Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Hugh Hu Mr. Hugh Hu
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86-755-29411949 email:info@ledlightinside.com
imah > produk > Daya Lampu Led Lampu (Total 24 Products for Daya Lampu Led Lampu)
Service online
Hugh Hu

Mr. Hugh Hu

Kantunkeun pesen
ngahubungan Kiwari

Daya Lampu Led Lampu

Kami husus Daya Lampu Led Lampu pabrik & suppliers / pabrik ti Cina. Borongan Daya Lampu Led Lampu kalawan kualitas saluhur low harga / murah, salah sahiji Daya Lampu Led Lampu merek paminpin ti Cina, Shenzhen Ri Yue Guang Hua Technology Co., Ltd..
High Power 200w LED Banjir Lampu kanggo outdoor

merek: AD komérsial

bungkusan: Kosong CTN, atanapi ngaropéa CTN

Kamampuhan suplai: 5-7 days for sample, 5-15 days for mass order

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE, RoHS

High Power 200w LED Banjir Lampu kanggo outdoor Katerangan: 200w Angle Angle LED lampu caang ngaliwatan kadali micro-chip diwangun, anu dua jenis produk anu aya, hiji jenis kombinasi power chip, sedengkeun anu sanés kalayan anu chip tinggi-kakuatan...
China Manufacturer of Daya Lampu Led Lampu
Modular High Power 200W LED Stadion Lampu

Harga hijian: USD 155.08 - 171.69 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
200 Piece/Pieces USD 155.08 / Piece/Pieces
10 Piece/Pieces USD 171.69 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 10000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 10 Piece/Pieces

Model No.: 200W LED Stadium Light

Modular High Power 200W LED Stadion Lampu RIYUEGUANGHUA Modular LED Stadion Lampu tiasa 140LM ​​/ W, cukup caang pikeun nerapkeun kana sagala rupa tempat outdoor sapertos bal, médan baskét jeung sajabana. Lampu Stadion LED Ieu dilakukeun ku Philips...
High Quality Daya Lampu Led Lampu China Supplier
200w LED Industrial High Bay Lampu

Harga hijian: USD 116.39 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 116.39 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial

bungkusan: Kosong CTN, atanapi ngaropéa CTN

Kamampuhan suplai: 5-7 days for sample, 5-15 days for mass order

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE, RoHS

200w LED Industrial High Bay Lampu Katerangan: 200w LED Industrial High Bay nyaeta Daya Lampu LED Lampu hampang pikeun nambangan, gudang, pabrik, gim sareng sajabana. Paké High CRI, Lisious efisiensi Osram 3030, Perumahan PC Cooler, tilelep panas...
Professional Manufacturer of Daya Lampu Led Lampu
360W Outdoor Waterproof LED Lampu Banjir pikeun Stadion

Harga hijian: USD 310.15 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 310.15 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial

Kamampuhan suplai: 50000pcs/Year

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE

Model No.: AD-XQCD-360W

360W Outdoor Waterproof LED Lampu Banjir pikeun Stadion Katerangan: 1, desain wasta modular, penampilan éndah. 2, sudut 10/25/45/60/90 beam pilihan. 3, IES Sadia, desain cahaya Dialux tiasa disadiakeun. 4, Pamakéan effeciency luhur supir ayeuna...
Expert Manufacturer of Daya Lampu Led Lampu
Daya High Power 540W LED Banjir Kénging pikeun Stadion

Harga hijian: USD 446.77 - 470.77 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
10 Piece/Pieces USD 446.77 / Piece/Pieces
200 Piece/Pieces USD 470.77 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 10000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 10 Piece/Pieces

Model No.: 540W LED Flood Light

Daya High Power 540W LED Banjir Kénging pikeun Stadion Stadion, médan baskét kedah nyaangan? Tingali di Stadion Lampu LED anyar ieu. Designta desain modular, watt béda dirancang salaku modul sapotong béda. Gantikeunana merenah. Entong hariwang...
China Supplier of Daya Lampu Led Lampu
540W Aluminium Heatsink LED Lampu Banjir Pikeun Kanjir

Harga hijian: USD 446.77 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 446.77 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: Ukuran Ukuran: 785 * 395 * 235MM NW: 21.8KG GW: 23KG

Kamampuhan suplai: 50000pcs/Year

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE RoHS

540W Aluminium Heatsink LED Lampu Banjir Pikeun Kanjir Katerangan: Riyueguanghua Co., Limited husus mahan cahaya anu dipingpin listrik pikeun stadion. Kami nawiskeun 100-2000w Daya LED Lampu Stadion Lampu Lampu LED, caang stadion, Lampu Football...
China Factory of Daya Lampu Led Lampu
LED High Mast Masting kanggo Stadion Maén Bal jsb

Harga hijian: USD 335.04 - 348.04 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
2000 Piece/Pieces USD 335.04 / Piece/Pieces
100 Piece/Pieces USD 337.72 / Piece/Pieces
10 Piece/Pieces USD 348.04 / Piece/Pieces

merek: RYGH, ODM atanapi OEM Sadia

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 50000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 10 Piece/Pieces

Sertipikat: CE/RoHS

Panjelasan Produk: High Power 300W 400W 500W 600W 800 100W LED Stadion Lampu Lampu kanggo Stadion Maén Bal Model swasta dipingpin stadion lampu 300w 400w 500w 600w 800w 1000w dipingpin lampu caah, lumen tiasa anjog 130-140LM ​​/ W. Suhu kerja:...
Daya Lampu Led Lampu Export
IP66 Bodas Bodas 50W LED Torowongan Lampu

Harga hijian: USD 33.88 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 33.88 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: Ukuran CTN: 340 * 110 * 190MM NW: 2.3KG GW: 2.6KG

Kamampuhan suplai: 50000pcs/month

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE, RoHS,EMC,LVD,TUV,ETL,SAA

IP66 Bodas Bodas 50W LED Torowongan Lampu Katerangan: Riyueguanghua Co., Limited kawates pencahyaan cahaya pikeun stadion. Kami nawiskeun 50-600w kakuatan tinggi LED Stadion Lampu Football, floodlights stadion, Football Field Light. Kalayan salah...
Competitive Daya Lampu Led Lampu China Supplier
14000lm Lumileds 3030 100W LED High Mast Masting Lampu

Harga hijian: USD 59.29 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 59.29 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: Ukuran CTN: 340 * 110 * 250MM NW: 3.6KG GW: 4.1KG

Kamampuhan suplai: 50000pcs/month

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE, RoHS,EMC,LVD,TUV,ETL,SAA

14000lm Lumileds 3030 100W LED High Mast Masting Lampu Katerangan: Riyueguanghua Co., Limited husus mahan cahaya anu dipingpin listrik pikeun stadion. Kami nawiskeun 50-600w kakuatan tinggi LED Stadion Lampu Football, floodlights stadion, Football...
Leading Manufacturer of Daya Lampu Led Lampu
2018 Anyar 150W LED Torowongan Lampu pikeun alun

Harga hijian: USD 76.94 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 76.94 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: Ukuran CTN: 340 * 110 * 330MM NW: 4.5KG GW: 5KG

Kamampuhan suplai: 50000pcs/month

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE, RoHS,EMC,LVD,TUV,ETL,SAA

2018 Anyar 150W LED Torowongan Lampu pikeun alun Katerangan: Riyueguanghua Co., Limited kawates pencahyaan cahaya pikeun stadion. Kami nawiskeun 50-600w kakuatan tinggi LED Stadion Lampu Football, floodlights stadion, Football Field Light. Kalayan...
Professional Factory of Daya Lampu Led Lampu
Aluminium IP66 200W LED High Mast Mast Light Ce & RoHS & ETL & TUV & SAA

Harga hijian: USD 91.41 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 91.41 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: Ukuran CTN: 340 * 120 * 400MM NW: 5.5KG GW: 6.5KG

Kamampuhan suplai: 50000pcs/month

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE, RoHS,EMC,LVD,TUV,ETL,SAA

Aluminium IP66 200W LED High Mast Mast Lampu Ce & RoHS & ETL & TUV & SAA Katerangan: Riyueguanghua Co., Limited husus mahan cahaya anu dipingpin listrik pikeun stadion. Kami nawiskeun 50-600w kakuatan tinggi LED Stadion Lampu...
Stadion Cahaya Bodas 250W LED High Mast Masting

Harga hijian: USD 111.18 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 111.18 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: Ukuran CTN: 340 * 120 * 480MM NW: 6.5KG GW: 7.5KG

Kamampuhan suplai: 50000pcs/month

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE, RoHS,EMC,LVD,TUV,ETL,SAA

Cool Bodas 250W LED High Mast Masting kanggo Stadion Katerangan: Riyueguanghua Co., Limited kawates pencahyaan cahaya pikeun stadion. Kami nawiskeun 50-600w kakuatan tinggi LED Stadion Lampu Football, floodlights stadion, Football Field Light....
3000K-6500K IP66 300W LED Lampu tihang Luhur

Harga hijian: USD 148.24 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 148.24 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: Ukuran CTN: 340 * 120 * 560MM NW: 8KG GW: 9KG

Kamampuhan suplai: 50000pcs/month

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE, RoHS,EMC,LVD,TUV,ETL,SAA

Cina 3000K-6500K IP66 300W LED Luhur tihang lampu Katerangan: Riyueguanghua Co., Limited husus mahan cahaya anu dipingpin listrik pikeun stadion. Kami nawiskeun 50-600w kakuatan tinggi LED Stadion Lampu Football, floodlights stadion, Football Field...
Bodas Bodas Epistar3030 400W LED High tihang Lampu

Harga hijian: USD 194.12 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 194.12 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: Ukuran CTN: 600 * 140 * 400MM NW: 11KG GW: 12.5KG

Kamampuhan suplai: 50000pcs/month

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE, RoHS,EMC,LVD,TUV,ETL,SAA

Bodas Bodas Epistar3030 400W LED High tihang Lampu Katerangan: Riyueguanghua Co., Limited husus mahan cahaya anu dipingpin listrik pikeun stadion. Kami nawiskeun 50-600w kakuatan tinggi LED Stadion Lampu Football, floodlights stadion, Football Field...
Profésional 500W LED High Masting Lighting Meanwell Supir

Harga hijian: USD 227.65 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 227.65 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: Ukuran CTN: 600 * 140 * 480MM NW: 12KG GW: 13.5KG

Kamampuhan suplai: 50000pcs/month

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE, RoHS,EMC,LVD,TUV,ETL,SAA

Profésional 500W LED High Masting Lighting Meanwell Supir Katerangan: Riyueguanghua Co., Limited husus mahan cahaya anu dipingpin listrik pikeun stadion. Kami nawiskeun 50-600w kakuatan tinggi LED Stadion Lampu Football, floodlights stadion,...
Luhur Daya 600W LED Lampu tihang tinggi 140lm / W.

Harga hijian: USD 305.29 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 305.29 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: Ukuran CTN: 600 * 140 * 550MM NW: 14KG GW: 15.5KG

Kamampuhan suplai: 50000pcs/month

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE, RoHS,EMC,LVD,TUV,ETL,SAA

Luhur Power 600W LED Lampu tihang tinggi 140lm / W kanggo Stadion Katerangan: Riyueguanghua Co., Limited husus mahan cahaya anu dipingpin listrik pikeun stadion. Kami nawiskeun 50-600w kakuatan tinggi LED Stadion Lampu Football, floodlights stadion,...
High Power IP65 outdoor 80W LED Lampu Banjir

Harga hijian: USD 44.78 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 44.78 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: Ukuran CTN: 535 * 330 * 325 4PCS / CTN 12KG / CTN

Kamampuhan suplai: 50000pcs/month

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE, RoHS

High Power IP65 outdoor 80W LED Lampu Banjir 80W Module Driverless LED Flood Light mangrupakeun modél anyar kami sareng kualitasna sareng harga murah. Kelarnaan na nepi ka 130lm / w, anu na sapinuhna tiasa leres sareng kabutuhan lumen luhur anjeun....
200W High Power 200v Lampu LED Lampu IP65

Harga hijian: USD 33.09 - 34.67 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
5001 Piece/Pieces USD 33.09 / Piece/Pieces
2001 Piece/Pieces USD 34.09 / Piece/Pieces
501 Piece/Pieces USD 34.38 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 34.67 / Piece/Pieces

merek: RYGH Tech; OEM / ODM sayogi

bungkusan: Kertas Kupon + Kertas, Ékspor Standar

Kamampuhan suplai: 10000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE/RoHS

200W High Power 200v Lampu LED Lampu IP65 Sadaya lampu banjir LED, Cahaya Daérah sareng séri Yard Light kaasup perumahan aluminium anu édisi anu maot kalayan bungkus jas bérés digabungkeun sareng rating IP65 maranéhna mastikeun ketahanan tiis sareng...
Cahaya Cairan 5 Taun D80 100Watt LED Lampu Banjir

Harga hijian: USD 18.89 - 19.38 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
5001 Piece/Pieces USD 18.89 / Piece/Pieces
2001 Piece/Pieces USD 19.05 / Piece/Pieces
501 Piece/Pieces USD 19.22 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 19.38 / Piece/Pieces

merek: RYGH Tech; OEM / ODM sayogi

bungkusan: Kertas Kupon + Kertas, Ékspor Standar

Kamampuhan suplai: 10000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE/RoHS

Cahaya Cairan 5 Taun D80 100Watt LED Lampu Banjir Sadaya lampu banjir LED, Cahaya Daérah sareng séri Yard Light kaasup perumahan aluminium anu édisi anu maot kalayan bungkus jas bérés digabungkeun sareng rating IP65 maranéhna mastikeun ketahanan...
Lampu jalan anu paling murah 50W LED

Harga hijian: USD 12.83 - 13.14 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
5001 Piece/Pieces USD 12.83 / Piece/Pieces
2001 Piece/Pieces USD 12.93 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 13.14 / Piece/Pieces

merek: RYGH, ODM atanapi OEM Sadia

bungkusan: Kertas Kupon + Kertas, Ékspor Standar

Kamampuhan suplai: 50000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE ROHS IP65 IES ISO standards

Lampu jalan anu paling murah 50W LED Panjelasan Produk: Kéngingkeun lampu jalan RYGH TECH` mawa jalan raya sareng katerangan parkir kana abad ka-21. Pedang kami Seri Street Street Light, Driverless LED Street Light, Solar LED Street Light, sareng...
San'an 3030 Lampu LED High Lumen 40W Lampu

Harga hijian: USD 12.65 - 12.95 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
5001 Piece/Pieces USD 12.65 / Piece/Pieces
2001 Piece/Pieces USD 12.75 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 12.95 / Piece/Pieces

merek: RYGH, ODM atanapi OEM Sadia

bungkusan: Kertas Kupon + Kertas, Ékspor Standar

Kamampuhan suplai: 50000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE ROHS IP65 IES ISO standards

San'an 3030 Lampu LED High Lumen 40W Lampu Panjelasan Produk: Kéngingkeun lampu jalan RYGH TECH` mawa jalan raya sareng katerangan parkir kana abad ka-21. Pedang kami Seri Street Street Light, Driverless LED Street Light, Solar LED Street Light,...
IP65 lampu jalan 30W LED Street Light

Harga hijian: USD 10.05 - 9.9 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 10.05 / Piece/Pieces
5001 Piece/Pieces USD 9.82 / Piece/Pieces
2001 Piece/Pieces USD 9.9 / Piece/Pieces

merek: RYGH, ODM atanapi OEM Sadia

bungkusan: Kertas Kupon + Kertas, Ékspor Standar

Kamampuhan suplai: 50000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE ROHS IP65 IES ISO standards

IP65 lampu jalan 30W LED Street Light Panjelasan Produk: Kéngingkeun lampu jalan RYGH TECH` mawa jalan raya sareng katerangan parkir kana abad ka-21. Pedang kami Seri Street Street Light, Driverless LED Street Light, Solar LED Street Light, sareng...
100LM / W 20W SMD LED Street Light

Harga hijian: USD 8.51 - 8.71 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
5001 Piece/Pieces USD 8.51 / Piece/Pieces
2001 Piece/Pieces USD 8.58 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 8.71 / Piece/Pieces

merek: RYGH, ODM atanapi OEM Sadia

bungkusan: Kertas Kupon + Kertas, Ékspor Standar

Kamampuhan suplai: 50000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE ROHS IP65 IES ISO standards

100LM / W 20W SMD LED Street Light Panjelasan Produk: Kéngingkeun lampu jalan RYGH TECH` mawa jalan raya sareng katerangan parkir kana abad ka-21. Pedang kami Seri Street Street Light, Driverless LED Street Light, Solar LED Street Light, sareng...
Lampu 150 watt LED jalan 2 garansi taun

Harga hijian: USD 32.42 - 33.19 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
5001 Piece/Pieces USD 32.42 / Piece/Pieces
2001 Piece/Pieces USD 32.68 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 33.19 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM sayogi

bungkusan: 63 * 29,5 * 11.5CM, 1pcs / ctn

Kamampuhan suplai: 50000pcs/year

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE,RoHS,EMC,PVD

Lampu 150 watt LED jalan 2 garansi taun Panjelasan Produk: Kéngingkeun lampu jalan RYGH TECH` mawa jalan raya sareng katerangan parkir kana abad ka-21. Pedang kami Seri Street Street Light, Driverless LED Street Light, Solar LED Street Light, sareng...
Related Industry Information
Daptar Produk patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan