Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Hugh Hu Mr. Hugh Hu
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86-755-29411949 email:info@ledlightinside.com
imah > produk > High Power Led (Total 24 Products for High Power Led)
Service online
Hugh Hu

Mr. Hugh Hu

Kantunkeun pesen
ngahubungan Kiwari

High Power Led

Kami husus High Power Led pabrik & suppliers / pabrik ti Cina. Borongan High Power Led kalawan kualitas saluhur low harga / murah, salah sahiji High Power Led merek paminpin ti Cina, Shenzhen Ri Yue Guang Hua Technology Co., Ltd..
T6 T5 susu Satengah Hapus Lampu LED Lampu Tube

Harga hijian: USD 3.55 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
10 Piece/Pieces USD 3.55 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial

bungkusan: 25PCS / CTN

Kamampuhan suplai: 100000pcs/Year

Mnt. pesenan: 10 Piece/Pieces

Sertipikat: CE

Desain Anyar T6 Ganti T5 Lampu LED pipah Kalayan susu Panutup Satengah Hapus Panutup Model NO. AD-RGT6-18W168EP
China Manufacturer of High Power Led
High Power 200w LED Banjir Lampu kanggo outdoor

merek: AD komérsial

bungkusan: Kosong CTN, atanapi ngaropéa CTN

Kamampuhan suplai: 5-7 days for sample, 5-15 days for mass order

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE, RoHS

High Power 200w LED Banjir Lampu kanggo outdoor Katerangan: 200w Angle Angle LED lampu caang ngaliwatan kadali micro-chip diwangun, anu dua jenis produk anu aya, hiji jenis kombinasi power chip, sedengkeun anu sanés kalayan anu chip tinggi-kakuatan...
High Quality High Power Led China Supplier
100w High Power LED Highbay Cahaya

merek: AD komérsial

bungkusan: Kosong CTN, atanapi ngaropéa CTN

Kamampuhan suplai: 5-7 days for sample, 5-15 days for mass order

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE, RoHS

100w High Power LED Highbay Cahaya Katerangan: 100w High Power LED Highbay Cahaya sareng fasilitas driverless.Industrial nampilkeun tangtangan unik pikeun nyadiakeun katerangan cukup dina permukaan gawé ti luminaires anu beda-beda jangkungna sareng...
Professional Manufacturer of High Power Led
Wasta Modular 100w LED Banjir Lampu fixtures

Harga hijian: USD 31.94 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 31.94 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial

bungkusan: Kosong CTN, atanapi ngaropéa CTN

Kamampuhan suplai: 5-7 days for sample, 5-15 days for mass order

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE, RoHS

Wasta Modular 100w LED Banjir Lampu fixtures Katerangan: Wasta Modular 100w LED Lampu Lampu LED, design modular wasta Luhur CRI LED COB, CE Supir. IES anu sadia, Desain cahaya Dialux tiasa sadunya.Ultra-ipis ukuran ultra-leutik, pikeun nyimpen...
Expert Manufacturer of High Power Led
50w Pir dipingpin modul perumahan lampu caah

Harga hijian: USD 17.47 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 17.47 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial

bungkusan: Kosong CTN, atanapi ngaropéa CTN

Kamampuhan suplai: 5-7 days for sample, 5-15 days for mass order

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE, RoHS

50w Pir dipingpin modul perumahan lampu caah Katerangan: 50w pir dipingpin modul perumahan lampu caang, nganggo Bridgexlux mil45 / Epistar 33mil COB, kekecapan luminous nepi ka 100-110lm / w, nganggo kualitas luhur alumunium anu dicampur, panas...
China Supplier of High Power Led
IP66 1080W High Power LED Stadion Lampu

Harga hijian: USD 841.85 - 882.46 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
200 Piece/Pieces USD 841.85 / Piece/Pieces
10 Piece/Pieces USD 882.46 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 10000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 10 Piece/Pieces

Model No.: 1000W LED Flood Light

IP66 1080W High Power LED Stadion Lampu High Power Modular LED Stadion Lampu anu loba dianggo dina widang bal, lapang baskét, port sareng saterusna. Lumen kaluaran 140LM ​​/ W, geulis caang pikeun terang tempat anu saé. Diadopsi supir Philips LED...
China Factory of High Power Led
Produsén Shenzhen 300w LED Lampu Lampu Bumi

Harga hijian: USD 161.52 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 161.52 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial

bungkusan: Kosong CTN, atanapi ngaropéa CTN

Kamampuhan suplai: 5-7 days for sample, 5-15 days for mass order

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE, RoHS

Produsén Shenzhen 300w LED Lampu Lampu Bumi Katerangan: Produsén Shenzhen 300w Lampu Banjir LED Lampu COB nyaéta COB LED Modular Lampu lampu banté LED, nganggo 6 PCB COB, desain patén, tiasa ngalakukeun 50-500w. Jaminan 5 taun. Lembar
High Power Led Export
300w COB LED Plant tumuwuh Lampu

Harga hijian: USD 247.98 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 247.98 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial

bungkusan: Kosong CTN, atanapi ngaropéa CTN

Kamampuhan suplai: 5-7 days for sample, 5-15 days for mass order

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE, RoHS

300w COB LED Plant tumuwuh Lampu Katerangan: 300w COB LED Plant Grow Lampu nyaéta kakuatan tinggi LED tumuwuh Lampu, Paké Flip COB LED, Modular Design, Full Aluminium Perumahan, qualiy tinggi sareng harga murah. Lembar
Competitive High Power Led China Supplier
Dissipasi Panas Sambang Lampu Bima Lampu 300W

Harga hijian: USD 128.2 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
100 Piece/Pieces USD 128.2 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 10000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 100 Piece/Pieces

Model No.: 300W LED High Bay Light

Dissipasi Panas Sambang Lampu Bima Lampu 300W Kami LED Lampu Bay Lampu diékspor ka seueur nagara acan. Usedta ngagunakeun seri Meanwell HLG sareng seri ELG, tegangan input tiasa milih rupa-rupa tegangan AC 85-305V atanapi tegangan rélatif sempit AC...
Leading Manufacturer of High Power Led
Gudang 120W Industrial LED Bay Light

Harga hijian: USD 90.87 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
100 Piece/Pieces USD 90.87 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 10000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 100 Piece/Pieces

Model No.: 120W LED High Bay Light

Gudang 120W Industrial LED Bay Light Runtuyan H LED High Bay Light mangrupakeun lampu katerangan LED anu efisiensi sareng pangématisi luhur, loba dipaké di pabrik , lapangan golf , bango munara atanapi tempat komérsial anu sanés. Supir Meanwell anu...
Professional Factory of High Power Led
Daya High Power 400W LED Industrial

Harga hijian: USD 244.3 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
100 Piece/Pieces USD 244.3 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 10000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 100 Piece/Pieces

Model No.: 400W LED Bay Light

Daya High Power 400W LED Industrial 400W kakuatan tinggi LED High Bay Lampu dissipation panas jenis fin, radiating gancang, ngajaga kahirupan LED hadé. Sanaos dianggo dina tegangan tinggi atanapi tegangan henteu kuat, lampu LED bay ieu gedé tiasa...
Warna 400W Linear LED Bay Light

Harga hijian: USD 185.63 - 201.1 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
500 Piece/Pieces USD 185.63 / Piece/Pieces
200 Piece/Pieces USD 193.37 / Piece/Pieces
100 Piece/Pieces USD 201.1 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 10000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 100 Piece/Pieces

Model No.: 400W Linear LED Bay Light

Warna 400W Linear LED Bay Light 400W Daya LED Lampu Linear Bay Lampu nyaeta lampu industri anu langkung-sudut, anu ngémonkeun rohangan kirang, ambisi radiasiasi séwang-séwangan. LED diadopsi Osram 3030, efisiensi sareng durasi panjang panjang. Supir...
High Power LED Highbay Lampu 150w

Harga hijian: USD 67.69 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 67.69 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial

bungkusan: Kosong CTN, atanapi ngaropéa CTN

Kamampuhan suplai: 5-7 days for sample, 5-15 days for mass order

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE, RoHS

High Power LED Highbay Lampu 150w Katerangan: 150w Luhur LED Lampu Highbay Lampu 150w LED Lampu Industri, dianggo pikeun gudang, pabrik, bengkel, jeung saterusna. 150w tiasa ngahontal 18000-19500lm, asupan tegangan lega AC 85-305V. kualitas luhur...
Stadion Super High Power 1000W LED Banjir Lampu

Harga hijian: USD 789.22 - 822.1 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
200 Piece/Pieces USD 789.22 / Piece/Pieces
100 Piece/Pieces USD 822.1 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial

bungkusan: 39 * 37,8 * 26.8 cm 1PCS / CTN 9KG / CTN

Kamampuhan suplai: 50000pcs/Year

Mnt. pesenan: 100 Piece/Pieces

Sertipikat: CE

Stadion Super High Power 1000W LED Banjir Lampu Katerangan: Super High Power LED Lampu: Kira 93% tina ieu lampu lampu caah, 1% dipingpin lampu bay tinggi. Rupa-rupa 1000w dipilih lampu lampu caah sadia anjeun, sapertos ip65, ip66, sareng ip6 7. Hiji...
500 Watt Linkar linier LED Bay Lampu

Harga hijian: USD 207.26 - 224.53 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
500 Piece/Pieces USD 207.26 / Piece/Pieces
200 Piece/Pieces USD 215.89 / Piece/Pieces
100 Piece/Pieces USD 224.53 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 10000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 100 Piece/Pieces

Model No.: 500W Linear LED Bay Light

500 Watt Linkar linier LED Bay Lampu A spasi indoor ageung sapertos gudang, fasilitas manufaktur, gimasium, pabrik, sareng toko-gedé toko ritel, anjeun kedah lampu pikeun terang tempat ieu. aya kamungkinan anu anjeun bade milih cahaya bay tinggi....
360W Outdoor Waterproof LED Lampu Banjir pikeun Stadion

Harga hijian: USD 310.15 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 310.15 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial

Kamampuhan suplai: 50000pcs/Year

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE

Model No.: AD-XQCD-360W

360W Outdoor Waterproof LED Lampu Banjir pikeun Stadion Katerangan: 1, desain wasta modular, penampilan éndah. 2, sudut 10/25/45/60/90 beam pilihan. 3, IES Sadia, desain cahaya Dialux tiasa disadiakeun. 4, Pamakéan effeciency luhur supir ayeuna...
540W Aluminium Heatsink LED Lampu Banjir Pikeun Kanjir

Harga hijian: USD 446.77 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 446.77 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: Ukuran Ukuran: 785 * 395 * 235MM NW: 21.8KG GW: 23KG

Kamampuhan suplai: 50000pcs/Year

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE RoHS

540W Aluminium Heatsink LED Lampu Banjir Pikeun Kanjir Katerangan: Riyueguanghua Co., Limited husus mahan cahaya anu dipingpin listrik pikeun stadion. Kami nawiskeun 100-2000w Daya LED Lampu Stadion Lampu Lampu LED, caang stadion, Lampu Football...
Lampu LED Lampa Bridgelux 80W pikeun Jalan Luhur

Harga hijian: USD 52.41 - 53.65 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
200 Piece/Pieces USD 52.41 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 53.65 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: 74 * 30 * 14cm, 1 PCS / CTN

Kamampuhan suplai: 50000pcs/month

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE RoHS

Lampu LED Lampa Bridgelux 80W pikeun Jalan Luhur Katerangan: Lampu Lampu LED Riyueguanghua LED: Urang tiasa nawiskeun tina 20W-200W. Warna perumahan tiasa hideung bodas. 10KV Protection Surge tiasa ngadamel jalan anu aman di dinten hujan. Dina...
IP66 Bodas Bodas 50W LED Torowongan Lampu

Harga hijian: USD 33.88 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 33.88 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: Ukuran CTN: 340 * 110 * 190MM NW: 2.3KG GW: 2.6KG

Kamampuhan suplai: 50000pcs/month

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE, RoHS,EMC,LVD,TUV,ETL,SAA

IP66 Bodas Bodas 50W LED Torowongan Lampu Katerangan: Riyueguanghua Co., Limited kawates pencahyaan cahaya pikeun stadion. Kami nawiskeun 50-600w kakuatan tinggi LED Stadion Lampu Football, floodlights stadion, Football Field Light. Kalayan salah...
14000lm Lumileds 3030 100W LED High Mast Masting Lampu

Harga hijian: USD 59.29 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 59.29 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: Ukuran CTN: 340 * 110 * 250MM NW: 3.6KG GW: 4.1KG

Kamampuhan suplai: 50000pcs/month

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE, RoHS,EMC,LVD,TUV,ETL,SAA

14000lm Lumileds 3030 100W LED High Mast Masting Lampu Katerangan: Riyueguanghua Co., Limited husus mahan cahaya anu dipingpin listrik pikeun stadion. Kami nawiskeun 50-600w kakuatan tinggi LED Stadion Lampu Football, floodlights stadion, Football...
2018 Anyar 150W LED Torowongan Lampu pikeun alun

Harga hijian: USD 76.94 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 76.94 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: Ukuran CTN: 340 * 110 * 330MM NW: 4.5KG GW: 5KG

Kamampuhan suplai: 50000pcs/month

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE, RoHS,EMC,LVD,TUV,ETL,SAA

2018 Anyar 150W LED Torowongan Lampu pikeun alun Katerangan: Riyueguanghua Co., Limited kawates pencahyaan cahaya pikeun stadion. Kami nawiskeun 50-600w kakuatan tinggi LED Stadion Lampu Football, floodlights stadion, Football Field Light. Kalayan...
Aluminium IP66 200W LED High Mast Mast Light Ce & RoHS & ETL & TUV & SAA

Harga hijian: USD 91.41 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 91.41 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: Ukuran CTN: 340 * 120 * 400MM NW: 5.5KG GW: 6.5KG

Kamampuhan suplai: 50000pcs/month

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE, RoHS,EMC,LVD,TUV,ETL,SAA

Aluminium IP66 200W LED High Mast Mast Lampu Ce & RoHS & ETL & TUV & SAA Katerangan: Riyueguanghua Co., Limited husus mahan cahaya anu dipingpin listrik pikeun stadion. Kami nawiskeun 50-600w kakuatan tinggi LED Stadion Lampu...
Stadion Cahaya Bodas 250W LED High Mast Masting

Harga hijian: USD 111.18 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 111.18 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: Ukuran CTN: 340 * 120 * 480MM NW: 6.5KG GW: 7.5KG

Kamampuhan suplai: 50000pcs/month

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE, RoHS,EMC,LVD,TUV,ETL,SAA

Cool Bodas 250W LED High Mast Masting kanggo Stadion Katerangan: Riyueguanghua Co., Limited kawates pencahyaan cahaya pikeun stadion. Kami nawiskeun 50-600w kakuatan tinggi LED Stadion Lampu Football, floodlights stadion, Football Field Light....
3000K-6500K IP66 300W LED Lampu tihang Luhur

Harga hijian: USD 148.24 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 148.24 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: Ukuran CTN: 340 * 120 * 560MM NW: 8KG GW: 9KG

Kamampuhan suplai: 50000pcs/month

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE, RoHS,EMC,LVD,TUV,ETL,SAA

Cina 3000K-6500K IP66 300W LED Luhur tihang lampu Katerangan: Riyueguanghua Co., Limited husus mahan cahaya anu dipingpin listrik pikeun stadion. Kami nawiskeun 50-600w kakuatan tinggi LED Stadion Lampu Football, floodlights stadion, Football Field...
Related Industry Information
Daptar Produk patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan