Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Hugh Hu Mr. Hugh Hu
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86-755-29411949 email:info@ledlightinside.com
imah > produk > Alat Keur Ngabenerkeun Banjir (Total 24 Products for Alat Keur Ngabenerkeun Banjir)
Service online
Hugh Hu

Mr. Hugh Hu

Kantunkeun pesen
ngahubungan Kiwari

Alat Keur Ngabenerkeun Banjir

Kami husus Alat Keur Ngabenerkeun Banjir pabrik & suppliers / pabrik ti Cina. Borongan Alat Keur Ngabenerkeun Banjir kalawan kualitas saluhur low harga / murah, salah sahiji Alat Keur Ngabenerkeun Banjir merek paminpin ti Cina, Shenzhen Ri Yue Guang Hua Technology Co., Ltd..
Ganda Waterproof Aluminium 30W LED Lampu Banjir

Harga hijian: USD 6.36 - 6.47 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
500 Piece/Pieces USD 6.36 / Piece/Pieces
100 Piece/Pieces USD 6.47 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 10000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 100 Piece/Pieces

Model No.: 30W LED Flood Light

Ganda Waterproof Aluminium 30W LED Lampu Banjir Téknologi henteu aya kamampuh, RIYUEGUANGHUA BG series Slim Driverless LED Banjir Lampu teu aya supir aya peryogi, teu aya wates ti umur hirupna. Diposisikan salaku Lampu Lampu LED Lampu, LEDless Lampu...
China Manufacturer of Alat Keur Ngabenerkeun Banjir
IP66 Super Slim 150W Outdoor 220 volt ngarah cahaya banjir

Harga hijian: USD 26 - 26.67 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
5001 Piece/Pieces USD 26 / Piece/Pieces
2001 Piece/Pieces USD 26.22 / Piece/Pieces
501 Piece/Pieces USD 26.44 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 26.67 / Piece/Pieces

merek: RYGH Tech; OEM / ODM sayogi

bungkusan: Kertas Kupon + Kertas, Ékspor Standar

Kamampuhan suplai: 10000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE/RoHS

IP66 Super Slim 150W Outdoor 220 volt ngarah cahaya banjir Sadaya lampu banjir LED, Cahaya Daérah sareng séri Yard Light kaasup perumahan aluminium anu édéh maot kalayan bungkus jas bérés digabungkeun sareng rating IP65 maranéhna mastikeun ketahanan...
High Quality Alat Keur Ngabenerkeun Banjir China Supplier
Cahaya Cairan 5 Taun D80 100Watt LED Lampu Banjir

Harga hijian: USD 18.89 - 19.38 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
5001 Piece/Pieces USD 18.89 / Piece/Pieces
2001 Piece/Pieces USD 19.05 / Piece/Pieces
501 Piece/Pieces USD 19.22 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 19.38 / Piece/Pieces

merek: RYGH Tech; OEM / ODM sayogi

bungkusan: Kertas Kupon + Kertas, Ékspor Standar

Kamampuhan suplai: 10000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE/RoHS

Cahaya Cairan 5 Taun D80 100Watt LED Lampu Banjir Sadaya lampu banjir LED, Cahaya Daérah sareng séri Yard Light kaasup perumahan aluminium anu édisi anu maot kalayan bungkus jas bérés digabungkeun sareng rating IP65 maranéhna mastikeun ketahanan...
Professional Manufacturer of Alat Keur Ngabenerkeun Banjir
Lampu Banjir IP65 SMD SMD 50W LED Lampu Projektor

Harga hijian: USD 12.44 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 12.44 / Piece/Pieces

merek: RYGH Tech; OEM / ODM sayogi

bungkusan: Kertas Kupon + Kertas, Ékspor Standar

Kamampuhan suplai: 10000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE/RoHS

Lampu Banjir IP65 SMD SMD 50W LED Lampu Projektor Sadaya lampu banjir LED, Cahaya Daérah sareng séri Yard Light kaasup perumahan aluminium anu édisi anu maot kalayan bungkus jas bérés digabungkeun sareng rating IP65 maranéhna mastikeun ketahanan...
Expert Manufacturer of Alat Keur Ngabenerkeun Banjir
300v hiasan outdoor 50w Led Banjir Lampu / Bodas Led Buruan Lampu Banjir

Harga hijian: USD 12.24 - 12.44 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
2000 Piece/Pieces USD 12.24 / Piece/Pieces
1000 Piece/Pieces USD 12.34 / Piece/Pieces
10 Piece/Pieces USD 12.44 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 50000 Pieces/ per Year

Mnt. pesenan: 10 Piece/Pieces

Sertipikat: CE RoHS

AC 180-300V 50 Watt Driverless LED Floodlight kalawan OVP, OCP, OTP Protection * Nyoko konstanta-arus pikeun ngadalikeun sirkuit. Ku perlindungan panas-suhu, panyalindungan pondok pondok, kinerja reliabiliti tinggi, umur panjang tiasa dihontal. *...
China Supplier of Alat Keur Ngabenerkeun Banjir
Smd Ultra Ipis Perumahan Bahan Tempered Kelas Aluminium 30w Led Lampu Banjir

Harga hijian: USD 10.84 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
10 Piece/Pieces USD 10.84 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 50000 Pieces/ per Year

Mnt. pesenan: 10 Piece/Pieces

Sertipikat: CE RoHS

SMD ultr a-ipis 30w LED Banjir Lampu Cangkang alumunium + Kaca Tempered pikeun outdoor Kusabab suplai daya perumahan projector diwangun ku seueur komponén éléktronik sareng anu dipiboga ku konstanta catu daya arus listrik ayeuna, parantos...
China Factory of Alat Keur Ngabenerkeun Banjir
400W 500W 600W 800W 1000W 1200W Stadion Diner Floodlight LED Lampu Banjir pikeun Olahraga Lapang

Harga hijian: USD 277.07 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 277.07 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 5000pcs/month

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE RoHS

400W 500W 600W 800W 1000W 1200W Stadion Diner Floodlight LED Lampu Banjir pikeun Olahraga Lapang Lembar data Model NO RYGH-BYL-400W
Alat Keur Ngabenerkeun Banjir Export
Shenzhen smd AC220V 600W LED lampu banjir

Harga hijian: USD 390.45 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 390.45 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 5000pcs/month

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE RoHS

Shenzhen smd AC220V 600W LED lampu banjir Lembar data Model NO RYGH-TLX-FL-600C Wattage
Competitive Alat Keur Ngabenerkeun Banjir China Supplier
Waterproof ip65 240W Stadion LED / Lampu Banjir outdoor

Harga hijian: USD 149.55 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 149.55 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 5000pcs/month

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE RoHS

Waterproof ip65 240W Stadion LED / Lampu Banjir outdoor Lembar data Model NO RYGH-TLX-FL-240C Wattage
Leading Manufacturer of Alat Keur Ngabenerkeun Banjir
5 taun Jam CREE Chip 200w LED Lampu Banjir

Harga hijian: USD 102.09 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 102.09 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 5000pcs/month

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE RoHS

5 taun Jam CREE Chip 200w LED Lampu Banjir Lembar data Model NO RYGH-TLX-FL-150C Wattage
Professional Factory of Alat Keur Ngabenerkeun Banjir
2019 Produk anyar 100w LED Stadion & Banjir lampu

Harga hijian: USD 85.07 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 85.07 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 5000pcs/month

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE RoHS

2019 Produk anyar 100w LED Stadion & Banjir lampu Lembar data Model NO RYGH-TLX-FL-100C Wattage
LED BAR LIGHT 2019 alat anu paling anyar pikeun tahanan 600watts hortikultura cai dénggal nyambut lampu pikeun bumbu médis

Harga hijian: USD 330.88 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 330.88 / Piece/Pieces

merek: RYGH, ODM atanapi OEM Sadia

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 5000/month

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE/RoHS

LED BAR LIGHT 2019 alat anu paling anyar pikeun tahanan 600watts hortikultura cai dénggal nyambut lampu pikeun bumbu médis
Warrant 5 jaminan Waragad 300W LED Lampu Banjir di Stadion

Harga hijian: USD 215.63 - 226.77 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
2000 Piece/Pieces USD 215.63 / Piece/Pieces
100 Piece/Pieces USD 220.58 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 226.77 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM aya

Kamampuhan suplai: 5000pcs/month

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE RoHS

Model No.: RYGHTG-300A

Warrant 5 jaminan Waragad 300W LED Lampu Banjir di Stadion Lembar data Model NO RYGHTG-300A
IP65 1600W Cahaya Banjir LED pikeun Stadion

Harga hijian: USD 895.39 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 895.39 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: 940 * 900 * 225,1PCS / CTN

Kamampuhan suplai: 5000pcs/month

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE RoHS

IP65 1600W Cahaya Banjir LED pikeun Stadion Model NO RYGH-LSLG-1600W Wattage
T8 Led pipah Alat sareng SMD 2835 Chip

Harga hijian: USD 6.63 - 6.95 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
5000 Piece/Pieces USD 6.63 / Piece/Pieces
3000 Piece/Pieces USD 6.73 / Piece/Pieces
1000 Piece/Pieces USD 6.84 / Piece/Pieces
100 Piece/Pieces USD 6.95 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial, ODM atanapi OEM Sadia

bungkusan: Paper Carton + Busa; Standar kspor

Kamampuhan suplai: 50000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 100 Piece/Pieces

Sertipikat: CE/RoHS

Panjelasan Produk T8 Led pipah Alat sareng SMD 2835 Chip Spésifikasi: Model NO. RYGH-T8-24W Wattage 24W Voltage AC 85-265V Certificate CE, RoHs Power Factor >0.95 Life Time >50000 Hours Chip Brand SMD 2835 Efficacy 160lm/w CRI 80 PF >0.95...
300W LED Stadion Banjir Lampu

Harga hijian: USD 215.63 - 226.77 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1000 Piece/Pieces USD 215.63 / Piece/Pieces
100 Piece/Pieces USD 220.58 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 226.77 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM aya

bungkusan:  1PCS / CTN

Kamampuhan suplai: 5000pcs/month

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE RoHS

300W LED Stadion Banjir Lampu Katerangan: Super caang! Lampu banjir LED 300W kami leres terang, lumén tiasa ngahontal 130-140lm / w. sarta madeta dijieun ku 3 modul, jadi éta ogé boga 3pcs Supir. Anjeun tiasa milih Meanwell HLG atanapi Meanwell ELG....
50w 100w 150w 200w SMD 3030 Lampu Banjir LED

merek: AD komérsial

bungkusan: Kosong CTN, atanapi ngaropéa CTN

Kamampuhan suplai: 5-7 days for sample, 5-15 days for mass order

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE, RoHS, IK10

50w 100w 150w 200w SMD 3030 Lampu Banjir LED Katerangan: Banjir LED geus dianggo seueur Lampu Arsitektur, Lampu Bentang sareng Cahaya Lampu jeung sajabana. Power anyar Osram 3030 100w LED lampu kilat lampu lampu mangrupa sagala-arah fixture cahaya...
Module jaminan 5 warsih 150000lm 1000w LED Lampu Banjir

Harga hijian: USD 1029.23 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 1029.23 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial

bungkusan: Kosong CTN, atanapi ngaropéa CTN

Kamampuhan suplai: 5-7 days for sample, 5-15 days for mass order

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE, RoHS

Module jaminan 5 warsih 150000lm 1000w LED Lampu Banjir Katerangan: IP66 High-end 1440w Aluminium LED Banjir Lampu patén modular LED Lampu LED, nganggo kualitas luhur LED 3030 sareng supir, pikeun minuhan pasar luhur, digunakeun pikeun proyék gedé...
IP66 High-end 1440w Aluminium LED Banjir Lampu kanggo Stadion

Harga hijian: USD 1029.23 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 1029.23 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial

bungkusan: Kosong CTN, atanapi ngaropéa CTN

Kamampuhan suplai: 5-7 days for sample, 5-15 days for mass order

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE, RoHS

IP66 High-end 1440w Aluminium LED Banjir Lampu kanggo Stadion Katerangan: IP66 High-end 1440w Aluminium LED Banjir Lampu patén modular LED Lampu LED, nganggo kualitas luhur LED 3030 sareng supir, pikeun minuhan pasar luhur, digunakeun pikeun proyék...
Kualitas Tinggi 30w COB LED Lampu Lampu peralatan

Harga hijian: USD 11.76 - 12.37 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
200 Piece/Pieces USD 11.76 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 12.37 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial

bungkusan: Kosong CTN, atanapi ngaropéa CTN

Kamampuhan suplai: 5-7 days for sample, 5-15 days for mass order

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE, RoHS

Kualitas Tinggi 30w COB LED Lampu Lampu peralatan Katerangan: Kualitas Tinggi 30w COB LED Lampu Lampu peralatan Lembar
540W Aluminium Heatsink LED Lampu Banjir Pikeun Kanjir

Harga hijian: USD 446.77 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 446.77 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: Ukuran Ukuran: 785 * 395 * 235MM NW: 21.8KG GW: 23KG

Kamampuhan suplai: 50000pcs/Year

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE RoHS

540W Aluminium Heatsink LED Lampu Banjir Pikeun Kanjir Katerangan: Riyueguanghua Co., Limited husus mahan cahaya anu dipingpin listrik pikeun stadion. Kami nawiskeun 100-2000w Daya LED Lampu Stadion Lampu Lampu LED, caang stadion, Lampu Football...
720W Modular Good LED Banjir Lampu

Harga hijian: USD 583.38 - 612.92 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
10 Piece/Pieces USD 583.38 / Piece/Pieces
200 Piece/Pieces USD 612.92 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 10000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 10 Piece/Pieces

Model No.: 720W LED Flood Light

720W Modular Good LED Banjir Lampu Milih naon anu bade caang stadion, lapangan baskét? Tulus nyarankeun kami 720W LED Stadion Lampu. Desain anyar, katerangan anyar. 720W LED Stadion Lampu. dipaké 4 modul, total 952pcs Philips 3030LED. Indéks kelir...
Daya High Power 540W LED Banjir Kénging pikeun Stadion

Harga hijian: USD 446.77 - 470.77 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
10 Piece/Pieces USD 446.77 / Piece/Pieces
200 Piece/Pieces USD 470.77 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 10000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 10 Piece/Pieces

Model No.: 540W LED Flood Light

Daya High Power 540W LED Banjir Kénging pikeun Stadion Stadion, médan baskét kedah nyaangan? Tingali di Stadion Lampu LED anyar ieu. Designta desain modular, watt béda dirancang salaku modul sapotong béda. Gantikeunana merenah. Entong hariwang...
360W Outdoor Waterproof LED Lampu Banjir pikeun Stadion

Harga hijian: USD 310.15 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 310.15 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial

Kamampuhan suplai: 50000pcs/Year

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE

Model No.: AD-XQCD-360W

360W Outdoor Waterproof LED Lampu Banjir pikeun Stadion Katerangan: 1, desain wasta modular, penampilan éndah. 2, sudut 10/25/45/60/90 beam pilihan. 3, IES Sadia, desain cahaya Dialux tiasa disadiakeun. 4, Pamakéan effeciency luhur supir ayeuna...
Related Products
Daptar Produk patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan