Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Hugh Hu Mr. Hugh Hu
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86-755-29411949 email:info@ledlightinside.com
imah > produk > 50w Led Tumuwuh Lampu (Total 24 Products for 50w Led Tumuwuh Lampu)
Service online
Hugh Hu

Mr. Hugh Hu

Kantunkeun pesen
ngahubungan Kiwari

50w Led Tumuwuh Lampu

Kami husus 50w Led Tumuwuh Lampu pabrik & suppliers / pabrik ti Cina. Borongan 50w Led Tumuwuh Lampu kalawan kualitas saluhur low harga / murah, salah sahiji 50w Led Tumuwuh Lampu merek paminpin ti Cina, Shenzhen Ri Yue Guang Hua Technology Co., Ltd..
250 Watt Industrial Lampu LED Lampu

Harga hijian: USD 115 - 124.58 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1000 Piece/Pieces USD 115 / Piece/Pieces
500 Piece/Pieces USD 118.83 / Piece/Pieces
200 Piece/Pieces USD 122.67 / Piece/Pieces
10 Piece/Pieces USD 124.58 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 10000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 10 Piece/Pieces

Model No.: 250W LED Flood Light

250 Watt Industrial Lampu LED Lampu Lampu LED Lampu LED anu nembar panarajangan sarta diputerkeun di konsumén di payunna dina pasaran. Hasta perumahan khusus, diprosés kalayan lukisan, padet léngkah korosi. 100W mun 500W sadia, tegangan input...
China Manufacturer of 50w Led Tumuwuh Lampu
Aluminium Alloy Perumahan Magic Lampu LED Tumuwuh Lampu

Harga hijian: USD 12.83 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 12.83 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: Ukuran batin jero: 37 * 34 * 4.0CM, MEAS: 43.5 * 38.5 * 37 CM 10PCS / karton Beurat kotor: 12.2Kg

Kamampuhan suplai: 50000pcs/month

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE RoHS

Aluminium Alloy Perumahan Magic Lampu LED Tumuwuh Lampu Description: Guaranteed Best Price On LED Grow Lights. Nurture your plants with light from the best angle. This versatile grow
High Quality 50w Led Tumuwuh Lampu China Supplier
Anyar Full Spéktrum 50W UFO LED tumuwuh Lampu

Harga hijian: USD 13.28 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
10 Piece/Pieces USD 13.28 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 10000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 10 Piece/Pieces

Model No.: 50W LED Grow Light

Paremeter Produk Model NO. ADUFO-250RBUI-50W Nominal Power 50W Actual Power 35W Voltage AC 85-265V LED wavelength R:620-630nm B:455-465nm UV:385-395nm IR:730-735nm Life Time 30000 Hours Size 330x33mm LED
Professional Manufacturer of 50w Led Tumuwuh Lampu
Langsing Beureum & Blue 45W LED tumuwuh Lampu

Harga hijian: USD 12.83 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
10 Piece/Pieces USD 12.83 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 10000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 10 Piece/Pieces

Model No.: ADGL-225RB-45W

Langsing Beureum & Blue 45W LED tumuwuh Lampu Ieu daya listrik Lampu LED Lampu nyaéta 30W, ngaganti lampu tradisional anu berwarna 45W. Tutuwuhan butuh cahaya tapi cahya panonpoé teu cukup? Lampu LED tumuwuh urang tiasa ngabantosan anjeun. 45W...
Expert Manufacturer of 50w Led Tumuwuh Lampu
High Power COB Lens 50W LED Grow Lampu

Harga hijian: USD 10.9 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 10.9 / Piece/Pieces

merek: SMD3030

bungkusan: Ukuran batin jero: 225 * 200 * 45mm MEAS: 570 * 415 * 250mm 20PCS / karton Beurat kotor: 14.5Kg

Kamampuhan suplai: 50000pcs/Year

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE RoHs

High Power COB Lens 50W LED Grow Lampu Description: Accelerate indoor plant growth with energy-efficient Feit Electric LED Grow Light Bulb and fixtures. Our LED Grow Lights are ideal for greenhouse, horticulture, hydroponic or aquaponic planting and...
China Supplier of 50w Led Tumuwuh Lampu
100W Changeable Kersa Bodas LED Plant tumuwuh Lampu

Harga hijian: USD 18.86 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 18.86 / Piece/Pieces

merek: SMD3030

bungkusan: Ukuran batin jero: 275 * 207 * 53mm MEAS: 490 * 410 * 285mm 10PCS / karton Beurat kotor: 16Kg

Kamampuhan suplai: 50000pcs/Year

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE RoHs

100W Changeable Kersa Bodas LED Plant tumuwuh Lampu Description: The full spectrum COB LED grow light are highly engineered to provide improved growing performance for plants using selected LED output wavelengths. Our patented triangular design for...
China Factory of 50w Led Tumuwuh Lampu
150W 12000lm IP67 LED tumuwuh Lampu

Harga hijian: USD 27.4 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 27.4 / Piece/Pieces

merek: SMD3030

bungkusan: Ukuran batin jero: 395 * 207 * 53mm MEAS: 490 * 410 * 285mm 10PCS / karton Beurat kotor: 16Kg

Kamampuhan suplai: 50000pcs/Year

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE RoHs

150W 12000lm IP67 LED tumuwuh Lampu Description: This LED grow light is designed to speed up the growth rate of plants at all growth stages including seedling, vegetative, and flowering vegetative stages by providing the supplemental light plants...
50w Led Tumuwuh Lampu Export
Spéktrum Full LED Kembang Lampu Lampu sareng Jero

Harga hijian: USD 11.69 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 11.69 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: 37 * 34 * 4.0CM

Kamampuhan suplai: 50000pcs/month

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE RoHS

Spéktrum Full LED Kembang Lampu Lampu sareng Jero Ieu daya listrik Lampu LED Lampu nyaéta 30W, ngaganti lampu tradisional anu berwarna 45W. Katerangan: Salila sababaraha dekade, pamekar indoor ngandelkeun sumber cahaya jieunan sapertos HID, High...
Competitive 50w Led Tumuwuh Lampu China Supplier
Pinuh Spéktrum Epistar 3030 50W LED Tumuwuh Lampu

Harga hijian: USD 39.38 - 40.31 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
500 Piece/Pieces USD 39.38 / Piece/Pieces
100 Piece/Pieces USD 39.69 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 40.31 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: 385 * 165 * 195MM, 1 PCS / CTN

Kamampuhan suplai: 50000pcs/month

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE RoHS

Pinuh Spéktrum Epistar 3030 50W LED Tumuwuh Lampu Katerangan: Salila sababaraha dekade, pamekar indoor ngandelkeun sumber cahaya jieunan sapertos HID, High Sodium tekenan, sareng fluoresensi pikeun meniru sinar panonpoé dina lingkungan jero ruangan....
Leading Manufacturer of 50w Led Tumuwuh Lampu
Amazon Top 1 Seller 150W LED tumuwuh Lampu

Harga hijian: USD 71.82 - 73.52 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
500 Piece/Pieces USD 71.82 / Piece/Pieces
100 Piece/Pieces USD 72.39 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 73.52 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: 920 * 165 * 195MM, 1 PCS / CTN

Kamampuhan suplai: 50000pcs/month

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE RoHS

Amazon Top 1 Seller 150W LED tumuwuh Lampu Katerangan: Salila sababaraha dekade, pamekar indoor ngandelkeun sumber cahaya jieunan sapertos HID, High Sodium tekenan, sareng fluoresensi pikeun meniru sinar panonpoé dina lingkungan jero ruangan. Naha...
Professional Factory of 50w Led Tumuwuh Lampu
Pabrik borongan 450W LED Lampu Lampu

Harga hijian: USD 199.81 - 216.86 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
100 Piece/Pieces USD 199.81 / Piece/Pieces
50 Piece/Pieces USD 208.33 / Piece/Pieces
5 Piece/Pieces USD 216.86 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: 529 * 385 * 157MM, 1 PCS / CTN

Kamampuhan suplai: 50000pcs/month

Mnt. pesenan: 5 Piece/Pieces

Sertipikat: CE RoHS

2018 pabrik borongan 450W LED tumuwuh Lampu Katerangan: Salila sababaraha dekade, pamekar indoor ngandelkeun sumber cahaya jieunan sapertos HID, High Sodium tekenan, sareng fluoresensi pikeun meniru sinar panonpoé dina lingkungan jero ruangan. Naha...
Kakuatan Luhur Hot Sale 450W LED Tumuwuh Lampu

Harga hijian: USD 199.81 - 216.86 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
100 Piece/Pieces USD 199.81 / Piece/Pieces
50 Piece/Pieces USD 208.33 / Piece/Pieces
5 Piece/Pieces USD 216.86 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: 529 * 385 * 157MM

Kamampuhan suplai: 50000pcs/month

Mnt. pesenan: 5 Piece/Pieces

Sertipikat: CE RoHS

Kakuatan Luhur Hot Sale 450W LED Tumuwuh Lampu Katerangan: Salila sababaraha dekade, pamekar indoor ngandelkeun sumber cahaya jieunan sapertos HID, High Sodium tekenan, sareng fluoresensi pikeun meniru sinar panonpoé dina lingkungan jero ruangan....
LED Lampu Taman Lampu Kembangan Kai Gampang Réséh 50w LED Lampu Lampu Lampu

Harga hijian: USD 10.9 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 10.9 / Piece/Pieces

merek: RYGH, ODM atanapi OEM Sadia

bungkusan: Paper karton + Busa

Kamampuhan suplai: 50000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE/RoHS

LED Lampu Taman Lampu Kembangan Kai Gampang Réséh 50w LED Lampu Lampu Lampu Pinuh Spéktrum 50W, 100W, 150W LED tumuwuh Lampu. Ngagunakeun Pokok bahan beuleum bumi sareng perumahan kaca tempered. LED: COB. Suitableta cocog pikeun penanaman indoor....
Taman Karembangan 100W IP67 LED Kembang Lampu

Harga hijian: USD 18.86 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 18.86 / Piece/Pieces

merek: RYGH, ODM atanapi OEM Sadia

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 50000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE/RoHS

Taman Karembangan 50W IP67 LED Kembang Lampu Katerangan: Pinuh Spéktrum 50W, 100W, 150W LED tumuwuh Lampu. Ngagunakeun Pokok bahan beuleum bumi sareng perumahan kaca tempered. LED: COB. Suitableta cocog pikeun penanaman indoor. Saperti fleshy,...
harga low IP67 50w 100w 150w dipingpin tumuwuh cahaya

Harga hijian: USD 27.4 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 27.4 / Piece/Pieces

merek: RYGH, ODM atanapi OEM Sadia

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 50000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE/RoHS

harga low IP67 50w 100w 150w dipingpin tumuwuh cahaya Katerangan: Pinuh Spéktrum 50W, 100W, 150W LED tumuwuh Lampu. Ngagunakeun Pokok bahan beuleum bumi sareng perumahan kaca tempered. LED: COB. Suitableta cocog pikeun penanaman indoor. Saperti...
IP67 50W LED tumuwuh Lampu Hydroponic Lampu

Harga hijian: USD 10.9 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 10.9 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: 230 * 207 * 53mm, 1 PCS / CTN

Kamampuhan suplai: 50000pcs/month

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE RoHS

IP67 50W LED Tumuwuh Lampu Ultra-Ipis Hydroponic Lights Grow Light Katerangan: Salila sababaraha dekade, pamekar indoor ngandelkeun sumber cahaya jieunan sapertos HID, High Sodium tekenan, sareng fluoresensi pikeun meniru sinar panonpoé dina...
IP67 AC110V 220V Spéktrum Full Led tumuwuh Lampu

Harga hijian: USD 13.32 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
10 Piece/Pieces USD 13.32 / Piece/Pieces

merek: RYGH Tech, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 10000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 10 Piece/Pieces

Sertipikat: CE, ROSH, IP67, FCC

IP67 AC110V 220V Spéktrum Full Led tumuwuh Lampu Paremeter Produk Model NO. RYGHAPL--COBQGP-50W Nominal
2019 Anyar 50W Panel Led tumuwuh Lampu pikeun Plant Rohangan

Harga hijian: USD 12.23 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
10 Piece/Pieces USD 12.23 / Piece/Pieces

merek: RYGH Tech, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 10000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 10 Piece/Pieces

Sertipikat: CE, ROSH, IP67, FCC

2019 Anyar 50W Panel Led tumuwuh Lampu pikeun Plant Rohangan Paremeter Produk Model NO. RYGHAPL--COBQGP-50W Nominal
200W High Power 200v Lampu LED Lampu IP65

Harga hijian: USD 33.09 - 34.67 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
5001 Piece/Pieces USD 33.09 / Piece/Pieces
2001 Piece/Pieces USD 34.09 / Piece/Pieces
501 Piece/Pieces USD 34.38 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 34.67 / Piece/Pieces

merek: RYGH Tech; OEM / ODM sayogi

bungkusan: Kertas Kupon + Kertas, Ékspor Standar

Kamampuhan suplai: 10000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE/RoHS

200W High Power 200v Lampu LED Lampu IP65 Sadaya lampu banjir LED, Cahaya Daérah sareng séri Yard Light kaasup perumahan aluminium anu édisi anu maot kalayan bungkus jas bérés digabungkeun sareng rating IP65 maranéhna mastikeun ketahanan tiis sareng...
IP66 Super Slim 150W Outdoor 220 volt ngarah cahaya banjir

Harga hijian: USD 26 - 26.67 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
5001 Piece/Pieces USD 26 / Piece/Pieces
2001 Piece/Pieces USD 26.22 / Piece/Pieces
501 Piece/Pieces USD 26.44 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 26.67 / Piece/Pieces

merek: RYGH Tech; OEM / ODM sayogi

bungkusan: Kertas Kupon + Kertas, Ékspor Standar

Kamampuhan suplai: 10000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE/RoHS

IP66 Super Slim 150W Outdoor 220 volt ngarah cahaya banjir Sadaya lampu banjir LED, Cahaya Daérah sareng séri Yard Light kaasup perumahan aluminium anu édéh maot kalayan bungkus jas bérés digabungkeun sareng rating IP65 maranéhna mastikeun ketahanan...
Cahaya Cairan 5 Taun D80 100Watt LED Lampu Banjir

Harga hijian: USD 18.89 - 19.38 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
5001 Piece/Pieces USD 18.89 / Piece/Pieces
2001 Piece/Pieces USD 19.05 / Piece/Pieces
501 Piece/Pieces USD 19.22 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 19.38 / Piece/Pieces

merek: RYGH Tech; OEM / ODM sayogi

bungkusan: Kertas Kupon + Kertas, Ékspor Standar

Kamampuhan suplai: 10000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE/RoHS

Cahaya Cairan 5 Taun D80 100Watt LED Lampu Banjir Sadaya lampu banjir LED, Cahaya Daérah sareng séri Yard Light kaasup perumahan aluminium anu édisi anu maot kalayan bungkus jas bérés digabungkeun sareng rating IP65 maranéhna mastikeun ketahanan...
Lampu jalan anu paling murah 50W LED

Harga hijian: USD 12.83 - 13.14 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
5001 Piece/Pieces USD 12.83 / Piece/Pieces
2001 Piece/Pieces USD 12.93 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 13.14 / Piece/Pieces

merek: RYGH, ODM atanapi OEM Sadia

bungkusan: Kertas Kupon + Kertas, Ékspor Standar

Kamampuhan suplai: 50000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE ROHS IP65 IES ISO standards

Lampu jalan anu paling murah 50W LED Panjelasan Produk: Kéngingkeun lampu jalan RYGH TECH` mawa jalan raya sareng katerangan parkir kana abad ka-21. Pedang kami Seri Street Street Light, Driverless LED Street Light, Solar LED Street Light, sareng...
San'an 3030 Lampu LED High Lumen 40W Lampu

Harga hijian: USD 12.65 - 12.95 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
5001 Piece/Pieces USD 12.65 / Piece/Pieces
2001 Piece/Pieces USD 12.75 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 12.95 / Piece/Pieces

merek: RYGH, ODM atanapi OEM Sadia

bungkusan: Kertas Kupon + Kertas, Ékspor Standar

Kamampuhan suplai: 50000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE ROHS IP65 IES ISO standards

San'an 3030 Lampu LED High Lumen 40W Lampu Panjelasan Produk: Kéngingkeun lampu jalan RYGH TECH` mawa jalan raya sareng katerangan parkir kana abad ka-21. Pedang kami Seri Street Street Light, Driverless LED Street Light, Solar LED Street Light,...
IP65 lampu jalan 30W LED Street Light

Harga hijian: USD 10.05 - 9.9 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 10.05 / Piece/Pieces
5001 Piece/Pieces USD 9.82 / Piece/Pieces
2001 Piece/Pieces USD 9.9 / Piece/Pieces

merek: RYGH, ODM atanapi OEM Sadia

bungkusan: Kertas Kupon + Kertas, Ékspor Standar

Kamampuhan suplai: 50000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE ROHS IP65 IES ISO standards

IP65 lampu jalan 30W LED Street Light Panjelasan Produk: Kéngingkeun lampu jalan RYGH TECH` mawa jalan raya sareng katerangan parkir kana abad ka-21. Pedang kami Seri Street Street Light, Driverless LED Street Light, Solar LED Street Light, sareng...
Related Industry Information
Related Products
Daptar Produk patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan