Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Hugh Hu Mr. Hugh Hu
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86-755-29411949 email:info@ledlightinside.com
imah > produk > 600w Led Tumuwuh Lampu (Total 24 Products for 600w Led Tumuwuh Lampu)
Service online
Hugh Hu

Mr. Hugh Hu

Kantunkeun pesen
ngahubungan Kiwari

600w Led Tumuwuh Lampu

Kami husus 600w Led Tumuwuh Lampu pabrik & suppliers / pabrik ti Cina. Borongan 600w Led Tumuwuh Lampu kalawan kualitas saluhur low harga / murah, salah sahiji 600w Led Tumuwuh Lampu merek paminpin ti Cina, Shenzhen Ri Yue Guang Hua Technology Co., Ltd..
300W LED Tumuwuh Lampu Tangkuban Parahu sareng Karembangan

Harga hijian: USD 10 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 10 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: Ukuran batin jero: 51.0 * 17.8 * 6.0CM, MEAS: 52.6 * 37 * 32.5CM 10PCS / Carton Beurat kotor: 18Kg

Kamampuhan suplai: 50000pcs/month

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE RoHS

300W LED Tumuwuh Lampu Tangkuban Parahu sareng Karembangan Description: Our options range from lightweight LED grow lights, which don't hum or have lamps to replace, to the brightest High-Intensity Discharge lights. With an air-cooled HID system to...
China Manufacturer of 600w Led Tumuwuh Lampu
design langsing 600w dipingpin tumuwuh lampu lampu

Harga hijian: USD 44.85 - 46.15 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1000 Piece/Pieces USD 44.85 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 46.15 / Piece/Pieces

merek: RYGH

bungkusan: Kosong CTN, atanapi ngaropéa CTN

Kamampuhan suplai: 5-7 days for sample, 5-15 days for mass order

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE, RoHS

design langsing 600w dipingpin tumuwuh lampu lampu Katerangan: Kami nganggo Full Spéktrum LED mun ngalakukeun 1200w COB LED tumuwuh Lampu, rasio kacaangan 400-840nm, daya nominal nya 1200w, daya sabenerna 470w, jaminan 2 taun, cocog pikeun panebalan...
High Quality 600w Led Tumuwuh Lampu China Supplier
Hydroponic Full Spéktrum 600W LED Tumuwuh Lampu

Harga hijian: USD 46.15 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 46.15 / Piece/Pieces

merek: RYGH, ODM atanapi OEM Sadia

bungkusan: Paper karton + Busa

Kamampuhan suplai: 50000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE/RoHS

Hydroponic Full Spéktrum 600W LED Tumuwuh Lampu Pisan Lampu Spéktrum Daya 1200W Luhur LED lampu. Paké Bakakan bahan bakokan pokok sanés sareng bahan perumahan kaca tempered. Hal ieu tiasa dianggo dina penanaman jero ruangan. Sapertos sapertos...
Professional Manufacturer of 600w Led Tumuwuh Lampu
600W LED tumuwuh Lampu sareng Kaluaran Luhur Par

Harga hijian: USD 46.15 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 46.15 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: 470 * 420 * 280mm, 4 PCS / CTN

Kamampuhan suplai: 50000pcs/month

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE RoHS

600W LED tumuwuh Lampu sareng Kaluaran Luhur Par Katerangan: Salila sababaraha dekade, pamekar indoor ngandelkeun sumber cahaya jieunan sapertos HID, High Sodium tekenan, sareng fluoresensi pikeun meniru sinar panonpoé dina lingkungan jero ruangan....
Expert Manufacturer of 600w Led Tumuwuh Lampu
LED tumuwuh Lampu pikeun Tangkuban Parahu Bloom sareng Sayuran

Harga hijian: USD 49.85 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 49.85 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: 540 * 250 * 430mm, 4 PCS / CTN

Kamampuhan suplai: 50000pcs/month

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE RoHS

LED Tumuwuh Lampu kanggo Tangkuban Parahu Bloom sareng Sayuran 100W 200W 400W 600W 800W 1200W 1500W 1800W Katerangan: Salila sababaraha dekade, pamekar indoor ngandelkeun sumber cahaya jieunan sapertos HID, High Sodium tekenan, sareng fluoresensi...
China Supplier of 600w Led Tumuwuh Lampu
Shenzhen 300W 400W 500W 600W LED tumuwuh Lampu

Harga hijian: USD 193.59 - 198.17 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
500 Piece/Pieces USD 193.59 / Piece/Pieces
100 Piece/Pieces USD 195.12 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 198.17 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: 1450 * 280 * 220MM, 1 PCS / CTN

Kamampuhan suplai: 50000pcs/month

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE RoHS

Shenzhen 300W 400W 500W 600W LED tumuwuh Lampu Katerangan: Salila sababaraha dekade, pamekar indoor ngandelkeun sumber cahaya jieunan sapertos HID, High Sodium tekenan, sareng fluoresensi pikeun meniru sinar panonpoé dina lingkungan jero ruangan....
China Factory of 600w Led Tumuwuh Lampu
Ngajual Spéktrum Full Spéktrum 1600W LED tumuwuh Lampu

Harga hijian: USD 617.31 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 617.31 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: 824,5 * 812 * 110mm, 2 PCS / CTN

Kamampuhan suplai: 50000pcs/month

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE RoHS

Ngajual Panas Beureum Double Mesir Spéktrum Pepelakan Lampu Kekembangan Lampu 1600W Lampu Gumuwuh Lampu Lampir Katerangan: Salila sababaraha dekade, pamekar indoor ngandelkeun sumber cahaya jieunan sapertos HID, High Sodium tekenan, sareng...
600w Led Tumuwuh Lampu Export
Panel Pinuh Spéktrum 576W COB LED tumuwuh cahaya

Harga hijian: USD 213.07 - 416.67 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
100 Piece/Pieces USD 213.07 / Piece/Pieces
50 Piece/Pieces USD 219.7 / Piece/Pieces
5 Piece/Pieces USD 416.67 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: 529 * 385 * 157MM, 1 PCS / CTN

Kamampuhan suplai: 50000pcs/month

Mnt. pesenan: 5 Piece/Pieces

Sertipikat: CE RoHS

2018 Panel Spéktrum 576W COB LED Tumuwuh Lampu kanggo Pabrik Pabrik Katerangan: Salila sababaraha dekade, pamekar indoor ngandelkeun sumber cahaya jieunan sapertos HID, High Sodium tekenan, sareng fluoresensi pikeun meniru sinar panonpoé dina...
Competitive 600w Led Tumuwuh Lampu China Supplier
600W Dimmable LED Tumuwuh Lampu kanggo Vge / Bloom

Harga hijian: USD 237.05 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 237.05 / Piece/Pieces

merek: RYGH, ODM atanapi OEM Sadia

bungkusan: Paper karton + Busa

Kamampuhan suplai: 50000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE/RoHS

600W Dimmable LED Tumuwuh Lampu kanggo Vge / Bloom 600w, 900w, LED 1200w Tumuwuh Lampu hurung. Baking kuburan beusi perumahan sareng bahan perumahan kaca tempered. LED: COB + 5W LED kakuatan tinggi. Suitableta cocog pikeun penanaman indoor. Saperti...
Leading Manufacturer of 600w Led Tumuwuh Lampu
600W LED tumuwuh Lampu

Harga hijian: USD 34.09 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 34.09 / Piece/Pieces

merek: RYGH, ODM atanapi OEM Sadia

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 50000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE/RoHS

600W LED tumuwuh Lampu Spésifikasi: Model NO.
Professional Factory of 600w Led Tumuwuh Lampu
600W Noas seri COB LED tumuwuh Lampu

Harga hijian: USD 237.05 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 237.05 / Piece/Pieces

merek: RYGH, ODM atanapi OEM Sadia

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 50000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE/RoHS

600W Noas seri COB LED tumuwuh Lampu Spésifikasi: Model
LED BAR LIGHT 2019 alat anu paling anyar pikeun tahanan 600watts hortikultura cai dénggal nyambut lampu pikeun bumbu médis

Harga hijian: USD 330.88 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 330.88 / Piece/Pieces

merek: RYGH, ODM atanapi OEM Sadia

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 5000/month

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE/RoHS

LED BAR LIGHT 2019 alat anu paling anyar pikeun tahanan 600watts hortikultura cai dénggal nyambut lampu pikeun bumbu médis
X300 600w tinggi PPFD dipingpin tumuwuh lampu

Harga hijian: USD 43.24 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 43.24 / Piece/Pieces

merek: RYGH, ODM atanapi OEM Sadia

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 50000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE/RoHS

X300 600w tinggi PPFD dipingpin tumuwuh lampu Spésifikasi: Model
200W High Power 200v Lampu LED Lampu IP65

Harga hijian: USD 33.09 - 34.67 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
5001 Piece/Pieces USD 33.09 / Piece/Pieces
2001 Piece/Pieces USD 34.09 / Piece/Pieces
501 Piece/Pieces USD 34.38 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 34.67 / Piece/Pieces

merek: RYGH Tech; OEM / ODM sayogi

bungkusan: Kertas Kupon + Kertas, Ékspor Standar

Kamampuhan suplai: 10000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE/RoHS

200W High Power 200v Lampu LED Lampu IP65 Sadaya lampu banjir LED, Cahaya Daérah sareng séri Yard Light kaasup perumahan aluminium anu édisi anu maot kalayan bungkus jas bérés digabungkeun sareng rating IP65 maranéhna mastikeun ketahanan tiis sareng...
Cahaya Cairan 5 Taun D80 100Watt LED Lampu Banjir

Harga hijian: USD 18.89 - 19.38 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
5001 Piece/Pieces USD 18.89 / Piece/Pieces
2001 Piece/Pieces USD 19.05 / Piece/Pieces
501 Piece/Pieces USD 19.22 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 19.38 / Piece/Pieces

merek: RYGH Tech; OEM / ODM sayogi

bungkusan: Kertas Kupon + Kertas, Ékspor Standar

Kamampuhan suplai: 10000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE/RoHS

Cahaya Cairan 5 Taun D80 100Watt LED Lampu Banjir Sadaya lampu banjir LED, Cahaya Daérah sareng séri Yard Light kaasup perumahan aluminium anu édisi anu maot kalayan bungkus jas bérés digabungkeun sareng rating IP65 maranéhna mastikeun ketahanan...
Lampu jalan anu paling murah 50W LED

Harga hijian: USD 12.83 - 13.14 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
5001 Piece/Pieces USD 12.83 / Piece/Pieces
2001 Piece/Pieces USD 12.93 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 13.14 / Piece/Pieces

merek: RYGH, ODM atanapi OEM Sadia

bungkusan: Kertas Kupon + Kertas, Ékspor Standar

Kamampuhan suplai: 50000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE ROHS IP65 IES ISO standards

Lampu jalan anu paling murah 50W LED Panjelasan Produk: Kéngingkeun lampu jalan RYGH TECH` mawa jalan raya sareng katerangan parkir kana abad ka-21. Pedang kami Seri Street Street Light, Driverless LED Street Light, Solar LED Street Light, sareng...
San'an 3030 Lampu LED High Lumen 40W Lampu

Harga hijian: USD 12.65 - 12.95 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
5001 Piece/Pieces USD 12.65 / Piece/Pieces
2001 Piece/Pieces USD 12.75 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 12.95 / Piece/Pieces

merek: RYGH, ODM atanapi OEM Sadia

bungkusan: Kertas Kupon + Kertas, Ékspor Standar

Kamampuhan suplai: 50000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE ROHS IP65 IES ISO standards

San'an 3030 Lampu LED High Lumen 40W Lampu Panjelasan Produk: Kéngingkeun lampu jalan RYGH TECH` mawa jalan raya sareng katerangan parkir kana abad ka-21. Pedang kami Seri Street Street Light, Driverless LED Street Light, Solar LED Street Light,...
IP65 lampu jalan 30W LED Street Light

Harga hijian: USD 10.05 - 9.9 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 10.05 / Piece/Pieces
5001 Piece/Pieces USD 9.82 / Piece/Pieces
2001 Piece/Pieces USD 9.9 / Piece/Pieces

merek: RYGH, ODM atanapi OEM Sadia

bungkusan: Kertas Kupon + Kertas, Ékspor Standar

Kamampuhan suplai: 50000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE ROHS IP65 IES ISO standards

IP65 lampu jalan 30W LED Street Light Panjelasan Produk: Kéngingkeun lampu jalan RYGH TECH` mawa jalan raya sareng katerangan parkir kana abad ka-21. Pedang kami Seri Street Street Light, Driverless LED Street Light, Solar LED Street Light, sareng...
100LM / W 20W SMD LED Street Light

Harga hijian: USD 8.51 - 8.71 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
5001 Piece/Pieces USD 8.51 / Piece/Pieces
2001 Piece/Pieces USD 8.58 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 8.71 / Piece/Pieces

merek: RYGH, ODM atanapi OEM Sadia

bungkusan: Kertas Kupon + Kertas, Ékspor Standar

Kamampuhan suplai: 50000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE ROHS IP65 IES ISO standards

100LM / W 20W SMD LED Street Light Panjelasan Produk: Kéngingkeun lampu jalan RYGH TECH` mawa jalan raya sareng katerangan parkir kana abad ka-21. Pedang kami Seri Street Street Light, Driverless LED Street Light, Solar LED Street Light, sareng...
Lampu 150 watt LED jalan 2 garansi taun

Harga hijian: USD 32.42 - 33.19 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
5001 Piece/Pieces USD 32.42 / Piece/Pieces
2001 Piece/Pieces USD 32.68 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 33.19 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM sayogi

bungkusan: 63 * 29,5 * 11.5CM, 1pcs / ctn

Kamampuhan suplai: 50000pcs/year

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE,RoHS,EMC,PVD

Lampu 150 watt LED jalan 2 garansi taun Panjelasan Produk: Kéngingkeun lampu jalan RYGH TECH` mawa jalan raya sareng katerangan parkir kana abad ka-21. Pedang kami Seri Street Street Light, Driverless LED Street Light, Solar LED Street Light, sareng...
Lampu jalan 2700-6500K 120W

Harga hijian: USD 32.24 - 33 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
5001 Piece/Pieces USD 32.24 / Piece/Pieces
2001 Piece/Pieces USD 32.49 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 33 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM sayogi

bungkusan: 63 * 29,5 * 11.5CM, 1pcs / ctn

Kamampuhan suplai: 50000pcs/year

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE,RoHS,EMC,PVD

Lampu jalan 2700-6500K 120W Panjelasan Produk: Kéngingkeun lampu jalan RYGH TECH` mawa jalan raya sareng katerangan parkir kana abad ka-21. Pedang kami Seri Street Street Light, Driverless LED Street Light, Solar LED Street Light, sareng Lampu Led...
100 lampu jalan watt dipimpin 130lm / w

Harga hijian: USD 23.27 - 23.82 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
5001 Piece/Pieces USD 23.27 / Piece/Pieces
2001 Piece/Pieces USD 23.46 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 23.82 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM sayogi

bungkusan: 52.5 * 26 * 11.5CM, 1pcs / ctn

Kamampuhan suplai: 50000pcs/year

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE,RoHS,EMC,PVD

100 lampu jalan watt dipimpin 130lm / w Panjelasan Produk: Kéngingkeun lampu jalan RYGH TECH` mawa jalan raya sareng katerangan parkir kana abad ka-21. Pedang kami Seri Street Street Light, Driverless LED Street Light, Solar LED Street Light, sareng...
Lampu jalan LED AC 85-265V 80W

Harga hijian: USD 22.68 - 23.21 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
5001 Piece/Pieces USD 22.68 / Piece/Pieces
2001 Piece/Pieces USD 22.85 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 23.21 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM sayogi

bungkusan: 52.5 * 26 * 11.5CM, 1pcs / ctn

Kamampuhan suplai: 50000pcs/year

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE,RoHS,EMC,PVD

Lampu jalan LED AC 85-265V 80W Panjelasan Produk: Kéngingkeun lampu jalan RYGH TECH` mawa jalan raya sareng katerangan parkir kana abad ka-21. Pedang kami Seri Street Street Light, Driverless LED Street Light, Solar LED Street Light, sareng Lampu...
130lm / w 50W LED lampu jalan IP66 luar

Harga hijian: USD 12.83 - 13.14 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
5001 Piece/Pieces USD 12.83 / Piece/Pieces
2001 Piece/Pieces USD 12.93 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 13.14 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM sayogi

bungkusan: 42 * 36,5 * 43CM, 10pcs / ctn

Kamampuhan suplai: 50000pcs/year

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE,RoHS,EMC,PVD

130lm / w 50W LED lampu jalan IP66 luar Panjelasan Produk: Kéngingkeun lampu jalan RYGH TECH` mawa jalan raya sareng katerangan parkir kana abad ka-21. Pedang kami Seri Street Street Light, Driverless LED Street Light, Solar LED Street Light, sareng...
Related Industry Information
Related Products
Daptar Produk patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan