial

Harga hijian: USD 244.3 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
100 Piece/Pieces USD 244.3 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 10000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 100 Piece/Pieces

Model No.: 400W LED Bay Light

Daya High Power 400W LED Industrial 400W kakuatan tinggi LED High Bay Lampu dissipation panas jenis fin, radiating gancang, ngajaga kahirupan LED hadé. Sanaos dianggo dina tegangan tinggi atanapi tegangan henteu kuat, lampu LED bay ieu gedé tiasa...
Gudang 120W Industrial LED Bay Light

Harga hijian: USD 90.87 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
100 Piece/Pieces USD 90.87 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 10000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 100 Piece/Pieces

Model No.: 120W LED High Bay Light

Gudang 120W Industrial LED Bay Light Runtuyan H LED High Bay Light mangrupakeun lampu katerangan LED anu efisiensi sareng pangématisi luhur, loba dipaké di pabrik , lapangan golf , bango munara atanapi tempat komérsial anu sanés. Supir Meanwell anu...
200W Industrial LED High Bay fixture

Harga hijian: USD 78.8 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
100 Piece/Pieces USD 78.8 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 10000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 100 Piece/Pieces

Model No.: 200W UFO LED High Bay Light

200W Industrial LED High Bay fixture 200W LED High Bay Light anu cocog pikeun tempat industri atanapi ageung sapertos pabrik, gudang, bengkel, balanja, jsb. Dipaké chip LED kualitas luhur, caang caang kanggo caang tempat acreage anu saé. Supir...
200w LED Industrial High Bay Lampu

Harga hijian: USD 116.39 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 116.39 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial

bungkusan: Kosong CTN, atanapi ngaropéa CTN

Kamampuhan suplai: 5-7 days for sample, 5-15 days for mass order

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE, RoHS

200w LED Industrial High Bay Lampu Katerangan: 200w LED Industrial High Bay nyaeta Daya Lampu LED Lampu hampang pikeun nambangan, gudang, pabrik, gim sareng sajabana. Paké High CRI, Lisious efisiensi Osram 3030, Perumahan PC Cooler, tilelep panas...
Tinggi Lumen Industrial UFO LED High Bay Light

Harga hijian: USD 41.22 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 41.22 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial

bungkusan: 28828 * 20cm / CTN 1pcs / CTN 2.5KG / CTN

Kamampuhan suplai: 50000pcs/year

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE RoHs

Tinggi Lumen Industrial UFO LED High Bay Light Model NO. AD-UFO-50WD1
120W Industrial linier LED Bay Lampu

Harga hijian: USD 77.4 - 81.9 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1001 Piece/Pieces USD 77.4 / Piece/Pieces
501 Piece/Pieces USD 78.71 / Piece/Pieces
101 Piece/Pieces USD 80.68 / Piece/Pieces
100 Piece/Pieces USD 81.9 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 10000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 100 Piece/Pieces

Model No.: AD-LHBL-120W

120W Industrial linier LED Bay Lampu Lampu Lampu Lampu LED Lampu ieu luas loba dianggo dina tempat industri kawas gudang, tempat bengkel, staduim pertambangan, tempat parkir oge merenah. Ieu LED Linear Bay Lampu teu aya cai, tahan pisan sareng anti...
250 Watt Industrial Lampu LED Lampu

Harga hijian: USD 115 - 124.58 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1000 Piece/Pieces USD 115 / Piece/Pieces
500 Piece/Pieces USD 118.83 / Piece/Pieces
200 Piece/Pieces USD 122.67 / Piece/Pieces
10 Piece/Pieces USD 124.58 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 10000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 10 Piece/Pieces

Model No.: 250W LED Flood Light

250 Watt Industrial Lampu LED Lampu Lampu LED Lampu LED anu nembar panarajangan sarta diputerkeun di konsumén di payunna dina pasaran. Hasta perumahan khusus, diprosés kalayan lukisan, padet léngkah korosi. 100W mun 500W sadia, tegangan input...
IK10 IP65 Industrial E40 E39 150W Driverless UFO LED High Bay Lampu Gudang

Harga hijian: USD 31.34 - 35.07 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1000 Piece/Pieces USD 31.34 / Piece/Pieces
100 Piece/Pieces USD 33.21 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 35.07 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: Ukuran CTN: 300 * 300 * 200mm 1 PCS / CTN

Kamampuhan suplai: 50000pcs/month

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE RoHS

IK10 IP65 Industrial E40 E39 150W Driverless UFO LED High Bay Lampu Gudang Katerangan: Sabot milih cahaya pikeun siling bay tinggi, efisiensi penting pisan. Lantaran cahaya bakal dijalankeun ti sauntuyan anu leuwih luhur, cahaya perlu maksimal kana...
Daptar Produk patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan