Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Hugh Hu Mr. Hugh Hu
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86-755-29411949 email:info@ledlightinside.com
imah > produk > Dipimpin Downlight Rgb (Total 23 Products for Dipimpin Downlight Rgb)
Service online
Hugh Hu

Mr. Hugh Hu

Kantunkeun pesen
ngahubungan Kiwari

Dipimpin Downlight Rgb

Kami husus Dipimpin Downlight Rgb pabrik & suppliers / pabrik ti Cina. Borongan Dipimpin Downlight Rgb kalawan kualitas saluhur low harga / murah, salah sahiji Dipimpin Downlight Rgb merek paminpin ti Cina, Shenzhen Ri Yue Guang Hua Technology Co., Ltd..
7W CCT Taiji dipimpin lampu handap

Harga hijian: USD 7.43 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 7.43 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM sayogi

bungkusan: 695 * 355 * 295mm / 50pcs

Kamampuhan suplai: 50000pcs/month

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE RoHS

7W CCT Taiji dipimpin lampu handap Katerangan: Khususna, pamaréntahan pembaharuan jalan lampu jalan mangrupikeun lampu jalan anu tiheula, lampu LED tiasa didakan katingal lampu LED tibatan lampu hemat energi, moméntum incandescent, Jelas, salami...
China Manufacturer of Dipimpin Downlight Rgb
100 lampu jalan watt dipimpin 130lm / w

Harga hijian: USD 23.27 - 23.82 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
5001 Piece/Pieces USD 23.27 / Piece/Pieces
2001 Piece/Pieces USD 23.46 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 23.82 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM sayogi

bungkusan: 52.5 * 26 * 11.5CM, 1pcs / ctn

Kamampuhan suplai: 50000pcs/year

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE,RoHS,EMC,PVD

100 lampu jalan watt dipimpin 130lm / w Panjelasan Produk: Kéngingkeun lampu jalan RYGH TECH` mawa jalan raya sareng katerangan parkir kana abad ka-21. Pedang kami Seri Street Street Light, Driverless LED Street Light, Solar LED Street Light, sareng...
High Quality Dipimpin Downlight Rgb China Supplier
IP66 5W surya dipimpin cahaya témbok pikeun kebon

Harga hijian: USD 22.61 - 27.48 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1000 Piece/Pieces USD 22.61 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 27.48 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM sayogi

bungkusan: 310 * 205 * 240MM, GW: 3.34KG (2 PCS / ctn)

Kamampuhan suplai: 50000pcs/year

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE,RoHS,EMC,PVD

IP66 5W surya dipimpin cahaya témbok pikeun kebon Panjelasan Produk: Sederhana pangsaéna: tingali kana lampu témbok surya Truro urang sareng anjeun bakal enggal ngartos naha. Kontemporer desain sareng kinerja anu sampurna sampurna salaku standar...
Professional Manufacturer of Dipimpin Downlight Rgb
160lm / w IP65 solar anu aman dipimpin ku lampu jalan

Harga hijian: USD 300.18 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 300.18 / Piece/Pieces

merek: RYGH, ODM atanapi OEM Sadia

bungkusan: Kertas Kupon + Kertas, Ékspor Standar

Kamampuhan suplai: 50000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE ROHS IP65 IES ISO standards

160lm / w IP65 outdoor Water cerdas dipimpin lampu jalan Kéngingkeun lampu jalan RYGH TECH` mawa jalan raya sareng katerangan parkir kana abad ka-21. Pedang kami Seri Street Street Light, Driverless LED Street Light, Solar LED Street Light, sareng...
Expert Manufacturer of Dipimpin Downlight Rgb
50W Satengah Dipisahkeun panonpoé dipimpin lampu jalan luar

Harga hijian: USD 228.59 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 228.59 / Piece/Pieces

merek: RYGH, ODM atanapi OEM Sadia

bungkusan: Kertas Kupon + Kertas, Ékspor Standar

Kamampuhan suplai: 50000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE ROHS IP65 IES ISO standards

50W Satengah Dipisahkeun panonpoé dipimpin lampu jalan luar Kéngingkeun lampu jalan RYGH TECH` mawa jalan raya sareng katerangan parkir kana abad ka-21. Pedang kami Seri Street Street Light, Driverless LED Street Light, Solar LED Street Light,...
China Supplier of Dipimpin Downlight Rgb
Efisiensi tinggi 40w sadayana dina hiji lampu jalan anu dipimpin surya

Harga hijian: USD 169.41 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 169.41 / Piece/Pieces

merek: RYGH Tech

bungkusan: CTN kosong, atanapi ngaropéa CTN

Kamampuhan suplai: 5-7 days for sample, 5-15 days for mass order

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE, RoHS

Efisiensi tinggi 40w sadayana dina hiji lampu jalan anu dipimpin surya Katerangan: 1. Cahaya bumi anu dipimpin jalan nganggo kakuatan listrik anu béda dumasar kana waktos waktos, tiasa ngahemat énergi sareng ningkatkeun prakték, Produk ku panyiksaan...
China Factory of Dipimpin Downlight Rgb
60W Sadaya dina hiji lampu jalan anu dipimpin ku surya

Harga hijian: USD 352.94 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 352.94 / Piece/Pieces

merek: RYGH, ODM atanapi OEM Sadia

bungkusan: Kertas Kupon + Kertas, Ékspor Standar

Kamampuhan suplai: 50000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE ROHS IP65 IES ISO standards

60W Sadaya dina hiji lampu jalan anu dipimpin ku surya Cahaya panonpoé ieu dipimpin lampu kalayan bahan gelas Aluminium + baja. Waktu cahaya anu dipimpin surya jalan tiasa 12 jam per dinten, 5-7 dinten hujan. Tapi waktos ngecas pikeun cahaya jalan...
Dipimpin Downlight Rgb Export
30w terpadu surya dipimpin jalan cahaya luar

Harga hijian: USD 247.06 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 247.06 / Piece/Pieces

merek: RYGH, ODM atanapi OEM Sadia

bungkusan: Kertas Kupon + Kertas, Ékspor Standar

Kamampuhan suplai: 50000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE ROHS IP65 IES ISO standards

30w integra ted solar dipimpin jalan cahaya luar Cahaya panonpoé ieu dipimpin lampu kalayan bahan gelas Aluminium + baja. Waktu cahaya anu dipimpin surya jalan tiasa 12 jam per dinten, 5-7 dinten hujan. Tapi waktos ngecas pikeun cahaya jalan anu...
Competitive Dipimpin Downlight Rgb China Supplier
5000lm 50W dipimpin modul lampu jalan

Harga hijian: USD 12.13 - 12.61 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
5000 Piece/Pieces USD 12.13 / Piece/Pieces
2000 Piece/Pieces USD 12.22 / Piece/Pieces
500 Piece/Pieces USD 12.42 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 12.61 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM sayogi

bungkusan: 390 * 80 * 117mm, 1pcs / ctn

Kamampuhan suplai: 50000pcs/year

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE,RoHS,EMC,PVD

5000lm 50W dipimpin modul lampu jalan Panjelasan Produk: Kéngingkeun lampu jalan RYGH TECH` mawa jalan raya sareng katerangan parkir kana abad ka-21. Pedang kami Seri Street Street Light, Driverless LED Street Light, Solar LED Street Light, sareng...
Leading Manufacturer of Dipimpin Downlight Rgb
10KVA lonjakan perlindungan 100 watt dipimpin lampu jalan

Harga hijian: USD 50.37 - 52.39 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
5000 Piece/Pieces USD 50.37 / Piece/Pieces
2000 Piece/Pieces USD 50.78 / Piece/Pieces
500 Piece/Pieces USD 51.58 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 52.39 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM sayogi

bungkusan: 550 * 390 * 140mm, 1pcs / ctn

Kamampuhan suplai: 50000pcs/year

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE,RoHS,EMC,PVD

10KVA lonjakan perlindungan 100 watt dipimpin lampu jalan Panjelasan Produk: Kéngingkeun lampu jalan RYGH TECH` mawa jalan raya sareng katerangan parkir kana abad ka-21. Pedang kami Seri Street Street Light, Driverless LED Street Light, Solar LED...
Professional Factory of Dipimpin Downlight Rgb
IP65 Wifi kontrol 9W dipingpin permukaan dipasang downlight

Harga hijian: USD 7.61 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 7.61 / Piece/Pieces

merek: RYGH Tech; OEM / ODM aya

bungkusan: Busa + Kartun Paper; Standar kspor

Kamampuhan suplai: 10000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE/RoHS

IP65 Wifi kontrol 9W dipingpin permukaan dipasang downlight Anyar patén calakan 9w pinter dipingpin downlight. Jeung suhu warna pinter LED Turun Lampu ogé tiasa disaluyukeun: 2700 <> 3000 <> 4000k Fitur anu saé anu ngémerkeun dina lampu...
5 taun permukaan 8W permukaan dipasang / recessed dipingpin downlight

Harga hijian: USD 8.14 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 8.14 / Piece/Pieces

merek: RYGH Tech; OEM / ODM aya

bungkusan: Busa + Kartun Paper; Standar kspor

Kamampuhan suplai: 10000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE/RoHS

5 taun permukaan 8W permukaan dipasang / recessed dipingpin downlight Anyar patén calakan 8w pinter dipingpin downlight. Jeung suhu warna pinter anu LED Lampu Lampu oge tiasa dilereskeun: 2700 <> 3000 <> 4000k Fitur anu saé anu...
8W anti sorotan dimmable dipingpin downlight

Harga hijian: USD 7.43 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 7.43 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM sayogi

bungkusan: 600 * 265 * 525mm / 50pcs

Kamampuhan suplai: 50000pcs/month

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE RoHS

8W anti sorotan dimmable dipingpin downlight Katerangan: Khususna, pamaréntahan pembaharuan jalan lampu jalan mangrupikeun lampu jalan anu tiheula, lampu LED tiasa didakan katingal lampu LED tibatan lampu hemat energi, moméntum incandescent, Jelas,...
8W CCT UGR &lt;17 Panutup panutup anu dirobih dipimpin di handapna

Harga hijian: USD 7.43 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 7.43 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM sayogi

bungkusan: 695 * 355 * 295mm / 50pcs

Kamampuhan suplai: 50000pcs/month

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE RoHS

8W CCT UGR <17 Panutup panutup anu dirobih dipimpin di handapna Katerangan: Khususna, pamaréntahan pembaharuan jalan lampu jalan mangrupikeun lampu jalan anu tiheula, lampu LED tiasa didakan katingal lampu LED tibatan lampu hemat energi, moméntum...
Smart Imah Kontrol Dimmable Dipancarkeun 7W Cob LED Downlight

Harga hijian: USD 8.67 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 8.67 / Piece/Pieces

merek: RYGH Tech; OEM / ODM aya

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 10000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE/RoHS

Smart Imah Kontrol Dimmable Dipancarkeun 7W Cob LED Downlight Anyar patén calakan 7w pinter dipingpin downlight, gampang pisan gajar panutup raray. Jeung suhu warna pinter anu LED Lampu Lampu oge tiasa dilereskeun: 2700 <> 3000 <> 4000k...
8W COB Smart dipingpin downlight

Harga hijian: USD 8.6 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 8.6 / Piece/Pieces

merek: RYGH Tech; OEM / ODM aya

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 10000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE/RoHS

Patén Intelligen 7W Taiji mingpin turun lampu Patén anyar pinter 8w pinter ngajentrekeun lampu sorot, éta ngagaduhan pilihan Sarat. Jeung suhu warna pinter anu LED Lampu Lampu oge tiasa dilereskeun: 2700 <> 3000 <> 4000k Fitur anu saé...
Daya High LED Lampu COB Lampu COB LED Downlight

Harga hijian: USD 11.09 - 12.37 / Bag/Bags

Min.Order Harga hijian
200 Bag/Bags USD 11.09 / Bag/Bags
10 Bag/Bags USD 11.76 / Bag/Bags
1 Bag/Bags USD 12.37 / Bag/Bags

bungkusan: 590 * 530 * 530mm / 20pcs

Mnt. pesenan: 1 Bag/Bags

Model No.: RYGHCL-30W

kandaraan: Ocean,Land,Air

Light Source: LED

Daya High Lampu LED Lampu COilling LED Lampu Turun Lampu Katerangan: Dina sababaraha hal, proyék lampu jalan parantos pamaréntahan anu mimiti di jalan cahaya LED, hurup LED tiasa ditingali pikeun ditingali lampu banténg lampu sanés lampu...
Panas Penjualan Anti Glare Dihasilkeun SMD COB LED Downlight

Harga hijian: USD 6.55 - 7.4 / Bag/Bags

Min.Order Harga hijian
200 Bag/Bags USD 6.55 / Bag/Bags
10 Bag/Bags USD 7 / Bag/Bags
1 Bag/Bags USD 7.4 / Bag/Bags

bungkusan: 430 * 400 * 600mm / 30pcs

Mnt. pesenan: 1 Bag/Bags

Model No.: RYGHCL-20W

kandaraan: Ocean,Land,Air

Chip: Epistar COB

Panas Penjualan Antarto-Glare Dirobah Lampu SMD COB LED Down Light Katerangan: Kaunggulan tina LED Down Light: 1) Energy Saving: Konsumsi kakuatan caang anu sami tina lampu hemat energi biasa 1/2 2) Perlindungan Lingkungan: Teu aya ngaraksa jeung...
Harga Harga Komérsial Diperéskeun Aluminium LED Downlight

Harga hijian: USD 6.55 - 7.4 / Bag/Bags

Min.Order Harga hijian
200 Bag/Bags USD 6.55 / Bag/Bags
10 Bag/Bags USD 7 / Bag/Bags
1 Bag/Bags USD 7.4 / Bag/Bags

bungkusan: 780 * 330 * 340mm / 30pcs

Mnt. pesenan: 1 Bag/Bags

Model No.: RYGHCL-15W

kandaraan: Ocean,Land,Air

Light Source: LED

Harga Harga Komérsial Diperéskeun Aluminium LED Turun Lampu Katerangan: LED Turun Lampu Fitur: Pikeun ngajaga persatuan sakabéh dékorasi wangunan sareng kasampurnaan, henteu ngaliwat setélan cahaya, cahaya nyumput pawasan pemanasan wangunan, teu aya...
7W / 10W / 15W / 20W / 25W / 30W Modél Anyar CE RoHs LED Downlight

Harga hijian: USD 4.02 - 4.73 / Bag/Bags

Min.Order Harga hijian
200 Bag/Bags USD 4.02 / Bag/Bags
10 Bag/Bags USD 4.32 / Bag/Bags
1 Bag/Bags USD 4.73 / Bag/Bags

bungkusan: 530 * 430 * 390mm / 100pcs

Mnt. pesenan: 1 Bag/Bags

Model No.: RYGHCL-7W

kandaraan: Ocean,Land,Air

Light Source: LED

7W / 10W / 15W / 20W / 25W / 30W Modél Anyar CE RoHs LED Downlight Deskripsi: Lampu lampu LED nyaéta pakean tina sumber cahaya LED anyar anu berbasis kekembangan sembembangan dina dasar produk, dibandingkeun sareng downlight tradisional boga...
Daya High Power COB 20W Aluminium LED Downlight

Harga hijian: USD 8.31 - 8.75 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
200 Piece/Pieces USD 8.31 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 8.75 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial

bungkusan: Kosong CTN, atanapi ngaropéa CTN

Kamampuhan suplai: 5-7 days for sample, 5-15 days for mass order

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE, RoHS

Daya High Power COB 20W Aluminium LED Downlight Katerangan: 2018 High Power COB 20W Aluminium LED Downlight nyaéta 2018 desain patén pang anyarna anu parantos dileupaskeun LED Turun Lampu dileupaskeun, papanggih pasar tinggi-tungtung, asupan nyaéta...
3W / 5W / 7W / 9W / 12W / 15W Osram Dimming LED Downlight kalawan 90lm / W

Harga hijian: USD 2.13 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
5 Piece/Pieces USD 2.13 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial

bungkusan: 3W / 5W / 7W / 9W / 12W / 15W Osram Waragad 2 taun Dimming LED Lamping Downlight kalawan 90 lm / W

Kamampuhan suplai: 50000pcs/Year

Mnt. pesenan: 5 Piece/Pieces

Sertipikat: ce

3W / 5W / 7W / 9W / 12W / 15W Osram Waragad 2 taun Dimming LED Lamping Downlight kalawan 90 lm / W Model NO.AD-TH-5WOFD Wattage 5W Voltage AC 85-265V 50/60HZ Luminance Flux 80-90lm/w THD <20% Life
7W ngarobah hawa warna dipingpin downlights

Harga hijian: USD 8.45 - 8.6 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
5000 Piece/Pieces USD 8.45 / Piece/Pieces
3000 Piece/Pieces USD 8.5 / Piece/Pieces
1000 Piece/Pieces USD 8.55 / Piece/Pieces
50 Piece/Pieces USD 8.6 / Piece/Pieces

merek: RYGH Tech

bungkusan: Kosong CTN, atanapi ngaropéa CTN

Kamampuhan suplai: 5-7 days for sample, 5-15 days for mass order

Mnt. pesenan: 50 Piece/Pieces

Sertipikat: CE, RoHS

aplikasi wifi dikawasa pinter downlghts sampurna pikeun cahaya aksen boh pikeun tujuan padumukan sareng komersial. Ngarobah suhu banté anu dihajar diputer Downlight tiasa janten peningkatan anu basajan sareng ngabéréskeun lampu handap kalawan fungsi...
Related Products
Daptar Produk patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan