Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Hugh Hu Mr. Hugh Hu
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86-755-29411949 email:info@ledlightinside.com
imah > produk > Cob Growlight (Total 24 Products for Cob Growlight)
Service online
Hugh Hu

Mr. Hugh Hu

Kantunkeun pesen
ngahubungan Kiwari

Cob Growlight

Kami husus Cob Growlight pabrik & suppliers / pabrik ti Cina. Borongan Cob Growlight kalawan kualitas saluhur low harga / murah, salah sahiji Cob Growlight merek paminpin ti Cina, Shenzhen Ri Yue Guang Hua Technology Co., Ltd..
Tutuwuhan Full Spéktrum COB dipingpin tumuwuh Lampu Tumuwuh Lampu Alat kanggo

Harga hijian: USD 359.89 - 378.79 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
100 Piece/Pieces USD 359.89 / Piece/Pieces
50 Piece/Pieces USD 369.32 / Piece/Pieces
5 Piece/Pieces USD 378.79 / Piece/Pieces

merek: RYGH, ODM atanapi OEM Sadia

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 50000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 5 Piece/Pieces

Sertipikat: CE/RoHS

Tutuwuhan Full Spéktrum COB dipingpin tumuwuh Lampu Tumuwuh Lampu Alat kanggo Salila sababaraha dekade, pamekar indoor ngandelkeun sumber cahaya jieunan sapertos HID, High Sodium tekenan, sareng fluoresensi pikeun meniru sinar panonpoé dina...
China Manufacturer of Cob Growlight
Smart Imah Kontrol Dimmable Dipancarkeun 7W Cob LED Downlight

Harga hijian: USD 8.67 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 8.67 / Piece/Pieces

merek: RYGH Tech; OEM / ODM aya

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 10000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE/RoHS

Smart Imah Kontrol Dimmable Dipancarkeun 7W Cob LED Downlight Anyar patén calakan 7w pinter dipingpin downlight, gampang pisan gajar panutup raray. Jeung suhu warna pinter anu LED Lampu Lampu oge tiasa dilereskeun: 2700 <> 3000 <> 4000k...
High Quality Cob Growlight China Supplier
8W COB Smart dipingpin downlight

Harga hijian: USD 8.6 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 8.6 / Piece/Pieces

merek: RYGH Tech; OEM / ODM aya

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 10000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE/RoHS

Patén Intelligen 7W Taiji mingpin turun lampu Patén anyar pinter 8w pinter ngajentrekeun lampu sorot, éta ngagaduhan pilihan Sarat. Jeung suhu warna pinter anu LED Lampu Lampu oge tiasa dilereskeun: 2700 <> 3000 <> 4000k Fitur anu saé...
Professional Manufacturer of Cob Growlight
Full Spectrum waterproof ip67 COB 50W Ultra-ipis Square LED tumuwuh lampu pikeun kembang péngkolan indoor

Harga hijian: USD 11.86 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
10 Piece/Pieces USD 11.86 / Piece/Pieces

merek: RYGH, ODM atanapi OEM Sadia

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 50000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 10 Piece/Pieces

Sertipikat: CE/RoHS

Full Spectrum waterproof ip67 COB 50W Ultra-ipis Square LED tumuwuh lampu pikeun kembang péngkolan indoor
Expert Manufacturer of Cob Growlight
cob tutuwuhan jero ruangan hydroponics spéktrum pinuh 900W mingpin tumuwuh cahaya

Harga hijian: USD 348.21 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 348.21 / Piece/Pieces

merek: RYGH, ODM atanapi OEM Sadia

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 50000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE/RoHS

900W Noas runtuyan COB LED Grow Light Spésifikasi: Model
China Supplier of Cob Growlight
600W Noas seri COB LED tumuwuh Lampu

Harga hijian: USD 237.05 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 237.05 / Piece/Pieces

merek: RYGH, ODM atanapi OEM Sadia

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 50000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE/RoHS

600W Noas seri COB LED tumuwuh Lampu Spésifikasi: Model
China Factory of Cob Growlight
340W melak Hydroponics batang COB Sayur LED Tuwuh Lampu

Harga hijian: USD 139.2 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 139.2 / Piece/Pieces

merek: RYGH, ODM atanapi OEM Sadia

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 50000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE/RoHS

230W tutuwuhan indoor LED lampu akuarium dipingpin tumuwuh lampu Spésifikasi: Model NO.
Cob Growlight Export
Hydroponics 1000w COB Say spéktrum pinuh LED Kembang Lampu

Harga hijian: USD 43.56 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 43.56 / Piece/Pieces

merek: RYGH, ODM atanapi OEM Sadia

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 50000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE/RoHS

Hydroponics 1000w COB Say spéktrum pinuh LED Kembang Lampu Spésifikasi: Model NO.
Competitive Cob Growlight China Supplier
COB Sayuran Hydroponics 1200w LED Grow Lampu

Harga hijian: USD 511.36 - 530.3 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
100 Piece/Pieces USD 511.36 / Piece/Pieces
50 Piece/Pieces USD 520.83 / Piece/Pieces
5 Piece/Pieces USD 530.3 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: 1090 * 660 * 250mm

Kamampuhan suplai: 50000pcs/month

Mnt. pesenan: 5 Piece/Pieces

Sertipikat: CE RoHS

COB Sayuran Hydroponics 1200w LED Grow Lampu Katerangan: Salila sababaraha dekade, pamekar indoor ngandelkeun sumber cahaya jieunan sapertos HID, High Sodium tekenan, sareng fluoresensi pikeun meniru sinar panonpoé dina lingkungan jero ruangan. Naha...
Leading Manufacturer of Cob Growlight
Hydroponics 675w COB Vegets LED Grow Light

Harga hijian: USD 255.68 - 274.62 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
100 Piece/Pieces USD 255.68 / Piece/Pieces
50 Piece/Pieces USD 265.15 / Piece/Pieces
5 Piece/Pieces USD 274.62 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: 529 * 385 * 157MM

Kamampuhan suplai: 50000pcs/month

Mnt. pesenan: 5 Piece/Pieces

Sertipikat: CE RoHS

Hydroponics 675w COB Vegets LED Grow Light Katerangan: Salila sababaraha dekade, pamekar indoor ngandelkeun sumber cahaya jieunan sapertos HID, High Sodium tekenan, sareng fluoresensi pikeun meniru sinar panonpoé dina lingkungan jero ruangan. Naha...
Professional Factory of Cob Growlight
Hydroponics 1152W COB Sayuran LED Grow Lampu

Harga hijian: USD 267.99 - 284.09 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
100 Piece/Pieces USD 267.99 / Piece/Pieces
50 Piece/Pieces USD 276.52 / Piece/Pieces
5 Piece/Pieces USD 284.09 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: 529 * 385 * 157MM

Kamampuhan suplai: 50000pcs/month

Mnt. pesenan: 5 Piece/Pieces

Sertipikat: CE RoHS

Hydroponics 450W 576W 1152W COB Sayuran LED tumuwuh Lampu Katerangan: Salila sababaraha dekade, pamekar indoor ngandelkeun sumber cahaya jieunan sapertos HID, High Sodium tekenan, sareng fluoresensi pikeun meniru sinar panonpoé dina lingkungan jero...
COB Sayuran Hydroponics 384W LED Grow Lampu

Harga hijian: USD 142.05 - 153.41 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
100 Piece/Pieces USD 142.05 / Piece/Pieces
50 Piece/Pieces USD 147.73 / Piece/Pieces
5 Piece/Pieces USD 153.41 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: 38,5 * 38,5 * 15.7CM

Kamampuhan suplai: 50000pcs/month

Mnt. pesenan: 5 Piece/Pieces

Sertipikat: CE RoHS

COB Sayuran Hydroponics 384w LED Grow Lampu Katerangan: Salila sababaraha dekade, pamekar indoor ngandelkeun sumber cahaya jieunan sapertos HID, High Sodium tekenan, sareng fluoresensi pikeun meniru sinar panonpoé dina lingkungan jero ruangan. Naha...
Hydroponics 300W COB Vegets LED Grow Light

Harga hijian: USD 132.58 - 143.94 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
100 Piece/Pieces USD 132.58 / Piece/Pieces
50 Piece/Pieces USD 138.26 / Piece/Pieces
5 Piece/Pieces USD 143.94 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: 38,5 * 38,5 * 15.7CM

Kamampuhan suplai: 50000pcs/month

Mnt. pesenan: 5 Piece/Pieces

Sertipikat: CE RoHS

Hydroponics 300W COB Vegets LED Grow Light Katerangan: Salila sababaraha dekade, pamekar indoor ngandelkeun sumber cahaya jieunan sapertos HID, High Sodium tekenan, sareng fluoresensi pikeun meniru sinar panonpoé dina lingkungan jero ruangan. Naha...
Leutik Leutik Daya Gedunan 96W COB LED Tumuwuh Lampu

Harga hijian: USD 52.08 - 55.87 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
100 Piece/Pieces USD 52.08 / Piece/Pieces
50 Piece/Pieces USD 53.98 / Piece/Pieces
5 Piece/Pieces USD 55.87 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: 250 * 250 * 150mm

Kamampuhan suplai: 50000pcs/month

Mnt. pesenan: 5 Piece/Pieces

Sertipikat: CE RoHS

Leutik Leutik Daya anu agung 192w COB LED Tuwuh Lampu Katerangan: Salila sababaraha dekade, pamekar indoor ngandelkeun sumber cahaya jieunan sapertos HID, High Sodium tekenan, sareng fluoresensi pikeun meniru sinar panonpoé dina lingkungan jero...
96W COB Ukuran Leutik Daya anu Sambuh Lampu Lampu sareng jero ruangan

Harga hijian: USD 39.77 - 43.56 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
100 Piece/Pieces USD 39.77 / Piece/Pieces
50 Piece/Pieces USD 41.67 / Piece/Pieces
5 Piece/Pieces USD 43.56 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: 250 * 250 * 150mm

Kamampuhan suplai: 50000pcs/month

Mnt. pesenan: 5 Piece/Pieces

Sertipikat: CE RoHS

96W COB Ukuran Leutik Daya anu Sambuh Lampu Lampu sareng jero ruangan Katerangan: Salila sababaraha dekade, pamekar indoor ngandelkeun sumber cahaya jieunan sapertos HID, High Sodium tekenan, sareng fluoresensi pikeun meniru sinar panonpoé dina...
LED COB tumuwuh lampu 800W sareng CE RoHS

Harga hijian: USD 119.23 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 119.23 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: 400 * 400 * 350mm

Kamampuhan suplai: 50000pcs/month

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE RoHS

400W mingpin tumuwuh lampu jero ruangan Salila sababaraha dekade, pamekar indoor ngandelkeun sumber cahaya jieunan sapertos HID, High Sodium tekenan, sareng fluoresensi pikeun meniru sinar panonpoé dina lingkungan jero ruangan. Naha dipaké pikeun...
Indoor 400w COB dipingpin tumuwuh distributor cahaya

Harga hijian: USD 44.58 - 46.15 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1000 Piece/Pieces USD 44.58 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 46.15 / Piece/Pieces

merek: RYGH

bungkusan: Kosong CTN, atanapi ngaropéa CTN

Kamampuhan suplai: 5-7 days for sample, 5-15 days for mass order

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE, RoHS

Indoor 400w COB dipingpin tumuwuh distributor cahaya Katerangan: Kami nganggo LED Spéktrum Full pikeun ngalakukeun Lampu Lampu Tumuwuh 200w COB 200w, rasio kacaangan 400-840nm, daya nominal nya 200w, daya sabenerna 90w, jaminan 2 taun, pas pikeun...
Kumaha Jual 200W Full Spéktrum COB LED Tumuwuh Lampu

Harga hijian: USD 29.45 - 29.53 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1000 Piece/Pieces USD 29.45 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 29.53 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial

bungkusan: Kosong CTN, atanapi ngaropéa CTN

Kamampuhan suplai: 5-7 days for sample, 5-15 days for mass order

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE, RoHS

Kumaha Jual 200W Full Spéktrum COB LED Tumuwuh Lampu Katerangan: Kami nganggo LED Spéktrum Full pikeun ngalakukeun Lampu Lampu Tumuwuh 200w COB 200w, rasio kacaangan 400-840nm, daya nominal nya 200w, daya sabenerna 90w, jaminan 2 taun, pas pikeun...
Panas Jual 400W COB LED Tumuwuh lampu

Harga hijian: USD 73.08 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
10 Piece/Pieces USD 73.08 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial, ODM atanapi OEM Sadia

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 50000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 10 Piece/Pieces

Sertipikat: CE/RoHS

Panjelasan Produk: COB Tumuwuh Lampu Led Tumuwuh Lampu Pikeun Tutuwuhan Jero Model NO.DXG-ZWD100*3W Nominal Power4 400W Actual Power 180W Voltage AC 85-265V Certificate CE, RoHs Frequency Range 50Hz-60Hz Light Qty 2pcs,50*3W Chip Life Time 30000...
COB Grow Lampu LED Tumuwuh Lampu kanggo Tutuwuhan Rohangan

Harga hijian: USD 46.15 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
10 Piece/Pieces USD 46.15 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial, ODM atanapi OEM Sadia

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 50000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 10 Piece/Pieces

Sertipikat: CE/RoHS

Panjelasan Produk: COB Tumuwuh Lampu Led Tumuwuh Lampu Pikeun Tutuwuhan Jero Model NO.DXG-ZWD50*3W Nominal Power 200W Actual Power 90W Voltage AC 85-265V Certificate CE, RoHs Frequency Range 50Hz-60Hz Light Qty 1PCS, 50*3W Chip Life Time 30000 Hours...
High Power COB Lens 50W LED Grow Lampu

Harga hijian: USD 10.9 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 10.9 / Piece/Pieces

merek: SMD3030

bungkusan: Ukuran batin jero: 225 * 200 * 45mm MEAS: 570 * 415 * 250mm 20PCS / karton Beurat kotor: 14.5Kg

Kamampuhan suplai: 50000pcs/Year

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE RoHs

High Power COB Lens 50W LED Grow Lampu Description: Accelerate indoor plant growth with energy-efficient Feit Electric LED Grow Light Bulb and fixtures. Our LED Grow Lights are ideal for greenhouse, horticulture, hydroponic or aquaponic planting and...
Modular 150W COB LED Street Light Perumahan

Harga hijian: USD 95.7 - 98.5 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
200 Piece/Pieces USD 95.7 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 98.5 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial

bungkusan: Kosong CTN, atanapi ngaropéa CTN

Kamampuhan suplai: 5-7 days for sample, 5-15 days for mass order

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE, RoHS

Modular 150W COB LED Street Light Perumahan Katerangan: Ngagabungkeun élmu cahaya sareng pangaweruh sajarah panerapan jalan, insinyur urang mekarkeun solusi cahaya pikeun jalan rambatan jalan anu ngarobah cara urang terang jalur
IP65 Bridgelux 150w COB LED Street Light pikeun Jalan Raya

Harga hijian: USD 20.54 - 21.03 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
200 Piece/Pieces USD 20.54 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 21.03 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial

bungkusan: Kosong CTN, atanapi ngaropéa CTN

Kamampuhan suplai: 5-7 days for sample, 5-15 days for mass order

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE, RoHS

IP65 Bridgelux 150w COB LED Street Light pikeun Jalan Raya Katerangan: Urang simpen harga anjeun dina proyék sareng simpen waktos anjeun dina parawatan, sakumaha lampu biasana tiasa dianggo ogé dina 5–6 taun tanpa masalah. Punten parios chip anu...
Kualitas Tinggi 30w COB LED Lampu Lampu peralatan

Harga hijian: USD 11.76 - 12.37 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
200 Piece/Pieces USD 11.76 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 12.37 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial

bungkusan: Kosong CTN, atanapi ngaropéa CTN

Kamampuhan suplai: 5-7 days for sample, 5-15 days for mass order

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE, RoHS

Kualitas Tinggi 30w COB LED Lampu Lampu peralatan Katerangan: Kualitas Tinggi 30w COB LED Lampu Lampu peralatan Lembar
Daptar Produk patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan