Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Hugh Hu Mr. Hugh Hu
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86-755-29411949 email:info@ledlightinside.com
imah > produk > 50w Led Street Light Pikeun Alun (Total 24 Products for 50w Led Street Light Pikeun Alun)
Service online
Hugh Hu

Mr. Hugh Hu

Kantunkeun pesen
ngahubungan Kiwari

50w Led Street Light Pikeun Alun

Kami husus 50w Led Street Light Pikeun Alun pabrik & suppliers / pabrik ti Cina. Borongan 50w Led Street Light Pikeun Alun kalawan kualitas saluhur low harga / murah, salah sahiji 50w Led Street Light Pikeun Alun merek paminpin ti Cina, Shenzhen Ri Yue Guang Hua Technology Co., Ltd..
Tinggi Lumen IP65 50W LED Street Light Square

Harga hijian: USD 44.53 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 44.53 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: 360 * 300 * 145MM, 1 PCS / CTN

Kamampuhan suplai: 50000pcs/month

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE RoHS

Tinggi Lumen IP65 50W LED Street Light Square Katerangan: 2018 modél anyar 50W 100W 150W 200W 250W 300W LED Street Light. Mibanda modul cahaya sareng langsing Perumahan Aluminium. IES apaliable, éta boga kakuatan penetrating kuat, anu sacara écés...
China Manufacturer of 50w Led Street Light Pikeun Alun
200W High Power 200v Lampu LED Lampu IP65

Harga hijian: USD 33.09 - 34.67 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
5001 Piece/Pieces USD 33.09 / Piece/Pieces
2001 Piece/Pieces USD 34.09 / Piece/Pieces
501 Piece/Pieces USD 34.38 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 34.67 / Piece/Pieces

merek: RYGH Tech; OEM / ODM sayogi

bungkusan: Kertas Kupon + Kertas, Ékspor Standar

Kamampuhan suplai: 10000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE/RoHS

200W High Power 200v Lampu LED Lampu IP65 Sadaya lampu banjir LED, Cahaya Daérah sareng séri Yard Light kaasup perumahan aluminium anu édisi anu maot kalayan bungkus jas bérés digabungkeun sareng rating IP65 maranéhna mastikeun ketahanan tiis sareng...
High Quality 50w Led Street Light Pikeun Alun China Supplier
IP66 Super Slim 150W Outdoor 220 volt ngarah cahaya banjir

Harga hijian: USD 26 - 26.67 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
5001 Piece/Pieces USD 26 / Piece/Pieces
2001 Piece/Pieces USD 26.22 / Piece/Pieces
501 Piece/Pieces USD 26.44 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 26.67 / Piece/Pieces

merek: RYGH Tech; OEM / ODM sayogi

bungkusan: Kertas Kupon + Kertas, Ékspor Standar

Kamampuhan suplai: 10000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE/RoHS

IP66 Super Slim 150W Outdoor 220 volt ngarah cahaya banjir Sadaya lampu banjir LED, Cahaya Daérah sareng séri Yard Light kaasup perumahan aluminium anu édéh maot kalayan bungkus jas bérés digabungkeun sareng rating IP65 maranéhna mastikeun ketahanan...
Professional Manufacturer of 50w Led Street Light Pikeun Alun
Cahaya Cairan 5 Taun D80 100Watt LED Lampu Banjir

Harga hijian: USD 18.89 - 19.38 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
5001 Piece/Pieces USD 18.89 / Piece/Pieces
2001 Piece/Pieces USD 19.05 / Piece/Pieces
501 Piece/Pieces USD 19.22 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 19.38 / Piece/Pieces

merek: RYGH Tech; OEM / ODM sayogi

bungkusan: Kertas Kupon + Kertas, Ékspor Standar

Kamampuhan suplai: 10000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE/RoHS

Cahaya Cairan 5 Taun D80 100Watt LED Lampu Banjir Sadaya lampu banjir LED, Cahaya Daérah sareng séri Yard Light kaasup perumahan aluminium anu édisi anu maot kalayan bungkus jas bérés digabungkeun sareng rating IP65 maranéhna mastikeun ketahanan...
Expert Manufacturer of 50w Led Street Light Pikeun Alun
Lampu jalan anu paling murah 50W LED

Harga hijian: USD 12.83 - 13.14 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
5001 Piece/Pieces USD 12.83 / Piece/Pieces
2001 Piece/Pieces USD 12.93 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 13.14 / Piece/Pieces

merek: RYGH, ODM atanapi OEM Sadia

bungkusan: Kertas Kupon + Kertas, Ékspor Standar

Kamampuhan suplai: 50000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE ROHS IP65 IES ISO standards

Lampu jalan anu paling murah 50W LED Panjelasan Produk: Kéngingkeun lampu jalan RYGH TECH` mawa jalan raya sareng katerangan parkir kana abad ka-21. Pedang kami Seri Street Street Light, Driverless LED Street Light, Solar LED Street Light, sareng...
China Supplier of 50w Led Street Light Pikeun Alun
San'an 3030 Lampu LED High Lumen 40W Lampu

Harga hijian: USD 12.65 - 12.95 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
5001 Piece/Pieces USD 12.65 / Piece/Pieces
2001 Piece/Pieces USD 12.75 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 12.95 / Piece/Pieces

merek: RYGH, ODM atanapi OEM Sadia

bungkusan: Kertas Kupon + Kertas, Ékspor Standar

Kamampuhan suplai: 50000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE ROHS IP65 IES ISO standards

San'an 3030 Lampu LED High Lumen 40W Lampu Panjelasan Produk: Kéngingkeun lampu jalan RYGH TECH` mawa jalan raya sareng katerangan parkir kana abad ka-21. Pedang kami Seri Street Street Light, Driverless LED Street Light, Solar LED Street Light,...
China Factory of 50w Led Street Light Pikeun Alun
IP65 lampu jalan 30W LED Street Light

Harga hijian: USD 10.05 - 9.9 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 10.05 / Piece/Pieces
5001 Piece/Pieces USD 9.82 / Piece/Pieces
2001 Piece/Pieces USD 9.9 / Piece/Pieces

merek: RYGH, ODM atanapi OEM Sadia

bungkusan: Kertas Kupon + Kertas, Ékspor Standar

Kamampuhan suplai: 50000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE ROHS IP65 IES ISO standards

IP65 lampu jalan 30W LED Street Light Panjelasan Produk: Kéngingkeun lampu jalan RYGH TECH` mawa jalan raya sareng katerangan parkir kana abad ka-21. Pedang kami Seri Street Street Light, Driverless LED Street Light, Solar LED Street Light, sareng...
50w Led Street Light Pikeun Alun Export
100LM / W 20W SMD LED Street Light

Harga hijian: USD 8.51 - 8.71 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
5001 Piece/Pieces USD 8.51 / Piece/Pieces
2001 Piece/Pieces USD 8.58 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 8.71 / Piece/Pieces

merek: RYGH, ODM atanapi OEM Sadia

bungkusan: Kertas Kupon + Kertas, Ékspor Standar

Kamampuhan suplai: 50000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE ROHS IP65 IES ISO standards

100LM / W 20W SMD LED Street Light Panjelasan Produk: Kéngingkeun lampu jalan RYGH TECH` mawa jalan raya sareng katerangan parkir kana abad ka-21. Pedang kami Seri Street Street Light, Driverless LED Street Light, Solar LED Street Light, sareng...
Competitive 50w Led Street Light Pikeun Alun China Supplier
Lampu 150 watt LED jalan 2 garansi taun

Harga hijian: USD 32.42 - 33.19 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
5001 Piece/Pieces USD 32.42 / Piece/Pieces
2001 Piece/Pieces USD 32.68 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 33.19 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM sayogi

bungkusan: 63 * 29,5 * 11.5CM, 1pcs / ctn

Kamampuhan suplai: 50000pcs/year

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE,RoHS,EMC,PVD

Lampu 150 watt LED jalan 2 garansi taun Panjelasan Produk: Kéngingkeun lampu jalan RYGH TECH` mawa jalan raya sareng katerangan parkir kana abad ka-21. Pedang kami Seri Street Street Light, Driverless LED Street Light, Solar LED Street Light, sareng...
Leading Manufacturer of 50w Led Street Light Pikeun Alun
Lampu jalan LED AC 85-265V 80W

Harga hijian: USD 22.68 - 23.21 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
5001 Piece/Pieces USD 22.68 / Piece/Pieces
2001 Piece/Pieces USD 22.85 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 23.21 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM sayogi

bungkusan: 52.5 * 26 * 11.5CM, 1pcs / ctn

Kamampuhan suplai: 50000pcs/year

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE,RoHS,EMC,PVD

Lampu jalan LED AC 85-265V 80W Panjelasan Produk: Kéngingkeun lampu jalan RYGH TECH` mawa jalan raya sareng katerangan parkir kana abad ka-21. Pedang kami Seri Street Street Light, Driverless LED Street Light, Solar LED Street Light, sareng Lampu...
Professional Factory of 50w Led Street Light Pikeun Alun
130lm / w 50W LED lampu jalan IP66 luar

Harga hijian: USD 12.83 - 13.14 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
5001 Piece/Pieces USD 12.83 / Piece/Pieces
2001 Piece/Pieces USD 12.93 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 13.14 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM sayogi

bungkusan: 42 * 36,5 * 43CM, 10pcs / ctn

Kamampuhan suplai: 50000pcs/year

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE,RoHS,EMC,PVD

130lm / w 50W LED lampu jalan IP66 luar Panjelasan Produk: Kéngingkeun lampu jalan RYGH TECH` mawa jalan raya sareng katerangan parkir kana abad ka-21. Pedang kami Seri Street Street Light, Driverless LED Street Light, Solar LED Street Light, sareng...
40W SMD 3030 2700-6500K lampu jalan LED

Harga hijian: USD 12.65 - 12.95 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
5001 Piece/Pieces USD 12.65 / Piece/Pieces
2001 Piece/Pieces USD 12.75 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 12.95 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM sayogi

bungkusan: 42 * 36,5 * 43CM, 10pcs / ctn

Kamampuhan suplai: 50000pcs/year

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE,RoHS,EMC,PVD

40W SMD 3030 2700-6500K lampu jalan LED Panjelasan Produk: Kéngingkeun lampu jalan RYGH TECH` mawa jalan raya sareng katerangan parkir kana abad ka-21. Pedang kami Seri Street Street Light, Driverless LED Street Light, Solar LED Street Light, sareng...
30W Philips chip LED lampu jalan

Harga hijian: USD 10.05 - 9.9 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 10.05 / Piece/Pieces
5001 Piece/Pieces USD 9.82 / Piece/Pieces
2001 Piece/Pieces USD 9.9 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM sayogi

bungkusan: 47 * 41 * 37.5CM, 15pcs / ctn

Kamampuhan suplai: 50000pcs/year

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE,RoHS,EMC,PVD

30W Philips chip LED lampu jalan Panjelasan Produk: Kéngingkeun lampu jalan RYGH TECH` mawa jalan raya sareng katerangan parkir kana abad ka-21. Pedang kami Seri Street Street Light, Driverless LED Street Light, Solar LED Street Light, sareng Lampu...
20W 100lm / w lampu jalan LED pikeun jalan

Harga hijian: USD 8.51 - 8.71 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
5001 Piece/Pieces USD 8.51 / Piece/Pieces
2001 Piece/Pieces USD 8.58 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 8.71 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM sayogi

bungkusan: 56 * 41 * 34CM, 20pcs / ctn

Kamampuhan suplai: 50000pcs/year

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE,RoHS,EMC,PVD

20W 100lm / w lampu jalan LED pikeun jalan Panjelasan Produk: Kéngingkeun lampu jalan RYGH TECH` mawa jalan raya sareng katerangan parkir kana abad ka-21. Pedang kami Seri Street Street Light, Driverless LED Street Light, Solar LED Street Light,...
5W IP66 LED Taman Tembok Solar

Harga hijian: USD 22.61 - 27.48 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1001 Piece/Pieces USD 22.61 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 27.48 / Piece/Pieces

merek: RYGH Tech; OEM / ODM sayogi

bungkusan: Kertas Kupon + Kertas, Ékspor Standar

Kamampuhan suplai: 50000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE/RoHS

5W IP66 LED Taman Tembok Solar Ieu Seri 5W IP66 Solar Taman Wall Light nembé aya panalungtikan sareng pamekaran dina taun ieu. Penampilanna sederhana sareng artistik, lampu teduh lampu lemes sareng teu aya polusi cahaya. Dupi kadali waktos, kontrol...
IP66 lampu témbok LED 2W

Harga hijian: USD 13.04 - 15.3 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1000 Piece/Pieces USD 13.04 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 15.3 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM sayogi

bungkusan: 185 * 170 * 125MM, GW: 1.22KG (2 PCS / ctn)

Kamampuhan suplai: 50000pcs/year

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE,RoHS,EMC,PVD

IP66 lampu témbok LED 2W Panjelasan Produk: Sederhana pangsaéna: tingali kana lampu témbok surya Truro urang sareng anjeun bakal enggal ngartos naha. Kontemporer desain sareng kinerja anu sampurna sampurna salaku standar dina témbok nirkabel ieu,...
IP66 5W surya dipimpin cahaya témbok pikeun kebon

Harga hijian: USD 22.61 - 27.48 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1000 Piece/Pieces USD 22.61 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 27.48 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM sayogi

bungkusan: 310 * 205 * 240MM, GW: 3.34KG (2 PCS / ctn)

Kamampuhan suplai: 50000pcs/year

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE,RoHS,EMC,PVD

IP66 5W surya dipimpin cahaya témbok pikeun kebon Panjelasan Produk: Sederhana pangsaéna: tingali kana lampu témbok surya Truro urang sareng anjeun bakal enggal ngartos naha. Kontemporer desain sareng kinerja anu sampurna sampurna salaku standar...
Patén Anyar Patén 2w Lampu LED Lampu

Harga hijian: USD 13.04 - 15.3 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1001 Piece/Pieces USD 13.04 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 15.3 / Piece/Pieces

merek: RYGH Tech; OEM / ODM sayogi

bungkusan: Kertas Kupon + Kertas, Ékspor Standar

Kamampuhan suplai: 50000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE/RoHS

Patén Anyar Patén 2w Lampu LED Lampu Ieu Seri Newest Patent 2w Solar Wall Wall anu nembé aya panalungtikan sareng pamekaran dina taun ieu. Penampilanna sederhana sareng artistik, lampu teduh lampu lemes sareng teu aya polusi cahaya. Dupi kadali...
Murah Murah Lampu Merah Biru Merah Putih 150W

Harga hijian: USD 33.18 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 33.18 / Piece/Pieces

merek: RYGH Tech

bungkusan: CTN kosong, atanapi ngaropéa CTN

Kamampuhan suplai: 5-7 days for sample, 5-15 days for mass order

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE, RoHS

Murah Murah Lampu Merah Biru Merah Putih 150W Katerangan: RYGH-LG-150W nyaéta Murah Murah Lampu Merah Biru Merah Putih 150W , Urang nembé diluncurkeun dina taun 2019, voltase input nyaéta AC90-170V atanapi AC170-270V, nganggo SMD 3030 Source Source,...
Supir DOB 80w Linear LED Tumbuhan Cahaya

Harga hijian: USD 24.35 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 24.35 / Piece/Pieces

merek: RYGH Tech

bungkusan: CTN kosong, atanapi ngaropéa CTN

Kamampuhan suplai: 5-7 days for sample, 5-15 days for mass order

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE, RoHS

Supir DOB 80w Linear LED Tumbuhan Cahaya Katerangan: RYGH-LG-80W nyaéta Driverless DOB 80w Linear LED Tumuwuh Cahaya, Urang nembé ngaluncurkeun dina taun 2019, voltase input nyaéta AC90-170V atanapi AC170-270V, nganggo Sumber Daya SMD 3030, Red +...
50W Satengah Dipisahkeun panonpoé dipimpin lampu jalan luar

Harga hijian: USD 228.59 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 228.59 / Piece/Pieces

merek: RYGH, ODM atanapi OEM Sadia

bungkusan: Kertas Kupon + Kertas, Ékspor Standar

Kamampuhan suplai: 50000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE ROHS IP65 IES ISO standards

50W Satengah Dipisahkeun panonpoé dipimpin lampu jalan luar Kéngingkeun lampu jalan RYGH TECH` mawa jalan raya sareng katerangan parkir kana abad ka-21. Pedang kami Seri Street Street Light, Driverless LED Street Light, Solar LED Street Light,...
140lm / w 40W dipisahkeun lampu jalan LED surya

Harga hijian: USD 192.94 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 192.94 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM sayogi

bungkusan: 740 * 270 * 300mm (lampu); 750 * 580 * 80mm (panel surya)

Kamampuhan suplai: 50000pcs/year

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE,RoHS,EMC,PVD

140lm / w 40W dipisahkeun lampu jalan LED surya Panjelasan Produk: Kéngingkeun lampu jalan RYGH TECH` mawa jalan raya sareng katerangan parkir kana abad ka-21. Pedang kami Seri Street Street Light, Driverless LED Street Light, Solar LED Street...
Cahaya lampu streeet LED 30W terpadu pikeun jalan

Harga hijian: USD 174 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 174 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM sayogi

bungkusan: 740 * 270 * 300mm (lampu); 750 * 580 * 80mm (panel surya)

Kamampuhan suplai: 50000pcs/year

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE,RoHS,EMC,PVD

Cahaya lampu streeet LED 30W terpadu pikeun jalan Panjelasan Produk: Kéngingkeun lampu jalan RYGH TECH` mawa jalan raya sareng katerangan parkir kana abad ka-21. Pedang kami Seri Street Street Light, Driverless LED Street Light, Solar LED Street...
30W dipisahkeun lampu jalan LED surya

Harga hijian: USD 93.52 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 93.52 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM sayogi

bungkusan: 700 * 400 * 220mm, 1pcs / ctn

Kamampuhan suplai: 50000pcs/year

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE,RoHS,EMC,PVD

30W dipisahkeun lampu jalan LED surya Panjelasan Produk: Kéngingkeun lampu jalan RYGH TECH` mawa jalan raya sareng katerangan parkir kana abad ka-21. Pedang kami Seri Street Street Light, Driverless LED Street Light, Solar LED Street Light, sareng...
Related Industry Information
Daptar Produk patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan