Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Hugh Hu Mr. Hugh Hu
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86-755-29411949 email:info@ledlightinside.com
imah > produk > Hortikultura Hidroponik (Total 2 Products for Hortikultura Hidroponik)
Service online
Hugh Hu

Mr. Hugh Hu

Kantunkeun pesen
ngahubungan Kiwari

Hortikultura Hidroponik

Kami husus Hortikultura Hidroponik pabrik & suppliers / pabrik ti Cina. Borongan Hortikultura Hidroponik kalawan kualitas saluhur low harga / murah, salah sahiji Hortikultura Hidroponik merek paminpin ti Cina, Shenzhen Ri Yue Guang Hua Technology Co., Ltd..
LED Tumuwuh Lampu pikeun Buah Sayuran Hortikultura Hidroponik

Harga hijian: USD 57.69 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 57.69 / Piece/Pieces

merek: RYGH, ODM atanapi OEM Sadia

bungkusan: Paper karton + Busa

Kamampuhan suplai: 50000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE/RoHS

LED Tumuwuh Lampu pikeun Buah Sayuran Hortikultura Hidroponik LED Tumuwuh Lampu kanggo Buah Sayuran Hortikultura Hydroponic. Ngagunakeun bahan baking kanggo nambihkeun perumahan sareng kaca bahan padet. Hal ieu tiasa dianggo dina penanaman jero...
China Manufacturer of Hortikultura Hidroponik
LED BAR LIGHT 2019 alat anu paling anyar pikeun tahanan 600watts hortikultura cai dénggal nyambut lampu pikeun bumbu médis

Harga hijian: USD 330.88 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 330.88 / Piece/Pieces

merek: RYGH, ODM atanapi OEM Sadia

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 5000/month

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE/RoHS

LED BAR LIGHT 2019 alat anu paling anyar pikeun tahanan 600watts hortikultura cai dénggal nyambut lampu pikeun bumbu médis
High Quality Hortikultura Hidroponik China Supplier
Daptar Produk patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan