Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Hugh Hu Mr. Hugh Hu
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86-755-29411949 email:info@ledlightinside.com
imah > produk > 50w Lampu Jalan (Total 24 Products for 50w Lampu Jalan)
Service online
Hugh Hu

Mr. Hugh Hu

Kantunkeun pesen
ngahubungan Kiwari

50w Lampu Jalan

Kami husus 50w Lampu Jalan pabrik & suppliers / pabrik ti Cina. Borongan 50w Lampu Jalan kalawan kualitas saluhur low harga / murah, salah sahiji 50w Lampu Jalan merek paminpin ti Cina, Shenzhen Ri Yue Guang Hua Technology Co., Ltd..
100 watt Philips Integrated IP65 LED Street Lighting

Harga hijian: USD 16.01 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 16.01 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial

bungkusan: 50 * 41 * 40cm / CTN 15pcs / CTN 18KG / CTN

Kamampuhan suplai: 50000pcs/Year

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE

100 watt Philips Integrated IP65 LED Street Lighting Spésifikasi: Model NO.AD-LD-20W2 Wattage 20W
China Manufacturer of 50w Lampu Jalan
50W Pikeun 350W Perumahan LED Street Light

Harga hijian: USD 36 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
100 Piece/Pieces USD 36 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 10000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 100 Piece/Pieces

Model No.: LED Street Light Housing

50W Pikeun 350W Perumahan LED Street Light Ieu pikeun Penerangan Lampu Lampu Lampu LED mangrupikeun anu saé paménta. Designta desain modul, miara merenah. Geus 50W 100W 150W 200W 250W 300W 350W pikeun Pilihan. Kelas IP65. Témbongkeun
High Quality 50w Lampu Jalan China Supplier
Jual panas 150w dipingpin lampu jalan di jalan tinggi

Harga hijian: USD 83.54 - 91.78 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
3000 Piece/Pieces USD 83.54 / Piece/Pieces
1000 Piece/Pieces USD 87.05 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 91.78 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: 55,2 * 33 * 18cm / 1pc

Kamampuhan suplai: 1000pcs/month

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE/RoHS

Jual panas 150w lampu jalan di Bina Marga P roduct Paremeter: Model NO.RYGH-LDCP-150W Wattage 150W Voltage AC 200-295V Luminance Flux 130lm/w CTN size 46.5*33*18CM 1 PCS /
Professional Manufacturer of 50w Lampu Jalan
Kualitas Tinggi 150W lampu jalan panonpoé anu bisa dibabawa

Harga hijian: USD 93.64 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 93.64 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial

bungkusan: Kosong CTN, atanapi ngaropéa CTN

Kamampuhan suplai: 5-7 days for sample, 5-15 days for mass order

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE, RoHS

Kualitas Tinggi 150W lampu jalan panonpoé anu bisa dibabawa Kualitas Luhur 150W lampu jalan panonpoé anu bisa dibabawa nyaéta artokak Rarancang unik , unik SMD 3030 Moudlar, panel langsing, AC 85-305V Input Voltage, digunakeun pikeun jalan tol luar...
Expert Manufacturer of 50w Lampu Jalan
50W CE RoHS persetujuan kualitas panonpoé lampu jalan tinggi

Harga hijian: USD 326.47 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 326.47 / Piece/Pieces

merek: RYGH, ODM atanapi OEM Sadia

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 50000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE ROHS IP65 IES ISO standards

50W CE RoHS persetujuan kualitas panonpoé lampu jalan tinggi Panonpoé anu ngarah jalan jalan sareng bahan kaca Aluminium + Steel. Lampu jalan sapeuting, kanggo 6 jam mimiti. Nalika jalma lulus, lampu bakal 100% Powered on, langgeng 20-30 detik,...
China Supplier of 50w Lampu Jalan
60W outdoor jalan Solar lampu jalan Harga

Harga hijian: USD 361.76 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 361.76 / Piece/Pieces

merek: RYGH, ODM atanapi OEM Sadia

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 50000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE ROHS IP65 IES ISO standards

60W outdoor jalan Solar lampu jalan Harga Panonpoé anu ngarah jalan jalan sareng bahan kaca Aluminium + Steel. Lampu jalan sapeuting, kanggo 6 jam mimiti. Nalika jalma lulus, lampu bakal 100% Powered on, langgeng 20-30 detik, sareng 50% lamun henteu...
China Factory of 50w Lampu Jalan
Ce & RoHS & ISO Bridgelux 50W LED Jalan Solar Street

Harga hijian: USD 326.47 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 326.47 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: NW / GW: 17.1kg / 20kg Ukuran karton: 690 * 330 * 320mm (lampu); 800 * 720 * 75mm (panel surya)

Kamampuhan suplai: 5000pcs/month

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE RoHS ISO

Afrika Project Lampu Ce RoHS ISO Bridgelux 50W LED Lampu Jalan Solar Katerangan: SMD Dipisahkeun Solar LED Lampu Pérlék anu nganggo alumium-alum, anu dicirkeun lémpatan, éta kalayan full-watt sareng lumén luhur 130-150lm / w. Canta bisa ngorutan 12...
50w Lampu Jalan Export
30 W terpadu outdoor sadayana dina hiji lampu jalan dipingpin surya

Harga hijian: USD 255.88 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 255.88 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: 640x260x250mm

Kamampuhan suplai: 50000pcs/month

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE ROHS IP65 IES ISO standards

30 W terpadu outdoor sadayana dina hiji lampu jalan dipingpin surya Panonpoé anu ngarah jalan jalan sareng bahan kaca Aluminium + Steel. Lampu jalan sapeuting, kanggo 6 jam mimiti. Nalika jalma lulus, lampu bakal 100% Powered on, langgeng 20-30...
Competitive 50w Lampu Jalan China Supplier
panonpoé dipingpin lampu jalan

Harga hijian: USD 291.18 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 291.18 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: 690 * 330 * 320mm (lampu);

Kamampuhan suplai: 50000pcs/month

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE ROHS IP65 IES ISO standards

40W terpadu outdoor sadayana dina hiji lampu jalan dipingpin surya Panonpoé anu ngarah jalan jalan sareng bahan kaca Aluminium + Steel. Lampu jalan sapeuting, kanggo 6 jam mimiti. Nalika jalma lulus, lampu bakal 100% Powered on, langgeng 20-30...
Leading Manufacturer of 50w Lampu Jalan
50w panonpoé dipingpin lampu jalan

Harga hijian: USD 326.47 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 326.47 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: 690 * 330 * 320mm (lampu)

Kamampuhan suplai: 50000pcs/month

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE ROHS IP65 IES ISO standards

50w panonpoé dipingpin lampu jalan Panonpoé anu ngarah jalan jalan sareng bahan kaca Aluminium + Steel. Lampu jalan sapeuting, kanggo 6 jam mimiti. Nalika jalma lulus, lampu bakal 100% Powered on, langgeng 20-30 detik, sareng 50% lamun henteu aya...
Professional Factory of 50w Lampu Jalan
60w ip65 surya lampu lampu jalan

Harga hijian: USD 361.76 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 361.76 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: 690 * 330 * 320mm (lampu)

Kamampuhan suplai: 50000pcs/month

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE ROHS IP65 IES ISO standards

60w ip65 surya lampu lampu jalan Panonpoé anu ngarah jalan jalan sareng bahan kaca Aluminium + Steel. Lampu jalan sapeuting, kanggo 6 jam mimiti. Nalika jalma lulus, lampu bakal 100% Powered on, langgeng 20-30 detik, sareng 50% lamun henteu aya...
Datangna Anyar Ce RoHS ISO Sadaya di Hiji 50W Solar LED Street Light sareng APP Control

Harga hijian: USD 252.17 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 252.17 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: Ukuran kartun: 1345 * 400 * 200 mm, 1pcs / ctn

Kamampuhan suplai: 5000pcs/month

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE RoHS ISO

Datangna Anyar Ce RoHS ISO Sadaya di Hiji 50W Solar LED Street Light sareng APP Control SMD Sadaya dina Hiji Solar LED Street Light sareng perumahan alloy aluminium, anu sareng full-watt sareng lumen luhur 100-110lm / w. Canta bisa ngorutan 12 jam...
80Ra 150W lampu jalan LED AC180-300V

Harga hijian: USD 64.74 - 67.33 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
5000 Piece/Pieces USD 64.74 / Piece/Pieces
2000 Piece/Pieces USD 65.26 / Piece/Pieces
500 Piece/Pieces USD 66.29 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 67.33 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM sayogi

bungkusan: 640 * 390 * 140mm, 1pcs / ctn

Kamampuhan suplai: 50000pcs/year

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE,RoHS,EMC,PVD

80Ra 150W lampu jalan LED AC180-300V Panjelasan Produk: Kéngingkeun lampu jalan RYGH TECH` mawa jalan raya sareng katerangan parkir kana abad ka-21. Pedang kami Seri Street Street Light, Driverless LED Street Light, Solar LED Street Light, sareng...
200W High Power 200v Lampu LED Lampu IP65

Harga hijian: USD 33.09 - 34.67 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
5001 Piece/Pieces USD 33.09 / Piece/Pieces
2001 Piece/Pieces USD 34.09 / Piece/Pieces
501 Piece/Pieces USD 34.38 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 34.67 / Piece/Pieces

merek: RYGH Tech; OEM / ODM sayogi

bungkusan: Kertas Kupon + Kertas, Ékspor Standar

Kamampuhan suplai: 10000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE/RoHS

200W High Power 200v Lampu LED Lampu IP65 Sadaya lampu banjir LED, Cahaya Daérah sareng séri Yard Light kaasup perumahan aluminium anu édisi anu maot kalayan bungkus jas bérés digabungkeun sareng rating IP65 maranéhna mastikeun ketahanan tiis sareng...
IP66 Super Slim 150W Outdoor 220 volt ngarah cahaya banjir

Harga hijian: USD 26 - 26.67 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
5001 Piece/Pieces USD 26 / Piece/Pieces
2001 Piece/Pieces USD 26.22 / Piece/Pieces
501 Piece/Pieces USD 26.44 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 26.67 / Piece/Pieces

merek: RYGH Tech; OEM / ODM sayogi

bungkusan: Kertas Kupon + Kertas, Ékspor Standar

Kamampuhan suplai: 10000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE/RoHS

IP66 Super Slim 150W Outdoor 220 volt ngarah cahaya banjir Sadaya lampu banjir LED, Cahaya Daérah sareng séri Yard Light kaasup perumahan aluminium anu édéh maot kalayan bungkus jas bérés digabungkeun sareng rating IP65 maranéhna mastikeun ketahanan...
Cahaya Cairan 5 Taun D80 100Watt LED Lampu Banjir

Harga hijian: USD 18.89 - 19.38 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
5001 Piece/Pieces USD 18.89 / Piece/Pieces
2001 Piece/Pieces USD 19.05 / Piece/Pieces
501 Piece/Pieces USD 19.22 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 19.38 / Piece/Pieces

merek: RYGH Tech; OEM / ODM sayogi

bungkusan: Kertas Kupon + Kertas, Ékspor Standar

Kamampuhan suplai: 10000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE/RoHS

Cahaya Cairan 5 Taun D80 100Watt LED Lampu Banjir Sadaya lampu banjir LED, Cahaya Daérah sareng séri Yard Light kaasup perumahan aluminium anu édisi anu maot kalayan bungkus jas bérés digabungkeun sareng rating IP65 maranéhna mastikeun ketahanan...
Lampu jalan anu paling murah 50W LED

Harga hijian: USD 12.83 - 13.14 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
5001 Piece/Pieces USD 12.83 / Piece/Pieces
2001 Piece/Pieces USD 12.93 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 13.14 / Piece/Pieces

merek: RYGH, ODM atanapi OEM Sadia

bungkusan: Kertas Kupon + Kertas, Ékspor Standar

Kamampuhan suplai: 50000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE ROHS IP65 IES ISO standards

Lampu jalan anu paling murah 50W LED Panjelasan Produk: Kéngingkeun lampu jalan RYGH TECH` mawa jalan raya sareng katerangan parkir kana abad ka-21. Pedang kami Seri Street Street Light, Driverless LED Street Light, Solar LED Street Light, sareng...
San'an 3030 Lampu LED High Lumen 40W Lampu

Harga hijian: USD 12.65 - 12.95 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
5001 Piece/Pieces USD 12.65 / Piece/Pieces
2001 Piece/Pieces USD 12.75 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 12.95 / Piece/Pieces

merek: RYGH, ODM atanapi OEM Sadia

bungkusan: Kertas Kupon + Kertas, Ékspor Standar

Kamampuhan suplai: 50000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE ROHS IP65 IES ISO standards

San'an 3030 Lampu LED High Lumen 40W Lampu Panjelasan Produk: Kéngingkeun lampu jalan RYGH TECH` mawa jalan raya sareng katerangan parkir kana abad ka-21. Pedang kami Seri Street Street Light, Driverless LED Street Light, Solar LED Street Light,...
IP65 lampu jalan 30W LED Street Light

Harga hijian: USD 10.05 - 9.9 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 10.05 / Piece/Pieces
5001 Piece/Pieces USD 9.82 / Piece/Pieces
2001 Piece/Pieces USD 9.9 / Piece/Pieces

merek: RYGH, ODM atanapi OEM Sadia

bungkusan: Kertas Kupon + Kertas, Ékspor Standar

Kamampuhan suplai: 50000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE ROHS IP65 IES ISO standards

IP65 lampu jalan 30W LED Street Light Panjelasan Produk: Kéngingkeun lampu jalan RYGH TECH` mawa jalan raya sareng katerangan parkir kana abad ka-21. Pedang kami Seri Street Street Light, Driverless LED Street Light, Solar LED Street Light, sareng...
Lampu 150 watt LED jalan 2 garansi taun

Harga hijian: USD 32.42 - 33.19 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
5001 Piece/Pieces USD 32.42 / Piece/Pieces
2001 Piece/Pieces USD 32.68 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 33.19 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM sayogi

bungkusan: 63 * 29,5 * 11.5CM, 1pcs / ctn

Kamampuhan suplai: 50000pcs/year

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE,RoHS,EMC,PVD

Lampu 150 watt LED jalan 2 garansi taun Panjelasan Produk: Kéngingkeun lampu jalan RYGH TECH` mawa jalan raya sareng katerangan parkir kana abad ka-21. Pedang kami Seri Street Street Light, Driverless LED Street Light, Solar LED Street Light, sareng...
Lampu jalan 2700-6500K 120W

Harga hijian: USD 32.24 - 33 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
5001 Piece/Pieces USD 32.24 / Piece/Pieces
2001 Piece/Pieces USD 32.49 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 33 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM sayogi

bungkusan: 63 * 29,5 * 11.5CM, 1pcs / ctn

Kamampuhan suplai: 50000pcs/year

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE,RoHS,EMC,PVD

Lampu jalan 2700-6500K 120W Panjelasan Produk: Kéngingkeun lampu jalan RYGH TECH` mawa jalan raya sareng katerangan parkir kana abad ka-21. Pedang kami Seri Street Street Light, Driverless LED Street Light, Solar LED Street Light, sareng Lampu Led...
100 lampu jalan watt dipimpin 130lm / w

Harga hijian: USD 23.27 - 23.82 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
5001 Piece/Pieces USD 23.27 / Piece/Pieces
2001 Piece/Pieces USD 23.46 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 23.82 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM sayogi

bungkusan: 52.5 * 26 * 11.5CM, 1pcs / ctn

Kamampuhan suplai: 50000pcs/year

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE,RoHS,EMC,PVD

100 lampu jalan watt dipimpin 130lm / w Panjelasan Produk: Kéngingkeun lampu jalan RYGH TECH` mawa jalan raya sareng katerangan parkir kana abad ka-21. Pedang kami Seri Street Street Light, Driverless LED Street Light, Solar LED Street Light, sareng...
Lampu jalan LED AC 85-265V 80W

Harga hijian: USD 22.68 - 23.21 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
5001 Piece/Pieces USD 22.68 / Piece/Pieces
2001 Piece/Pieces USD 22.85 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 23.21 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM sayogi

bungkusan: 52.5 * 26 * 11.5CM, 1pcs / ctn

Kamampuhan suplai: 50000pcs/year

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE,RoHS,EMC,PVD

Lampu jalan LED AC 85-265V 80W Panjelasan Produk: Kéngingkeun lampu jalan RYGH TECH` mawa jalan raya sareng katerangan parkir kana abad ka-21. Pedang kami Seri Street Street Light, Driverless LED Street Light, Solar LED Street Light, sareng Lampu...
130lm / w 50W LED lampu jalan IP66 luar

Harga hijian: USD 12.83 - 13.14 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
5001 Piece/Pieces USD 12.83 / Piece/Pieces
2001 Piece/Pieces USD 12.93 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 13.14 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM sayogi

bungkusan: 42 * 36,5 * 43CM, 10pcs / ctn

Kamampuhan suplai: 50000pcs/year

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE,RoHS,EMC,PVD

130lm / w 50W LED lampu jalan IP66 luar Panjelasan Produk: Kéngingkeun lampu jalan RYGH TECH` mawa jalan raya sareng katerangan parkir kana abad ka-21. Pedang kami Seri Street Street Light, Driverless LED Street Light, Solar LED Street Light, sareng...
Daptar Produk patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan