Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Hugh Hu Mr. Hugh Hu
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86-755-29411949 email:info@ledlightinside.com
imah > produk > Cahaya Pabrik Led (Total 24 Products for Cahaya Pabrik Led)
Service online
Hugh Hu

Mr. Hugh Hu

Kantunkeun pesen
ngahubungan Kiwari

Cahaya Pabrik Led

Kami husus Cahaya Pabrik Led pabrik & suppliers / pabrik ti Cina. Borongan Cahaya Pabrik Led kalawan kualitas saluhur low harga / murah, salah sahiji Cahaya Pabrik Led merek paminpin ti Cina, Shenzhen Ri Yue Guang Hua Technology Co., Ltd..
192W COB LED Kembang Lampu Lampu Spéktrum anu sinar Besar

Harga hijian: USD 52.08 - 55.87 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
100 Piece/Pieces USD 52.08 / Piece/Pieces
50 Piece/Pieces USD 53.98 / Piece/Pieces
5 Piece/Pieces USD 55.87 / Piece/Pieces

merek: RYGH, ODM atanapi OEM Sadia

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 50000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 5 Piece/Pieces

Sertipikat: CE/RoHS

192W COB LED Kembang Lampu Lampu Spéktrum anu sinar Besar Katerangan: Salila sababaraha dekade, pamekar indoor ngandelkeun sumber cahaya jieunan sapertos HID, High Sodium tekenan, sareng fluoresensi pikeun meniru sinar panonpoé dina lingkungan jero...
China Manufacturer of Cahaya Pabrik Led
2018 Pabrik borongan 300W Epistar LED Tumuwuh Lampu

Harga hijian: USD 123.11 - 126.89 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
100 Piece/Pieces USD 123.11 / Piece/Pieces
50 Piece/Pieces USD 125 / Piece/Pieces
5 Piece/Pieces USD 126.89 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: 605 * 520 * 255mm, 4 PCS / CTN

Kamampuhan suplai: 50000pcs/month

Mnt. pesenan: 5 Piece/Pieces

Sertipikat: CE RoHS

2018 Pabrik borongan 300W 450W 600W 900W Epistar LED Tumuwuh Lampu Katerangan: Salila sababaraha dekade, pamekar indoor ngandelkeun sumber cahaya jieunan sapertos HID, High Sodium tekenan, sareng fluoresensi pikeun meniru sinar panonpoé dina...
High Quality Cahaya Pabrik Led China Supplier
200W LED Tumuwuh Lampu Pikeun Tangkuban Parahu Tangkuban Parahu

Harga hijian: USD 46.15 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 46.15 / Piece/Pieces

merek: Shenzhen RiYueGuangHua

bungkusan:  Kosong CTN, atanapi ngaropéa CTN

Kamampuhan suplai: 5-7 days for sample, 5-15 days for mass order

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE, RoHS

Hot Ngajual 200W Lampu Spéktrum COB LED Kedaran Lampu Katerangan: Kami nganggo LED Spéktrum Full pikeun ngalakukeun Lampu Lampu Tumuwuh 200w COB 200w, rasio kacaangan 400-840nm, daya nominal nya 200w, daya sabenerna 90w, jaminan 2 taun, pas pikeun...
Professional Manufacturer of Cahaya Pabrik Led
200W High Power 200v Lampu LED Lampu IP65

Harga hijian: USD 33.09 - 34.67 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
5001 Piece/Pieces USD 33.09 / Piece/Pieces
2001 Piece/Pieces USD 34.09 / Piece/Pieces
501 Piece/Pieces USD 34.38 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 34.67 / Piece/Pieces

merek: RYGH Tech; OEM / ODM sayogi

bungkusan: Kertas Kupon + Kertas, Ékspor Standar

Kamampuhan suplai: 10000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE/RoHS

200W High Power 200v Lampu LED Lampu IP65 Sadaya lampu banjir LED, Cahaya Daérah sareng séri Yard Light kaasup perumahan aluminium anu édisi anu maot kalayan bungkus jas bérés digabungkeun sareng rating IP65 maranéhna mastikeun ketahanan tiis sareng...
Expert Manufacturer of Cahaya Pabrik Led
IP66 Super Slim 150W Outdoor 220 volt ngarah cahaya banjir

Harga hijian: USD 26 - 26.67 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
5001 Piece/Pieces USD 26 / Piece/Pieces
2001 Piece/Pieces USD 26.22 / Piece/Pieces
501 Piece/Pieces USD 26.44 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 26.67 / Piece/Pieces

merek: RYGH Tech; OEM / ODM sayogi

bungkusan: Kertas Kupon + Kertas, Ékspor Standar

Kamampuhan suplai: 10000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE/RoHS

IP66 Super Slim 150W Outdoor 220 volt ngarah cahaya banjir Sadaya lampu banjir LED, Cahaya Daérah sareng séri Yard Light kaasup perumahan aluminium anu édéh maot kalayan bungkus jas bérés digabungkeun sareng rating IP65 maranéhna mastikeun ketahanan...
China Supplier of Cahaya Pabrik Led
Cahaya Cairan 5 Taun D80 100Watt LED Lampu Banjir

Harga hijian: USD 18.89 - 19.38 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
5001 Piece/Pieces USD 18.89 / Piece/Pieces
2001 Piece/Pieces USD 19.05 / Piece/Pieces
501 Piece/Pieces USD 19.22 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 19.38 / Piece/Pieces

merek: RYGH Tech; OEM / ODM sayogi

bungkusan: Kertas Kupon + Kertas, Ékspor Standar

Kamampuhan suplai: 10000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE/RoHS

Cahaya Cairan 5 Taun D80 100Watt LED Lampu Banjir Sadaya lampu banjir LED, Cahaya Daérah sareng séri Yard Light kaasup perumahan aluminium anu édisi anu maot kalayan bungkus jas bérés digabungkeun sareng rating IP65 maranéhna mastikeun ketahanan...
China Factory of Cahaya Pabrik Led
Lampu jalan anu paling murah 50W LED

Harga hijian: USD 12.83 - 13.14 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
5001 Piece/Pieces USD 12.83 / Piece/Pieces
2001 Piece/Pieces USD 12.93 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 13.14 / Piece/Pieces

merek: RYGH, ODM atanapi OEM Sadia

bungkusan: Kertas Kupon + Kertas, Ékspor Standar

Kamampuhan suplai: 50000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE ROHS IP65 IES ISO standards

Lampu jalan anu paling murah 50W LED Panjelasan Produk: Kéngingkeun lampu jalan RYGH TECH` mawa jalan raya sareng katerangan parkir kana abad ka-21. Pedang kami Seri Street Street Light, Driverless LED Street Light, Solar LED Street Light, sareng...
Cahaya Pabrik Led Export
San'an 3030 Lampu LED High Lumen 40W Lampu

Harga hijian: USD 12.65 - 12.95 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
5001 Piece/Pieces USD 12.65 / Piece/Pieces
2001 Piece/Pieces USD 12.75 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 12.95 / Piece/Pieces

merek: RYGH, ODM atanapi OEM Sadia

bungkusan: Kertas Kupon + Kertas, Ékspor Standar

Kamampuhan suplai: 50000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE ROHS IP65 IES ISO standards

San'an 3030 Lampu LED High Lumen 40W Lampu Panjelasan Produk: Kéngingkeun lampu jalan RYGH TECH` mawa jalan raya sareng katerangan parkir kana abad ka-21. Pedang kami Seri Street Street Light, Driverless LED Street Light, Solar LED Street Light,...
Competitive Cahaya Pabrik Led China Supplier
IP65 lampu jalan 30W LED Street Light

Harga hijian: USD 10.05 - 9.9 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 10.05 / Piece/Pieces
5001 Piece/Pieces USD 9.82 / Piece/Pieces
2001 Piece/Pieces USD 9.9 / Piece/Pieces

merek: RYGH, ODM atanapi OEM Sadia

bungkusan: Kertas Kupon + Kertas, Ékspor Standar

Kamampuhan suplai: 50000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE ROHS IP65 IES ISO standards

IP65 lampu jalan 30W LED Street Light Panjelasan Produk: Kéngingkeun lampu jalan RYGH TECH` mawa jalan raya sareng katerangan parkir kana abad ka-21. Pedang kami Seri Street Street Light, Driverless LED Street Light, Solar LED Street Light, sareng...
Leading Manufacturer of Cahaya Pabrik Led
100LM / W 20W SMD LED Street Light

Harga hijian: USD 8.51 - 8.71 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
5001 Piece/Pieces USD 8.51 / Piece/Pieces
2001 Piece/Pieces USD 8.58 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 8.71 / Piece/Pieces

merek: RYGH, ODM atanapi OEM Sadia

bungkusan: Kertas Kupon + Kertas, Ékspor Standar

Kamampuhan suplai: 50000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE ROHS IP65 IES ISO standards

100LM / W 20W SMD LED Street Light Panjelasan Produk: Kéngingkeun lampu jalan RYGH TECH` mawa jalan raya sareng katerangan parkir kana abad ka-21. Pedang kami Seri Street Street Light, Driverless LED Street Light, Solar LED Street Light, sareng...
Professional Factory of Cahaya Pabrik Led
Lampu 150 watt LED jalan 2 garansi taun

Harga hijian: USD 32.42 - 33.19 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
5001 Piece/Pieces USD 32.42 / Piece/Pieces
2001 Piece/Pieces USD 32.68 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 33.19 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM sayogi

bungkusan: 63 * 29,5 * 11.5CM, 1pcs / ctn

Kamampuhan suplai: 50000pcs/year

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE,RoHS,EMC,PVD

Lampu 150 watt LED jalan 2 garansi taun Panjelasan Produk: Kéngingkeun lampu jalan RYGH TECH` mawa jalan raya sareng katerangan parkir kana abad ka-21. Pedang kami Seri Street Street Light, Driverless LED Street Light, Solar LED Street Light, sareng...
Lampu jalan LED AC 85-265V 80W

Harga hijian: USD 22.68 - 23.21 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
5001 Piece/Pieces USD 22.68 / Piece/Pieces
2001 Piece/Pieces USD 22.85 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 23.21 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM sayogi

bungkusan: 52.5 * 26 * 11.5CM, 1pcs / ctn

Kamampuhan suplai: 50000pcs/year

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE,RoHS,EMC,PVD

Lampu jalan LED AC 85-265V 80W Panjelasan Produk: Kéngingkeun lampu jalan RYGH TECH` mawa jalan raya sareng katerangan parkir kana abad ka-21. Pedang kami Seri Street Street Light, Driverless LED Street Light, Solar LED Street Light, sareng Lampu...
130lm / w 50W LED lampu jalan IP66 luar

Harga hijian: USD 12.83 - 13.14 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
5001 Piece/Pieces USD 12.83 / Piece/Pieces
2001 Piece/Pieces USD 12.93 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 13.14 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM sayogi

bungkusan: 42 * 36,5 * 43CM, 10pcs / ctn

Kamampuhan suplai: 50000pcs/year

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE,RoHS,EMC,PVD

130lm / w 50W LED lampu jalan IP66 luar Panjelasan Produk: Kéngingkeun lampu jalan RYGH TECH` mawa jalan raya sareng katerangan parkir kana abad ka-21. Pedang kami Seri Street Street Light, Driverless LED Street Light, Solar LED Street Light, sareng...
40W SMD 3030 2700-6500K lampu jalan LED

Harga hijian: USD 12.65 - 12.95 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
5001 Piece/Pieces USD 12.65 / Piece/Pieces
2001 Piece/Pieces USD 12.75 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 12.95 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM sayogi

bungkusan: 42 * 36,5 * 43CM, 10pcs / ctn

Kamampuhan suplai: 50000pcs/year

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE,RoHS,EMC,PVD

40W SMD 3030 2700-6500K lampu jalan LED Panjelasan Produk: Kéngingkeun lampu jalan RYGH TECH` mawa jalan raya sareng katerangan parkir kana abad ka-21. Pedang kami Seri Street Street Light, Driverless LED Street Light, Solar LED Street Light, sareng...
30W Philips chip LED lampu jalan

Harga hijian: USD 10.05 - 9.9 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 10.05 / Piece/Pieces
5001 Piece/Pieces USD 9.82 / Piece/Pieces
2001 Piece/Pieces USD 9.9 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM sayogi

bungkusan: 47 * 41 * 37.5CM, 15pcs / ctn

Kamampuhan suplai: 50000pcs/year

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE,RoHS,EMC,PVD

30W Philips chip LED lampu jalan Panjelasan Produk: Kéngingkeun lampu jalan RYGH TECH` mawa jalan raya sareng katerangan parkir kana abad ka-21. Pedang kami Seri Street Street Light, Driverless LED Street Light, Solar LED Street Light, sareng Lampu...
20W 100lm / w lampu jalan LED pikeun jalan

Harga hijian: USD 8.51 - 8.71 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
5001 Piece/Pieces USD 8.51 / Piece/Pieces
2001 Piece/Pieces USD 8.58 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 8.71 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM sayogi

bungkusan: 56 * 41 * 34CM, 20pcs / ctn

Kamampuhan suplai: 50000pcs/year

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE,RoHS,EMC,PVD

20W 100lm / w lampu jalan LED pikeun jalan Panjelasan Produk: Kéngingkeun lampu jalan RYGH TECH` mawa jalan raya sareng katerangan parkir kana abad ka-21. Pedang kami Seri Street Street Light, Driverless LED Street Light, Solar LED Street Light,...
5W IP66 LED Taman Tembok Solar

Harga hijian: USD 22.61 - 27.48 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1001 Piece/Pieces USD 22.61 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 27.48 / Piece/Pieces

merek: RYGH Tech; OEM / ODM sayogi

bungkusan: Kertas Kupon + Kertas, Ékspor Standar

Kamampuhan suplai: 50000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE/RoHS

5W IP66 LED Taman Tembok Solar Ieu Seri 5W IP66 Solar Taman Wall Light nembé aya panalungtikan sareng pamekaran dina taun ieu. Penampilanna sederhana sareng artistik, lampu teduh lampu lemes sareng teu aya polusi cahaya. Dupi kadali waktos, kontrol...
IP66 lampu témbok LED 2W

Harga hijian: USD 13.04 - 15.3 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1000 Piece/Pieces USD 13.04 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 15.3 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM sayogi

bungkusan: 185 * 170 * 125MM, GW: 1.22KG (2 PCS / ctn)

Kamampuhan suplai: 50000pcs/year

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE,RoHS,EMC,PVD

IP66 lampu témbok LED 2W Panjelasan Produk: Sederhana pangsaéna: tingali kana lampu témbok surya Truro urang sareng anjeun bakal enggal ngartos naha. Kontemporer desain sareng kinerja anu sampurna sampurna salaku standar dina témbok nirkabel ieu,...
IP66 5W surya dipimpin cahaya témbok pikeun kebon

Harga hijian: USD 22.61 - 27.48 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1000 Piece/Pieces USD 22.61 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 27.48 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM sayogi

bungkusan: 310 * 205 * 240MM, GW: 3.34KG (2 PCS / ctn)

Kamampuhan suplai: 50000pcs/year

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE,RoHS,EMC,PVD

IP66 5W surya dipimpin cahaya témbok pikeun kebon Panjelasan Produk: Sederhana pangsaéna: tingali kana lampu témbok surya Truro urang sareng anjeun bakal enggal ngartos naha. Kontemporer desain sareng kinerja anu sampurna sampurna salaku standar...
Patén Anyar Patén 2w Lampu LED Lampu

Harga hijian: USD 13.04 - 15.3 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1001 Piece/Pieces USD 13.04 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 15.3 / Piece/Pieces

merek: RYGH Tech; OEM / ODM sayogi

bungkusan: Kertas Kupon + Kertas, Ékspor Standar

Kamampuhan suplai: 50000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE/RoHS

Patén Anyar Patén 2w Lampu LED Lampu Ieu Seri Newest Patent 2w Solar Wall Wall anu nembé aya panalungtikan sareng pamekaran dina taun ieu. Penampilanna sederhana sareng artistik, lampu teduh lampu lemes sareng teu aya polusi cahaya. Dupi kadali...
2019 Cahaya Lingkungan Anyar 5W Solar Lampu Lampu

merek: RYGH Tech

bungkusan: CTN kosong, atanapi ngaropéa CTN

Kamampuhan suplai: 5-7 days for sample, 5-15 days for mass order

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE, RoHS

2019 Cahaya Lingkungan Anyar 5W Solar Lampu Lampu Katerangan: Ieu séri taun 2019 New Outdoor 5W Solar LED Wall Light nembé panalungtikan sareng pamekaran dina taun ieu. Penampilanna sederhana sareng artistik, lampu teduh lampu lemes sareng teu aya...
Supir DOB 80w Linear LED Tumbuhan Cahaya

Harga hijian: USD 24.35 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 24.35 / Piece/Pieces

merek: RYGH Tech

bungkusan: CTN kosong, atanapi ngaropéa CTN

Kamampuhan suplai: 5-7 days for sample, 5-15 days for mass order

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE, RoHS

Supir DOB 80w Linear LED Tumbuhan Cahaya Katerangan: RYGH-LG-80W nyaéta Driverless DOB 80w Linear LED Tumuwuh Cahaya, Urang nembé ngaluncurkeun dina taun 2019, voltase input nyaéta AC90-170V atanapi AC170-270V, nganggo Sumber Daya SMD 3030, Red +...
Gaya Anyar 2019 30w cahaya panonpoe lampu jalan luar

Harga hijian: USD 169.41 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 169.41 / Piece/Pieces

merek: RYGH Tech

bungkusan: CTN kosong, atanapi ngaropéa CTN

Kamampuhan suplai: 5-7 days for sample, 5-15 days for mass order

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE, RoHS

Gaya Anyar 2019 30w cahaya panonpoe lampu jalan luar Katerangan: Cahya Suria mangrupikeun solusi anu unik pikeun lampu énergi anu luhur, anu dipimpin lampu jalan solar mangrupikeun jalan anu sampurna pikeun nyayogikeun lampu-grid boh ayeuna sareng...
140lm / w 40W dipisahkeun lampu jalan LED surya

Harga hijian: USD 192.94 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 192.94 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM sayogi

bungkusan: 740 * 270 * 300mm (lampu); 750 * 580 * 80mm (panel surya)

Kamampuhan suplai: 50000pcs/year

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE,RoHS,EMC,PVD

140lm / w 40W dipisahkeun lampu jalan LED surya Panjelasan Produk: Kéngingkeun lampu jalan RYGH TECH` mawa jalan raya sareng katerangan parkir kana abad ka-21. Pedang kami Seri Street Street Light, Driverless LED Street Light, Solar LED Street...
Related Industry Information
Daptar Produk patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan