Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Hugh Hu Mr. Hugh Hu
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86-755-29411949 email:info@ledlightinside.com
imah > produk > Dipingpin Downlight Outdoor (Total 24 Products for Dipingpin Downlight Outdoor)
Service online
Hugh Hu

Mr. Hugh Hu

Kantunkeun pesen
ngahubungan Kiwari

Dipingpin Downlight Outdoor

Kami husus Dipingpin Downlight Outdoor pabrik & suppliers / pabrik ti Cina. Borongan Dipingpin Downlight Outdoor kalawan kualitas saluhur low harga / murah, salah sahiji Dipingpin Downlight Outdoor merek paminpin ti Cina, Shenzhen Ri Yue Guang Hua Technology Co., Ltd..
7W Bahan raray anu parobos pikeun katurangan cahya

Harga hijian: USD 8.67 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 8.67 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: 530 * 255 * 550mm / 50pcs

Kamampuhan suplai: 50000pcs/month

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE RoHS

7W Bahan raray anu parobos pikeun katurangan cahya Katerangan: Dina sababaraha hal, proyék lampu jalan pamaréntahan jalan heula nyaéta lampu cahaya LED mimiti, hurup LED tiasa ditingalikeun katutupan anu tinggal lampu LED sanés bhal lampu ngahemat...
China Manufacturer of Dipingpin Downlight Outdoor
IP66 Super Slim 150W Outdoor 220 volt ngarah cahaya banjir

Harga hijian: USD 26 - 26.67 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
5001 Piece/Pieces USD 26 / Piece/Pieces
2001 Piece/Pieces USD 26.22 / Piece/Pieces
501 Piece/Pieces USD 26.44 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 26.67 / Piece/Pieces

merek: RYGH Tech; OEM / ODM sayogi

bungkusan: Kertas Kupon + Kertas, Ékspor Standar

Kamampuhan suplai: 10000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE/RoHS

IP66 Super Slim 150W Outdoor 220 volt ngarah cahaya banjir Sadaya lampu banjir LED, Cahaya Daérah sareng séri Yard Light kaasup perumahan aluminium anu édéh maot kalayan bungkus jas bérés digabungkeun sareng rating IP65 maranéhna mastikeun ketahanan...
High Quality Dipingpin Downlight Outdoor China Supplier
IP65 outdoor 40w terpadu solar lampu jalan

Harga hijian: USD 282.35 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 282.35 / Piece/Pieces

merek: RYGH, ODM atanapi OEM Sadia

bungkusan: Kertas Kupon + Kertas, Ékspor Standar

Kamampuhan suplai: 50000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE ROHS IP65 IES ISO standards

IP65 outdoor 40w terpadu solar lampu jalan Cahaya panonpoé ieu dipimpin lampu kalayan bahan gelas Aluminium + baja. Waktu cahaya anu dipimpin surya jalan tiasa 12 jam per dinten, 5-7 dinten hujan. Tapi waktos ngecas pikeun cahaya jalan anu dipimpin...
Professional Manufacturer of Dipingpin Downlight Outdoor
30w dipingpin lampu caah Led outdoor caah lampu

Harga hijian: USD 10.84 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 10.84 / Piece/Pieces

merek: RYGH Tech; OEM / ODM aya

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 10000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE/RoHS

30w lampu caah dipingpin Led outdoor lampu Banjir Kabéh lampu LED Flood, lampu Area sareng séri Yard Light ngawengku perumahan alumunium anu dicampur mantap kalayan finish bubuk jaket digabungkeun jeung rating IP65 maranéhanana mastikeun tahan tahan...
Expert Manufacturer of Dipingpin Downlight Outdoor
Jaminan 2 taun 150 watt dipingpin lampu jalan

Harga hijian: USD 31 - 31.73 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
5000 Piece/Pieces USD 31 / Piece/Pieces
2000 Piece/Pieces USD 31.24 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 31.73 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: 78 * 29 * 11.5CM, 1pcs / ctn

Kamampuhan suplai: 50000pcs/year

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE,RoHS,EMC,PVD

Jaminan 2 taun 150 watt dipingpin lampu jalan Panjelasan Produk: Parabot lampu lampu di LED RYGH TECH nyangking panerapan jalan sareng tempat parkir ka abad ka-21. Pedang kami Runtuyan LED Lampu LED, Driverless Street Street, Solar LED Street Light,...
China Supplier of Dipingpin Downlight Outdoor
IP65 Wifi kontrol 9W dipingpin permukaan dipasang downlight

Harga hijian: USD 7.61 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 7.61 / Piece/Pieces

merek: RYGH Tech; OEM / ODM aya

bungkusan: Busa + Kartun Paper; Standar kspor

Kamampuhan suplai: 10000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE/RoHS

IP65 Wifi kontrol 9W dipingpin permukaan dipasang downlight Anyar patén calakan 9w pinter dipingpin downlight. Jeung suhu warna pinter LED Turun Lampu ogé tiasa disaluyukeun: 2700 <> 3000 <> 4000k Fitur anu saé anu ngémerkeun dina lampu...
China Factory of Dipingpin Downlight Outdoor
5 taun permukaan 8W permukaan dipasang / recessed dipingpin downlight

Harga hijian: USD 8.14 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 8.14 / Piece/Pieces

merek: RYGH Tech; OEM / ODM aya

bungkusan: Busa + Kartun Paper; Standar kspor

Kamampuhan suplai: 10000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE/RoHS

5 taun permukaan 8W permukaan dipasang / recessed dipingpin downlight Anyar patén calakan 8w pinter dipingpin downlight. Jeung suhu warna pinter anu LED Lampu Lampu oge tiasa dilereskeun: 2700 <> 3000 <> 4000k Fitur anu saé anu...
Dipingpin Downlight Outdoor Export
8W anti sorotan dimmable dipingpin downlight

Harga hijian: USD 7.43 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 7.43 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM sayogi

bungkusan: 600 * 265 * 525mm / 50pcs

Kamampuhan suplai: 50000pcs/month

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE RoHS

8W anti sorotan dimmable dipingpin downlight Katerangan: Khususna, pamaréntahan pembaharuan jalan lampu jalan mangrupikeun lampu jalan anu tiheula, lampu LED tiasa didakan katingal lampu LED tibatan lampu hemat energi, moméntum incandescent, Jelas,...
Competitive Dipingpin Downlight Outdoor China Supplier
8W CCT anti glare dimmable dipingpin lampu

Harga hijian: USD 7.43 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 7.43 / Piece/Pieces

merek: RYGH Tech; OEM / ODM aya

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 10000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE/RoHS

8W CCT anti glare dimmable dipingpin lampu Anyar patén calakan 8w pinter dipingpin downlight. UGR ngan 17 !!! Jeung suhu warna pinter LED Turun Lampu ogé tiasa disaluyukeun: 2700 <> 3000 <> 4000k Fitur anu saé anu ngémerkeun dina lampu...
Leading Manufacturer of Dipingpin Downlight Outdoor
Smart Imah Kontrol Dimmable Dipancarkeun 7W Cob LED Downlight

Harga hijian: USD 8.67 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 8.67 / Piece/Pieces

merek: RYGH Tech; OEM / ODM aya

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 10000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE/RoHS

Smart Imah Kontrol Dimmable Dipancarkeun 7W Cob LED Downlight Anyar patén calakan 7w pinter dipingpin downlight, gampang pisan gajar panutup raray. Jeung suhu warna pinter anu LED Lampu Lampu oge tiasa dilereskeun: 2700 <> 3000 <> 4000k...
Professional Factory of Dipingpin Downlight Outdoor
8W COB Smart dipingpin downlight

Harga hijian: USD 8.6 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 8.6 / Piece/Pieces

merek: RYGH Tech; OEM / ODM aya

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 10000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE/RoHS

Patén Intelligen 7W Taiji mingpin turun lampu Patén anyar pinter 8w pinter ngajentrekeun lampu sorot, éta ngagaduhan pilihan Sarat. Jeung suhu warna pinter anu LED Lampu Lampu oge tiasa dilereskeun: 2700 <> 3000 <> 4000k Fitur anu saé...
Spéktrum pinuh 300W dipingpin tumuwuh lampu

Harga hijian: USD 43.24 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 43.24 / Piece/Pieces

merek: SMD3030

bungkusan: Ukuran batin jero: 425X95X215mm 1PCS / karton

Kamampuhan suplai: 50000pcs/Year

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE RoHs

Spéktrum pinuh 300W dipingpin tumuwuh lampu Description: This high power LED grow light is designed to speed up the growth rate of plants at all growth stages including seedling, vegetative, and flowering vegetative stages by providing the...
Super caang smd dipingpin jalan jalan 40W

Harga hijian: USD 12.09 - 12.38 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
5001 Piece/Pieces USD 12.09 / Piece/Pieces
2001 Piece/Pieces USD 12.19 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 12.38 / Piece/Pieces

merek: RYGH, ODM atanapi OEM Sadia

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 50000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE ROHS IP65 IES ISO standards

Super caang smd dipingpin jalan jalan 40W Katerangan: Kakawasaan lampu di Led Jalan ieu 20w 30w 40w 50w 80w 100w 120w 150w. The luménna ti Led Street Lampu tiasa 100lm / w-130lm / w. Kami ogé ngajantenkeun sababaraha panggerak pikeun milih: China...
Perumahan Aluminium anu nyempogkeun 30Watt dipingpin lampu jalan di luar

Harga hijian: USD 9.35 - 9.57 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
5001 Piece/Pieces USD 9.35 / Piece/Pieces
2001 Piece/Pieces USD 9.42 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 9.57 / Piece/Pieces

merek: RYGH, ODM atanapi OEM Sadia

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 50000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE ROHS IP65 IES ISO standards

Perumahan Aluminium anu nyempogkeun 30Watt dipingpin lampu jalan di luar Katerangan: Kakawasaan lampu di Led Jalan ieu 20w 30w 40w 50w 80w 100w 120w 150w. The luménna ti Led Street Lampu tiasa 100lm / w-130lm / w. Kami ogé ngajantenkeun sababaraha...
Luar IP65 dipingpin lampu jalan kalawan harga

Harga hijian: USD 9.16 - 9.38 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
5001 Piece/Pieces USD 9.16 / Piece/Pieces
2001 Piece/Pieces USD 9.32 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 9.38 / Piece/Pieces

merek: RYGH, ODM atanapi OEM Sadia

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 50000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE ROHS IP65 IES ISO standards

Luar IP65 dipingpin lampu jalan kalawan harga Katerangan: Kakawasaan lampu di Led Jalan ieu 20w 30w 40w 50w 80w 100w 120w 150w. The luménna ti Led Street Lampu tiasa 100lm / w-130lm / w. Kami ogé ngajantenkeun sababaraha panggerak pikeun milih:...
90w 120w 150w 180w dipingpin lampu linier

Harga hijian: USD 46.21 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 46.21 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: W63 * H45mm

Kamampuhan suplai: 50000pcs/month

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE ROHS IP65 IES ISO standards

90w 120w 150w 180w dipingpin lampu linier P roduct parameter: Part no.: RYGH-60WB LED Power: 60Watt Input AC100-265V
Jaminan 5 Taun ka 70w dipingpin lampu jalan

Harga hijian: USD 66.87 - 67.92 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1000 Piece/Pieces USD 66.87 / Piece/Pieces
100 Piece/Pieces USD 67.4 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 67.92 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: 530 * 375 * 115MM 1 PCS / CTN 4.7KG

Kamampuhan suplai: 50000pcs/month

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE ROHS IP65 IES ISO standards

Jaminan 5 Taun ka 70w dipingpin lampu jalan P roduct parameter: 40W Integrated solar street light IN-240W Solar Panel Max Power 18V/50W(Germany Solarworld High effeciency Mono Silicon) Lifespan 25 years Battery
20w 30w 40w 50w 60w dipingpin lampu linier

Harga hijian: USD 9.85 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 9.85 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: W63 * H65 * mm

Kamampuhan suplai: 50000pcs/month

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE ROHS IP65 IES ISO standards

20w 30w 40w 50w 60w dipingpin lampu linier P roduct parameter: Part no.: RYGH-20WB LED Power: 20Watt Input AC100-265V
X300 600w tinggi PPFD dipingpin tumuwuh lampu

Harga hijian: USD 43.24 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 43.24 / Piece/Pieces

merek: RYGH, ODM atanapi OEM Sadia

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 50000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE/RoHS

X300 600w tinggi PPFD dipingpin tumuwuh lampu Spésifikasi: Model
300v hiasan outdoor 50w Led Banjir Lampu / Bodas Led Buruan Lampu Banjir

Harga hijian: USD 12.24 - 12.44 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
2000 Piece/Pieces USD 12.24 / Piece/Pieces
1000 Piece/Pieces USD 12.34 / Piece/Pieces
10 Piece/Pieces USD 12.44 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 50000 Pieces/ per Year

Mnt. pesenan: 10 Piece/Pieces

Sertipikat: CE RoHS

AC 180-300V 50 Watt Driverless LED Floodlight kalawan OVP, OCP, OTP Protection * Nyoko konstanta-arus pikeun ngadalikeun sirkuit. Ku perlindungan panas-suhu, panyalindungan pondok pondok, kinerja reliabiliti tinggi, umur panjang tiasa dihontal. *...
Lampu tihang Luhur Outdoor Desain Newest Pangadilan Ténis Stadion Widang Bola Lapur 1200w LED Floodlight

Harga hijian: USD 744.72 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 744.72 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 5000pcs/month

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE RoHS

Lampu tihang Luhur Outdoor Desain Newest Pangadilan Ténis Stadion Widang Bola Lapur 1200w LED Floodlight Lembar data Model NO RYGH-BYL-1200W
1000w 1200w dipingpin lampu caah 110-130LM / W Olahraga Olahraga dipingpin lampu lampu stadion

Harga hijian: USD 620.6 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 620.6 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 5000pcs/month

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE RoHS

1000w 1200w dipingpin lampu caah 110-130LM / W Olahraga Olahraga dipingpin lampu lampu stadion Lembar data Model NO RYGH-BYL-1000W
Desain Pangpadang Ténis Pangadilan Maén Bal Kampung Olahraga Olimpés Outdoor High Masting Lighting 600w LED Floodlight

Harga hijian: USD 430.07 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 430.07 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 5000pcs/month

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE RoHS

Desain Pangpadang Ténis Pangadilan Maén Bal Kampung Olahraga Olimpés Outdoor High Masting Lighting 600w LED Floodlight Lembar data Model NO RYGH-BYL-600W
800w dipingpin lampu caah 110-130LM / W Olahraga Olahraga dipingpin lampu lampu stadion

Harga hijian: USD 548.3 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 548.3 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 5000pcs/month

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE RoHS

800w dipingpin lampu caah 110-130LM / W Olahraga Olahraga dipingpin lampu lampu stadion Lembar data Model NO RYGH-BYL-800W Wattage
Daptar Produk patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan