Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Hugh Hu Mr. Hugh Hu
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86-755-29411949 email:info@ledlightinside.com
imah > produk > Ce Rohs Luhur Bay Bay (Total 24 Products for Ce Rohs Luhur Bay Bay)
Service online
Hugh Hu

Mr. Hugh Hu

Kantunkeun pesen
ngahubungan Kiwari

Ce Rohs Luhur Bay Bay

Kami husus Ce Rohs Luhur Bay Bay pabrik & suppliers / pabrik ti Cina. Borongan Ce Rohs Luhur Bay Bay kalawan kualitas saluhur low harga / murah, salah sahiji Ce Rohs Luhur Bay Bay merek paminpin ti Cina, Shenzhen Ri Yue Guang Hua Technology Co., Ltd..
Gudang E39 E40 100W Supir UFO LED Bay Bay Lampu IP65 IK10 CE RoHS SAA persetujuan

Harga hijian: USD 29.48 - 33.21 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1000 Piece/Pieces USD 29.48 / Piece/Pieces
100 Piece/Pieces USD 31.34 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 33.21 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: Ukuran CTN: 300 * 300 * 200mm 1 PCS / CTN

Kamampuhan suplai: 50000pcs/month

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE RoHS

Gudang E39 E40 100W Supir UFO LED Bay Bay Lampu IP65 IK10 CE RoHS SAA persetujuan Katerangan: Sabot milih cahaya pikeun siling bay tinggi, efisiensi penting pisan. Lantaran cahaya bakal dijalankeun ti sauntuyan anu leuwih luhur, cahaya perlu...
China Manufacturer of Ce Rohs Luhur Bay Bay
Sertipikat CE RoHS 60W lampu jalan solar surya

Harga hijian: USD 228.59 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 228.59 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM sayogi

bungkusan: 740 * 270 * 300mm (lampu); 750 * 736 * 80mm (panel surya)

Kamampuhan suplai: 50000pcs/year

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE,RoHS,EMC,PVD

Sertipikat CE RoHS 60W lampu jalan solar surya Panjelasan Produk: Kéngingkeun lampu jalan RYGH TECH` mawa jalan raya sareng katerangan parkir kana abad ka-21. Pedang kami Seri Street Street Light, Driverless LED Street Light, Solar LED Street Light,...
High Quality Ce Rohs Luhur Bay Bay China Supplier
Lumen Luhur 140lm / w Solar Street Lampu Lampu

Harga hijian: USD 174 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 174 / Piece/Pieces

merek: RYGH, ODM atanapi OEM Sadia

bungkusan: Kertas Kupon + Kertas, Ékspor Standar

Kamampuhan suplai: 50000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE ROHS IP65 IES ISO standards

Lumen Luhur 140lm / w Solar Street Lampu Lampu Ngahijikeun panel surya, awak dipingpin, batré sareng controller kana sistem lengkep. Gampang ngangkut, pasang sareng ngajaga. Panel surya siga payung pikeun ngalindungan batré tina suhu anu tinggi na...
Professional Manufacturer of Ce Rohs Luhur Bay Bay
5 taun permukaan 8W permukaan dipasang / recessed dipingpin downlight

Harga hijian: USD 8.14 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 8.14 / Piece/Pieces

merek: RYGH Tech; OEM / ODM aya

bungkusan: Busa + Kartun Paper; Standar kspor

Kamampuhan suplai: 10000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE/RoHS

5 taun permukaan 8W permukaan dipasang / recessed dipingpin downlight Anyar patén calakan 8w pinter dipingpin downlight. Jeung suhu warna pinter anu LED Lampu Lampu oge tiasa dilereskeun: 2700 <> 3000 <> 4000k Fitur anu saé anu...
Expert Manufacturer of Ce Rohs Luhur Bay Bay
80W Linear LED lampu bay tinggi

Harga hijian: USD 54.81 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 54.81 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: W63 * H45mm

Kamampuhan suplai: 50000pcs/month

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE ROHS IP65 IES ISO standards

80W Linear LED lampu bay tinggi P roduct parameter: Part no.: RYGH-80WB LED Power: 80Watt Input AC100-265V
China Supplier of Ce Rohs Luhur Bay Bay
Lampu tihang Luhur Outdoor Desain Newest Pangadilan Ténis Stadion Widang Bola Lapur 1200w LED Floodlight

Harga hijian: USD 744.72 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 744.72 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 5000pcs/month

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE RoHS

Lampu tihang Luhur Outdoor Desain Newest Pangadilan Ténis Stadion Widang Bola Lapur 1200w LED Floodlight Lembar data Model NO RYGH-BYL-1200W
China Factory of Ce Rohs Luhur Bay Bay
rohs komérsial anu méréskeun lampu tenda anu dipencét di bungkus lampu 1200w

Harga hijian: USD 485.89 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 485.89 / Piece/Pieces

merek: RYGH, ODM atanapi OEM Sadia

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 50000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE/RoHS

1200W Noas runtuyan COB LED Grow Lampu Spésifikasi:
Ce Rohs Luhur Bay Bay Export
ROHS, CE, IP65 20w surya nuju lampu jalan

Harga hijian: USD 142.61 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 142.61 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: 760 * 400 * 150mm

Kamampuhan suplai: 50000pcs/month

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE ROHS IP65 IES ISO standards

ROHS, CE, IP65 20w surya nuju lampu jalan 8w nepi ka 80w lampu jalan anu surya, jaminan 5 taun, kalayan dipingpin chip Bridgelux 45mil AS, sensor gerak, kadali lampu sareng waktos sareng mode operasi na. Kalayan bahan aluminium alloy perumahan...
Competitive Ce Rohs Luhur Bay Bay China Supplier
1200W Full Spéktrum CE RoHS LED tumuwuh lampu

Harga hijian: USD 52.08 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 52.08 / Piece/Pieces

merek: RYGH, ODM atanapi OEM Sadia

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 50000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE/RoHS

1200W Full Spéktrum CE RoHS LED tumuwuh lampu Spésifikasi: Model NO.
Leading Manufacturer of Ce Rohs Luhur Bay Bay
1728W Luhur Daya High Lumen LED Tumuwuh Lampu

Harga hijian: USD 359.85 - 378.79 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
100 Piece/Pieces USD 359.85 / Piece/Pieces
50 Piece/Pieces USD 369.32 / Piece/Pieces
5 Piece/Pieces USD 378.79 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: 529 * 385 * 157MM

Kamampuhan suplai: 50000pcs/month

Mnt. pesenan: 5 Piece/Pieces

Sertipikat: CE RoHS

1828W High Power Lumen Luhur LED Ngembang Lampu Katerangan: Salila sababaraha dekade, pamekar indoor ngandelkeun sumber cahaya jieunan sapertos HID, High Sodium tekenan, sareng fluoresensi pikeun meniru sinar panonpoé dina lingkungan jero ruangan....
Professional Factory of Ce Rohs Luhur Bay Bay
Kakuatan Luhur Hot Sale 450W LED Tumuwuh Lampu

Harga hijian: USD 199.81 - 216.86 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
100 Piece/Pieces USD 199.81 / Piece/Pieces
50 Piece/Pieces USD 208.33 / Piece/Pieces
5 Piece/Pieces USD 216.86 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: 529 * 385 * 157MM

Kamampuhan suplai: 50000pcs/month

Mnt. pesenan: 5 Piece/Pieces

Sertipikat: CE RoHS

Kakuatan Luhur Hot Sale 450W LED Tumuwuh Lampu Katerangan: Salila sababaraha dekade, pamekar indoor ngandelkeun sumber cahaya jieunan sapertos HID, High Sodium tekenan, sareng fluoresensi pikeun meniru sinar panonpoé dina lingkungan jero ruangan....
Panas Jual Panas 192W LED Tumuwuh Lampu Ce RoHS

Harga hijian: USD 71.97 - 77.65 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
100 Piece/Pieces USD 71.97 / Piece/Pieces
50 Piece/Pieces USD 74.81 / Piece/Pieces
5 Piece/Pieces USD 77.65 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: 385 * 241 * 157mm

Kamampuhan suplai: 50000pcs/month

Mnt. pesenan: 5 Piece/Pieces

Sertipikat: CE RoHS

Panas Jual 192W LED Tumuwuh Lampu Katerangan: Salila sababaraha dekade, pamekar indoor ngandelkeun sumber cahaya jieunan sapertos HID, High Sodium tekenan, sareng fluoresensi pikeun meniru sinar panonpoé dina lingkungan jero ruangan. Naha dipaké...
Amazon panas diobral 96W 5year LED Tumuwuh Lampu Ce RoHS

Harga hijian: USD 41.67 - 45.45 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
100 Piece/Pieces USD 41.67 / Piece/Pieces
50 Piece/Pieces USD 43.56 / Piece/Pieces
5 Piece/Pieces USD 45.45 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: 250 * 250 * 150mm

Kamampuhan suplai: 50000pcs/month

Mnt. pesenan: 5 Piece/Pieces

Sertipikat: CE RoHS

Amazon panas diobral 96W 5year LED Tumuwuh Lampu Ce RoHS Katerangan: Salila sababaraha dekade, pamekar indoor ngandelkeun sumber cahaya jieunan sapertos HID, High Sodium tekenan, sareng fluoresensi pikeun meniru sinar panonpoé dina lingkungan jero...
stadion 400W 800W 1200W 1600W ce rohs LED asupan lampu

Harga hijian: USD 310.68 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 310.68 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: 530 * 900 * 225

Kamampuhan suplai: 50000pcs/month

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE RoHS

stadion 400W 800W 1200W 1600W ce rohs LED asupan lampu 800w LED tumuwuh Lampu pikeun Tutuwuhan, Tanaman sarta Nalungtik kalayan Jaminan 5 Taun Katerangan: Salila sababaraha dekade, pamekar indoor ngandelkeun sumber cahaya jieunan sapertos HID, High...
Ce RoHS 400W Lampu Spéktrum LED Lampu Tuwuh Lampu

Harga hijian: USD 194.58 - 199.18 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
500 Piece/Pieces USD 194.58 / Piece/Pieces
100 Piece/Pieces USD 196.11 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 199.18 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: 1185 * 280 * 220MM

Kamampuhan suplai: 50000pcs/month

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE RoHS

Ce RoHS 400W Lampu Spéktrum LED Lampu Tuwuh Lampu Struktur disipasi panas ka 3D profésional, di jero atanapi dilebetna, Desain torowongan angin, Kanaékan parantos ningkat, manjangkeun umur kuma
1200W Full Spéktrum LED tumuwuh lampu RoHS CE RoHS

Harga hijian: USD 167.31 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 167.31 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: 560 * 410 * 360mm

Kamampuhan suplai: 50000pcs/month

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE RoHS

1200W Full Spéktrum LED tumuwuh lampu RoHS CE RoHS Salila sababaraha dekade, pamekar indoor ngandelkeun sumber cahaya jieunan sapertos HID, High Sodium tekenan, sareng fluoresensi pikeun meniru sinar panonpoé dina lingkungan jero ruangan. Naha...
LED COB tumuwuh lampu 800W sareng CE RoHS

Harga hijian: USD 119.23 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 119.23 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: 400 * 400 * 350mm

Kamampuhan suplai: 50000pcs/month

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE RoHS

400W mingpin tumuwuh lampu jero ruangan Salila sababaraha dekade, pamekar indoor ngandelkeun sumber cahaya jieunan sapertos HID, High Sodium tekenan, sareng fluoresensi pikeun meniru sinar panonpoé dina lingkungan jero ruangan. Naha dipaké pikeun...
Produk anyar Full Spéktrum 40w LED Tumuwuh Lampu Rohangan CE RoHS

Harga hijian: USD 46.15 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 46.15 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: 450 * 450 * 170mm

Kamampuhan suplai: 50000pcs/month

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE RoHS

Produk anyar Full Spéktrum 40w LED Tumuwuh Lampu Rohangan CE RoHS Salila sababaraha dekade, pamekar indoor ngandelkeun sumber cahaya jieunan sapertos HID, High Sodium tekenan, sareng fluoresensi pikeun meniru sinar panonpoé dina lingkungan jero...
Produk anyar HOT jual beja dipingpin tabung sertipikasi CE RoHS FCC FDA LVD light light

Harga hijian: USD 20.85 - 25.85 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
500 Piece/Pieces USD 20.85 / Piece/Pieces
100 Piece/Pieces USD 23.85 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 25.85 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: 40X16X14 cm

Kamampuhan suplai: 50000pcs/month

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE ROHS IP65 IES ISO standards

Produk anyar HOT jual beja dipingpin tabung sertipikasi CE RoHS FCC FDA LVD light light Sistim berkembang Hydroponic warni 10W Ledip Smart Garden Plant Grow Lampu, Lampu LED Lampu anu kawilang anyar pikeun pamandangan anu ngembang, tapi...
Pabrik Péncén anu méréskeun sértipikat ip66 CE harga béaya rendah hampang dipingpin lampu torowongan

Harga hijian: USD 227.65 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 227.65 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: 600 * 140 * 480MM

Kamampuhan suplai: 5000pcs/month

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE RoHS

Pabrik Péncén anu méréskeun sértipikat ip66 CE harga béaya rendah hampang dipingpin lampu torowongan Lembar data Model NO RYGH-SDD-500W
Kualitas luhur umur panjang anu panjangna kakuatan luhur 120 90 gelar IP65 mingpin modul cahaya jalan cahaya torowongan

Harga hijian: USD 111.18 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 111.18 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: 340 * 120 * 480MM

Kamampuhan suplai: 5000pcs/month

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE RoHS

Kualitas luhur umur panjang anu panjangna kakuatan luhur 120 90 gelar IP65 mingpin modul cahaya jalan cahaya torowongan Lembar data Model NO
IP66 Energry nyimpen cai mendeluk anu ngabantos mundur lampu di lampu luhur + hurung dina lampu tihang luhur

Harga hijian: USD 91.41 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 91.41 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: 340 * 120 * 400MM

Kamampuhan suplai: 5000pcs/month

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE RoHS

IP66 Energry nyimpen cai mendeluk anu ngabantos mundur lampu di lampu luhur + hurung dina lampu tihang luhur Lembar data Model NO RYGH-SDD-200W
150w 200w 250w 300w Panas anu mendakan lampu di torowongan / hurung lampu luhur tihang

Harga hijian: USD 76.94 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 76.94 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: 340 * 110 * 330MM

Kamampuhan suplai: 5000pcs/month

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE RoHS

150w 200w 250w 300w Hot ngajual dipingpin lampu torowongan + dipingpin lampu tihang tinggi Lembar data Model NO RYGH-SDD-150W
40w Solar dipingpin jalan lampu lampu CE / RoHS Certificate

Harga hijian: USD 304.76 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 304.76 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: 1100 * 390 * 220mm

Kamampuhan suplai: 50000pcs/month

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: ISO/CE / ROHS

40w Solar dipingpin jalan lampu lampu CE / RoHS Certificate P roduct Paremeter: Model NO.RYGH-T040S Wattage 40W Voltage 18V Lumen
Related Products
Daptar Produk patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan