Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Hugh Hu Mr. Hugh Hu
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86-755-29411949 email:info@ledlightinside.com
imah > produk > Cahaya Street Led (Total 24 Products for Cahaya Street Led)
Service online
Hugh Hu

Mr. Hugh Hu

Kantunkeun pesen
ngahubungan Kiwari

Cahaya Street Led

Kami husus Cahaya Street Led pabrik & suppliers / pabrik ti Cina. Borongan Cahaya Street Led kalawan kualitas saluhur low harga / murah, salah sahiji Cahaya Street Led merek paminpin ti Cina, Shenzhen Ri Yue Guang Hua Technology Co., Ltd..
40w Driverless LED Street Lampu Pangropéa

merek: AD komérsial

bungkusan: Kosong CTN, atanapi ngaropéa CTN

Kamampuhan suplai: 5-7 days for sample, 5-15 days for mass order

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE, RoHS

40w Driverless LED Street Lampu Pangropéa Katerangan: 40w Driverless LED Street Lights Refofit digunakeun pikeun Pikeun dipasang dina garde n, padumukan padumukan, Jalan, Jalan Raya, palataran, jeung sajabana Sadia aya dina vérsi 40W, 50W, 100W,...
China Manufacturer of Cahaya Street Led
IP65 80w Slim LED Street Light Fixture

merek: AD komérsial

bungkusan: Kosong CTN, atanapi ngaropéa CTN

Kamampuhan suplai: 5-7 days for sample, 5-15 days for mass order

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE, RoHS

IP65 80w Slim LED Street Light Fixture Katerangan: LE Light Street jalan Kanggo Seoul IC program drive Driverless, driverless, efisiensi ultra luhur 125LM / W, PF> 0.9, teu aya EMI gangguan éléktromagnétik, 10KV Surge Protection, leuwih ti 50000...
High Quality Cahaya Street Led China Supplier
SMD 3030 80W LED Street Light Harga

merek: AD komérsial

bungkusan: Kosong CTN, atanapi ngaropéa CTN

Kamampuhan suplai: 5-7 days for sample, 5-15 days for mass order

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE, RoHS

SMD 3030 80W LED Street Light Harga Katerangan: Kami diantawis pabrik sareng panyadia tina rupa-rupa LED Street Lights anu sayogi kalayan pamasangan listrik anu beda sareng diwangun ku uap natrium, LED sareng CFL. Kami Jalan LED lampu hampang tiasa...
Professional Manufacturer of Cahaya Street Led
Aluminium 100w LED Street Light outdoor

merek: AD komérsial

bungkusan: Kosong CTN, atanapi ngaropéa CTN

Kamampuhan suplai: 5-7 days for sample, 5-15 days for mass order

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE, RoHS

Aluminium 100w LED Street Light outdoor Katerangan: 100W LED Street outdoor kualitas luhur mendung lampu LED. Sahiji jalan jalan salaku pakotaan sub-batang salaku pakotaan sareng jalan padumukan sareng cahaya trotoar f atanapi lampu bentang, cahaya...
Expert Manufacturer of Cahaya Street Led
AS 50w COB LED Street Light

Harga hijian: USD 20.54 - 21.03 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
200 Piece/Pieces USD 20.54 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 21.03 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial

bungkusan: Kosong CTN, atanapi ngaropéa CTN

Kamampuhan suplai: 5-7 days for sample, 5-15 days for mass order

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE, RoHS

AS 50w COB LED Street Light Katerangan: Desain janur kalapa AS 50W COB LED Street Light sareng standar kualitas luhur pikeun sagala rupa kaayaan sapertos situ, parkir, jalan raya, hotél, plaza, jsb. Urang ngahemat harga anjeun dina proyék sareng...
China Supplier of Cahaya Street Led
Lumen 200w LED Street Lampu lampu

Harga hijian: USD 83.29 - 85.26 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
200 Piece/Pieces USD 83.29 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 85.26 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial

bungkusan: Kosong CTN, atanapi ngaropéa CTN

Kamampuhan suplai: 5-7 days for sample, 5-15 days for mass order

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE, RoHS

Lumen 200w LED Street Lampu lampu Katerangan: Lumen Luhur 200w LED Street Lampang peralatan, rarancang pérétilitas saluran hap, anu nganggo beurat cahaya sareng ngayunkeun ngabasmi panas jaga, buruh luminina anu leuwih handap, ogé manjangkeun umur...
China Factory of Cahaya Street Led
10KV Surge Protection 100W LED Lampu Jalan

Harga hijian: USD 65.71 - 67.26 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
200 Piece/Pieces USD 65.71 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 67.26 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 50000 Pieces/ per Year

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE

Spésifikasi Model NO. AD-LD-100W Wattage
Cahaya Street Led Export
20w Solar LED Street Harga Lampu

Harga hijian: USD 11.15 - 11.19 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
200 Piece/Pieces USD 11.15 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 11.19 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial

bungkusan: Kosong CTN, atanapi ngaropéa CTN

Kamampuhan suplai: 5-7 days for sample, 5-15 days for mass order

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE, RoHS

20w Solar LED Street Harga Lampu Katerangan: 20w Solar LED Street Lampu 20w Solar LED Street Lights disusun ku lampu LED, pikeun panerangan optimal, panel surya, pikeun moto sinar panonpoé, batré panyimpenan, controller lampu jalan surya, kutub...
Competitive Cahaya Street Led China Supplier
Ultra ipis Driverless 40W LED Street Light

Harga hijian: USD 36.52 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 36.52 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 50000 Pieces/ per Year

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE

Ultra ipis Driverless 40W LED Street Light Spésifikasi Model NO. ADHVSTM40W
Leading Manufacturer of Cahaya Street Led
20000lm 160W Driverless LED Street Light

Harga hijian: USD 83.48 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 83.48 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 50000 Pieces/ per Year

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE

20000lm 160W Driverless LED Street Light Spésifikasi Model NO. ADHVSTM160W
Professional Factory of Cahaya Street Led
2018 Desain Patén Newest 80w LED Street Lampu

merek: AD komérsial

bungkusan: Kosong CTN, atanapi ngaropéa CTN

Kamampuhan suplai: 5-7 days for sample, 5-15 days for mass order

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE, RoHS

2018 Desain Patén Newest 80w LED Street Lampu Katerangan: 2018 Desain Patén Newest 80w LED Street Light fixtures nyaeta Driverless Modular LED Street Light, nganggo dua modul, Osram 3030, tiasa meunang jaminan 125lm / w, jaminan 5 taun, pikeun...
IP65 Bridgelux 150w COB LED Street Light pikeun Jalan Raya

Harga hijian: USD 20.54 - 21.03 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
200 Piece/Pieces USD 20.54 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 21.03 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial

bungkusan: Kosong CTN, atanapi ngaropéa CTN

Kamampuhan suplai: 5-7 days for sample, 5-15 days for mass order

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE, RoHS

IP65 Bridgelux 150w COB LED Street Light pikeun Jalan Raya Katerangan: Urang simpen harga anjeun dina proyék sareng simpen waktos anjeun dina parawatan, sakumaha lampu biasana tiasa dianggo ogé dina 5–6 taun tanpa masalah. Punten parios chip anu...
Modular 150W COB LED Street Light Perumahan

Harga hijian: USD 95.7 - 98.5 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
200 Piece/Pieces USD 95.7 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 98.5 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial

bungkusan: Kosong CTN, atanapi ngaropéa CTN

Kamampuhan suplai: 5-7 days for sample, 5-15 days for mass order

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE, RoHS

Modular 150W COB LED Street Light Perumahan Katerangan: Ngagabungkeun élmu cahaya sareng pangaweruh sajarah panerapan jalan, insinyur urang mekarkeun solusi cahaya pikeun jalan rambatan jalan anu ngarobah cara urang terang jalur
Waterproof IP65 60W kana 300W SMD LED Street Lampu

Harga hijian: USD 81.78 - 91.98 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1000 Piece/Pieces USD 81.78 / Piece/Pieces
100 Piece/Pieces USD 86.27 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 91.98 / Piece/Pieces

merek: RYGH, ODM atanapi OEM Sadia

bungkusan: Paper karton + Busa

Kamampuhan suplai: 50000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE/RoHS

Panjelasan Produk Waterproof IP65 60W kana 300W SMD LED Street Lampu Paremeter Produk Model NO.RYGH-LDCP-120W Wattage 120W Voltage AC 85-305V 50/60HZ Luminance Flux 100-110lm/w Power Factor >0.95 Life Time >50000 Hours Housing Size...
100W Modular Shoebox LED Street Light

Harga hijian: USD 85.24 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 85.24 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial

bungkusan: Kosong CTN, atanapi ngaropéa CTN

Kamampuhan suplai: 5-7 days for sample, 5-15 days for mass order

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE, RoHS

100W Modular Shoebox LED Street Light 100W Modular Shoebox LED Street Light mangrupakeun shoebox Desain anu unik , nganggo SMD 3030 Moudlar, panel Slim, AC 85-305V Input Voltage, digunakeun pikeun jalan tol di luar jalan, jalan, tempat paking, jsb.,...
Kualitas Tinggi 150W lampu jalan panonpoé anu bisa dibabawa

Harga hijian: USD 93.64 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 93.64 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial

bungkusan: Kosong CTN, atanapi ngaropéa CTN

Kamampuhan suplai: 5-7 days for sample, 5-15 days for mass order

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE, RoHS

Kualitas Tinggi 150W lampu jalan panonpoé anu bisa dibabawa Kualitas Luhur 150W lampu jalan panonpoé anu bisa dibabawa nyaéta artokak Rarancang unik , unik SMD 3030 Moudlar, panel langsing, AC 85-305V Input Voltage, digunakeun pikeun jalan tol luar...
60W Lumileds Mini Street Light LED

Harga hijian: USD 67.95 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 67.95 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial

bungkusan: Kosong CTN, atanapi ngaropéa CTN

Kamampuhan suplai: 5-7 days for sample, 5-15 days for mass order

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE, RoHS

60W Lumileds Mini Street Light LED LED Lampu Mini Street Lampu 60W Lumileds Mini Street nyaéta Copy Lumileds Desain Unik , nganggo SMD 3030, panel langsing, AC 85-305V Input Voltage, digunakeun pikeun jalan tol di luar jalan, jalan, pék. Wilujeng...
IP65 Waterproof 80w LED dipaké kutub lampu jalan

Harga hijian: USD 81.64 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 81.64 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial

bungkusan: Kosong CTN, atanapi ngaropéa CTN

Kamampuhan suplai: 5-7 days for sample, 5-15 days for mass order

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE, RoHS

IP65 Waterproof 80w LED dipaké kutub lampu jalan Kualitas Tinggi IP65 Waterproof 80w LED anu digunakeun LED lampu poles LED is Copy Lumileds Unique design, use SMD 3030, panel Slim, AC 85-305V Input Voltage, dipaké pikeun jalan tol di luar jalan,...
Aluminium 70W LED Street Lighting sareng CE & RoHS

Harga hijian: USD 66.87 - 67.92 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
3000 Piece/Pieces USD 66.87 / Piece/Pieces
1000 Piece/Pieces USD 67.4 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 67.92 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: 530 * 375 * 115MM 1 PCS / CTN 4.7KG

Kamampuhan suplai: 50000pcs/month

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE RoHS

Aluminium 70W LED Street Lighting sareng CE & RoHS Katerangan: 2018 model pang anyarna 50W 70W 100W 120W 150W 200W LED Street Light. Mibanda modul cahaya sareng langsing Perumahan Aluminium. IES apaliable, éta boga kakuatan penetrating kuat, anu...
Daya High jalan 100w cahaya dina jalan outdoor

Harga hijian: USD 82.04 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 82.04 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial

bungkusan: Kosong CTN, atanapi ngaropéa CTN

Kamampuhan suplai: 5-7 days for sample, 5-15 days for mass order

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE, RoHS

Daya High jalan 100w cahaya dina jalan outdoor Kualitas High Kacamatan Luhur Power 100w lampu jalan anu luar di luar nyaéta Nyalin Lumileds Desain anu unik , nganggo SMD 3030, panel langsing, AC 85-305V Input Voltage, digunakeun pikeun jalan tol di...
Aluminium 120W LED lampu jalan kutub

Harga hijian: USD 87.65 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 87.65 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial

bungkusan: Kosong CTN, atanapi ngaropéa CTN

Kamampuhan suplai: 5-7 days for sample, 5-15 days for mass order

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE, RoHS

Aluminium 120W LED lampu jalan kutub Aluminium 120W kutub lampu jalan LED nyaeta Tiron Lumileds Desain anu unik , nganggo SMD 3030, panel Slim, AC 85-305V Input Voltage, digunakeun pikeun jalan tol di luar jalan, jalan, tempat paking, jeung...
Jaminan 5 taun 150 watt dipingpin lampu jalan

Harga hijian: USD 95.53 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 95.53 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial

bungkusan: Kosong CTN, atanapi ngaropéa CTN

Kamampuhan suplai: 5-7 days for sample, 5-15 days for mass order

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE, RoHS

Jaminan 5 taun 150 watt dipingpin lampu jalan Waragad 5 taun Kawasa 150 watt lampu jalan anu Salin Lumileds Desain Unik , make SMD 3030, panel langsing, AC 85-305V Input Voltage, digunakeun pikeun jalan tol di luar jalan, jalan, tempat paking, jsb.,...
180W lampu LED pas pikeun Jalan Raya

Harga hijian: USD 108.82 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 108.82 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial

bungkusan: Kosong CTN, atanapi ngaropéa CTN

Kamampuhan suplai: 5-7 days for sample, 5-15 days for mass order

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE, RoHS

180W lampu LED pas pikeun Jalan Raya 5 taun Jam 180W LED lampu pas pikeun Jalan Raya Salin lampu Lumileds Desain unik , SMD 3030, panel langsing, AC 85-305V Input Voltage, digunakeun pikeun jalan tol di luar jalan, jalan, tempat paking, jsb., 180W...
AC 110V 220V 200W LED Street Lighting

Harga hijian: USD 109.22 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 109.22 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial

bungkusan: Kosong CTN, atanapi ngaropéa CTN

Kamampuhan suplai: 5-7 days for sample, 5-15 days for mass order

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE, RoHS

AC 110V 220V 200W LED Street Lighting AC 110V 220V 200W LED Street Lighting nyaéta rarancang Unik , nganggo SMD 3030, panel langsing, tegangan AC 85-305V, dipaké pikeun jalan raya di luar, jalan, tempat pak, jeung sajabana, AC 110V 220V 200W LED...
Related Industry Information
Daptar Produk patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan