Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Hugh Hu Mr. Hugh Hu
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86-755-29411949 email:info@ledlightinside.com
imah > produk > Downlight (Total 21 Products for Downlight)
Service online
Hugh Hu

Mr. Hugh Hu

Kantunkeun pesen
ngahubungan Kiwari

Downlight

Kami husus Downlight pabrik & suppliers / pabrik ti Cina. Borongan Downlight kalawan kualitas saluhur low harga / murah, salah sahiji Downlight merek paminpin ti Cina, Shenzhen Ri Yue Guang Hua Technology Co., Ltd..
3W / 5W / 7W / 9W / 12W / 15W Osram Dimming LED Downlight kalawan 90lm / W

Harga hijian: USD 2.13 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
5 Piece/Pieces USD 2.13 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial

bungkusan: 3W / 5W / 7W / 9W / 12W / 15W Osram Waragad 2 taun Dimming LED Lamping Downlight kalawan 90 lm / W

Kamampuhan suplai: 50000pcs/Year

Mnt. pesenan: 5 Piece/Pieces

Sertipikat: ce

3W / 5W / 7W / 9W / 12W / 15W Osram Waragad 2 taun Dimming LED Lamping Downlight kalawan 90 lm / W Model NO.AD-TH-5WOFD Wattage 5W Voltage AC 85-265V 50/60HZ Luminance Flux 80-90lm/w THD <20% Life
China Manufacturer of Downlight
Daya High Power COB 20W Aluminium LED Downlight

Harga hijian: USD 8.31 - 8.75 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
200 Piece/Pieces USD 8.31 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 8.75 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial

bungkusan: Kosong CTN, atanapi ngaropéa CTN

Kamampuhan suplai: 5-7 days for sample, 5-15 days for mass order

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE, RoHS

Daya High Power COB 20W Aluminium LED Downlight Katerangan: 2018 High Power COB 20W Aluminium LED Downlight nyaéta 2018 desain patén pang anyarna anu parantos dileupaskeun LED Turun Lampu dileupaskeun, papanggih pasar tinggi-tungtung, asupan nyaéta...
High Quality Downlight China Supplier
7W / 10W / 15W / 20W / 25W / 30W Modél Anyar CE RoHs LED Downlight

Harga hijian: USD 4.02 - 4.73 / Bag/Bags

Min.Order Harga hijian
200 Bag/Bags USD 4.02 / Bag/Bags
10 Bag/Bags USD 4.32 / Bag/Bags
1 Bag/Bags USD 4.73 / Bag/Bags

bungkusan: 530 * 430 * 390mm / 100pcs

Mnt. pesenan: 1 Bag/Bags

Model No.: RYGHCL-7W

kandaraan: Ocean,Land,Air

Light Source: LED

7W / 10W / 15W / 20W / 25W / 30W Modél Anyar CE RoHs LED Downlight Deskripsi: Lampu lampu LED nyaéta pakean tina sumber cahaya LED anyar anu berbasis kekembangan sembembangan dina dasar produk, dibandingkeun sareng downlight tradisional boga...
Professional Manufacturer of Downlight
10W 80LM / W Epistar COB Babak LED Turun Lampu

Harga hijian: USD 5.06 - 5.73 / Bag/Bags

Min.Order Harga hijian
200 Bag/Bags USD 5.06 / Bag/Bags
10 Bag/Bags USD 5.47 / Bag/Bags
1 Bag/Bags USD 5.73 / Bag/Bags

bungkusan: 630 * 270 * 490mm / 100pcs

Mnt. pesenan: 1 Bag/Bags

Model No.: RYGHCL-10W

kandaraan: Ocean,Land,Air

Light Source: LED

10W 80LM / W Epistar COB Babak LED Turun Lampu Katerangan: Lampu Hungkul LED nyaéta lampu cahaya kana cahaya gaya cahaya siling. Lampu LED hurung nyaéta cahaya panunjuk, sareng mungél terpisana na tiasa nampi cahya, sudut pancaran milik sorotan,...
Expert Manufacturer of Downlight
Harga Harga Komérsial Diperéskeun Aluminium LED Downlight

Harga hijian: USD 6.55 - 7.4 / Bag/Bags

Min.Order Harga hijian
200 Bag/Bags USD 6.55 / Bag/Bags
10 Bag/Bags USD 7 / Bag/Bags
1 Bag/Bags USD 7.4 / Bag/Bags

bungkusan: 780 * 330 * 340mm / 30pcs

Mnt. pesenan: 1 Bag/Bags

Model No.: RYGHCL-15W

kandaraan: Ocean,Land,Air

Light Source: LED

Harga Harga Komérsial Diperéskeun Aluminium LED Turun Lampu Katerangan: LED Turun Lampu Fitur: Pikeun ngajaga persatuan sakabéh dékorasi wangunan sareng kasampurnaan, henteu ngaliwat setélan cahaya, cahaya nyumput pawasan pemanasan wangunan, teu aya...
China Supplier of Downlight
Panas Penjualan Anti Glare Dihasilkeun SMD COB LED Downlight

Harga hijian: USD 6.55 - 7.4 / Bag/Bags

Min.Order Harga hijian
200 Bag/Bags USD 6.55 / Bag/Bags
10 Bag/Bags USD 7 / Bag/Bags
1 Bag/Bags USD 7.4 / Bag/Bags

bungkusan: 430 * 400 * 600mm / 30pcs

Mnt. pesenan: 1 Bag/Bags

Model No.: RYGHCL-20W

kandaraan: Ocean,Land,Air

Chip: Epistar COB

Panas Penjualan Antarto-Glare Dirobah Lampu SMD COB LED Down Light Katerangan: Kaunggulan tina LED Down Light: 1) Energy Saving: Konsumsi kakuatan caang anu sami tina lampu hemat energi biasa 1/2 2) Perlindungan Lingkungan: Teu aya ngaraksa jeung...
China Factory of Downlight
Dilereskeun Lampu LED di handap pikeun Balanja sareng Kantor

Harga hijian: USD 10.2 - 9.67 / Bag/Bags

Min.Order Harga hijian
10 Bag/Bags USD 10.2 / Bag/Bags
1 Bag/Bags USD 10.81 / Bag/Bags
200 Bag/Bags USD 9.67 / Bag/Bags

bungkusan: 420 * 420 * 540mm / 20pcs

Mnt. pesenan: 1 Bag/Bags

Model No.: RYGHCL-25W

kandaraan: Ocean,Land,Air

Chip: Epistar COB

Dilereskeun Lampu LED di handap pikeun Balanja sareng Kantor Deskripsi: Jelas, salami biaya lampu LED sareng perbaikan sinambung téknologi dipingpin pikeun ngurangan. Lampu saé énergi sareng lampu Pijer bakal dilawan diganti ku lampu LED....
Downlight Export
Daya High LED Lampu COB Lampu COB LED Downlight

Harga hijian: USD 11.09 - 12.37 / Bag/Bags

Min.Order Harga hijian
200 Bag/Bags USD 11.09 / Bag/Bags
10 Bag/Bags USD 11.76 / Bag/Bags
1 Bag/Bags USD 12.37 / Bag/Bags

bungkusan: 590 * 530 * 530mm / 20pcs

Mnt. pesenan: 1 Bag/Bags

Model No.: RYGHCL-30W

kandaraan: Ocean,Land,Air

Light Source: LED

Daya High Lampu LED Lampu COilling LED Lampu Turun Lampu Katerangan: Dina sababaraha hal, proyék lampu jalan parantos pamaréntahan anu mimiti di jalan cahaya LED, hurup LED tiasa ditingali pikeun ditingali lampu banténg lampu sanés lampu...
Competitive Downlight China Supplier
7W ngarobah hawa warna dipingpin downlights

Harga hijian: USD 8.45 - 8.6 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
5000 Piece/Pieces USD 8.45 / Piece/Pieces
3000 Piece/Pieces USD 8.5 / Piece/Pieces
1000 Piece/Pieces USD 8.55 / Piece/Pieces
50 Piece/Pieces USD 8.6 / Piece/Pieces

merek: RYGH Tech

bungkusan: Kosong CTN, atanapi ngaropéa CTN

Kamampuhan suplai: 5-7 days for sample, 5-15 days for mass order

Mnt. pesenan: 50 Piece/Pieces

Sertipikat: CE, RoHS

aplikasi wifi dikawasa pinter downlghts sampurna pikeun cahaya aksen boh pikeun tujuan padumukan sareng komersial. Ngarobah suhu banté anu dihajar diputer Downlight tiasa janten peningkatan anu basajan sareng ngabéréskeun lampu handap kalawan fungsi...
Leading Manufacturer of Downlight
Patén Intelligen 7W Taiji mingpin turun lampu

Harga hijian: USD 7.43 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 7.43 / Piece/Pieces

merek: RYGH Tech; OEM / ODM aya

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 10000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE/RoHS

Patén Intelligen 7W Taiji mingpin turun lampu Anyar patén calakan 7w pinter dipingpin downlight, tiasa didamel 360 °. Jeung suhu warna pinter anu LED Lampu Lampu oge tiasa dilereskeun: 2700 <> 3000 <> 4000k Fitur anu saé anu ngémerkeun...
Professional Factory of Downlight
8W COB Smart dipingpin downlight

Harga hijian: USD 8.6 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 8.6 / Piece/Pieces

merek: RYGH Tech; OEM / ODM aya

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 10000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE/RoHS

Patén Intelligen 7W Taiji mingpin turun lampu Patén anyar pinter 8w pinter ngajentrekeun lampu sorot, éta ngagaduhan pilihan Sarat. Jeung suhu warna pinter anu LED Lampu Lampu oge tiasa dilereskeun: 2700 <> 3000 <> 4000k Fitur anu saé...
Smart Imah Kontrol Dimmable Dipancarkeun 7W Cob LED Downlight

Harga hijian: USD 8.67 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 8.67 / Piece/Pieces

merek: RYGH Tech; OEM / ODM aya

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 10000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE/RoHS

Smart Imah Kontrol Dimmable Dipancarkeun 7W Cob LED Downlight Anyar patén calakan 7w pinter dipingpin downlight, gampang pisan gajar panutup raray. Jeung suhu warna pinter anu LED Lampu Lampu oge tiasa dilereskeun: 2700 <> 3000 <> 4000k...
8W CCT anti glare dimmable dipingpin lampu

Harga hijian: USD 7.43 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 7.43 / Piece/Pieces

merek: RYGH Tech; OEM / ODM aya

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 10000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE/RoHS

8W CCT anti glare dimmable dipingpin lampu Anyar patén calakan 8w pinter dipingpin downlight. UGR ngan 17 !!! Jeung suhu warna pinter LED Turun Lampu ogé tiasa disaluyukeun: 2700 <> 3000 <> 4000k Fitur anu saé anu ngémerkeun dina lampu...
8W CCT UGR &lt;17 Panutup panutup anu dirobih dipimpin di handapna

Harga hijian: USD 7.43 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 7.43 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM sayogi

bungkusan: 695 * 355 * 295mm / 50pcs

Kamampuhan suplai: 50000pcs/month

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE RoHS

8W CCT UGR <17 Panutup panutup anu dirobih dipimpin di handapna Katerangan: Khususna, pamaréntahan pembaharuan jalan lampu jalan mangrupikeun lampu jalan anu tiheula, lampu LED tiasa didakan katingal lampu LED tibatan lampu hemat energi, moméntum...
7W Bahan raray anu parobos pikeun katurangan cahya

Harga hijian: USD 8.67 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 8.67 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: 530 * 255 * 550mm / 50pcs

Kamampuhan suplai: 50000pcs/month

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE RoHS

7W Bahan raray anu parobos pikeun katurangan cahya Katerangan: Dina sababaraha hal, proyék lampu jalan pamaréntahan jalan heula nyaéta lampu cahaya LED mimiti, hurup LED tiasa ditingalikeun katutupan anu tinggal lampu LED sanés bhal lampu ngahemat...
8W anti sorotan dimmable dipingpin downlight

Harga hijian: USD 7.43 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 7.43 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM sayogi

bungkusan: 600 * 265 * 525mm / 50pcs

Kamampuhan suplai: 50000pcs/month

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE RoHS

8W anti sorotan dimmable dipingpin downlight Katerangan: Khususna, pamaréntahan pembaharuan jalan lampu jalan mangrupikeun lampu jalan anu tiheula, lampu LED tiasa didakan katingal lampu LED tibatan lampu hemat energi, moméntum incandescent, Jelas,...
Permukaan 8W CCT dipasang beberesan hurup hurup

Harga hijian: USD 8.14 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 8.14 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: 600 * 265 * 525mm / 50pcs

Kamampuhan suplai: 50000pcs/month

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE RoHS

Permukaan 8W CCT dipasang beberesan hurup hurup Katerangan: Dina sababaraha hal, proyék lampu jalan pamaréntahan jalan heula nyaéta lampu cahaya LED mimiti, hurup LED tiasa ditingalikeun katutupan anu tinggal lampu LED sanés bhal lampu ngahemat...
Buktina 9W CCT nyababkeun lampu

Harga hijian: USD 7.61 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 7.61 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM sayogi

bungkusan: 600 * 265 * 525mm / 50pcs

Kamampuhan suplai: 50000pcs/month

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE RoHS

Buktina 9W CCT nyababkeun lampu Katerangan: Khususna, pamaréntahan pembaharuan jalan lampu jalan mangrupikeun lampu jalan anu tiheula, lampu LED tiasa didakan katingal lampu LED tibatan lampu hemat energi, moméntum incandescent, Jelas, salami biaya...
7W CCT Taiji dipimpin lampu handap

Harga hijian: USD 7.43 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 7.43 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM sayogi

bungkusan: 695 * 355 * 295mm / 50pcs

Kamampuhan suplai: 50000pcs/month

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE RoHS

7W CCT Taiji dipimpin lampu handap Katerangan: Khususna, pamaréntahan pembaharuan jalan lampu jalan mangrupikeun lampu jalan anu tiheula, lampu LED tiasa didakan katingal lampu LED tibatan lampu hemat energi, moméntum incandescent, Jelas, salami...
5 taun permukaan 8W permukaan dipasang / recessed dipingpin downlight

Harga hijian: USD 8.14 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 8.14 / Piece/Pieces

merek: RYGH Tech; OEM / ODM aya

bungkusan: Busa + Kartun Paper; Standar kspor

Kamampuhan suplai: 10000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE/RoHS

5 taun permukaan 8W permukaan dipasang / recessed dipingpin downlight Anyar patén calakan 8w pinter dipingpin downlight. Jeung suhu warna pinter anu LED Lampu Lampu oge tiasa dilereskeun: 2700 <> 3000 <> 4000k Fitur anu saé anu...
IP65 Wifi kontrol 9W dipingpin permukaan dipasang downlight

Harga hijian: USD 7.61 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 7.61 / Piece/Pieces

merek: RYGH Tech; OEM / ODM aya

bungkusan: Busa + Kartun Paper; Standar kspor

Kamampuhan suplai: 10000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE/RoHS

IP65 Wifi kontrol 9W dipingpin permukaan dipasang downlight Anyar patén calakan 9w pinter dipingpin downlight. Jeung suhu warna pinter LED Turun Lampu ogé tiasa disaluyukeun: 2700 <> 3000 <> 4000k Fitur anu saé anu ngémerkeun dina lampu...
Daptar Produk patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan