Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Hugh Hu Mr. Hugh Hu
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86-755-29411949 email:info@ledlightinside.com
imah > produk > Dipingpin Downlight Luar (Total 24 Products for Dipingpin Downlight Luar)
Service online
Hugh Hu

Mr. Hugh Hu

Kantunkeun pesen
ngahubungan Kiwari

Dipingpin Downlight Luar

Kami husus Dipingpin Downlight Luar pabrik & suppliers / pabrik ti Cina. Borongan Dipingpin Downlight Luar kalawan kualitas saluhur low harga / murah, salah sahiji Dipingpin Downlight Luar merek paminpin ti Cina, Shenzhen Ri Yue Guang Hua Technology Co., Ltd..
Permukaan 8W CCT dipasang beberesan hurup hurup

Harga hijian: USD 8.14 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 8.14 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: 600 * 265 * 525mm / 50pcs

Kamampuhan suplai: 50000pcs/month

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE RoHS

Permukaan 8W CCT dipasang beberesan hurup hurup Katerangan: Dina sababaraha hal, proyék lampu jalan pamaréntahan jalan heula nyaéta lampu cahaya LED mimiti, hurup LED tiasa ditingalikeun katutupan anu tinggal lampu LED sanés bhal lampu ngahemat...
China Manufacturer of Dipingpin Downlight Luar
130lm / w 50W LED lampu jalan IP66 luar

Harga hijian: USD 12.83 - 13.14 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
5001 Piece/Pieces USD 12.83 / Piece/Pieces
2001 Piece/Pieces USD 12.93 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 13.14 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM sayogi

bungkusan: 42 * 36,5 * 43CM, 10pcs / ctn

Kamampuhan suplai: 50000pcs/year

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE,RoHS,EMC,PVD

130lm / w 50W LED lampu jalan IP66 luar Panjelasan Produk: Kéngingkeun lampu jalan RYGH TECH` mawa jalan raya sareng katerangan parkir kana abad ka-21. Pedang kami Seri Street Street Light, Driverless LED Street Light, Solar LED Street Light, sareng...
High Quality Dipingpin Downlight Luar China Supplier
50W Satengah Dipisahkeun panonpoé dipimpin lampu jalan luar

Harga hijian: USD 228.59 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 228.59 / Piece/Pieces

merek: RYGH, ODM atanapi OEM Sadia

bungkusan: Kertas Kupon + Kertas, Ékspor Standar

Kamampuhan suplai: 50000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE ROHS IP65 IES ISO standards

50W Satengah Dipisahkeun panonpoé dipimpin lampu jalan luar Kéngingkeun lampu jalan RYGH TECH` mawa jalan raya sareng katerangan parkir kana abad ka-21. Pedang kami Seri Street Street Light, Driverless LED Street Light, Solar LED Street Light,...
Professional Manufacturer of Dipingpin Downlight Luar
Gaya Anyar 2019 30w cahaya panonpoe lampu jalan luar

Harga hijian: USD 169.41 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 169.41 / Piece/Pieces

merek: RYGH Tech

bungkusan: CTN kosong, atanapi ngaropéa CTN

Kamampuhan suplai: 5-7 days for sample, 5-15 days for mass order

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE, RoHS

Gaya Anyar 2019 30w cahaya panonpoe lampu jalan luar Katerangan: Cahya Suria mangrupikeun solusi anu unik pikeun lampu énergi anu luhur, anu dipimpin lampu jalan solar mangrupikeun jalan anu sampurna pikeun nyayogikeun lampu-grid boh ayeuna sareng...
Expert Manufacturer of Dipingpin Downlight Luar
30w terpadu surya dipimpin jalan cahaya luar

Harga hijian: USD 247.06 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 247.06 / Piece/Pieces

merek: RYGH, ODM atanapi OEM Sadia

bungkusan: Kertas Kupon + Kertas, Ékspor Standar

Kamampuhan suplai: 50000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE ROHS IP65 IES ISO standards

30w integra ted solar dipimpin jalan cahaya luar Cahaya panonpoé ieu dipimpin lampu kalayan bahan gelas Aluminium + baja. Waktu cahaya anu dipimpin surya jalan tiasa 12 jam per dinten, 5-7 dinten hujan. Tapi waktos ngecas pikeun cahaya jalan anu...
China Supplier of Dipingpin Downlight Luar
30w dipingpin lampu caah Led outdoor caah lampu

Harga hijian: USD 10.84 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 10.84 / Piece/Pieces

merek: RYGH Tech; OEM / ODM aya

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 10000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE/RoHS

30w lampu caah dipingpin Led outdoor lampu Banjir Kabéh lampu LED Flood, lampu Area sareng séri Yard Light ngawengku perumahan alumunium anu dicampur mantap kalayan finish bubuk jaket digabungkeun jeung rating IP65 maranéhanana mastikeun tahan tahan...
China Factory of Dipingpin Downlight Luar
Jaminan 2 taun 150 watt dipingpin lampu jalan

Harga hijian: USD 31 - 31.73 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
5000 Piece/Pieces USD 31 / Piece/Pieces
2000 Piece/Pieces USD 31.24 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 31.73 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: 78 * 29 * 11.5CM, 1pcs / ctn

Kamampuhan suplai: 50000pcs/year

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE,RoHS,EMC,PVD

Jaminan 2 taun 150 watt dipingpin lampu jalan Panjelasan Produk: Parabot lampu lampu di LED RYGH TECH nyangking panerapan jalan sareng tempat parkir ka abad ka-21. Pedang kami Runtuyan LED Lampu LED, Driverless Street Street, Solar LED Street Light,...
Dipingpin Downlight Luar Export
IP65 Wifi kontrol 9W dipingpin permukaan dipasang downlight

Harga hijian: USD 7.61 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 7.61 / Piece/Pieces

merek: RYGH Tech; OEM / ODM aya

bungkusan: Busa + Kartun Paper; Standar kspor

Kamampuhan suplai: 10000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE/RoHS

IP65 Wifi kontrol 9W dipingpin permukaan dipasang downlight Anyar patén calakan 9w pinter dipingpin downlight. Jeung suhu warna pinter LED Turun Lampu ogé tiasa disaluyukeun: 2700 <> 3000 <> 4000k Fitur anu saé anu ngémerkeun dina lampu...
Competitive Dipingpin Downlight Luar China Supplier
5 taun permukaan 8W permukaan dipasang / recessed dipingpin downlight

Harga hijian: USD 8.14 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 8.14 / Piece/Pieces

merek: RYGH Tech; OEM / ODM aya

bungkusan: Busa + Kartun Paper; Standar kspor

Kamampuhan suplai: 10000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE/RoHS

5 taun permukaan 8W permukaan dipasang / recessed dipingpin downlight Anyar patén calakan 8w pinter dipingpin downlight. Jeung suhu warna pinter anu LED Lampu Lampu oge tiasa dilereskeun: 2700 <> 3000 <> 4000k Fitur anu saé anu...
Leading Manufacturer of Dipingpin Downlight Luar
8W anti sorotan dimmable dipingpin downlight

Harga hijian: USD 7.43 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 7.43 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM sayogi

bungkusan: 600 * 265 * 525mm / 50pcs

Kamampuhan suplai: 50000pcs/month

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE RoHS

8W anti sorotan dimmable dipingpin downlight Katerangan: Khususna, pamaréntahan pembaharuan jalan lampu jalan mangrupikeun lampu jalan anu tiheula, lampu LED tiasa didakan katingal lampu LED tibatan lampu hemat energi, moméntum incandescent, Jelas,...
Professional Factory of Dipingpin Downlight Luar
8W CCT anti glare dimmable dipingpin lampu

Harga hijian: USD 7.43 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 7.43 / Piece/Pieces

merek: RYGH Tech; OEM / ODM aya

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 10000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE/RoHS

8W CCT anti glare dimmable dipingpin lampu Anyar patén calakan 8w pinter dipingpin downlight. UGR ngan 17 !!! Jeung suhu warna pinter LED Turun Lampu ogé tiasa disaluyukeun: 2700 <> 3000 <> 4000k Fitur anu saé anu ngémerkeun dina lampu...
Smart Imah Kontrol Dimmable Dipancarkeun 7W Cob LED Downlight

Harga hijian: USD 8.67 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 8.67 / Piece/Pieces

merek: RYGH Tech; OEM / ODM aya

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 10000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE/RoHS

Smart Imah Kontrol Dimmable Dipancarkeun 7W Cob LED Downlight Anyar patén calakan 7w pinter dipingpin downlight, gampang pisan gajar panutup raray. Jeung suhu warna pinter anu LED Lampu Lampu oge tiasa dilereskeun: 2700 <> 3000 <> 4000k...
8W COB Smart dipingpin downlight

Harga hijian: USD 8.6 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 8.6 / Piece/Pieces

merek: RYGH Tech; OEM / ODM aya

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 10000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE/RoHS

Patén Intelligen 7W Taiji mingpin turun lampu Patén anyar pinter 8w pinter ngajentrekeun lampu sorot, éta ngagaduhan pilihan Sarat. Jeung suhu warna pinter anu LED Lampu Lampu oge tiasa dilereskeun: 2700 <> 3000 <> 4000k Fitur anu saé...
Spéktrum pinuh 300W dipingpin tumuwuh lampu

Harga hijian: USD 43.24 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 43.24 / Piece/Pieces

merek: SMD3030

bungkusan: Ukuran batin jero: 425X95X215mm 1PCS / karton

Kamampuhan suplai: 50000pcs/Year

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE RoHs

Spéktrum pinuh 300W dipingpin tumuwuh lampu Description: This high power LED grow light is designed to speed up the growth rate of plants at all growth stages including seedling, vegetative, and flowering vegetative stages by providing the...
Super caang smd dipingpin jalan jalan 40W

Harga hijian: USD 12.09 - 12.38 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
5001 Piece/Pieces USD 12.09 / Piece/Pieces
2001 Piece/Pieces USD 12.19 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 12.38 / Piece/Pieces

merek: RYGH, ODM atanapi OEM Sadia

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 50000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE ROHS IP65 IES ISO standards

Super caang smd dipingpin jalan jalan 40W Katerangan: Kakawasaan lampu di Led Jalan ieu 20w 30w 40w 50w 80w 100w 120w 150w. The luménna ti Led Street Lampu tiasa 100lm / w-130lm / w. Kami ogé ngajantenkeun sababaraha panggerak pikeun milih: China...
Perumahan Aluminium anu nyempogkeun 30Watt dipingpin lampu jalan di luar

Harga hijian: USD 9.35 - 9.57 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
5001 Piece/Pieces USD 9.35 / Piece/Pieces
2001 Piece/Pieces USD 9.42 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 9.57 / Piece/Pieces

merek: RYGH, ODM atanapi OEM Sadia

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 50000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE ROHS IP65 IES ISO standards

Perumahan Aluminium anu nyempogkeun 30Watt dipingpin lampu jalan di luar Katerangan: Kakawasaan lampu di Led Jalan ieu 20w 30w 40w 50w 80w 100w 120w 150w. The luménna ti Led Street Lampu tiasa 100lm / w-130lm / w. Kami ogé ngajantenkeun sababaraha...
Luar IP65 dipingpin lampu jalan kalawan harga

Harga hijian: USD 9.16 - 9.38 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
5001 Piece/Pieces USD 9.16 / Piece/Pieces
2001 Piece/Pieces USD 9.32 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 9.38 / Piece/Pieces

merek: RYGH, ODM atanapi OEM Sadia

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 50000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE ROHS IP65 IES ISO standards

Luar IP65 dipingpin lampu jalan kalawan harga Katerangan: Kakawasaan lampu di Led Jalan ieu 20w 30w 40w 50w 80w 100w 120w 150w. The luménna ti Led Street Lampu tiasa 100lm / w-130lm / w. Kami ogé ngajantenkeun sababaraha panggerak pikeun milih:...
90w 120w 150w 180w dipingpin lampu linier

Harga hijian: USD 46.21 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 46.21 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: W63 * H45mm

Kamampuhan suplai: 50000pcs/month

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE ROHS IP65 IES ISO standards

90w 120w 150w 180w dipingpin lampu linier P roduct parameter: Part no.: RYGH-60WB LED Power: 60Watt Input AC100-265V
Jaminan 5 Taun ka 70w dipingpin lampu jalan

Harga hijian: USD 66.87 - 67.92 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1000 Piece/Pieces USD 66.87 / Piece/Pieces
100 Piece/Pieces USD 67.4 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 67.92 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: 530 * 375 * 115MM 1 PCS / CTN 4.7KG

Kamampuhan suplai: 50000pcs/month

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE ROHS IP65 IES ISO standards

Jaminan 5 Taun ka 70w dipingpin lampu jalan P roduct parameter: 40W Integrated solar street light IN-240W Solar Panel Max Power 18V/50W(Germany Solarworld High effeciency Mono Silicon) Lifespan 25 years Battery
20w 30w 40w 50w 60w dipingpin lampu linier

Harga hijian: USD 9.85 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 9.85 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: W63 * H65 * mm

Kamampuhan suplai: 50000pcs/month

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE ROHS IP65 IES ISO standards

20w 30w 40w 50w 60w dipingpin lampu linier P roduct parameter: Part no.: RYGH-20WB LED Power: 20Watt Input AC100-265V
X300 600w tinggi PPFD dipingpin tumuwuh lampu

Harga hijian: USD 43.24 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 43.24 / Piece/Pieces

merek: RYGH, ODM atanapi OEM Sadia

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 50000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE/RoHS

X300 600w tinggi PPFD dipingpin tumuwuh lampu Spésifikasi: Model
Parantos komérsial 100 Watt Led Luar Lampu Lampu 180-300 volt Warrant 5 Years

Harga hijian: USD 19.05 - 19.3 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
2000 Piece/Pieces USD 19.05 / Piece/Pieces
1000 Piece/Pieces USD 19.22 / Piece/Pieces
10 Piece/Pieces USD 19.3 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 50000 Pieces/ per Year

Mnt. pesenan: 10 Piece/Pieces

Sertipikat: CE RoHS

Parantos komérsial 100 Watt Led Luar Lampu Lampu 180-300 volt Warrant 5 Years * Nyoko konstanta-arus pikeun ngadalikeun sirkuit. Ku perlindungan panas-suhu, panyalindungan pondok-pondok, kinerja reliabiliti tinggi, umur panjang tiasa dihontal .. *...
1000w 1200w dipingpin lampu caah 110-130LM / W Olahraga Olahraga dipingpin lampu lampu stadion

Harga hijian: USD 620.6 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 620.6 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 5000pcs/month

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE RoHS

1000w 1200w dipingpin lampu caah 110-130LM / W Olahraga Olahraga dipingpin lampu lampu stadion Lembar data Model NO RYGH-BYL-1000W
800w dipingpin lampu caah 110-130LM / W Olahraga Olahraga dipingpin lampu lampu stadion

Harga hijian: USD 548.3 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 548.3 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 5000pcs/month

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE RoHS

800w dipingpin lampu caah 110-130LM / W Olahraga Olahraga dipingpin lampu lampu stadion Lembar data Model NO RYGH-BYL-800W Wattage
Related Products
Daptar Produk patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan