Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Hugh Hu Mr. Hugh Hu
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86-755-29411949 email:info@ledlightinside.com
imah > produk > 50w Led Street Lampu (Total 24 Products for 50w Led Street Lampu)
Service online
Hugh Hu

Mr. Hugh Hu

Kantunkeun pesen
ngahubungan Kiwari

50w Led Street Lampu

Kami husus 50w Led Street Lampu pabrik & suppliers / pabrik ti Cina. Borongan 50w Led Street Lampu kalawan kualitas saluhur low harga / murah, salah sahiji 50w Led Street Lampu merek paminpin ti Cina, Shenzhen Ri Yue Guang Hua Technology Co., Ltd..
Jaminan 5 Taun ka 150W LED Street Light IP65

Harga hijian: USD 76.19 - 77.99 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
200 Piece/Pieces USD 76.19 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 77.99 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 50000 Pieces/ per Year

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE

Jaminan 5 Taun ka 150W LED Street Light IP65 Pedaran Lampu Lampu LED, ngarah kana jalan mikeun pungsi pencahayaan lampu kilat, ngarujuk kana cahaya patalimarga dina lingkup cahaya dina cahaya anu. Lampu jalan anu digunakeun dina rupa-rupa tempat...
China Manufacturer of 50w Led Street Lampu
AS 50w COB LED Street Light

Harga hijian: USD 20.54 - 21.03 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
200 Piece/Pieces USD 20.54 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 21.03 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial

bungkusan: Kosong CTN, atanapi ngaropéa CTN

Kamampuhan suplai: 5-7 days for sample, 5-15 days for mass order

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE, RoHS

AS 50w COB LED Street Light Katerangan: Desain janur kalapa AS 50W COB LED Street Light sareng standar kualitas luhur pikeun sagala rupa kaayaan sapertos situ, parkir, jalan raya, hotél, plaza, jsb. Urang ngahemat harga anjeun dina proyék sareng...
High Quality 50w Led Street Lampu China Supplier
150W Solar COB LED Street Light

Harga hijian: USD 95.16 - 97.41 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
200 Piece/Pieces USD 95.16 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 97.41 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 50000 Pieces/ per Year

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE

150W Solar COB LED Street Light Pedaran Lampu jalan anu digunakeun dina rupa-rupa tempat kudu cahaya. Kusabab, Cara panas panas Cekap sareng Ultra-ipis na, ngakibatkeun trend anyar LED --- lampu RIYUEGUANGHUA LED Street favored ku konsumén. Lampu...
Professional Manufacturer of 50w Led Street Lampu
20000lm 160W Driverless LED Street Light

Harga hijian: USD 83.48 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 83.48 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 50000 Pieces/ per Year

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE

20000lm 160W Driverless LED Street Light Spésifikasi Model NO. ADHVSTM160W
Expert Manufacturer of 50w Led Street Lampu
120W Meanwell Philips atanapi Osram LED Street Light

Harga hijian: USD 69.51 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 69.51 / Piece/Pieces

bungkusan: 5.62KG / CTN 1PCS / CTN 680 * 275 * 150MM / CTN

Kamampuhan suplai: 50000PCS/Year

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE

Model No.: AD-LD4A5-120W

120W Meanwell Philips atanapi Osram LED Street Light Model NO.AD-LD4A5-120W Wattage 120W Voltage AC 85-300V Luminance Flux 100-110lm/w THD <10% Life
China Supplier of 50w Led Street Lampu
150W PC Cooler LED Street Lampu

Harga hijian: USD 89.81 - 91.93 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
200 Piece/Pieces USD 89.81 / Piece/Pieces
100 Piece/Pieces USD 91.93 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 10000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 100 Piece/Pieces

Model No.: 150W LED Street Light

150W PC Cooler LED Street Lampu PC Cooler LED Street Light tilelep panas nyaéta ngahijikeun desain kotak supir sareng panangan éta. Lampu alumunium tiasa panas panasna. IP65 panangtayungan kelas, tiasa tahan hiji Hurricane tingkat 17. Dua...
China Factory of 50w Led Street Lampu
50W Pedang IP65 LED Street Lampu

Harga hijian: USD 48.78 - 49.93 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
200 Piece/Pieces USD 48.78 / Piece/Pieces
100 Piece/Pieces USD 49.93 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 10000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 100 Piece/Pieces

Model No.: 50W Sword LED Street Light

50W Pedang IP65 LED Street Lampu Pedang LED Street Light mangrupakeun lampu paneranan panambaran di luar panambaran.It ngadopsi kandel aluminium anu hurung awakna, moal pernah ngabeskeun. Dipaké tina lensa kaca tempered, transmittance luhur sareng...
50w Led Street Lampu Export
Modular LED Street Light Perumahan 150W

Harga hijian: USD 52.62 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
100 Piece/Pieces USD 52.62 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 10000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 100 Piece/Pieces

Model No.: 150W LED Street Light Heat Sink

Modular LED Street Light Perumahan 150W Dipasaman tina aluminium kandel sareng kualitas luhur, Perumahan Lampu Lampu LED ieu saé pikeun ngabelaskeun panas. Desain modular merenah pikeun ngagantikeun. Sadia dina 50W 100W 150W 200W 250W 300W 350W....
Competitive 50w Led Street Lampu China Supplier
SMD 3030 IP65 Modular 150W LED Street Lampu Asimétri Beam Angle

Harga hijian: USD 85.24 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 85.24 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial

bungkusan: Kosong CTN, atanapi ngaropéa CTN

Kamampuhan suplai: 5-7 days for sample, 5-15 days for mass order

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE, RoHS

SMD 3030 IP65 Modular 150W LED Street Lampu Asimétri Beam Angle Katerangan: Lembar data: Model NO.AD-LD-60W1 Wattage
Leading Manufacturer of 50w Led Street Lampu
Modular 150W COB LED Street Light Perumahan

Harga hijian: USD 95.7 - 98.5 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
200 Piece/Pieces USD 95.7 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 98.5 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial

bungkusan: Kosong CTN, atanapi ngaropéa CTN

Kamampuhan suplai: 5-7 days for sample, 5-15 days for mass order

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE, RoHS

Modular 150W COB LED Street Light Perumahan Katerangan: Ngagabungkeun élmu cahaya sareng pangaweruh sajarah panerapan jalan, insinyur urang mekarkeun solusi cahaya pikeun jalan rambatan jalan anu ngarobah cara urang terang jalur
Professional Factory of 50w Led Street Lampu
CREE Aluminium 50W LED Street Lampu

Harga hijian: USD 69.2 - 71.17 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1000 Piece/Pieces USD 69.2 / Piece/Pieces
100 Piece/Pieces USD 70.18 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 71.17 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: 570 * 250 * 280 2 PCS / CTN

Kamampuhan suplai: 50000pcs/year

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE,RoHS,EMC,PVD

CREE Aluminium 50W LED Street Lampu Model NO AD-LD05AMINI-50W
Lumileds 3030 Outdoor Waterproof IP65 LED Street Light

Harga hijian: USD 100.45 - 94.67 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 100.45 / Piece/Pieces
1000 Piece/Pieces USD 89.98 / Piece/Pieces
100 Piece/Pieces USD 94.67 / Piece/Pieces

merek: RYGH, ODM atanapi OEM Sadia

bungkusan: Paper karton + Busa

Kamampuhan suplai: 50000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE/RoHS

Panjelasan Produk Lumileds 3030 Outdoor Waterproof IP65 LED Street Light Paremeter Produk Model NO.RYGH-LDCP-150W Wattage 150W Voltage AC 85-305V 50/60HZ Luminance Flux 100-110lm/w Power Factor >0.95 Life Time >50000 Hours Housing Size...
150W LED lampu Lampu sareng jaminan 5 taun

Harga hijian: USD 86.48 - 89.22 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
3000 Piece/Pieces USD 86.48 / Piece/Pieces
1000 Piece/Pieces USD 87.85 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 89.22 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: GW: 10 kg 2 PCS / CTN 625 * 335 * 240mm

Kamampuhan suplai: 50000pcs/month

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE RoHS

150W LED lampu Lampu sareng jaminan 5 taun Katerangan: 2018 modél pang anyarna 30W 60W 80W 100W 120W 150W LED Street Light. Mibanda modul cahaya sareng langsing Perumahan Aluminium. IES apaliable, éta boga kakuatan penetrating kuat, anu sacara écés...
IP65 220V 350W H Series LED Street Light

Harga hijian: USD 160.21 - 163.41 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
200 Piece/Pieces USD 160.21 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 163.41 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: 867 * 335 * 170MM, 1 PCS / CTN

Kamampuhan suplai: 50000pcs/month

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE RoHS

IP65 AC 220V 350W H Series Shoebox LED Street Light Katerangan: 2018 model pang anyarna 50W 100W 150W 200W 250W 300W 350W LED Street Light. Mibanda modul cahaya sareng langsing Perumahan Aluminium. IES apaliable, éta boga kakuatan penetrating kuat,...
Tinggi Lumen IP65 50W LED Street Light Square

Harga hijian: USD 44.53 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 44.53 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: 360 * 300 * 145MM, 1 PCS / CTN

Kamampuhan suplai: 50000pcs/month

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE RoHS

Tinggi Lumen IP65 50W LED Street Light Square Katerangan: 2018 modél anyar 50W 100W 150W 200W 250W 300W LED Street Light. Mibanda modul cahaya sareng langsing Perumahan Aluminium. IES apaliable, éta boga kakuatan penetrating kuat, anu sacara écés...
AC 220V 150W LED Street Lampu Jalan Luhur

Harga hijian: USD 65.9 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 65.9 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: 450 * 300 * 145MM, 1 PCS / CTN

Kamampuhan suplai: 50000pcs/month

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE RoHS

AC 220V 150W LED Street Lampu Jalan Luhur Katerangan: 2018 modél anyar 50W 100W 150W 200W 250W 300W LED Street Light. Mibanda modul cahaya sareng langsing Perumahan Aluminium. IES apaliable, éta boga kakuatan penetrating kuat, anu sacara écés bisa...
Jalan Raya 150W LED Street pikeun Projects

Harga hijian: USD 75.52 - 77.3 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
200 Piece/Pieces USD 75.52 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 77.3 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: 65 * 25 * 13cm, 1 PCS / CTN

Kamampuhan suplai: 50000pcs/month

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE RoHS

Roadway Lumens Good Outdoor Lampu Lampu 150W LED pikeun Proyék Katerangan: 2018 modél pang anyarna 30W 40W 60W 90W 120W 150W LED Street Light. Mibanda modul cahaya sareng langsing Perumahan Aluminium. IES apaliable, éta boga kakuatan penetrating...
Peringatan jual lampu cahaya jalan caina 50w dipingpin lampu jalan

Harga hijian: USD 333.33 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 333.33 / Piece/Pieces

merek: RYGH, ODM atanapi OEM Sadia

bungkusan: Paper karton + Busa

Kamampuhan suplai: 50000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE/RoHS

Panjelasan Produk: Peuntas jual lampu cahya jalan anu caina 50w dipingpin lampu jalan 50000 jam hirup waktu surya nuju lampu jalan sareng ISO / CE / RoHS. Paké Die casting aluminium + Aluminium Alloy bahan. Sudut lampu tiasa dialihkeun: 30 ° ~ 150...
IP65 outdoor Pure White 50W LED Lampu Jalan

Harga hijian: USD 40.92 - 41.89 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
200 Piece/Pieces USD 40.92 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 41.89 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: 55 * 51 * 43cm, 8 PCS / CTN

Kamampuhan suplai: 50000pcs/month

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE RoHS

IP65 outdoor Pure White 50W LED Lampu Jalan Katerangan: Lampu Lampu LED Riyueguanghua LED: Urang tiasa nawiskeun tina 20W-200W. Warna perumahan tiasa hideung bodas. 10KV Protection Surge tiasa ngadamel jalan anu aman di dinten hujan. Dina addtion...
2018 150W LED Street Lampu 5 Taun Rek

Harga hijian: USD 79.63 - 81.51 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
200 Piece/Pieces USD 79.63 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 81.51 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: 97 * 37 * 14cm, 1 PCS / CTN

Kamampuhan suplai: 50000pcs/month

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE RoHS

2018 lampu Lampu LED anyar 150W kalayan garansi 5 taun Katerangan: Lampu Lampu LED Riyueguanghua LED: Urang tiasa nawiskeun tina 20W-200W. Warna perumahan tiasa hideung bodas. 10KV Protection Surge tiasa ngadamel jalan anu aman di dinten hujan. Dina...
200W High Power 200v Lampu LED Lampu IP65

Harga hijian: USD 33.09 - 34.67 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
5001 Piece/Pieces USD 33.09 / Piece/Pieces
2001 Piece/Pieces USD 34.09 / Piece/Pieces
501 Piece/Pieces USD 34.38 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 34.67 / Piece/Pieces

merek: RYGH Tech; OEM / ODM sayogi

bungkusan: Kertas Kupon + Kertas, Ékspor Standar

Kamampuhan suplai: 10000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE/RoHS

200W High Power 200v Lampu LED Lampu IP65 Sadaya lampu banjir LED, Cahaya Daérah sareng séri Yard Light kaasup perumahan aluminium anu édisi anu maot kalayan bungkus jas bérés digabungkeun sareng rating IP65 maranéhna mastikeun ketahanan tiis sareng...
IP66 Super Slim 150W Outdoor 220 volt ngarah cahaya banjir

Harga hijian: USD 26 - 26.67 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
5001 Piece/Pieces USD 26 / Piece/Pieces
2001 Piece/Pieces USD 26.22 / Piece/Pieces
501 Piece/Pieces USD 26.44 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 26.67 / Piece/Pieces

merek: RYGH Tech; OEM / ODM sayogi

bungkusan: Kertas Kupon + Kertas, Ékspor Standar

Kamampuhan suplai: 10000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE/RoHS

IP66 Super Slim 150W Outdoor 220 volt ngarah cahaya banjir Sadaya lampu banjir LED, Cahaya Daérah sareng séri Yard Light kaasup perumahan aluminium anu édéh maot kalayan bungkus jas bérés digabungkeun sareng rating IP65 maranéhna mastikeun ketahanan...
Cahaya Cairan 5 Taun D80 100Watt LED Lampu Banjir

Harga hijian: USD 18.89 - 19.38 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
5001 Piece/Pieces USD 18.89 / Piece/Pieces
2001 Piece/Pieces USD 19.05 / Piece/Pieces
501 Piece/Pieces USD 19.22 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 19.38 / Piece/Pieces

merek: RYGH Tech; OEM / ODM sayogi

bungkusan: Kertas Kupon + Kertas, Ékspor Standar

Kamampuhan suplai: 10000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE/RoHS

Cahaya Cairan 5 Taun D80 100Watt LED Lampu Banjir Sadaya lampu banjir LED, Cahaya Daérah sareng séri Yard Light kaasup perumahan aluminium anu édisi anu maot kalayan bungkus jas bérés digabungkeun sareng rating IP65 maranéhna mastikeun ketahanan...
Lampu jalan anu paling murah 50W LED

Harga hijian: USD 12.83 - 13.14 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
5001 Piece/Pieces USD 12.83 / Piece/Pieces
2001 Piece/Pieces USD 12.93 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 13.14 / Piece/Pieces

merek: RYGH, ODM atanapi OEM Sadia

bungkusan: Kertas Kupon + Kertas, Ékspor Standar

Kamampuhan suplai: 50000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE ROHS IP65 IES ISO standards

Lampu jalan anu paling murah 50W LED Panjelasan Produk: Kéngingkeun lampu jalan RYGH TECH` mawa jalan raya sareng katerangan parkir kana abad ka-21. Pedang kami Seri Street Street Light, Driverless LED Street Light, Solar LED Street Light, sareng...
Related Industry Information
Related Products
Daptar Produk patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan