Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Hugh Hu Mr. Hugh Hu
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86-755-29411949 email:info@ledlightinside.com
imah > produk > Chips Ganda (Total 4 Products for Chips Ganda)
Service online
Hugh Hu

Mr. Hugh Hu

Kantunkeun pesen
ngahubungan Kiwari

Chips Ganda

Kami husus Chips Ganda pabrik & suppliers / pabrik ti Cina. Borongan Chips Ganda kalawan kualitas saluhur low harga / murah, salah sahiji Chips Ganda merek paminpin ti Cina, Shenzhen Ri Yue Guang Hua Technology Co., Ltd..
10W Chips Double 1200W LED tumuwuh lampu

Harga hijian: USD 68.95 - 73.08 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1000 Piece/Pieces USD 68.95 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 73.08 / Piece/Pieces

merek: RYGH

bungkusan: Kosong CTN, atanapi ngaropéa CTN

Kamampuhan suplai: 5-7 days for sample, 5-15 days for mass order

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE, RoHS

10W Chips Double 1200W LED tumuwuh lampu Katerangan: Kami nganggo LED Spéktrum Full mun ngalakukeun 10W Double Chips 12WW LED Lamp Lampu Tuwuh, rasio kacaangan 400-840nm, daya nominal nya 1200w, kakuatan anu sabenerna nyaéta 180W, jaminan 2 taun,...
China Manufacturer of Chips Ganda
Pindah ganda 1500w Dimmable Led Grow Lampu

Harga hijian: USD 83.96 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 83.96 / Piece/Pieces

merek: RYGH Tech, ODM atanapi OEM Sadia

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 50000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE ROHS

Pindah ganda 1500w Dimmable Led Grow Lampu Katerangan: Lampu atanapi lampu lampu tumuwuh mingpin nyaéta sumber cahaya jieunan, umumna nyaéta lampu listrik, dirancang pikeun nyangsang tatangkalan pertumbuhan kalayan émisi cahaya luyu pikeun...
High Quality Chips Ganda China Supplier
Ganda Waterproof Aluminium 30W LED Lampu Banjir

Harga hijian: USD 6.36 - 6.47 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
500 Piece/Pieces USD 6.36 / Piece/Pieces
100 Piece/Pieces USD 6.47 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 10000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 100 Piece/Pieces

Model No.: 30W LED Flood Light

Ganda Waterproof Aluminium 30W LED Lampu Banjir Téknologi henteu aya kamampuh, RIYUEGUANGHUA BG series Slim Driverless LED Banjir Lampu teu aya supir aya peryogi, teu aya wates ti umur hirupna. Diposisikan salaku Lampu Lampu LED Lampu, LEDless Lampu...
Professional Manufacturer of Chips Ganda
Ip65 waterproof outdoor 8w Bridgelux terpadu sadayana dina hiji lampu jalan anu digandal panonpoé

Harga hijian: USD 74.78 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 74.78 / Piece/Pieces

merek: RYGH, ODM atanapi OEM Sadia

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 50000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: ROHS,CE,IP65

Ip65 waterproof outdoor 18w Bridgelux terpadu sadayana dina hiji lampu jalan anu digandal panonpoé 8w nepi ka 80w lampu jalan anu surya, jaminan 5 taun, kalayan dipingpin chip Bridgelux 45mil AS, sensor gerak, kadali lampu sareng waktos sareng mode...
Expert Manufacturer of Chips Ganda
Daptar Produk patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan