Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Hugh Hu Mr. Hugh Hu
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86-755-29411949 email:info@ledlightinside.com
imah > produk > Cahaya Daya Tukang (Total 24 Products for Cahaya Daya Tukang)
Service online
Hugh Hu

Mr. Hugh Hu

Kantunkeun pesen
ngahubungan Kiwari

Cahaya Daya Tukang

Kami husus Cahaya Daya Tukang pabrik & suppliers / pabrik ti Cina. Borongan Cahaya Daya Tukang kalawan kualitas saluhur low harga / murah, salah sahiji Cahaya Daya Tukang merek paminpin ti Cina, Shenzhen Ri Yue Guang Hua Technology Co., Ltd..
Lampu LED Lampu LED Spéktrum 1200W Luhur

Harga hijian: USD 167.31 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 167.31 / Piece/Pieces

merek: RYGH, ODM atanapi OEM Sadia

bungkusan: Paper karton + Busa

Kamampuhan suplai: 50000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE/RoHS

Lampu LED Lampu LED Spéktrum 1200W Luhur Pisan Lampu Spéktrum Daya 1200W Luhur LED lampu. Paké Bakakan bahan bakokan pokok sanés sareng bahan perumahan kaca tempered. Hal ieu tiasa dianggo dina penanaman jero ruangan. Sapertos sapertos fleshy,...
China Manufacturer of Cahaya Daya Tukang
IP66 Super Slim 150W Outdoor 220 volt ngarah cahaya banjir

Harga hijian: USD 26 - 26.67 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
5001 Piece/Pieces USD 26 / Piece/Pieces
2001 Piece/Pieces USD 26.22 / Piece/Pieces
501 Piece/Pieces USD 26.44 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 26.67 / Piece/Pieces

merek: RYGH Tech; OEM / ODM sayogi

bungkusan: Kertas Kupon + Kertas, Ékspor Standar

Kamampuhan suplai: 10000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE/RoHS

IP66 Super Slim 150W Outdoor 220 volt ngarah cahaya banjir Sadaya lampu banjir LED, Cahaya Daérah sareng séri Yard Light kaasup perumahan aluminium anu édéh maot kalayan bungkus jas bérés digabungkeun sareng rating IP65 maranéhna mastikeun ketahanan...
High Quality Cahaya Daya Tukang China Supplier
Cahaya Cairan 5 Taun D80 100Watt LED Lampu Banjir

Harga hijian: USD 18.89 - 19.38 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
5001 Piece/Pieces USD 18.89 / Piece/Pieces
2001 Piece/Pieces USD 19.05 / Piece/Pieces
501 Piece/Pieces USD 19.22 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 19.38 / Piece/Pieces

merek: RYGH Tech; OEM / ODM sayogi

bungkusan: Kertas Kupon + Kertas, Ékspor Standar

Kamampuhan suplai: 10000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE/RoHS

Cahaya Cairan 5 Taun D80 100Watt LED Lampu Banjir Sadaya lampu banjir LED, Cahaya Daérah sareng séri Yard Light kaasup perumahan aluminium anu édisi anu maot kalayan bungkus jas bérés digabungkeun sareng rating IP65 maranéhna mastikeun ketahanan...
Professional Manufacturer of Cahaya Daya Tukang
IP66 5W surya dipimpin cahaya témbok pikeun kebon

Harga hijian: USD 22.61 - 27.48 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1000 Piece/Pieces USD 22.61 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 27.48 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM sayogi

bungkusan: 310 * 205 * 240MM, GW: 3.34KG (2 PCS / ctn)

Kamampuhan suplai: 50000pcs/year

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE,RoHS,EMC,PVD

IP66 5W surya dipimpin cahaya témbok pikeun kebon Panjelasan Produk: Sederhana pangsaéna: tingali kana lampu témbok surya Truro urang sareng anjeun bakal enggal ngartos naha. Kontemporer desain sareng kinerja anu sampurna sampurna salaku standar...
Expert Manufacturer of Cahaya Daya Tukang
2019 Cahaya Lingkungan Anyar 5W Solar Lampu Lampu

merek: RYGH Tech

bungkusan: CTN kosong, atanapi ngaropéa CTN

Kamampuhan suplai: 5-7 days for sample, 5-15 days for mass order

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE, RoHS

2019 Cahaya Lingkungan Anyar 5W Solar Lampu Lampu Katerangan: Ieu séri taun 2019 New Outdoor 5W Solar LED Wall Light nembé panalungtikan sareng pamekaran dina taun ieu. Penampilanna sederhana sareng artistik, lampu teduh lampu lemes sareng teu aya...
China Supplier of Cahaya Daya Tukang
Supir DOB 80w Linear LED Tumbuhan Cahaya

Harga hijian: USD 24.35 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 24.35 / Piece/Pieces

merek: RYGH Tech

bungkusan: CTN kosong, atanapi ngaropéa CTN

Kamampuhan suplai: 5-7 days for sample, 5-15 days for mass order

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE, RoHS

Supir DOB 80w Linear LED Tumbuhan Cahaya Katerangan: RYGH-LG-80W nyaéta Driverless DOB 80w Linear LED Tumuwuh Cahaya, Urang nembé ngaluncurkeun dina taun 2019, voltase input nyaéta AC90-170V atanapi AC170-270V, nganggo Sumber Daya SMD 3030, Red +...
China Factory of Cahaya Daya Tukang
Efisiensi tinggi 40w sadayana dina hiji lampu jalan anu dipimpin surya

Harga hijian: USD 169.41 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 169.41 / Piece/Pieces

merek: RYGH Tech

bungkusan: CTN kosong, atanapi ngaropéa CTN

Kamampuhan suplai: 5-7 days for sample, 5-15 days for mass order

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE, RoHS

Efisiensi tinggi 40w sadayana dina hiji lampu jalan anu dipimpin surya Katerangan: 1. Cahaya bumi anu dipimpin jalan nganggo kakuatan listrik anu béda dumasar kana waktos waktos, tiasa ngahemat énergi sareng ningkatkeun prakték, Produk ku panyiksaan...
Cahaya Daya Tukang Export
Gaya Anyar 2019 30w cahaya panonpoe lampu jalan luar

Harga hijian: USD 169.41 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 169.41 / Piece/Pieces

merek: RYGH Tech

bungkusan: CTN kosong, atanapi ngaropéa CTN

Kamampuhan suplai: 5-7 days for sample, 5-15 days for mass order

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE, RoHS

Gaya Anyar 2019 30w cahaya panonpoe lampu jalan luar Katerangan: Cahya Suria mangrupikeun solusi anu unik pikeun lampu énergi anu luhur, anu dipimpin lampu jalan solar mangrupikeun jalan anu sampurna pikeun nyayogikeun lampu-grid boh ayeuna sareng...
Competitive Cahaya Daya Tukang China Supplier
Cahaya lampu streeet LED 30W terpadu pikeun jalan

Harga hijian: USD 174 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 174 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM sayogi

bungkusan: 740 * 270 * 300mm (lampu); 750 * 580 * 80mm (panel surya)

Kamampuhan suplai: 50000pcs/year

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE,RoHS,EMC,PVD

Cahaya lampu streeet LED 30W terpadu pikeun jalan Panjelasan Produk: Kéngingkeun lampu jalan RYGH TECH` mawa jalan raya sareng katerangan parkir kana abad ka-21. Pedang kami Seri Street Street Light, Driverless LED Street Light, Solar LED Street...
Leading Manufacturer of Cahaya Daya Tukang
140lm / w 80W Sadaya Warga Di Hiji Jalan Ku Lampu Suria

Harga hijian: USD 423.53 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 423.53 / Piece/Pieces

merek: RYGH, ODM atanapi OEM Sadia

bungkusan: Kertas Kupon + Kertas, Ékspor Standar

Kamampuhan suplai: 50000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE/RoHS/IP65

140lm / w 80W Sadaya Warga Di Hiji Jalan Ku Lampu Suria Cahaya panonpoé ieu dipimpin lampu kalayan bahan gelas Aluminium + baja. Waktu cahaya anu dipimpin surya jalan tiasa 12 jam per dinten, 5-7 dinten hujan. Tapi waktos ngecas pikeun cahaya jalan...
Professional Factory of Cahaya Daya Tukang
IP65 Sadaya Di Hiji Lampu Dijalankeun Solar 70w

Harga hijian: USD 388.24 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 388.24 / Piece/Pieces

merek: RYGH, ODM atanapi OEM Sadia

bungkusan: Kertas Kupon + Kertas, Ékspor Standar

Kamampuhan suplai: 50000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE ROHS IP65 IES ISO standards

IP65 Sadaya Di Hiji Lampu Dijalankeun Solar 70w Cahaya panonpoé ieu dipimpin lampu kalayan bahan gelas Aluminium + baja. Waktu cahaya anu dipimpin surya jalan tiasa 12 jam per dinten, 5-7 dinten hujan. Tapi waktos ngecas pikeun cahaya jalan anu...
60W Sadaya dina hiji lampu jalan anu dipimpin ku surya

Harga hijian: USD 352.94 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 352.94 / Piece/Pieces

merek: RYGH, ODM atanapi OEM Sadia

bungkusan: Kertas Kupon + Kertas, Ékspor Standar

Kamampuhan suplai: 50000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE ROHS IP65 IES ISO standards

60W Sadaya dina hiji lampu jalan anu dipimpin ku surya Cahaya panonpoé ieu dipimpin lampu kalayan bahan gelas Aluminium + baja. Waktu cahaya anu dipimpin surya jalan tiasa 12 jam per dinten, 5-7 dinten hujan. Tapi waktos ngecas pikeun cahaya jalan...
3000K-6500K terpadu cahaya jalan 80W surya

Harga hijian: USD 423.53 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 423.53 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM sayogi

bungkusan: 1835 * 435 * 400MM, 1pcs / ctn

Kamampuhan suplai: 50000pcs/year

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE,RoHS,EMC,PVD

3000K-6500K terpadu cahaya jalan 80W surya Panjelasan Produk: Kéngingkeun lampu jalan RYGH TECH` mawa jalan raya sareng katerangan parkir kana abad ka-21. Pedang kami Seri Street Street Light, Driverless LED Street Light, Solar LED Street Light,...
patén anyar IP65 70W cahaya panonpoe

Harga hijian: USD 388.24 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 388.24 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM sayogi

bungkusan: 1650 * 435 * 400MM, 1pcs / ctn

Kamampuhan suplai: 50000pcs/year

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE,RoHS,EMC,PVD

patén anyar IP65 70W cahaya panonpoe Panjelasan Produk: Kéngingkeun lampu jalan RYGH TECH` mawa jalan raya sareng katerangan parkir kana abad ka-21. Pedang kami Seri Street Street Light, Driverless LED Street Light, Solar LED Street Light, sareng...
Die-casting alumunium 50W cahaya panonpoe

Harga hijian: USD 317.65 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 317.65 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM sayogi

bungkusan: 1330 * 435 * 400MM, 1pcs / ctn

Kamampuhan suplai: 50000pcs/year

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE,RoHS,EMC,PVD

Die-casting alumunium 50W cahaya panonpoe Panjelasan Produk: Kéngingkeun lampu jalan RYGH TECH` mawa jalan raya sareng katerangan parkir kana abad ka-21. Pedang kami Seri Street Street Light, Driverless LED Street Light, Solar LED Street Light,...
40W surya jalanan sadayana sadayana

Harga hijian: USD 282.35 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 282.35 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM sayogi

bungkusan: 1180 * 435 * 400MM, 1pcs / ctn

Kamampuhan suplai: 50000pcs/year

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE,RoHS,EMC,PVD

40W surya jalanan sadayana sadayana Panjelasan Produk: Kéngingkeun lampu jalan RYGH TECH` mawa jalan raya sareng katerangan parkir kana abad ka-21. Pedang kami Seri Street Street Light, Driverless LED Street Light, Solar LED Street Light, sareng...
Cahaya lampu jalan 30W surya nganggo kutub

Harga hijian: USD 247.06 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 247.06 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM sayogi

bungkusan: 1005 * 435 * 400MM, 1pcs / ctn

Kamampuhan suplai: 50000pcs/year

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE,RoHS,EMC,PVD

Cahaya lampu jalan 30W surya nganggo kutub Panjelasan Produk: Kéngingkeun lampu jalan RYGH TECH` mawa jalan raya sareng katerangan parkir kana abad ka-21. Pedang kami Seri Street Street Light, Driverless LED Street Light, Solar LED Street Light,...
40W cahaya panonpoe satengah merang

Harga hijian: USD 158.65 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 158.65 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM sayogi

bungkusan: 685 * 570 * 220MM, 1pcs / ctn

Kamampuhan suplai: 50000pcs/year

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE,RoHS,EMC,PVD

40W cahaya panonpoe satengah merang Panjelasan Produk: Kéngingkeun lampu jalan RYGH TECH` mawa jalan raya sareng katerangan parkir kana abad ka-21. Pedang kami Seri Street Street Light, Driverless LED Street Light, Solar LED Street Light, sareng...
30w terpadu surya dipimpin jalan cahaya luar

Harga hijian: USD 247.06 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 247.06 / Piece/Pieces

merek: RYGH, ODM atanapi OEM Sadia

bungkusan: Kertas Kupon + Kertas, Ékspor Standar

Kamampuhan suplai: 50000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE ROHS IP65 IES ISO standards

30w integra ted solar dipimpin jalan cahaya luar Cahaya panonpoé ieu dipimpin lampu kalayan bahan gelas Aluminium + baja. Waktu cahaya anu dipimpin surya jalan tiasa 12 jam per dinten, 5-7 dinten hujan. Tapi waktos ngecas pikeun cahaya jalan anu...
2000w Daya Kakawaskeun Tumuwuh Lampu Pepelakan jero ruangan

Harga hijian: USD 106.34 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 106.34 / Piece/Pieces

merek: RYGH Tech, ODM atanapi OEM Sadia

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 50000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE ROHS

2000w Daya Kakawaskeun Tumuwuh Lampu Pepelakan jero ruangan Katerangan: Lampu atanapi lampu lampu tumuwuh mingpin nyaéta sumber cahaya jieunan, umumna nyaéta lampu listrik, dirancang pikeun nyangsang tatangkalan pertumbuhan kalayan émisi cahaya luyu...
2019 Aluminium Alloy Profesional terpadu harga SMD 2835 15W ka 40W IP65 cahaya jalan anu parah sareng pole

Harga hijian: USD 304.76 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 304.76 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: 73 * 42 * 29cm

Kamampuhan suplai: 50000pcs/month

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE / ROHS

2019 Aluminium Alloy Profesional terpadu harga SMD 2835 15W ka 40W IP65 cahaya jalan anu parah sareng pole P roduct Paremeter: Model NO. RYGHSLD15W20AH130LM Wattage 40W Battery Lithium battery 12V 20Ah Lumen 100-110lm/w at 40W, 130-140lm/w at
1000W LED Stadion cahaya

Harga hijian: USD 641.19 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 641.19 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 5000pcs/month

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE RoHS

1000W LED Stadion cahaya Lembar data Model NO RYGH-TLX-FL-1000C Wattage
100w 200w 600w 1000w 300w 300 watt cahaya caah LED

Harga hijian: USD 193.43 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 193.43 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 5000pcs/month

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE RoHS

100w 200w 600w 1000w 300w 300 watt cahaya caah LED Lembar data Model NO RYGH-TLX-FL-300C Wattage
200W dipingpin Stadion & cahaya caah

Harga hijian: USD 125.37 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 125.37 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 5000pcs/month

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE RoHS

200W dipingpin Stadion & cahaya caah Lembar data Model NO RYGH-TLX-FL-200C Wattage
Related Products
Daptar Produk patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan