Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Hugh Hu Mr. Hugh Hu
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86-755-29411949 email:info@ledlightinside.com
imah > produk > 50w Led Lampu (Total 24 Products for 50w Led Lampu)
Service online
Hugh Hu

Mr. Hugh Hu

Kantunkeun pesen
ngahubungan Kiwari

50w Led Lampu

Kami husus 50w Led Lampu pabrik & suppliers / pabrik ti Cina. Borongan 50w Led Lampu kalawan kualitas saluhur low harga / murah, salah sahiji 50w Led Lampu merek paminpin ti Cina, Shenzhen Ri Yue Guang Hua Technology Co., Ltd..
Produk anyar IP65 50W LED Lampu Lampu

Harga hijian: USD 22.72 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
10 Piece/Pieces USD 22.72 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 50000 Pieces/ per Year

Mnt. pesenan: 10 Piece/Pieces

Sertipikat: CE

Rincian Q uick Dip lampu caah 1. Wattage: 50 Watt 2. tegangan: AC 85-265V, 50 / 60Hz 3. CE 4. harga pabrik 5. 100-110lm / w 6. PF> 0,95 7. Jaminan: 3 taun, 8. Waktu hirup: 30000
China Manufacturer of 50w Led Lampu
Bright 160W Driverless Module LED Linear Lampu

Harga hijian: USD 71.3 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
10 Piece/Pieces USD 71.3 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 10000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 10 Piece/Pieces

Model No.: AD-LB-160WDL

Bright 160W Driverless Module LED Linear Lampu Pedaran Lampu LED Linear Bay tiasa ngaganti lampu lampu pipa tradisional salaku alat katerangan super anu caang. RIYUEGUANGHUA 160W LED Linear Lampu anu digunakeun dina kualitas luhur OSRAM 3030 SMD LED...
High Quality 50w Led Lampu China Supplier
Runtuyan Economickonomi 50W LED Lampu Lampu IP66

Harga hijian: USD 14.38 - 15.13 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
10 Piece/Pieces USD 14.38 / Piece/Pieces
100 Piece/Pieces USD 15.13 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 10000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 10 Piece/Pieces

Tempat Asal: Cina

Runtuyan Economickonomi 50W LED Lampu Lampu IP66 Lampu Banténg LED tos seueur dianggo di outdoor, sapertos bentang, arsitéktur, kebon jeung billboard jeung sajabana Lampu Banjir LED Series MH Ieu mangrupikeun gaya anu Lampu Lampu Lampu LED sareng...
Professional Manufacturer of 50w Led Lampu
Jaminan 5 Taun ka 150W LED Street Light IP65

Harga hijian: USD 76.19 - 77.99 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
200 Piece/Pieces USD 76.19 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 77.99 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 50000 Pieces/ per Year

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE

Jaminan 5 Taun ka 150W LED Street Light IP65 Pedaran Lampu Lampu LED, ngarah kana jalan mikeun pungsi pencahayaan lampu kilat, ngarujuk kana cahaya patalimarga dina lingkup cahaya dina cahaya anu. Lampu jalan anu digunakeun dina rupa-rupa tempat...
Expert Manufacturer of 50w Led Lampu
50w LED Lampu Lampu kanggo SPBU

Harga hijian: USD 24.85 - 25 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
200 Piece/Pieces USD 24.85 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 25 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial

bungkusan: Kosong CTN, atanapi ngaropéa CTN

Kamampuhan suplai: 5-7 days for sample, 5-15 days for mass order

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE, RoHS

50w LED Lampu Lampu kanggo SPBU Katerangan: 50w LED Canopy Lampu nyaéta lampu kilat anu cocog pikeun instalasi dina siling anu. Runtuyan Canopy nyadiakeun, cahya bodas lemes, tetep ngaropéa desain akrab. Lénsa bébas akrilik anu sorotan ngarahkeun...
China Supplier of 50w Led Lampu
Dilereskeun 100w LED Lampir kanopi

Harga hijian: USD 24.85 - 25 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
200 Piece/Pieces USD 24.85 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 25 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial

bungkusan: Kosong CTN, atanapi ngaropéa CTN

Kamampuhan suplai: 5-7 days for sample, 5-15 days for mass order

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE, RoHS

Dilereskeun 100w LED Lampir kanopi Katerangan: Lampu Canopy LED mangrupakeun sumber lampu LED efisien sareng ramah lingkungan anu dirancang pikeun ngaganti sumber cahaya tradisional. The LED kanopi Lampu nembongkeun rarancang pemantul anu saé anu...
China Factory of 50w Led Lampu
Philips 3030 150w LED Lampu kanopi

Harga hijian: USD 24.85 - 25 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
200 Piece/Pieces USD 24.85 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 25 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial

bungkusan: Kosong CTN, atanapi ngaropéa CTN

Kamampuhan suplai: 5-7 days for sample, 5-15 days for mass order

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE, RoHS

Philips 3030 150w LED Lampu kanopi Katerangan: Efisiensi énergi Lampu Canopy Lampu LED di nagara-tingkat anu dihandap, manangkeun anu simpen-énergi écés pisan, LED lampu kanopi Lampu ultra luhur chip anu henteu terintésis, téknologi di tingkat...
50w Led Lampu Export
Daya High 200w LED Caopy Lighting sareng IP65

Harga hijian: USD 24.85 - 25 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
200 Piece/Pieces USD 24.85 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 25 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial

bungkusan: Kosong CTN, atanapi ngaropéa CTN

Kamampuhan suplai: 5-7 days for sample, 5-15 days for mass order

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE, RoHS

Daya High 200w LED Caopy Lighting sareng IP65 Katerangan: SPBU 200W lampu lampu sumber cahaya tiis, Philips 3030, Driver MEANWELL. henteu radiasi panas, henteu raksa logam ngabahayakeun, héjo. 200w LED Canopy Light efisiensi énergi di dagangan anu...
Competitive 50w Led Lampu China Supplier
Jaminan 5 Taun ka 150W LED Lampu LED sareng Osarm

Harga hijian: USD 7.4 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 7.4 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial

bungkusan:  20pcs / CTN CTN Ukuran: 45.5 * 38 * 20cm 20.6KG

Kamampuhan suplai: 50000pcs/Year

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE

Jaminan 5 Taun ka 150W LED Lampu LED sareng Osarm Model NO.AD-FL18WBC Wattage 18W Voltage
Leading Manufacturer of 50w Led Lampu
100-110lm / w 150W LED Lampu Banjir Sareng Meanwell Supir

Harga hijian: USD 87.83 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 87.83 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial

bungkusan: C48 * 40 * 45cm 5PCS / CTN 34.7KG / CTN

Kamampuhan suplai: 50000pcs/Year

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE

100-110lm / w 150W LED Lampu Banjir Sareng Meanwell Supir Model NO.AD-TG3B7-150W Wattage 150W Voltage
Professional Factory of 50w Led Lampu
High Power LED Highbay Lampu 150w

Harga hijian: USD 67.69 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 67.69 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial

bungkusan: Kosong CTN, atanapi ngaropéa CTN

Kamampuhan suplai: 5-7 days for sample, 5-15 days for mass order

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE, RoHS

High Power LED Highbay Lampu 150w Katerangan: 150w Luhur LED Lampu Highbay Lampu 150w LED Lampu Industri, dianggo pikeun gudang, pabrik, bengkel, jeung saterusna. 150w tiasa ngahontal 18000-19500lm, asupan tegangan lega AC 85-305V. kualitas luhur...
Déparasi Panas Taratas 150W LED Lampu Lampu Hampang

Harga hijian: USD 62.49 - 67.69 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
500 Piece/Pieces USD 62.49 / Piece/Pieces
100 Piece/Pieces USD 67.69 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 10000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 100 Piece/Pieces

Model No.: 150W LED High Bay Light

Déparasi Panas Taratas 150W LED Lampu Lampu Hampang 150W LED High Bay Light diadopsi Bridgelux LED, efisiensi tinggi pemanasan panas panas konduksi panas , kinerja anu langkung saé. 45 °, 120 °, dua rupa sudut beam pikeun anjeun pilih, panawaran di...
Kualitas Tinggi 250W Philips Meawell LED Lampu kanopi

Harga hijian: USD 127.83 - 134.04 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
500 Piece/Pieces USD 127.83 / Piece/Pieces
200 Piece/Pieces USD 129.89 / Piece/Pieces
100 Piece/Pieces USD 131.95 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 134.04 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial

bungkusan: 620 * 460 * 150MM 1pcs / CTN

Kamampuhan suplai: 50000pcs/Year

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE

Kualitas Tinggi 250W Philips Meawell LED Lampu kanopi Spésifikasi: Model NO.AD-GKD-PS250W Wattage 250W Voltage AC 85-305V, 50/60Hz
Ultra Ipis Osram 50W LED Lampu Banjir

Harga hijian: USD 21.15 - 22.03 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
500 Piece/Pieces USD 21.15 / Piece/Pieces
100 Piece/Pieces USD 22.03 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 10000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 100 Piece/Pieces

Model No.: 50W LED Flood Light

Ultra Ipis Osram 50W LED Lampu Banjir Lampu Banjir LED TG3A Ieu lampu profésional pikeun minuhan panerangan di luar. Dina kaayaan anu sarua, seri TG3A Lampu Lampu kalayan desain opitcal profésional, pangaruh cahaya bisa ningkat 50% batan lampu tuang...
50w dipingpin linier bay lampu tinggi

Harga hijian: USD 39.95 - 41.55 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
200 Piece/Pieces USD 39.95 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 41.55 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial

bungkusan: Kosong CTN, atanapi ngaropéa CTN

Kamampuhan suplai: 5-7 days for sample, 5-15 days for mass order

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE, RoHS

50w dipingpin linier bay lampu tinggi Katerangan: 5 0w dipingpin linier bay bay tinggi hurung lampu lampu bay tinggi LED, luar éndah, Desain instalasi Hoisting atanapi Siling, nganggo philips 3030, driver driver Meanwell, 110-120lm / w, IP65, umur...
150w Linear LED Lampu Industrial pikeun Gudang

Harga hijian: USD 68.21 - 70.94 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
200 Piece/Pieces USD 68.21 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 70.94 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial

bungkusan: Kosong CTN, atanapi ngaropéa CTN

Kamampuhan suplai: 5-7 days for sample, 5-15 days for mass order

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE, RoHS

150w Linear LED Lampu Industrial pikeun Gudang Katerangan: 150w Linear LED Lampu Industrial kanggo Gudang, nyaéta LED Linear Highbay Lighting, cangkang pérak anu éndah pisan, sareng caang luhurna, digunakeun pikeun gudang, paméran luang, tempat pak,...
Pabrik langsung ngajual Jual 150W LED Lampu Banjir

Harga hijian: USD 38.65 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 38.65 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial

bungkusan: 45,5 * 35,5 * 85cm 8PCS / CTN 31.12KG / CTN

Kamampuhan suplai: 50000pcs/Year

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE

Pabrik langsung ngajual Jual 150W LED Lampu Banjir Katerangan: Lampu LED sareng supir gumantung gumantung hawa. Sistem patén-pénén pikeun ngadanggarkeun patén RAB pikeun ngamangpaatkeun aliran hawa ngaliwatan sareng mitar FXLED sareng ALED pikeun...
Kakawasaan Lampu Gedong Lampu Gedé 150w LED Lampu Ngembang Lampu

Harga hijian: USD 100.66 - 96.79 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 100.66 / Piece/Pieces
200 Piece/Pieces USD 96.79 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial

bungkusan: Kosong CTN, atanapi ngaropéa CTN

Kamampuhan suplai: 5-7 days for sample, 5-15 days for mass order

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE, RoHS

Kakawasaan Lampu Gedong Lampu Gedé 150w LED Lampu Ngembang Lampu Katerangan: Lampu Lampu Gedé Lampu Gedé Luhur 150w LED kanggo nganggo lampu nganggo kualitas luhur SMD 3030, warna Beureum, Bulao, UV, sareng IR, sareng Driver MEANWELL, umurna...
CE RoHS 250w tinggi bay dipingpin industri

Harga hijian: USD 94.91 - 98.71 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
200 Piece/Pieces USD 94.91 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 98.71 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial

bungkusan: Kosong CTN, atanapi ngaropéa CTN

Kamampuhan suplai: 5-7 days for sample, 5-15 days for mass order

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE, RoHS

CE RoHS 250w tinggi bay dipingpin industri Katerangan: Lembar data: Model NO. AD-LB250W2
CE RoHS 250w tinggi bay dipingpin industri

Harga hijian: USD 94.91 - 98.71 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
200 Piece/Pieces USD 94.91 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 98.71 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial

bungkusan: Kosong CTN, atanapi ngaropéa CTN

Kamampuhan suplai: 5-7 days for sample, 5-15 days for mass order

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE, RoHS

CE RoHS 250w tinggi bay dipingpin industri Katerangan: Lembar data: Model NO. AD-LB250W2
Modular 150W COB LED Street Light Perumahan

Harga hijian: USD 95.7 - 98.5 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
200 Piece/Pieces USD 95.7 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 98.5 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial

bungkusan: Kosong CTN, atanapi ngaropéa CTN

Kamampuhan suplai: 5-7 days for sample, 5-15 days for mass order

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE, RoHS

Modular 150W COB LED Street Light Perumahan Katerangan: Ngagabungkeun élmu cahaya sareng pangaweruh sajarah panerapan jalan, insinyur urang mekarkeun solusi cahaya pikeun jalan rambatan jalan anu ngarobah cara urang terang jalur
150W LED Lampu Jalan sareng Rek jam 5 Taun

Harga hijian: USD 104.43 - 108.36 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1000 Piece/Pieces USD 104.43 / Piece/Pieces
100 Piece/Pieces USD 106.4 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 108.36 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: 75 * 35,5 * 16.5cmcm / 1pc

Kamampuhan suplai: 50000pcs/year

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE,RoHS,EMC,PVD

Cool Bodas Aluminium 150W LED Lampu Jalan sareng Rek jaminan 5 Taun Model NO AD-LD05AM-150W
150W LED lampu Lampu sareng jaminan 5 taun

Harga hijian: USD 86.48 - 89.22 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
3000 Piece/Pieces USD 86.48 / Piece/Pieces
1000 Piece/Pieces USD 87.85 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 89.22 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: GW: 10 kg 2 PCS / CTN 625 * 335 * 240mm

Kamampuhan suplai: 50000pcs/month

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE RoHS

150W LED lampu Lampu sareng jaminan 5 taun Katerangan: 2018 modél pang anyarna 30W 60W 80W 100W 120W 150W LED Street Light. Mibanda modul cahaya sareng langsing Perumahan Aluminium. IES apaliable, éta boga kakuatan penetrating kuat, anu sacara écés...
Jual panas 150w dipingpin lampu jalan di jalan tinggi

Harga hijian: USD 83.54 - 91.78 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
3000 Piece/Pieces USD 83.54 / Piece/Pieces
1000 Piece/Pieces USD 87.05 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 91.78 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: 55,2 * 33 * 18cm / 1pc

Kamampuhan suplai: 1000pcs/month

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE/RoHS

Jual panas 150w lampu jalan di Bina Marga P roduct Paremeter: Model NO.RYGH-LDCP-150W Wattage 150W Voltage AC 200-295V Luminance Flux 130lm/w CTN size 46.5*33*18CM 1 PCS /
Related Industry Information
Daptar Produk patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan